Ce anume nu va place la clio ?, mai mult symbol ;)
![]() ![]() ![]() |
Ce anume nu va place la clio ?, mai mult symbol ;)
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(xpert @ Apr 2 2006, 09:29 PM) Un alt lucru care nu imi place este ca are putine spatii de depozitare Am descoperit locurile de sub scaunele din fata unde poti pune eventual niste harti, jurnalul de bord, antifurtul de volan, CD-uri etc. Inca nu m-am hotarat unde voi tine mobilul. nu imi mai place ca nu pot dezactiva airbagul pasager. In manual ma tot trimite la paragraful cu pricina, dar nu e de gasit. Si ati citit in manual chestia cu faptul ca ar trebui sa ne luam tel. mobile cu antena ca sa nu interfereze cu nu stiu ce? Ei, ma rog sunt mici inconveniente. CUm zicea cineva: asta sa fie tot necazul! Nu cred ca este bine sa pui ceva sub scaunul soferului deoarece in cazul unei frinari s-ar putea sa iti intre sub pedale vreun obiect si sa obstructioneze apasarea pedalelor. Poate sub scaunul pasagerului din dreapta daca este loc (eu unul nu m-am uitat deci nu stiu sigur cum arata). |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
[QUOTE]Am descoperit locurile de sub scaunele din fata unde poti pune eventual niste harti, jurnalul de bord, antifurtul de volan, CD-uri etc. Inca nu m-am hotarat unde voi tine mobilul
Chiar folosesti jurnal de bord??? ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Si eu mai tin mobilu in acel loc din stanga volanului sub butonul de dezaburire, am 6610i si sta destul de lejer acolo, dar il uit deseori cand ies din masina. Pt a nu-l uita il tin intre picioare
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Si eu il mai uitam in acel loc. Acum il tin in buzunar sau in portiera ca sa nu-l uit.
Telefonul il pui sa vibreze cand suna? This post has been edited by cmandrei: 3 Apr 2006, 16:37 |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
micky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 18 November 05 ![]() |
Stiu ca unele s-au mai spus, poate chiar toate, dar astea ma enerveaza pe mine:
- pedalele prea in fata, oricat as regla scaunul in spate pana la limita de a mai ajunge cu mainile pe volan, tot stau cu picioarele usor ridicate (coapsele nu se sprijina pe scaun, stau mai mult in fund decat sprijinit complet), ceea ce duce la usoara amortire mai ales a piciorului drept la drumuri lungi - vizibilitate aproape zero la mersul cu spatele, nici acum dupa 5 luni nu stiu unde se termina portbagajul... dar aici poate sunt eu mai neindemanatic - vizibilitate redusa in curbe (mai ales dreapta) din cauza stalpilor fata destul de grosi si prost pozitionati - butonul de dezaburire/degivrare nu se vede din pozitia normala - bord cu design absolut depasit - portbagaj mare cu gura mica, foarte adanc, trebuie sa te intinzi serios pentru a pune/lua ceva din fundul lui - spatiu mic pentru locul din dreapta, partial cauzat de "deplasarea" spre dreapta a consolei centrale - absolut idiot - foarte putine si foarte mici spatii de depozitare in interior - spatiu destul de mic pentru pasagerii din spate ...poate mai sunt dar deocamdata astea mi-au venit acum |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005 Symbol Fidji dCi 80CP
|
|
Xpert |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 20 January 05 From: Campulung Muscel ![]() |
@hebron
1. buzunarul cu pricina mi-e familiar de la solenza pe care am avut-o. La solenza eram obisnuit sa pun telefonul in spatiul de langa schimbator. Era mult mai la indemana. Pentru a ajunge cu mana in spatiul de la Clio trebuie sa ma intind. E o chestie minora, nu fac caz de asta, vreau doar sa spun ca se putea mai bine (aici Solenza avea un plus, in mod neasteptat). Vreau sa spun ca ma gandeam ca Clio va fi mai bine din toate punctele de vedere, lucru de asteptat din moment ce costa aproape dublu. Dar nu e chiar asa. Vreau sa fiu bine inteles. Nu sunt nici tipicar, nici mofturos, pana la urma ma adaptez la conditii. Am facut niste simple observatii. S-ar putea sa ma folosesc pana la urma de ideea lui Laurentiu 2. Da, tin jurnal de bord. Trec fiecare alimentare, fiecare consum, fiecare piesa schimbata, fiecare eveniment. Asa am facut si la Solenza. @crn sub scaunul soferului nu tin decat niste harti. Lucrurile care ar putea intra sub pedalier (antifurtul, cd/uri) le tin sub scaunul pasagerului. @Laurentiu 83 1. Da, am scaun pentru copil pe care l-am pus in spate. Dar uneori merg cu fetita mea singur in oras si atunci m-as bucura sa ii pot oferi locul de langa mine. Se poate trece si peste asta, bineinteles. Dar nu inteleg de ce la logan se poate dezactiva si la clio nu. 2. oricine stie ca daca un hot vrea neparat sa fure o masina, o fura. Insa cu cat sunt mai multe sistemele de securitate, cu atat ii descurajezi pe hoti, sau cel putin ii incurajezi sa caute o masina cu mai putine astfel de sisteme de trecut ![]() This post has been edited by xpert: 3 Apr 2006, 21:22 |
--------------------
Renault
Symbol 1,4 8V 75CP
- VL-***
Fidji aprilie 2006 La urma urmei automobilul este numai un mijloc de locomotie!
|
|
dragos clio&astra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 7 January 06 ![]() |
Pozitia de condus e cea mai proasta dintre toate masinile pe care le-am condus(incluzand Dacia Berlina,Tico,Matiz sau orice altceva).Daca ai peste 1,80,stai cu ochii aproape de marginea de sus a geamurilor laterale.Eu nu am reglare pe inaltime si sunt curios daca situatia e la fel la cei care au.La Bicorp situatia e cu totul alta.Nu stiu care e cauza.E prea inalt(de la podea) sezutul scaunului?Sau e de la caroserie(nu prea cred)? A schimbat cineva scaunul soferului?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1.5dci Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
|
|
Raul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 March 06 From: Tirgu Mures ![]() |
Am reglare pe inaltime la scaunul soferului, dar l-am pus la pozitia cea mai de jos. E o pozitie acceptabila, nu foarte comoda devreme ce obosesc dupa cateva sute de km si trebuie sa ma opresc pt. "dezmortire".
A mai zis cineva ca "bate vantul" pe sofer cand mergi cu geamul deschis. Perfect adevarat, e un viciu de proiectare la caroserie destul de neplacut. Practic, trebuie sa mergi cu geamurile inchise si cu ventilatia interioara ... Altfel, am terminat rodajul de 1000 km, masina s-a comportat bine, e silentioasa. Inainte am avut Solenza, as zice ca e "Symbolul e cu un centimetru mai bun". This post has been edited by Raul: 4 Apr 2006, 11:38 |
--------------------
renault
clio symbol
2006 fidji Renault Clio Symbol Fidji 2006 1.4 16V rosu VIF
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ai sa vezi pe parcurs cand ai sa constati ca nu scartaie arcurile la puntea spate, nu iti apare rugina, usile se inchid la fel de bine, reglajul la faruri va functiona in continuare, etc si vei spune ca nu e doar un centimetru diferenta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Raul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 March 06 From: Tirgu Mures ![]() |
Ha, ha, intr-adevar la Solenza au aparut aceste chestii de care zici (poate mai putin rugina - am tinut-o 2 1/2 ani), as fi foarte multumit daca va fi cum zici la Symbol.
|
--------------------
renault
clio symbol
2006 fidji Renault Clio Symbol Fidji 2006 1.4 16V rosu VIF
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
130 ron si ai rezolvat vantul din habitaclu. Cumpara paravanturi.
Mie nu imi place ca murdaresc mocheta cu piciorul stang. Nu am suport de picior si asta ma enerveaza. In rest, numai de bine... |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lucman @ Apr 4 2006, 03:57 PM) 130 ron si ai rezolvat vantul din habitaclu. Cumpara paravanturi. pentru a nu murdarii mocheta mi-am pus inca un mic presulet textil(negru) care intra un pic si sub presul mare care nu acopera portiunea respectiva de mocheta. Nici nu se observa si pastrez mocheta curata Mie nu imi place ca murdaresc mocheta cu piciorul stang. Nu am suport de picior si asta ma enerveaza. In rest, numai de bine... ![]() |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
1. Nu merge sa o scot din viteza in mers fara sa apas ambreajul ca la dacie
![]() 2. La >90-100km aud un suerat la usa de la sofer ![]() |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
hebron |
![]()
|
Nu se "repara" nici un suierat, trebuie sa te obisnuiesti cu el sau sa apelezi la tutorialul de pe forum referitor la problema asta.
![]() |
--------------------
clio
symbol
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca este cam mare... Ma cam trage curentul. Dupa 400 km deja ma enerveaza, cand cobor simt cum am gatul amortit... Asa e la toate ?
Ps. De ce tocmai usa mea, nu putea sa fie usa unui pasager ![]() |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
hebron |
![]()
|
Daca intra si aer in habitaclu e o problema...suierat se aude la toate. Daca intra aer inseamna ca usa nu e "asezata" bine, chederul nu e pus bine...fa o vizita la service ca ai garantie!
Bafta! |
--------------------
clio
symbol
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine se aude un suierat usor la usa din dreapta fata; nu se aude decat in cazul in care stai cu urechea aproape de geam. Dar aer nu intra sub nici o forma in masina...asta deocamdata pentru ca e noua, cine stie peste un an ce se intampla...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
Just-Jack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 April 06 ![]() |
mei nu prea imi plac treptele de la ventilator! Incepand cu 1 pana la 3 toate par a fi egale; knd schimba la viteza 4 incepe si suruie! mi se pare km stupida faza
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
Expression 1,5 dCi 65CP 2005
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Singurul lucru de care cu adevarat ma pot plange este lipsa de vizibilitate la curbele spre stanga, cele medii (nu largi, nu stramte), din cauza grosimii caroseriei (nu stiu exact cum ii spune) a locului (barei) dintre coltul stanga jos a parbrizului si portiera. Tre' sa ma aplec in fata ca sa vad curba prin parbriz, sau din contra, sa-mi infing capul in tetiera, pt. a o vedea prin geamul lateral.... nasol. Dar s-a mai discutat acest aspect. Eu am tinut doar sa precizez ca acesta e intradevar un maaare neajuns de design pt. sofer.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Just-Jack |
![]()
|
am vazut k altii au mai spus de problema butonului de dezaburire luneta! chiar k baj-bai dupa el!! oricum cred k cel mai mult yo admir de la masina mea, sistemul sonor! pt o masina scoasa in serie sistemul pot spune k e chiar bun!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Da, am facut o groaza de sonorizari pe la gratare cu sistemul audio al masinii si nu s-a plans nimeni.
|
--------------------
.
.
.
|
|
reno-bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De ieri, nu-mi place bucata aceea mica de metal care e in spatele spatarului banchetei din spate. Ei bine, in acel suport mititel de metal, care da in portbagaj, mi s-a "intepat" ieri o cutie de bere...
![]() |
--------------------
Waiting...
Symbol
2005, Fidji 1,4 Symbol Fidji 1,4 8V, beige angora, sep. 2005
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
![]() ![]() ![]() Mie din alte motive (soacra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Just-Jack |
![]()
|
aaa!! recunosc k nu am citit toate comenturile, dar din kte am citit yo nimeni nu sa plans de asta: lolcul pt centuri(alea unde le bagati) sunt scoase din bancheta! unchiul meu are bicorp si sunt integrate foarte frumos in bancheta! la mine sunt scoase! dak sunt mai multe pers pe bancheta(din spate)te incomodeaza, it intra in.....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu intra in... pt k poti sa le bagi intre spatar si bancheta si nu deranjeaza. Eu asa am facut si nu s-a plans nimeni
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
VitO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
Se aude un scartiit dupa ce pasagerul din dreapta fata isi pune centura, probabil prinderea intre partea metalica de pe centura si cea fixa (in care se prinde centura) nu e perfecta, si prin frecare rezulta acel scartiit deranjant.
|
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Just-Jack @ Apr 29 2006, 01:54 PM) mei nu prea imi plac treptele de la ventilator! Incepand cu 1 pana la 3 toate par a fi egale; knd schimba la viteza 4 incepe si suruie! mi se pare km stupida faza la toate masinile fara climatronic e asa... cel putin la toate in care m-am urcat eu! Treapt a 4a la ventilatie e foarte galagioasa... si asta pentru ca e foarte puternica! In ceea ce priveste suieritul ala la viteze mari... il am si eu dar nu am avut niciodata probleme cu curentul in masina! Adica se aude dar nu se simte... Daca se simte jet de aer in masina e mai grav decat pare... O chestie care ma enerveaza pe mine e ca nu-mi mai tine frana de mana, imi scartaie geamurile din fata cand ajung la capat de traseu si ca imi fac urat niste site... |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
allex82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 March 06 ![]() |
Mda... 1000Km si am primul greierash in usa din dreapta fata, chiar nasol. Plus ca nu imi place ca telecomanda de la inchiderea centralizata nu merge de la mai mult de 1m de masina...
![]() |
-------------------- Renault Symbol Fidji 1.4 8V Albastru Otoman - Martie 2006
Username vechi: dreamer |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:21 |