Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere
![]() ![]() ![]() |
Traim in Romania, zgariat masina, huliganism, supraveghere
Maska |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|||
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Merita sa il bati doar pe ala de poate pricepe ceva in final, daca nu doar il inraiesti pe dobitoc si nu rezolvi nimic.
Nu sunt adeptul batailor...complici lucrurile de multe ori This post has been edited by Pegasus: 18 Sep 2006, 12:42 |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Cel mai bine e sa-i explici cu vorba buna ca el n-are voie sa strice gardul si ca tu ai voie sa parchezi acolo orice ar zice el... Toto cu vorba buna tre' sa-i dai si ce zice semit. Adica nu numai ca trebuie sa-i dai, dar trebuie sa o faci de asa natura incat sa-i placa si sa multumeasca dupa
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca zici ca si-a adus pietris, nisip, a turnat, etc inseamna ca a prezentat un proiect la primarie, a obtinut un certificat de urbanism, ceva, si in final o autorizatie de construire/demolare.
E drept ca va trebui sa cam pierzi timpul pe la primarie, dar poti obtine informatiile astea, sau poti pur si simplu sa faci reclamatie si vezi pe urma daca a avut autorizatie sau nu. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
Dantee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
Draga Maska, daca ai locul platit ( inchiriat) la ADP treaba e simpla ( numai sa ai rabdare si sa te tii mult de capul lor) te duci frumos la ADP-ul de care apartii si faci acolo o plingere in care treci adresa "vecinului" cu pricina si boroboatele care le-a facut ( gard, beton, etc) iar cei de la ADP o sa vina la dinsul cu o somatie si ulterior daca nu se rezolva treaba si cu o amenda. Eu am avut o problema asemanatoare si am intrebat la ei la ADP ce sa fac si cum sa procedez. Toata treaba e sa te tii de cei de la ADP sau cu o cunostiinta de acolo care sa iti rezove plingerea
|
--------------------
Renault
Megane III
2010 / Sport Tourer / Privilege
- B21HIM Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Nu am cuvinte.... care pot fi spuse pe forum.... pentru fazele de genul asta... dar dupa ce "vecinii" m-au articulat si mi-au zgariat ambele laterale alea masinii de la un cap la altul(in decurs de 3 sapt.), mai putin aripile din fata
![]() Zgarieturile nu-s uniforme unele mai adanci unele mai superficiale (poate aste din urma sa iasa prin polisare), cert e ca vreau sa mi se recomande un mod de rezolvare mai ieftin ..... Nu pot comenta mai mult de atat ........... rasa asta numita "bucurestean de cartier"..... Astept si eu o indrumare , va multumesc.... |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit, am avut masina zgariata de la un cap la altul pe partea dreapta si cu toate ca si la mine in polita la Asirom era trecut ca nu acopera vandalismul mi-au reparat masina. Cand au adus vorba de vandalism eu le-am sugerat sa mearga cu mine la politie si sa spuna cine mi-a vandalizat masina.
PS. La Asiban casco acopera si vandalismul. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
din ce am inteles eu, la snowdream vandalismul are un caracter repetitiv
s-ar putea ca aici sa fie buba... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Trecand peste problema cu asigurarile, as vrea o recomandare , unde pot sa ma duc sa o repar la un pret decent... Ca am sa ma mut la curte si as vrea sa scap de amintirile "placute" ale vecinilor de 2 bani pe care ii am aici...
|
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Dar zgarietura aia nu poate sa fie si de la sarmulita iesita dintr-un gard langa care ai parcat? de ce trebuie sa zici ca ai gasit-o zgariata ?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
snowdream |
![]()
|
Daca sarmulita se muta o data cu masina .... si se plimba singura pe ambele parti.....
![]() Totusi nimeni nu poate sa imi zica unde as putea face reparatia la un pret bun? |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: toate cauciucurile masinii intepate inseamna vandalism? Adica nu se pot face pe casco?Ma refer la schimbarea cauciucurilor.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
Din ce stiu eu, anvelopele se schimba doar daca a fost afectata si janta (ex: ai intrat intr-o groapa, ai indoit janta si este foarte probabil sa se fi deteriorat si anvelopa). E cam greu sa "panifici" toate 4 anvelopele (ca doar nu esti la NFS sa treci prin spyke-strip
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
concluzie: io ma mut!
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:02 |