Ce anume va place la clio ?, bicorp/symbol
![]() ![]() ![]() |
Ce anume va place la clio ?, bicorp/symbol
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
330e
2021
|
|||
85dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 15 August 08 ![]() |
Mie imi place pozitia in scaun, desi la drum lung tare buna ar fi fost o cotiera, imi place enorm etajarea cutiei de viteze, asta pana la o anume viteza(trage super pana la 100 km), la viteze mari mi se pare instabila, parca ar zbura(aici vorbesc de viteze peste 150 km/h, cand imi da o senzatie de teama, dar n-am dus-o niciodata mai sus de 170), imi place sunetul care se aude super misto, chiar si la minim dat, portbagajul super incapator pentru doua persoane, desi masina o folosesc doar eu...imi place dezaburirea rapida a lunetei si a oglinzilor, si cea a parbrizului( desi pe cea din urma, ca sa o fac si mai rapida, trebuie sa dau drumul la maxim la sistemul de ventilatie si un pic mai tare muzica, dar e ok). Franele sunt exceptionale, astept sa vad cum se comporta si pe timp de iarna...
ce imi mai place e ca uit sa alimentez...are un super consum....practic asta a fost un motiv forte pentru care am ales-o ![]() This post has been edited by 85dci: 8 Oct 2008, 12:16 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
zicea cineva pe aici cum ca sa lasam sportivitatile ca, clio nu este masina de asa ceva. tin sa il contrazic pe respectivul nostru coleg. cu masina din semnatura chiar ma simt foarte sportiv, masina mergand fooarte lejer cu viteze de 180. mai mult nu i-am dat ca nu o am de mult timp si vreau sa o cunosc mai bine pana sa o conduc la adevaratul ei potential, pentru propria mea siguranta cat si a colegilor din trafic. in rest ce sa zic, sunt suuper multumit de faruri(faza scurta xenon), clima care isi face foarte bine treaba, directia foarte precisa, amortizoarele ferme si..motorul 2.0 suuuperb insotit de o cutie de viteze foarte bine etajata si comoda.
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Symbolul nu prea este ... bicorp si bicorp sport e alta mancarica de pestisor ... dar si asa "etalarea" unei viteze ilegale nu consider ca denota sportivitate.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si nici nu am spus asta. stilul meu de condus este destul de legal si in asa fel incat sa nu lezez alti participanti in trafic. dar o plecare mai rapida sau o depsire pe autostrada mai in forta, acolo se simte cel mai bine.
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Am inteles
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Tzutzi |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Imi plac comenzile de la cd player (ce misto ar fi fost sa fie padele de schimbat viteza, mmm prea mult NFS pe gamepad?
![]() Consum mic in comparatie cu asteptarile mele! |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ptr 98(108 acum) se infige bn...consum bun si practica....de exemplu am carat 2 biciclete mari cu 3 persoane...
![]() ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
cepy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 November 08 ![]() |
ce -mi place:motorul de 98 de cai si greutatea mica o fac sa aiba destula putere,deocamdata imi ajunge puterea asta.consumul mic chiar la viteze marisoare,portbagajul mare,designul fata.
ce nu-mi place:designul urat in spate,masina pierde prea mult din turatie la schimbatul vitezelor,servicul renault este sub orice critica,piesele scumpe. |
--------------------
renault ;kia
clio symbol1.4 16v 98 cp ;kia ce'ed 1,4 16v 110cp
- ph08ued
2002;2007
|
|
bardu |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Vad ca iti place consumul nu si ca pierde din "vana". Incearca totusi sa decizi vrei consum mergi ca pana acuma, vrei "vana" schimba si tu pe la vreo 3500 rpm, evident unde se poate!
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Imi place sistemul audio, care la cat costa masina e chiar bun, am vazut masini mai scumpe care cu sisteme audio slabe, farurile "incruntate" , portbagajul mare, motorul care e destul de silentios si de puternic (80 cp) pentru cat ai putea sa mergi pe drumurile patriei si nu in ultimul rand consumul. Cu un plin (50 l), merg cam 850 - 900 km, din care mai mult de 650 km in oras.
Parerea mea e ca este o masina fiabila, e drept ca nu face furori, dar isi merita banutii. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Hai ma nene sa scriem si aici ca topicul celalalt are 27 de pagini!
Imi place ca n-a papat decat bani de benzina din iarna,imi place ca nu am defecte majore la ea,imi place ca e funky cu avaria aia sub frana de mana si butonul de dezaburire sub volan,as fi vrut ca semnalizarea sa se faca apasand simultan cu genunchiul in bord si o mana pe un buton in plafon,ma enerveaza ordinea ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
theodor2003 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 22 December 08 ![]() |
in 6 ani de Clio Symbol, imi plac urmatoarele:
Chestii de comfort, design: -ca e micuta, si am loc sa parchez si sa ma bag cu ea cam pe unde vreau -are portbagaj mare, am mers si 4 peroane in vacanta si am avut loc suficient de bagaje -scaunele fata sunt comfortabile si moi -din fata si din spate arata bine, are aspect relativ modern -sistemul audio e OK -iarna incalzeste bine si repede Fiabilitate, motorizare: -motorul abia daca se aude la viteze mici si mi se pare foarte fiabil (probleme la motor nu am avut) -in afara Buc consuma f putin (chiar sub 6l/100km) -cutia de viteze e OK -4 ani aproape nu am bagat bani in ea, mai putin consumabilele (problemele au inceput dupa 4 ani) -prinde peste 170 km/h, dar nu am eu curaj sa ii dau |
--------------------
Renault
Clio
- b28teo
2003, Symbol, 1,4l, 8 valve
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
consumul excelent ,un motor destul de nervos pt 1.4 16v,instabila la viteze foarte mari,foarte scumpa la piese ,una peste alta e ok.
|
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:52 |