Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce anume nu va place la clio ?, mai mult symbol ;)

rttt_gia
post 12 Jan 2006, 07:15
Post #181

ExRenoAR

Group: Members
From: Bucuresti

Dar de scrumiere ce parere aveti? smile.gif mie mi se pare ca sunt puse destul de incomod... am avut o dacie break unde scrumiera era pusa cam la nivelul casetofonului de la symbol, pozitie foarte comoda.
bafta

--------------------
Kia Cee'd 1.6 L
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 12 Jan 2006, 10:06
Post #182

Membru autentic

Da, si mie mi se pare incomoda plasarea, dar mai bine sa fie scrumiera aia decat stilul "tomberon" de la Solenza sau Logan, la care nu vezi unde scrumezi noaptea. La asta macar ai iluminare. Si mai vad ca multi fabricanti o adopta sad.gif

--------------------
. . .
+
Solon
post 12 Jan 2006, 10:24
Post #183

Membru autentic

Scrumiera tip cosulet chiar e o idee tampita!Desi sunt fumator am bagat-o in portbagaj.Numai cand o vedeam ma apucau nervii.Scrumez afara!
Dar de frana de mana ce parere aveti?Inestetica total!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Floppy
post 12 Jan 2006, 11:18
Post #184

Membru autentic

From: BRASOV

Dai scrumul afara? Pe strada??? ph34r.gif Rusine domne, RUSINE! Serios! ph34r.gif

--------------------
Renault Clio 1.5 dCi - PH10RXB 2005 Extreme
I love my car!!!
+
sagetator
post 15 Jan 2006, 14:59
Post #185

Membru autentic

From: O R A D E A

Şi eu sunt împotriva scrumatului / aruncatului din maşină a orice fel de gunoaie... asta ţine de educaţia fiecăruia. Dar să revenim on-topic:

Cine-mi poate zice ce rol are găuroiul din portbagaj? Şi ce părere aveţi de el? Oare chiar nu se putea face un compartiment de depozitare sub acea mochetă/carpetă sau ce-o fi, în locul găuroiului?

This post has been edited by sagetator: 15 Jan 2006, 15:00

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
hellcat
post 15 Jan 2006, 15:25
Post #186

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Are rolul de a retine un anumit bagaj sa nu se plimbe in voie prin portbagaj.
Se puteau face multe, dar cresteau si costurile. S-a renuntat la o telecomanda pe cheie, iar tu te astepti sa-ti faca compartimente prin portbagaj...no way.

This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 12:08

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
sagetator
post 15 Jan 2006, 17:03
Post #187

Membru autentic

From: O R A D E A

Şi faza cu cheia e tare.... cică tipa de la dealerul local Renault: "....păi să vedem, poate că a d-voastră vine cu ambele chei cu telecomandă, fiind comandată în perioada promoţiei". Cred că-s bărbi totuşi... mad.gif

This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 12:08

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
Laurentziu83
post 15 Jan 2006, 19:43
Post #188

Membru autentic

Nu, e masina ieftina, se vede si cum e pus firul de masa de la stopuri, mare sa-l vada toata lumea. N-ai ce sa-i faci.
Si, intr-adevar gauroiul din portbagaj e foarte util cand ai de pus diverse bagaje dar nu umpli portbagajul.

Imi aduc aminte ca la primul drum afara am pus in portbagaj o sacosa mare de metro plina cu mancare. Am bagat-o in fundul portbagajului. Dupa vreo 180 de km am gasit-o rasturnata in partea opusa. Asadar am luat sacosa de acolo si am pus-o in spatele scaunului meu restul drumului. "am 510 litri de portbagaj si pun bagajele in habitaclu" wink.gif La matiz nu pateam asa ceva tongue.gif
Asa ca de fiecare data cand am de carat ceva mai fragil, mancare, etc, il asez acolo. Stiu ca nu face ture prin tot portbagajul.

--------------------
. . .
+
Solon
post 16 Jan 2006, 10:53
Post #189

Membru autentic

Portbagajul mare e folositor doar daca e plin,ca daca e gol toate se zdruncina inauntru.

--------------------
+
waly_2006
post 16 Jan 2006, 11:47
Post #190

nefumãtor

From: Bucureºti

Urat lucru asta cu geamurile din spate... Se lasa!!!!

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 16V
Nu conteaza cat de bogat sau faimos esti. La inmormantarea ta va conta doar starea vremii.
+
Solon
post 16 Jan 2006, 11:59
Post #191

Membru autentic

Cum adik se lasa? De la trepidatii? blink.gif

--------------------
+
hellcat
post 16 Jan 2006, 21:50
Post #192

FrontYard Motorsport

Acum intreb si eu: oare daca erau electrice, se mai lasau?

--------------------
Commencal Premier HD1
+
semit
post 16 Jan 2006, 21:58
Post #193

Private Spice

mie la Symbol nu-mi place cocoasa..atat wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
dil
post 17 Jan 2006, 11:06
Post #194

Membru verde

From: Corbeanca, Ilfov

Pai daca geamurile spate se lasa de la trepidatii, inseamna ca are senzori speciali pentru trepidatii. Va dati seama ce tehnologie moderna? Si voi o huliti. tongue.gif

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
Solon
post 17 Jan 2006, 11:07
Post #195

Membru autentic

Rusine sa ne fie!

--------------------
+
alin-L
post 18 Jan 2006, 19:47
Post #196

No more Mr. Nice Guy!...

From: Pitesti

Salut! Nu-s prea activ pe forum, recunosc, dar citesc (aproape) tot ce se discuta pe-aici!
Am o FOARTE MARE nemultumire cu privire la masina mea: pozitia la volan, respectiv faptul ca ORICAT am incercat sa-mi gasesc o pozitie mai comoda - n-am gasit!!! mad.gif mad.gif mad.gif
Va rog sa ma credeti c-am incercat (cred) orice! Nu-s un tip "iesit din tipare"... Am 1,78 m si o conformatie... normala, cred eu. Cu toate astea nu reusesc sa reglez scaunul ala de nici o culoare intr-o pozitie care sa ma relaxeze! Drept urmare ma aleg cu niste dureri GROAZNICE in piciorul drept, pe care il tin permanent incordat!!!
Sugestii... ceva?!?... poate imi spune si mie cineva ce pot face!?... sa schimb scaunul?!... se potriveste cel de pe Logan?!... Credeti-ma ca sunt...disperat!

--------------------
renault symbol - fidji - AG 07 SMT 2005 - 1,4 16V
...masina mica, de familie. E ok dak familia e mica!
...doar 98 bhp - stock, dar merge!
+
rttt_gia
post 19 Jan 2006, 07:47
Post #197

ExRenoAR

Te salut Alin. Ai avut o masina mai "comfortabila" inainte de symbol? ai masina de putin timp, astel incat nu ai avut timp sa te obisnuiesti cu pozitia la volan? imi vine greu sa cred ca nu iti gasesti locul pe scaun... eu am 1.86, ~90 kg si ma simt destul de confortabil.
bafta

--------------------
Kia Cee'd 1.6 L
+
Floppy
post 19 Jan 2006, 09:18
Post #198

Membru autentic

From: BRASOV

Sa iti spun ce am patit eu la Symbolul vechi... Poate te ajuta cu ceva.

Concret, scaunul fusese mutat din pozitia obisnuita (ori la spalatorie, ori condusese sotia, nu mai stiu), si am plecat in concediu (am facut o mie si ceva de km pana la destinatie). Pe drum, aceleasi simptome ca ale tale, dureri destul de mari la piciorul drept, care statea tot timpul incordat.

Pana sa-mi dau seama ce si cum, ajunsesem la destinatie, dar acolo, am spalat masina... Au facut curat si prin interior asa ca a trebuit sa-mi reasez scaunul. Surpriza, durerile au disparut. Asa mi-am dat seama ca, desi spatarul era OK, scaunul fusese anterior mutat putin mai in fata decat pozitia obisnuita pe care o foloseam. In concluzie, trebuie sa dai scaunul putin mai in spate asa incat piciorul drept sa stea mai lejer pe pedala de acceleratie (nu intins perfect, dar aproape, ca sa poti accelera usor, dar sa nu stea incordat pe pedala). Ca la camioane, calcaiul sta rezemat pe podea si apesi acceleratia doar cu talpa/varful piciorului. Incearca mai intai sa rezolvi aspectul asta si dupa aceea spatarul scaunului.

Eu m-am invatat minte, si acum, de cate ori vin de la spalatorie sau mai conduce sotia, aranjez mai intai scaunul pe inaltime si pe directia fata-spate, apoi volanul (la Extreme am si reglaj pe inaltime la scaun si in adancime la volan) si dupa aceea spatarul si tetiera.

Nu stiu cum este Symbolul nou, dar s-ar putea sa fie la fel in ce priveste scaunul si volanul (presupun ca ai Symbol, daca ai scris la topicul asta).

Sper sa te ajute cu ceva explicatiile mele. Succes.

--------------------
Renault Clio 1.5 dCi - PH10RXB 2005 Extreme
I love my car!!!
+
Pegasus
post 19 Jan 2006, 10:13
Post #199

Membru incepator

QUOTE(Solon @ Jan 16 2006, 10:53 AM)
Portbagajul mare e folositor doar daca e plin,ca daca e gol toate se zdruncina inauntru.
*

Incearca sa pui toate cele...din portbagaj intr-o ladita de plastic. Se gasesc unele pliabile si ieftine. Cand nu mai ai nevoie o poti plia si nu mai ocupa loc degeaba.
Eu asa am facut de la inceput sa nu alerge numic prin portbagaj ca nu imi plac zgomotele aiurea prin spatele masinii [am urechi sensibile wink.gif ]

--------------------
Clio Symbol - Fidji 1.5dci(80cp)
Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
+
Solon
post 19 Jan 2006, 10:35
Post #200

Membru autentic

Exact ideea pe care ma gandeam sa o aplic si sa o propun.

--------------------
+
alin-L
post 19 Jan 2006, 17:06
Post #201

No more Mr. Nice Guy!...

From: Pitesti

Multzam pt sfaturi, dar, credeti-ma am incercat sa pozitionez scaunul in fel si chip!!... degeaba...
Inainte de Symbol am avut un..... MATIZ!!! Era EXCELENT de confortabil! Credeti-ma pe cuvant. Ma obisnuisem cu el extraordinar! Am trecut pe Renault... belea! Pur si simplu pulpa (coapsa) piciorului drept nu e sprijinita bine pe scaun... sezutul e prea scurt si nu e inclinat catre inapoi, in asa fel incat partea din fata a acestuia sa vina mai ridicata si sa sprijine piciorul corespunzator! Am incercat un scaun de Logan si am constatat ca acesta e mai mare si mai confortabil... penibil!!! Am dat 10.000 € pe masina, iar la nici 3 luni de la cumparare ma gandesc ce draq sa fac s-o schimb sau s-o imbunatatesc!!!
Nu stiu ce sa mai incerc... Am cumparat huse cu suport lombar - m-am gandit ca poate asa se imbunatateste pozitia la volan... Vise taica... Imi bag unghia in gat ca pitigoiu' de ciuda ca nu mi-am luat Fabia!... Doar ca la dotarile similare cu varianta Fiji... mai bagam niste bani (destul de multi)... insa poate merita efortul.

--------------------
renault symbol - fidji - AG 07 SMT 2005 - 1,4 16V
...masina mica, de familie. E ok dak familia e mica!
...doar 98 bhp - stock, dar merge!
+
DFA
post 19 Jan 2006, 17:16
Post #202

moderator://DC/Logan

From: Buzãu, RO

QUOTE(alin-L @ Jan 19 2006, 05:06 PM)
............Inainte de Symbol am avut un..... MATIZ!!! Era EXCELENT de confortabil! ........... Am incercat un scaun de Logan si am constatat ca acesta e mai mare si mai confortabil... penibil!!! ...........
*

Într-adevăr, pot confirma, în Matiz şi în Logan se stă mai "corect", cred că în principal din cauza poziţiei scaunului, la ambele maşini scaunul îţi conferă o poziţie mai "înaltă" şi înclinarea suprafeţei pe care stă "şezutul" face confortabilă poziţia în maşină. Din această cauză şi unghiul pe care îl face gamba faţă de coapsă e mai odihnitor.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp - 27 Iul 2021 2021 sedan
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încãlz.+Climã, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
hebron
post 19 Jan 2006, 17:47
Post #203

Membru autentic

Acum fiecare cu pozitia pe care o adopta la volan. Am condus multe masini, Clio nu mi se pare "deosebit" de confortabila la volan dar nici probleme nu am avut chiar si dupa 400 km de condus sau dupa 2-3 ore in oras. Scaunele de la Logan parca sunt prea "tari", parca stai la birou...parerea mea.

This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 12:09

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
cmandrei
post 19 Jan 2006, 17:50
Post #204

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

alin-L nu iti pierde speranta laugh.gif ... mai incearca ... si eu am avut aceeasi problema ... dar pana la urma am gasit pozitia "perfecta" ... ca sa imi aranjez scaunul eu incep de la distanta pana la ambreiaj ... daca asta e buna pentru mine mai ramane spatarul ... si ala il regrez in mod normal in 2-3 zile ... asta daca a fost miscat mult si eu nu am vazut (asta ca sa stiu cat anume sa-l corectez) ... bafta

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
k0b3
post 20 Jan 2006, 11:48
Post #205

Membru autentic

From: Iaºi

Eu am condus Iasi - Viena fara oprire (decat pentru pipi si motorina) si n-am avut nici o problema. N-am intepenit, nu m-a durut nimic smile.gif Deci, eu zic sa mai insisti la reglaje, conteaza foarte mult sa gasesti raportul bun dintre intaltime si profunzime in ceea ce priveste scaunul...

--------------------
Renault Megane 3 Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km
Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
+
cata70
post 20 Jan 2006, 16:09
Post #206

Membru autentic

In vara trecuta am condus continuu vreo 4-5 ore doar cu o pauza de o tigara...Am si eu vreo 1,85m dar nu am simtit vreun disconfort...Si eu cred ca trebuie sa-i gasesti pozitia potrivita scaunului...Bine , scaunele mi se par oarecum inalte fata de cele de la alte modele (skoda,de ex.)dar nu exagerat (aici ar fi fost loc de mai bine)...La varianta mea nu am reglaj pe inaltime a scaunelor dar daca asta ar fi fost limita inferioara n-ar mai fi fost nevoie sa le inalt...Dar ca spatiu pt. locurile din fata este acceptabil...

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
rrazvin
post 20 Jan 2006, 18:55
Post #207

Membru incepator

From: Timisoara

eu conduc clio de mai bine de un an.....probleme la picior nu am avut....exceptand o gaura foarte adanca la pantoful drept....(pantofi pt costum.....lucrez in vanzari)....in schimb dupa vreo 6 ore de sofat am dureri ingrozitoare de spate....sub ceafa......asta am observat doar la 1300 si clio......la dacia papuc.....nici o problema.....cred ca depinde strict de constitutia si de stilil de condus......cum preferi scaunul.....eu stau cu scaunul la clio ridicat si f aproape de podul pedalier......asa m-am obisnuit......si am 1,83 si vreo 88 de kile......
ah....bengay ajuta........

--------------------
Clio Symbol 2005 FIDJI
+
CGB
post 21 Jan 2006, 11:56
Post #208

CGB

From: behind

Mie nu-mi place ca e prea perfecta...
Odata cu aparitia symbolului s-a reusit ceea ce se incerca de atata vreme....si anume o imbinare perfecta intre util si placut.
Interiorul spiritual se incorporeaza in forma sensibila si deosebita a exteriorului.
Forma unica a farurilor imi aminteste de ochii plini de mister ai unei curtezane din secolul XIV. Chiar si "cocoasa"- atat de blamata de unii - se integreaza perfect in forma acestui unic automobil, dandu-i un aer nobil.
"Cocoasa", dealtfel, ne reaminteste de o alta capodopera a omenirii si anume vestita catedrala notre-dame. Catedrala, in care-si ducea traiul un alt celebru cocoshat.
Dar, sa nu uit nici interiorul, designul deosebit al bordului, a carui forma unica degaja valuri de senzualitate.Atingerea consolei centrale este mai placuta ,chiar decat atingerea unei tinere si frumoase domnitze.
Consumul acestui mic, dar cochet automobil, este de asemenea unul neglijabil, permitand parcurgerea unor distante considerabile cu un singur plin de rezervor.
Per ansamblu symbolul este si va ramane un reper in lumea automobilelor, un punct de referinta pentru toti creatorii de masini.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
hellcat
post 21 Jan 2006, 13:52
Post #209

FrontYard Motorsport

Prin vest Renault-ului Symbol i se mai spune si "hiena Europei" - banuiesc ca Europei de Est. biggrin.gif

--------------------
Commencal Premier HD1
+
raszvan
post 22 Jan 2006, 22:02
Post #210

Membru autentic

la vant puternic nu mai este stabila si este cam riscant sa depasesti 90km/h,
nu-i asa?

--------------------
ex clio symbol 1.5 dci 2005
megan dci, 2003.
+
28 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 08:19
Dacia