Ce anume va place la clio ?, bicorp/symbol
![]() ![]() ![]() |
Ce anume va place la clio ?, bicorp/symbol
faraonu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- B-03-DGC
2005 afostodatacaniciodata....
|
|||
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Ca sa citez dintr-o reclama.....Imi place masina aceasta..pentru ca nu este a mea =))
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@crn: mai lasa-l pe fidji sa isi ia avant
![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
imi place ca ma duce si ma aduce in conditii decente, oricand, oriunde si la un pretz minim / km
restul.... nu mai conteaza. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
- probabil in viitorul apropiat o sa sar la o clasa / marca mai sus , nu stiu cum o sa ma dezobisnuiesc de comenzile cd player ului din spatele volanului.... ( mentionez ca nici cele de pe volan nu cred ca m ar "satisface' la fel de mult) - in rest ofera multe lucruri bune ptr banii astia (in primul rand consumul...) |
--------------------
renault
clio
- B - xx -xxx
1.5 65cp 2005 clio 1.5dci 65cp
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si in spiritul topicului:
- imi plac foarte mult comenzile audio de la volan, exceptionala idee la o masina de clasa ei; - farurile mari triunghiulare care ii dau un aer de "pisica obraznica"; - portbagajul care desi e hulit de multi pentru forma, mie chiar imi place linia care i-o da, nu mai vorbesc despre capacitatea de incarcare mai mult decit suficienta; - legat de linia laterala, priviti-o din lateral fata in unghi de 45 grade si poate o veti vedea cu alti ochi. Mie imi inspira o forma dinamica ceea ce nu pot spune despre o anumita masina autohtona, surioara "mai mica ca virsta" a ei. This post has been edited by crn: 11 Oct 2006, 21:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Satelitul de comanda de langa volan a fost inventat inca din anii 80 la Renault si semana tare mult cu ce este acum, doar ca era mai patratos, mai colturos.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
buna idea topicului, eu tocmai am vandut laguna din semnatura si maine ma duc sa dau comanda pt un symbol phase4.
oricum, foarte util sa stii daca actualii proprietari sunt multumiti sau nu. |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
|
|
richie |
![]()
|
|
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
@joy
De ce trebuie sa renunti la comenzile de volan? la multe marci poti adauga optional acest lucru si daca chiar nu se poate sunt solutii de la sony etc.. |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(gigiabrudan @ 12 Oct 2006, 09:36) buna idea topicului, eu tocmai am vandut laguna din semnatura si maine ma duc sa dau comanda pt un symbol phase4. Ma indoiesc ca vei fi multumit de Symbol dupa ce ai avut Laguna. M-am suit odata intr-o Laguna si era diferenta de la cer la pamant. This post has been edited by Laurentziu83: 12 Oct 2006, 15:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Aualeeeu , ai vandut masina si iti iei caruta?
|
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cam asa voiam sa zic si eu, da' mai pe ascuns. Cat o fi de phase 4, Maria nu se schimba cu alta palarie, mai ales acum, la capat de drum.
This post has been edited by Laurentziu83: 12 Oct 2006, 22:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
|
--------------------
renault
clio
- B - xx -xxx
1.5 65cp 2005 clio 1.5dci 65cp
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai spune si tu ce marca vrei sa iti iei, de exempli la pejo comenzile sunt similarea cu cele de la renault, in rest la mara majoritate comenzile nu sunt pe n satelit special ci sunt direct pe volan ( din cate stiu eu)
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
La Ford Focus sunt pe satelit, dar in partea stanga.
|
--------------------
-
-
-
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
De asta am uitat - oricum vine cam aiurea in stanga
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu si pt cine e stangaci.
![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
-franare buna
-consum mic / motor nervos -scaune confortabile (exceptie spate) -satelit comanda ... genial... nu pot trai fara el -faruri bune -vizibilitate buna -silentiozitate motor -tinuta de drum -porbagaj mare -stergatoare eficiente,nu scartaie si sterg bine Mai pe scurt, masina care imi aduce zambetul pe buze zi de zi! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(richie @ 12 Oct 2006, 10:31) Discutabil.....fa un calcul pe la 100.000 km, cat te-a costat efectiv fiecare km parcurs....dar asta este alta discutie. Desigur nu am sa ma fac partizanul sustinerii ideii ca Symbolul e cel mai cel. Nu asta e scopul meu in viata. Dar, pot sa-ti spun ca in cazul motoarelor diesel, castigul incepe de la 50-60k km. Asa ca la 100.000 km, pretul global / km va fi super-OK. ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 12 Oct 2006, 16:05) Ma indoiesc ca vei fi multumit de Symbol dupa ce ai avut Laguna. M-am suit odata intr-o Laguna si era diferenta de la cer la pamant. ai dreptate in privinta confortului, aproape orice mi-as cumpara nu cred ca ma voi simti mai confortabil ca in laguna, dar cand dai o groaza de bani din buzunar ca sa intretii o masina la mana a doua si vezi ca luna de luna apare cate ceva care necesita jumate de salar sau uneori chiar multiplu de salar, iti piere cheful de limuzine si vrei o masina noua, cu garantie si fara emotii la drum. acu, sunt constient ca probabil io am fost mai ghinionist si am dat peste o laguna cu probleme, dar cred ca sunteti de acord cu mine ca la 190.000 de km o masina trebuie inlocuita, nu? iar daca nu dispui de "jdemii" de euro, te intinzi cat ti-e plapuma. corect? |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
|
|
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
sunt fan Symbol, iar peste 2,3 ani il schimb cu alt Symbol tot dCI. Daca s-ar moderniza la fel ca la bicorp exteriorul si interiorul ar fi tari de tot Symboalele.
|
--------------------
Dacia
1310 break
- GL
1998
|
|
richie |
![]()
|
@sagetator
Crede-ma...am o experienta directa si indirecta destul de serioasa cu Symbol, asa ca imi permit sa te contrazic. Ai perfecta dreptate daca ne rezumam in calcule doar la cheltuielile inerente (combustibil +revizii + pretul masinii la achizitie). Problema e ca pana la 100.000 inevitabil bagi bani in reparatii....si se baga destul de multzi. Acum...bineinteles ca exista si exceptii (care de obicei intaresc regula ![]() |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
diesel_power |
![]()
|
Reparatii inghit si benzinarele si diesel-ul, asa ca nu are rost implicarea factorului asta in calculul de amortizare.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
De acord insa la diesel reparatiile pot fi mult mai scumpe decit la benzinare. plus costul reviziilor sensibil mai mare.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Probabil ca o sa apara Cilo III Symbol care sper ca o sa fie mai ingrijit la design , caci , fara suparare, Cli Symbol nu este tocmai cea mai estetica masina pe care am vazut-o.....
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Astazi veneam de la Braila pe dig, aveam cam 100 la ora si am dat sa depasesc, asa ca am retrogradat la a 4-a. Mi-a placut enorm de mult senzatia cand m-a lipt de scaun si am depasit imediat. Bine ca si turometrul a urcat saracu pana la peste 5000, dar ce mai conta....
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ai reusit peste 5000 ture? Eu am incercat si pe loc si in miscare si nu mi-a iesit jmecheria. La Clio imi place cum se scurge lichidul de frana din vas, prin buretele cu care e prins capacul s.a.m.d. (Clio nou, are aproape 3 luni).
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.007 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
mai exact 5300 rot/min la 170 km/h-ce mi s-a parut dubios este faptul ca nu era galagie mare in masina.
cred ca mai mergea, dar se prinsese covorul sub pedala( nu glumesc ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ramm, cumva ai dci? Atunci se explica, mie la 1.4 8V imi plafoneaza la 6100 de ture.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:23 |