Ce anume va place la clio ?, bicorp/symbol
![]() ![]() ![]() |
Ce anume va place la clio ?, bicorp/symbol
Studebaker |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|||
cipri_arad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 October 07 ![]() |
Acuma daca-mi permiteti sa-mi postez si eu parerea despre Clio 1.4 16V( bicorp, normal, nu symbol ), as enumera dintre avantajele sale: luminozitatea oferita de faruri, sunetul motorului, performantele acestuia, stabilitate in curbe, rapoartele in cutie. As fi curios, daca imi poate raspunde cineva, la cati km. parcursi se schimba uleiul in cutia de viteze? Masina are 129.000 km si nu stiu daca s-a schimbat vreodata uleiul in cutie. Multumesc anticipat !
|
--------------------
renault
clio bicorp dinamique 1.4 16v
2003
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Am mai scris pe undeva ... "practic" s-ar schimba doar daca sunt probleme ... dar un bun coleg de forum mi-a spus ca este de dorit a fi schimbat la revizia de 120.000 km ... dar nu este o operatie obligatorie ... asa de dormit poate mai linistit. [am gasit
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
carrera |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 November 07 ![]() |
consum mic pentru 1,5 dci 105 bicorp
frane exceptionale demaraj de invidiat manevrabila in oras ce nu imi place: portbagaj mic la viteze mari tragi un pic de ea varianta symbol e groaznica la vedere This post has been edited by hellcat: 10 Nov 2007, 12:38 Attached thumbnail(s) B1035842_3_vign.jpg ( Size: 36.25k ) Number of downloads: 171 |
--------------------
renault
clio
2005
- clio1,5 dci 105
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu stiu de ce, dar in cazul asta lauda de sine chiar nu prea miroase a bine deloc.
Imi dai senzatia ca nu prea detii masina cu care te lauzi ![]() Nu prea cred ca a iesit pe portile fabricii vreun clio 2 cu 1.5 dci de 105cp. Chiar nu vad rostul deschiderii unui topic nou pe tema laudatului, iar apoi duplicarea aceleiasi idei aici. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
ursulici |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 9 August 06 From: Tarlungeni, Brasov ![]() |
Probabil carrera o fi facut obd tuning la ea....
![]() In alta ordine de idei, de ce imi place al meu Clio Hatchback 1,5 dci 65 CP: 1. Consumul nesimtit de mic ![]() 2. Look-ul exterior, la interior se putea si mai bine 3. Portbagaj suficient pt 2 persoane( oameni buni, totusi Clio este masina de oras, daca vreti spatiu bagaj luati-va masina clasa rutiera, adica o Laguna, un 407 s.a.m.d.) 4. Stabilitate foarte buna 5. Cutia de viteze foarte bine etajata, imi place mult mai mult decat cea de la Megane-ul 2 pe care il am, care e un 1,5 dci 101 CP, Clio multumindu-ma mai mult la reprize chiar daca are putere mult mai mica 6. Desi am ajuns cu el la 71000 km, nu am bagat alti bani in el decat pentru revizii si nimic altceva, nu a cedat nimic la el 7. Gasesc loc de parcare oriunde cu ea 8. E masina cu personalitate! ![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2022 / RS-line E-Tech plug-in Hybrid 160
- BV 99 YFC
|
|
mikipet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 November 06 ![]() |
1.exact:o masina cu personalitate:seamana cu o lacusta suparata
![]() 2.se strecoara mult mai usor prin oras si la viraje stranse decat meganul 3.are cu mult mai putine gadgeturi(automatizari electronice)decat meganul ceea ce inseamna cu siguranta fiabilitate mai mare in timp-lucru dealtfel confirmat si de numarul mic de symboluri fata de meguri in astepare in fata servisurilor renault 4.stabilitate ok,normala pt aceasta clasa si usor controlabila chiar si la viteze inalte 5.franele mai mult decat ok 6.suspensia:un compromis reusit intre comfort si tinuta de drum,mi se pare cu mult mai reusita decat la logan mai ales pe spate unde nu tangheaza(oscilatii pe verticala=senzatie de autobuz) mereu precum loganu. 7.motorul:1,5dci-ul-60kw-82cp mi se pare o reusita:consuma enorm de putin:4,0-mers pana la 100km/h si 4,7-mers pana la 130km/h ,accelereaza onorabil:12,2s in carte,eu11,7 ![]() 8.cutia de viteze:excelenta ca si etajare si manevrare si se pare cu reputatie in fiabilitate. 9.garda la sol ok pt drumurile noastre:se catara cu usurinta pe borduri ![]() 10.si nu in ultimul rand portbagajul de volum onorabil de clasa medie:510l ...si sa ma opresc aici la 10 ca si poruncile sunt tot atatea.. ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL 1.5DCI-60KW
DEC.2006,DYNAMIQUE,NOIR NACRE 676,climatronic INVATA SA FOLOSESTI CORECT MASINA !
23.01.2007 : 6 KM 02.02.2011 : 57150 KM NO ENGINE OR CAR PROBL.! |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Potbagajul - fizic incap mai multe bagaje decat intr-un BMW serie 3;
Reprizele temporizatorului stergatoarelor de parbriz e gandit super bine; foarte silentios; Unghiul de vizibilitate oglinda retrovizoare dreapta; Sistemul de climatizare foarte bun. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Imi place ca nu e Logan , e privita in trafic mai cu respect si de unii chiar cu mult respect.Si daca are un birjar bun e fasneata rau in aglomeratia de oras.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
Singurele chestii exclusive care imi plac sunt consumul (1.5dCi 65cp) si faptul ca e a mea
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi Land Rover Discovery II 2004, 2.5 TD5
Opel Astra CC 1995, 1.6 16v [de vanzare] |
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Imi place ,ca a revenit acasa dupa ce a stat 3 zile in service,pentru schimbarea casetei de directie pe garantie,merge mai usor,numai are nici un zgomot cand invartesc volanul,cel mai important numai are nici un greieras,o fi prins frica ca ma gandeam sa o dau,oricum sunt bucuros ca e acasa ,cat era in service stateam cu frica, ma bucur ca s-a reintregit familia.Bafta
This post has been edited by cameleon_boy: 7 Mar 2008, 23:41 |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
VitO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
Imi place ca in 50.000km de cand o am nu am bagat bani in ea decat pentru revizii, stergatoare, cauciucuri si motorina, imi place ca la 130-140 km/h nu-si ia zborul si nu tremura din toate incheieturile.
|
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ieri am fost la un drum cu ea afara.Am fost 6 persoane mai inghesuite
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
stefanel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 July 05 ![]() |
Am facut 32000 km cu ea si nu am avut probleme, am mers pe drumuri forestiere dar si pe autostrada cu viteza maxima, masina se comporta f. bine . Are un consum mic (frecvent sub 4% afara, 6,5-6,7% in Bucuresti), demaraj f. bun, instalatie clima foarte eficienta, stabilitate buna la curbe si la viteze mari, portbagaj mare.
Spatiul pentru sofer este cam mic, asta ar fi principalul dezavantaj dupa parerea mea. |
--------------------
renault
clio symbol
2006 expression DCI 80CP
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Cum va consuma 7 l in buc?Mie imi consuma 11 l in bucuresti,ma rog nici nu am resetat eu calculatorul,plus aglomeratie dar oricum imi consuma mai mult.Oricum ieri am spalato si m-am plimbat cu ea,frumos mai merge,pacat ca acum ploua si o sa se murdareasca la loc,off si vremea si Dumnezeu asta tine cu spalatoriile.Succes
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
7% consum in capitala...era vorba despre un motor diesel...uita-te la semnatura omului
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
la inceput nu prea imi placea dar era in rodaj. acum am 3000 km si cand bag talpa peste 3000 rot rupe tot in fata. am mers cu 180 si mai mergea dar venea curba si nu e consum mare pt ce poate masina asta. desi e motorul mic, asta 16 v e sfant la turatii mari si un su
![]() |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
catalist |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 April 08 ![]() |
Salutare.
Am si eu un clio symbol 1,5 dci de la firma in care lucrez. inainte am avut un WV polo. Nu o sa incerc sa fac acuma comparatii dar per ansamblu Polo e altceva...o clasa mai sus. ce imi place la clio: -motorul este f silentios -consum f mic -portbagaj mare -suspensii ok -comenzile cd-ului de sub volan -frane bune ce nu imi place: -in primul rand are cd-player mono. nici nu credeam sa se faca asa ceva. este ceva inadmisibil!!! parca am fi acuma 30 ani>la mine muzica conteza f mult. Asa ca trebe sa renunt la cd-player si la comenzile de la volan si la afisajul din bord si o sa imi pun un cd-player decent. -aspectul general al masinii nu este unul f reusit. -maneta schimbatorului f lunga si urata (parca ar fi Logan) -caliatea finisajelor in general proasta -tapiteria scaunelor din material sintetic-f nasoala -diametrul volanului prea mare -volanul nu se regleaza pe directia inainte si inapoi...mi-a fost f greu sa imi gasesc o pozitie comoda de condus. -afisajul bordului fond alb si culoare prtocalie -in general am impresia in masina ca as fi in Logan (este de fapt un Logan mai stilizat) Cam atat. am incercat aici sa fiu cat mai obiectiv cu aprecierile. |
--------------------
Renault
Clio symbol
2006
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(catalist @ 6 Apr 2008, 11:23) -in primul rand are cd-player mono. nici nu credeam sa se faca asa ceva. este ceva inadmisibil!!! parca am fi acuma 30 ani>la mine muzica conteza f mult. Asa ca trebe sa renunt la cd-player si la comenzile de la volan si la afisajul din bord si o sa imi pun un cd-player decent. Am o banuiala ca habar n-ai ce inseamna mono CD-player. |
--------------------
-
-
-
|
|
catalist |
![]()
|
bliss, cand am vazut mono cd-player am inteles ca e mono si nu stereo.o sa probez eu dar nu am avut timp...mai mult radio am ascultat...poate imi spui tu ce inseamna in viziunea celor de la renault mono cd-player...
![]() mersi |
--------------------
Renault
Clio symbol
2006
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
mono CD inseamna ca are un singur CD, nu are magazie, sunetul este redat stereo.
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
catalist |
![]()
|
eu credeam ca e mono
![]() mersi oricum...sunt mai linistit acuma... ![]() |
--------------------
Renault
Clio symbol
2006
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
de acord cu hellcat, ai si o optiune loudnes pe langa alea pe care le-ai enumerat.
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
catalist |
![]()
|
am gasit toate reglajele astea...mersi mult pentru ajutor...dar din cartea aia a lui nici nu am avut timp si nici nu am prea inteles ce se explica pe acolo..
![]() This post has been edited by catalist: 7 Apr 2008, 21:16 |
--------------------
Renault
Clio symbol
2006
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Daca ai calculator acasa si e prevazut cu CD-RW te rog sa iti faci singur un Audio CD si sa pui pe el o melodie de care stii ca se aude foarte clar ceva in boxa dreapta si altceva in boxa stanga (adica e STEREO), si o sa te convingi.
LE: poate nu ai fost suficient de atent ce iti afiseaza pe ecranul acela, dar MEREU cand comuti pe CD iti scrie MONO CD This post has been edited by Kr3atorU: 7 Apr 2008, 22:41 |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
bimbirel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 April 08 ![]() |
La Symbolul meu imi place partea frontala,spatele...cam lasa de dorit.Dar de o luna de cand o am...parca nici spatele nu mai e atat de urat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
clio symbol
2008 1.4i 8v
|
|
Serbu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 May 08 ![]() |
la symbol nu-mi place absolut nimic. dar in special nimic. e un bicorp aparut dupa cativa (multi)ani de la lansare (a bicorpului) si e chiar mai prastie. dovada faptul ca lu laurentiu nu ii intra monitoru de 15" in portbagaj.
sa trecem la clio. 1: bordu. e chiar misto. ai totu la indemana, comenzile la volan sunt exact ce-mi trebuie, climatronicu arata si e misto(in afara de functia auto), radiou e pozitionat unde trebuie(unlike ala de la dacia). singura chestie pusa prost e ashtray-u. da nu fumez. 2:exterioru. e misto. imi plac farurile, stopurile, partea din spate in general si in special plafonu.A, da, plasticu mic si negru e un eleron care chiar e bun. cu cat creste viteza parca si stabilitatea. ca veni vorba de viteza... 3: motoarele. pardon motoru. dieselu e cam cenzurat. 1,5 dci are 10 cai in minus fata de 1,2 16v. oricum eu am 1,4 16v si trage al naibii de nu mai stie. chiar si in viteza a 5-a iti sare acu de la turometru de la 3k la 4,5k fara prea mult efort. si implicit acu vitezometrului 4:forgot to mention de calitatea prea misto a sistemului audio.am casetofon, urma sa-l schimb cu ceva care sa vada ipodu da n-am mai facut-o. de ce? pierdeam eq-u. se aud 4 boxe si 2 tweetere genial. si am mai stat sa caut si subwoofer-u ca prostu sa vad unde e. de unde ca nu e. 5: portbagaju. pare mic da intra multe. si usor. cred ca intrau la fel de multe si la symbol daca avea hayon. da la simbol nu mai puteam sa pun ceva daca puneam violoncelu. da, in portbagazu de la clio intra un violoncel si mai ramane si loc, si cat loc.......... 6: e comfortabila. desi par tari, scaunele sunt chiar misto. cand m-am asezat pe bancheta din spate am zis ca e bana din cismigiu. dupa ce am mai stat o vreme imi venea sa nu ma mai ridic:D in conseciinta pot sa mai scriu inca pe atat da nu mai are rost. clio e o masina misto. |
--------------------
Renault
clio 1.4 16v
2001 I was born in the wrong country :(
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Topicul asta este, inclusiv ,tocmai pentru ceea ce nu-ti place... clio symbol.
![]() Eu am fost foarte multumit de symbolul meu ,sunt mult mai multe ce imi plac decat cele ce nu ma incanta si o spun ,cu toata convigerea ,ca si acum ,ramane o tentatie raportata la concurenta(raportul pret-dotari) This post has been edited by cata70: 13 May 2008, 20:32 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:06 |