Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
![]() ![]() ![]() |
Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
megab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 22 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Alexava@, nu stiu daca e chiar asa. Imi aduc aminte de o emisiune TG unde Clarckson spunea despre Megane II ca i-ar fi frica sa-si lase fetita sa se joace in habitaclu, fiindca ar distruge interiorul care i se pare fragil (cred ca am reprodus satisfacator).
Revenind la revista TopGear damboviteana, in ultimul numar acelasi editor-coordonator emite un nou decalog, de data asta "acuzatul" fiind Volvo (cred ca S40, dar nu sunt sigur). |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6 16V
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Alexava@, nu stiu daca e chiar asa. Imi aduc aminte de o emisiune TG unde Clarckson spunea despre Megane II ca i-ar fi frica sa-si lase fetita sa se joace in habitaclu, fiindca ar distruge interiorul care i se pare fragil (cred ca am reprodus satisfacator). Era vorba de un scenic si masina a ocupat locul 2 dupa toyota in emisiunea aia ![]() ![]() Masinai a fost laudata...eu im amintesc de o emisiune top gear in care au fost testate "cele mai RS" masini...era golf, astra si megane. Megane a fost ce-a mai buna masina ( "great car" conform clarkson ![]() Renault nu are o imagine asea rea a top gear cum spui tu. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Exact, intra aici pentru a vedea testul de siguranta facut de Hammond la un MII si apoi clipul de care zice ncristi.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Zilele trecute Meganul (meu) a primit un compliment foarte frumos din partea unui coleg pe care l-am transportat prin Bucuresti: "Masina asta merge de zici ca e o sanie care aluneca pe zapada". Mi-a mai crescut o juma' de plaman
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai ce-am inceput? Tocmai am confirmat comportamentul ok al masinii.
Doar ca, nu e un comportament mult diferit fata de altele, comparabile ca si clasa, dimensiuni, etc. Asta vroiam sa zic....de-asta eram curios cu ce masini s-o fi plimbat omul pana acum..... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
@richie
din experienta forumistica cu tine a altora, stiu ca nu e indicat sa intru in polemica cu tine, nu ca ai fi baiat rau sau cu intentii indoielnice, dar nu prea ajunge omu' cu tine la un numitor comun ![]() Totusi o sa-ti raspund la intrebare: colegul in cauza detine un vw polo pe benzina (nu stiu ce capacitate) editia dinaintea celei de acum. Presupun ca in el se "invarte" cel mai des. ![]() PS avand in vedere ca si tu recunosti ca asta e realitatea cu megane-ul, nu inteleg mirarea ta vis-a-vis de remarca colegului meu. Nu trebuie sa cobori din trabant ca sa apreciezi anumite calitati ale unei masini. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
richie |
![]()
|
Ok, m-am lamurit. Polo nu se poate compara cu Megane si atunci se inteleg multe.
Nu e vorba de intrat in polemica, nu asta era ideea. Dar, daca omul s-ar fi plimbat cu masini comparabile, n-ar mai fi facut remarca. Sau, daca ar fi facut-o, ar fi insemnat ca este foarte surprins de comportamentul masinii, pe care probabil il credea mult mai slab. Eram curios, atata tot. Vezi? se poate ajunge cu mine la un numitor comun..... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
Mult noroc cu noua masina, cat despre "disparutul" de aici, sunt convins ca vei fi binevenit mereu, atata vreme cat vei avea o parare pertinanta.
ps. se poate vota "DA" de mai multe ori in poll, ca sa-mi exprim multumirea fata de masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
ncristi |
![]()
|
Facut ITP-ul - 40k bucsile beton
![]() Super multumit de masina...cred ac este prima masina caruia nu-i schimb bieletele de directie pana la 40k ![]() @richie man ne explici si noua cum ai reusit sa schimbi amortizor la 30k ?...ale mele au avut eficienta 97% la 40K...adica aproape noi This post has been edited by ncristi: 12 Dec 2006, 13:51 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
richie |
![]()
|
Chiar nu mai tin minte ce s-a schimbat pe masina la 30k, a trecut cam 1,5 ani de atunci si trebuie sa ma uit prin facturi, dar nu-mi aduc aminte sa fi schimbat amortizoare..... Unde am zis ca le-am schimbat? Imi aduc aminte de pivoti inferiori si bielete...si ceva strans pe la caseta de directie la 30k.
Oricum, voi verifica cand voi avea timp facturile (e mai greu putin pentru ca avem contabilitatea la sediu, in alt oras) pentru a-mi reimprospata memoria. Si n-am facut nimic deosebit....doar am condus ![]() |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
super multumit, in ciuda tuturor prtoblemelor aparute: 1an jumate si 39000km
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
- de Bucuresti... :)
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015 Renault rulez...
|
|
LuciS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 10 June 05 ![]() |
Pana acum sunt multumit. Am 21.000 km si masina merge excelent. Nu punem greierii (sa nu fiu rau "GREIERUL" din usa spate stanga). Pe la 9.000 s-a aprins becul de la airbag si am fost nevoit sa merg de vreo 3 ori in service pana au depistat problema, volanul deviat spre dreapta, dar astea s-au rezolvat
Singurul lucru care ma deranjeaza este pozitia prea inalta de condus.(aici a intervenit compromisul). In rest am zis: MULTUMIT Daca ar trebui sa iau acum alta masina cu aceeasi bani tot Megane ar fi. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5 dci 100CP Lux Privilege
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
frumoasa - destul de agila- si un raport bun pret calitate - deci sunt multumit de masina
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
incapatoare , destul de rapida in concluzie f buna
cat despre masinile germane , asa numitele passat sunt inca la pamant am destule la munca si cam stiu ce probleme au asa ca restul care vb de vw aici sa ma lase , sunt povesti de ale lor |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
acergy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 December 07 ![]() |
Multumit(28000km)dar inca regret dupa 1 an si 9 luni ca nu am luat 2.0 16V....
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2005-bicorp-confort dinamique-1.6 16V
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ohhh da - Laguna Coupe!
Stai linistit ca nu o sa te apropii de ea ca pret! Parerea mea! |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
La 89K merge ca unsa, am schimbat la ultima revizie cam tot ce se poate, in afara de placute si tractorasul merge beeeeeton!In general se aplica regula de aur, cat dai atata face!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
ursulici |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 9 August 06 From: Tarlungeni, Brasov ![]() |
Al meu Megane nu il am de nou, are 159000 km in prezent si merge impecabil! Il am de cand avea 148000, si pot sa zic ca e super masinuta!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur II
- BV 99 YFC
2022 / RS-line E-Tech plug-in Hybrid 160
|
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
![]() AdrianL Group: Members Posts: 92 Joined: 23 July 08 ![]() |
Daca nu mai ploua in ea si imi merge aerul conditionat si dezaburirea in mod automat as fi fericit de masina asa is nefericit.
Atata! |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
40.000 km, 4 revizii programate cu schimbare consumabile, o completare freon si atat. Fara alte interventii. F. multumit, avand experienta a trei auto anterioare-Dacia, Ford, Honda.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
cxdani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 21 March 07 ![]() |
QUOTE(ncristi @ 12 Dec 2006, 15:49) man ne explici si noua cum ai reusit sa schimbi amortizor la 30k ?...ale mele au avut eficienta 97% la 40K...adica aproape noi Tu cum ai 97% la 40K? Eu la revizia de 30000 km am cerut si un test amortizoare si frine. Rezultate test: Shock absorber test Front: left 47%, right 35%, imbalance 12%, left 34Mm, right 41Mm Rear: left 52%, right 54%, imbalance 2%, left 43Mm, right 41Mm Limits: > 40% normal < 40% effect weak < 20% defect ----------------- Brake test Front: left 2.88 kN, right 3.37 kN, imbalance 15% Parking brake: left 1.46 kN, right 1.40 kN, imbalance 4% Rear: left 1.96 kN, right 1.98 kN, imbalance 3% Limits: Front: < 20% ok Parking brake: < 30% ok Rear: < 25% ok Ce parere aveti de valorile astea? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.6 16V Expression
Octombrie 2006, clima
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Usor-usor incep sa ma satur de Megane 2!
Se pare ca s-a dus dracului alta bobina ca tremura tot motorul si nu mai are putere! Dupa ce am mai schimbat 2 in primavara sau iarna! ![]() ![]() Iar ma scarpin de bani! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ncristi |
![]()
|
Schimba-le pe toate
![]() De atunci nici o pb. ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Sint foarte multumit de meganul meu.Am 46k km,trei revizii facute si pe langa ele am schimbat becurile de faza scurta si frana de mana(am avut ceva pbl cu ea);in rest nimic deosebit.Masina merge foarte bine!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
dominic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 5 June 04 From: Ramnicu Valcea ![]() |
18000 km facuti intr-un an, nu am absolut nimic sa ii reprosez!
|
--------------------
renault megane
manager 1.5 dci 85 cp RNA bleu extreme
2007
|
|
Blast3R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 September 07 ![]() |
Am facut 6000 de km cu ea si vopseaua de pe tavan s-a cojit. Deci o masina "foarte bine" facuta.
![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 100 cp
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
2 ani si 45.000km. Un drum lung in Turcia si unul in Germania de cate 3500km, destule drumuri prin tara si foaaarte mult timp petrecut in capitala prostului gust, Bucuresti.
Revizii: 4 revizii, cu preturi asa: 450 + 675 + 410 + 810 = 2345lei, sa zicem in total 700 EUR. Elemente schimbate pe garantie - zero. Mi s-a updatat softul acum 1 an, dar aia nu am reclamat-o eu. In rest - probleme zero. Accidente: Am avut un accident din vina altuia si am schimbat la service in 4 zile bara spate si cateva chestii de prindere pe acolo. Consum mediu: 6%. Alte costuri: - 1 set becuri schimbat acum 1 an - 1 set de faruri cu xenon after-market - Accesorii Renault - spalatorie 2 ori/luna Daca trag linie dupa 2 ani de zile, pot spune ca am facut chiar o investitie, bagand banii intr-un bun care nu a generat nici un fel de cheltuiala in afara de cele programate si care merge cel putin la fel de bine ca in prima zi. Daca ar trebui sa aleg acum o alta masina la care sa bag tot eu combustibil, nu as alege altceva. Poate ca media parerilor este alta, insa eu dupa 2 ani de zile nu am absolut nici un motiv sa nu ma situez in extremitatea multumita a posesorilor de Megane 2.II. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
14200km din 22 decembrie pana acum. Ma pregatesc de prima revizie, fara probleme de reclamat.
Ca functionalitate, ma deranjeaza "gaura" ingusta la incarcat portbagajul. Daca ai ceva mai voluminos te chinuie putin. Se simte putin PDG pe virajele mai stranse, dar compenseaza foarte bine ESP-ul Trapa cam zgomotoasa in pozitie deschisa peste 70km/h. O usoara lipsa de moment intre 2500si 3500rot/min, dar deh...motorul este un 1,6 In rest foarte multumit. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
aproape un an si 21000 km. nu am absolut nimic sa-i reprosez. merge ca in prima zi si nu am schimbat nimic pe garantie. am facut 2 revizii si sper sa fac cat mai multe.
nu regret alegerea facut. |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 14:30 |