Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...

Sunteti multumiti de M2?

DA [ 502 ] ** [70.31%]
MERGE [ 147 ] ** [20.59%]
NU [ 65 ] ** [9.10%]
Total Votes: 714
Guests cannot vote 
Hack
post 27 Feb 2009, 09:18
Post #511

Megan' ti-ai luat?!

Group: Members
From: The Moon

Nu esti o raritate stai linistit.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
geoman
post 27 May 2009, 15:50
Post #512

George

From: Iasi

QUOTE(nsl_iuli87 @ 26 Feb 2009, 21:06)
Si eu am un Megane II bicorp 1.5 dCi, fabricatie 08/2004, foarte multumit de ea, in aproape 90 de mii de km, pe langa consumabile am schimbat 2 bielete o bascula, si cateva becuri...
Eu zic ca e bine
Intretinerea nu tine de firma mama renault, tine de dealer, la fel si preturile si comisioanele lor...
Tot ce tine de ei este masina.
Daca zici ca nu trage masina avand 80 de cai, nu masina e de vina, e de vina soferul ca nu a ales masina corecta.
Scuza-ma dar dupa ce ca mergi gratis mai vrei sa si zbori?
*

Ia' zi, tu ai schimbat becurile ? Cum a fost ? Cate randuri de piele trebuie date jos ? Dar asta e treaba ochii frumosi se intretin greu... wink.gif ...in cazul Megane2. Si ce crezi ca aia de prin diverse magazine aftermarket nu se uita si la "concurenta"? Nu am spus nimic de fiabilitate fiindca problemele avute pana acum au fost la trenul de rulare . Eu nu cred ca ar fi aparut aceste probleme daca am fi avut drumuri in Romania. Nu am ajuns inca sa patesc probleme gen injectie, coloana dir, dar daca ajung si nu exista alternative MULT mai mai ieftine, bye, bye Ranault. Inteleg sa apara probleme grave la injectie la 250-300k nu cum am auzit pe la altii la 60,100 sau 150k. O alta chestie care ma deranjeaza este ca Renault are conceptia asta idioata in unele cazuri de a schimba intreg ansamblul si nu piesa defecta. Ia zi-mi si mie pivotul inferior de exemplu il gasesti separat la Renault sau trebuie sa-l cumperi cu brat cu tot ? De ce ai schimbat intreaga bascula ?

--------------------
renault megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP 2004, 2006
+
pitura catalin
post 27 May 2009, 16:45
Post #513

01 M A C

From: Baia-Mare

fabricatie 08 2005,cumparat 01 2007 la 122 000km acum 160 000km schimbat doar ulei+filtru,filtru aer+polen si un bec pozitie in rest doar motorina si talpa sunt supermultumit smile.gif

--------------------
renault megane 2 - MM 01 M A C 2009 1.5dci 106cp
01 M A C
+
spy_oh_joy1389
post 27 May 2009, 19:04
Post #514

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

la 12 000 km a inceput sa faca figuri cu discul de ambreiaj. am vazut ca multi au problema asta. a cam inceput sa ma dezamageasca. symbolul m-a tinut mai bine. la 22000km doar oglinda din stanga nu mai incalzea si cam atata. La megane interiorul e sensibil, oglinda din stanga are probleme cu rabatarea, probleme cu ambreiajul, am primit-o cu stergatoare proaste, au inceput sa scartaie plasticele de pe usi ceea ce la symbol o data cu vechimea se toceau plasticele si mai taceau din gura; senzorul de ploaie innebuneste destul de des si nu il pot controla manual. Macar e confortabil si se conduce usor, si sunt multumit de motor.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Adrian00
post 27 May 2009, 20:40
Post #515

....................

From: Alba

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 27 May 2009, 20:04)
la 12 000 km a inceput sa faca figuri cu discul de ambreiaj. am vazut ca multi au problema asta. a cam inceput sa ma dezamageasca.
*

La traficul care e in Bucuresti... blush.gif

Uita-te la topicul dedicat ca,cred ca 80% dintre useri care au masini cu problema asta sint din capitala.Am vorbit cu un coleg de pe forum care e din capitala si in 20k a schimbat de doua ori ambreiajul!

This post has been edited by Adrian00: 27 May 2009, 20:40

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
spy_oh_joy1389
post 27 May 2009, 21:57
Post #516

buey, totusi! da-o-ncolo de treaba! nu-i normal! supernova a mers ca noua pana la 30 si ceva de mii km pana sa o vand fara probleme d-astea. Nici cu a doua dacie n-am avut asa probleme, prima a fost o exceptie. Dar symbolul a fost tratat ca meganeul, si uite diferenta! nu-i normal sa cedeze discul de ambreiaj asa devreme, totusi, e o bucata de otel(sau ar trebui sa fie).

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 27 May 2009, 21:58

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
djthem
post 28 May 2009, 14:02
Post #517

Membru

From: Bucuresti

Supernova, spy_oh_joy1389 ? Eu cu Supernova am facut 144000 km si ambreiajul nu avea nici un fel de problema...... si nu am mers doar in afara localitatii, crede-ma.....

--------------------
RENAULT MEGANE 4 RSLine 2022
+
spy_oh_joy1389
post 28 May 2009, 16:41
Post #518

pai d-aia era super! daca avea aer conditionat, cred ca si acum o aveam. Ambreiajul e slab la masinile astea noi. Am citit si pe vwforum, si aia mai rau, cu volanta au probleme, tot asa, in primii 20.000km la golf si passat b9 in special, si de la volanta se ducea si ambreiajul si totul legat de ea.

--------------------
+
dragoslucian
post 28 May 2009, 16:42
Post #519

Membru incepator

eu am un logan 1.6 mpi bagat pe taxi si are 180k si nu are nimic.nu iam schimbat ambreiajul pana acum si nimic decat distributia si ceva la directie si rulenti.atat
\dar de megane sunt dezamagit complet de cand am vazut ca la 5000 de km pierde ulei la capacul culbutorilor.si cica asa face toate si la toate megane la care mam uitat au ulei in zona asta.la fel si loganul 1.6 16v.

--------------------
renault clio 16v
+
Solon
post 28 May 2009, 16:51
Post #520

Membru autentic

QUOTE(dragoslucian @ 28 May 2009, 16:42)
iam \si cica asa face toate si la toate megane la care mam uitat au ulei in zona
*

blink.gif blink.gif blink.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
valerius 54
post 28 May 2009, 17:20
Post #521

Membru incepator

QUOTE(dragoslucian @ 28 May 2009, 16:42)
eu am un logan 1.6 mpi bagat pe taxi si are 180k si nu are nimic.nu iam schimbat ambreiajul pana acum si nimic decat distributia si ceva la directie si rulenti.atat
\dar de megane sunt dezamagit complet de cand am vazut ca la 5000 de km pierde ulei la capacul culbutorilor.si cica asa face toate si la toate megane la care mam uitat au ulei in zona asta.la fel si loganul 1.6 16v.
*

Te voi dezamagi ... dar la a mea nu vezi nici un strop de ulei sub capota .
Masinile facute in Franta nu prezinta astfel de probleme .... poate cele facute in Turcia . Deci sa nu generalizam .

--------------------
renault megane 2 hb 2003 1,5 dci.
+
Adrian00
post 28 May 2009, 20:14
Post #522

....................

From: Alba

Poate la meganurile din Brasov!

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
spy_oh_joy1389
post 29 May 2009, 08:26
Post #523

nici la mine nu pierde ulei, si nici la symbol nu scadea nivelul desi cica gasisera un loc pe nu stiu unde in care pierdea ulei, in schimb imi pusesera ulei un pic peste maxim la revizie si nu a scazut niciun pic pana am vandut-o.

--------------------
+
Wolverine
post 29 May 2009, 08:45
Post #524

Membru autentic

From: Galati

Dupa aproape 2 ani, inca f multumit de masina, cu toate ca aproape am umplut caietul de garantii si mai am de schimbat radmasa.gif

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
Bacu
post 1 Jun 2009, 12:22
Post #525

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

QUOTE(valerius 54 @ 28 May 2009, 17:20)
Te voi dezamagi ... dar la a mea nu vezi nici un strop de ulei sub capota .
Masinile facute in Franta nu prezinta astfel de probleme .... poate cele facute in Turcia . Deci sa nu generalizam .
*

biggrin.gif pai tu nu tot asta faci: generalizezi?!

a mea e turceasca si nu are pic de ulei.

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
prietenu999
post 24 Aug 2009, 23:23
Post #526

Membru incepator

120.000 Km...taxi si am avut timp sa intalnesc toate problemele...Nu sunt multumit deloc....raport calitate-pret

--------------------
Renault Megane 2004 2
+
andreimc
post 25 Aug 2009, 20:15
Post #527

Membru incepator

La 24000 km , in ciuda problemelor cu becurile, problema aparuta la mai toti posesorii, pot sa spun ca sunt multumit de masina.

--------------------
renault megane - tm... 2008
+
Adrian_BM
post 25 Aug 2009, 22:22
Post #528

Membru incepator

From: Baia Mare

Vad k multi de pe aici care au Megane II au avut Supernova inainte. Misto! Si eu am trecut de pe Supernova pe Megan si ma declar supermultumit, Cand fac un drum mai lung cu masina simt k park zboara. Inafara faptului ca se cojesc manerele interioare si 2xgreierasi la stalpi restul e perfect. Sa nu uitam k masina asta a castigat titlul de <<CAR OF THE YEAR 2003>>

--------------------
Renault Megane II - MM-06-HLD Bicorp 1.6 16V 2003
+
LordSpoWN
post 26 Aug 2009, 07:00
Post #529

Membru incepator

Problema cu manarele cred ca o avem cam toti... dar nu este un lucru foarte grav am vazut pe forum topic cu persoane care si-au revopsit manerele si acum sunt ff multumiti.
Iar problema cu greierasi se rezolva WD 40 si leucoplast gasesti tot ce trebuie aici

--------------------
Renault Megane Sedan - B 78 CEM 2007 1.5 DCI
Be FAST
+
Adrian_BM
post 26 Aug 2009, 10:11
Post #530

Membru incepator

From: Baia Mare

Am vazut solutiile Lord - cand o sa am timp am sa le si aplic

--------------------
Renault Megane II - MM-06-HLD Bicorp 1.6 16V 2003
+
necre
post 26 Aug 2009, 13:04
Post #531

Membru incepator

Salutare,

Despre fiabilitatea meganului 2 nu ma pot declara multumit.

Maisna mea are 60k km si am skimbat o coloana de directie pe garantie ,un kit de ambreiaj - piese grele ! + 4 bobine. Daca le plateam eu, scoteam 3 000 euro (din care doua miare numai coloana). Deeci, din 12 400 ma duceam in 15 400 - zona golf. Nu`i kiar asa rau, numai ca aia 3000 din golf ii recuperez la revanzare - la megane nu sad.gif

Nu mai vorbesc de 2 bielete sau de greierashi sau becuri - astea nu sunt defectiuni specifice megane, apar la majoritatea modelelor.

Daca vreti exemplu de fiabilitate va pot da Suzuki shtift 2002 - 115 000 km in prezent... masina a fost pedepsita... am mers ca un marlan cu ea.

Ce defectiuni am inregistrat pana acum la ea? un bec de frana pe stanga - ATAT !!! Nu servo directii nu macarale nu elemnete de suspensie, fulii defazoare sau berso-uri ... NIMIC. In 7 ani nici macar curatare EGR.

In rest doar revizii + un set de discuri de frana + o baterie.
Pret de nou - 8 300.

Mai au francezii si nemtii pana ajung la asa ceva!

Va doresc fiabilitati intinse in timp si spatiu.

Necre

--------------------
Renault Megane II 2004
+
slider2
post 26 Aug 2009, 13:25
Post #532

doar membru si atat

sunt offtopic dar caut si eu raspunsul la o intrebare legata de un megane 2.2, am incercat cu search dar nu am gasit nimic exact si n-am nici foarte mult timp la dispozitie sa rasfoiesc din scoarta in scoarta forumul.

in momentul in care activez functia automata a farurilor pe cb imi apare mesajul "check auto lights". ce inseamna acest mesaj?? am citit un manual de utilizare (gasit pe forum, ca masina am luat-o fara) dar nu era descrisa pe nicaieri aparitia unui astfel de mesaj. din ce am vazut pe acolo (prin manual) in momentul in care apare un mesaj cu "check" ceva nu e in regula, dar la meganeul despre care vb nu am observat nici o problema. adica functia automata a farurilor se dez/activeaza corect, functioneaza bine, doar ca apare acest mesaj. daca poate cineva sa ma lamureasca, ii multumesc anticipat.

masina este un megane 2.2 sedan 2007, 1.6 16v, echipare privilege; asta daca are vreo importanta.

ps promit sa raspund si ontopic dupa ce o sa mai petrec ceva timp in compania masinii

This post has been edited by slider2: 26 Aug 2009, 13:26

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
lunyz
post 26 Aug 2009, 14:24
Post #533

Membru incepator

Urmaresc de aproape 4 ani acest forum si datorita lui am decis in iulie 2007 sa cumpar un megane estate manager 1.5 dci. Masina are acum 48000 de km iar probleme majore nu au aparut. Imi place foarte mult cum se comporta masina la drumuri foarte lungi de exemplu Bucuresti-Madrid am oprit doar pentru alimentare.

In peste 2 ani am schimbat: 5 becuri faza scurta, 2 becuri pozitie, 1 bec lampa numar, 1 bec plafoniera. Dupa 1 si 8 luni a cedat acumulatorul care a fost schimbat pe garantie dupa o cearta sanatoasa cu Renault asistenta, Vocea clientului si Serus. In rest am scihmbat doar consumabile la revizii si un set placute frana fata.

--------------------
Renault Megane - B xx HUJ 2007 manager
+
s_j_teo
post 26 Aug 2009, 16:47
Post #534

Membru autentic

56.000 Km sunt multumit nu am avut probleme majore,becuri,bateria schimbata pe garantie nu o pot imputa producatorului, si bieletele tot pe garantie vinovata de situatie autostrada din Romania radmasa.gif In rest ceas, consuma putin si este foarte odihnitoare la drum lung faci 1000 de km fara sa simti.

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
petre 1
post 26 Aug 2009, 22:44
Post #535

Membru autentic

Nu sunt multumit de Renault(consider ca mi-am luat teapa),nu are nici macar 20.000 km si am tot avut fel de fel de probleme, nu majore e adevarat dar la o masina noua cu km astia nu se accepta.Am sa spun cateva din problemele pe care le-am avut in 18.000 de km si tin sa mentionez ca merg cu ea ca,cu oul:parbriz inlocuit,stop st defect la un moment dat a facut scurt,jealuzea spate st defecta,probleme usa sofer(actionare greoaie a manerului de deschidere din ex.),masina trage dr.s-a facut geometria,echilibrat roti... la fel mecanicii de la serus ridica din umeri si spun ca nu stiu ce sa ii faca,mai nou se aude o bataie la relanti care cred ca vine de la transmisie sau compresorul de a/c(din spusele unora care se pricep mai bine ar putea fi chiar un injector),si ultima problema geamul de la sofer dupa inchidearea completa cand dau in gropi sau trec peste denivelari trosneste ca si cum mai incearca se urce sau se aseaza mai bine in locasul lui.
Cam aste sunt problemele unui Renault Megane care are aprox.18.000 km sau fiu multumit ?? blink.gif come on

ps: tare as vrea sa ma sune intr-o zi o dominisoara de la Renault Romania sa ma intrebe daca sunt multumit...

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dci 2007
+
Adila16
post 27 Aug 2009, 12:40
Post #536

mecanic aero (sau aerian?)

Revin si eu ...
67 miare km si ceva maruntis...
Fara probleme majore in atata amar de drumuri...

Intretinere...suplimentara...?...
Mai subtire, ca n-am avut si nu prea am timp...Doua becuri (cel de faza scurta si de pozitie/frana, ambele pe stanga), macaraua geamului fata dreapta (praful bucurestean a sporit discret si sensibil efortul macaralei si au cedat niste ghidaje de plastic) si infipt la loc mufa UCH (care n-a fost bine proptita intre cleme cred ca de manufacturierii hispanici, iar drumurile autohtone au reusit sa definitiveze scaparea spanioleasca...)...

Perspective? ... Suspensia fata de verificat (imi pare ca a devenit oarecum zgomotoasa), de inlocuit antigelul, lichidul hidraulic si uleiul din cutia de viteze, iar glisantele etrierilor vor trebui curatate si unse cat de curand (poate chiar in week-end-ul asta)...
In rest, numai cele uzuale, facute cat se poate de la timp (sau chiar un pic anticipat...): ulei, filtre, curele ...

Va doresc tuturor sa aveti cu masinutele voastre absolut atatea probleme cate am avut eu cu a mea...De care ma (re)declar extrem de multumit!

S-auzim numai de bine!

LE: Si un curatat de clapeta de acceleratie. Din lipsa de alta ocupatie...

This post has been edited by Adila16: 27 Aug 2009, 12:44

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
megane1
post 27 Aug 2009, 15:32
Post #537

Membru autentic

From: Moinesti

[quote=petre 1,26 Aug 2009, 22:44]

am si eu o masina similara ca an de fabricatie si nivel de echipare, si in cei 61.000 km si 2 ani, nu am avut niciuna din probleme descrise de tine.

daca erai in locul meu, nu-i asa ca erai multumit ? e vorba efectiv si de "cum o nimeresti" sad.gif , nu?

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
crystale
post 28 Aug 2009, 09:40
Post #538

Membru incepator

Zilele trecute am fost nevoit sa conduc pentru cateva ore un Symbol pe care am mai mers inainte de achizitionarea Meganeului. Rezultatul - cand am revenit pe Megane mi s-a parut din alt film. A fost o placere sa folosesc directia asistata electronic (despre care gurile rele spun ca nu iti ofera feedback), frana mult mai fina si mai eficienta dar si pozitia la volan a Meganeului (fiind inalt, in Symbol stateam ca pe cal).

Oricum, singurele mele nemultumiri legate de masina (deocamdata) ar fi ca scaunul soferului la versiunea Extreme nu are reglaj lombar plus ca mi se pare ca farurile pe faza scurta nu sunt suficient de puternice (iar cu proiectoarele de ceata aprinse nu circul decat daca e ceata - aviz târlanilor biggrin.gif )

This post has been edited by crystale: 28 Aug 2009, 09:43

--------------------
Renault Megane 1.5dCI 85CP 2008 Extreme
+
chieftec
post 28 Aug 2009, 10:18
Post #539

Membru

10.000 km in 6 luni si nici o problema. schimbat ulei , filtru : ulei , habitaclu si aer. curatat EGR din proria initiativa si merge mult mai bine. nici o problema cu becurile, farurile sunt exceptionale faza scurta faza lunga, putin dezamagit ca este versiunea standard fara AC fara cotiera (si daca sar putea scaunul mai jos decat este la maxim). partea nasoala urmeaza schimbul curelei de distributie.

--------------------
Renault Megane 2 - B 03 NUJ 2005 1.5 dci 105 hp (82 hp original)
Yaesu 857D + Sirio Megavat 4000 N + talpa magnetica Midland 16cm
+
spy_oh_joy1389
post 28 Aug 2009, 11:02
Post #540

pe zi ce trece creste procentajul la raspunsul NU wink.gif

--------------------
+
21 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 05:42
Dacia