Impresii despre Logan
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Logan
eddie33 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(nacht @ Dec 6 2005, 05:12 PM) nu te contrazic pt ca nu am vazut loganuri "rusesti". daca ai dreptate insa trebuie sa fie ceva "inginereala" la mijloc pt ca sunt convins ca renault nu se risca in halul asta http://www.logan.renault.ru/ |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
adica ce, imi dai de lucru? mai citeste de 2 ori ce am scris eu si dup-aia mai vorbim.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eddie33 @ Dec 5 2005, 09:46 AM) Joc la volan in mers,adica la directie,in mers are joc stanga-drapta fara ca masina sa vireze. Conform DEX-ului....SPATAR=parte mai inalta a unui scaun saua unui fotoliu de care isi sprijina spatele persoana care sta pe ele;speteaza;rezematoare La masina se poate ridica sau cobora cu rozeta din scaun,poti sta ca pe scaun,ca in sezlog sau ca in pat.Gata cu limba romana.Schite nu fac ! Ar trebui tu sa te mai documentezi inainte,timpul meu nu costa sa-ti explic tie una si alta? |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
QUOTE(Manuel @ Dec 6 2005, 05:16 PM) mi se pare mie sau loganul asta rusesc e putin cam diferit de cel autohton? nu stiu eu ruseste dar la poze ma pot uita ![]() sigur e ceva diferenta de calitate - sunt convins de asta. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu e ma nici o diferenta. doar grila fata schimbata. in rest la fel de urat. nu vezi...si interioru' e identic. aceeasi grila argintie nasoala, aceleasi manere de usi de 2 lei...
![]() This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 10:17 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
@nacht
nu fi asa convins. diferenta e masca fatza si rombul de pe ea. Renault comercializeaza Logan sub marca Dacia, pentru ca vrea sa ridice brandul (exact ceea ce spui tu, lucru cu care sunt de acord: brandul conteaza pentru cumparator). Acelasi a fost motivul pentru care skoda si seat au ramas skoda si seat. Acest interes nu l-a avut si GM cand a cumparat Daewoo... In Rusia Logan se comercializeaza cu rombul, pentru ca Renault nu e foarte prezent pe piata respectiva si vrea sa se faca cunoscut printr-un model ieftin. La fel e si in mult alte tari cu puterea de cumparare a Rusiei. Oricum, prezenta rombului nu afecteaza tinuta de drum, nici aderenta vopselei sau greierii din bord. In plus, crezi ca reno ar vinde in Rusia o masina mai buna decat in Franta? This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 10:17 |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine zis Sandman !
![]() Totul se reduce la profit/ share... |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Va bateti gura degeaba
sandman_ Posted on Dec 6 2005, 07:08 PM QUOTE Renault comercializeaza Logan sub marca Dacia, pentru ca vrea sa ridice brandul QUOTE In Rusia Logan se comercializeaza cu rombul, pentru ca Renault nu e foarte prezent pe piata respectiva si vrea sa se faca cunoscut printr-un model ieftin. La fel e si in mult alte tari cu puterea de cumparare a Rusiei. Logan se comercializeaza sub marca Dacia in tarile unde marca Dacia este cunoscuta. Unde nu,se comercializa sub numele Renault Logan. Diferenta este la grila din fata (asa spune Renault). |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ Dec 7 2005, 08:16 PM) adica rusii nu stiu de dacia...si stiu nemtii....yeah right ![]() Un francez de la Dacia a explicat odata de ce se comercializeaza Dacia Logan sub sigala Renault in unele tari si in mare a spus ce zice si Pablo mai sus.Cum noi nu-i iubim pe rusi nici ei nu ne iubesc pe noi, iar francezii au considerat ca ar fi mai usor de vandut Renault Logan in Rusia. Toata lumea isi da cu parerea, dar nu are nici cel mai mic interes sa se documenteze un pic inainte. Diferenta dintre Meganul meu si Loganul unui prieten este ca ala nu are greieri in bord! Am mers cu Loganul 500 km si nu am auzit scartieli in bord ca la al meu Megane II la care am auzit bordul scartind de cand l-am luat.Pe piatra cubica situatia devine critica.Din asta ce sa mai inteleg.Nu stiu pe la altii cum este dar bordul asta de la Megane II este de toata jena, ar trebui rechemate toate in service si sa le schimbe bordul. Mortii lor de frantuji! |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(ktmbull @ Dec 8 2005, 01:11 AM) Diferenta dintre Meganul meu si Loganul unui prieten este ca ala nu are greieri in bord! Am mers cu Loganul 500 km si nu am auzit scartieli in bord ca la al meu Megane II la care am auzit bordul scartind de cand l-am luat.Pe piatra cubica situatia devine critica.Din asta ce sa mai inteleg.Nu stiu pe la altii cum este dar bordul asta de la Megane II este de toata jena, ar trebui rechemate toate in service si sa le schimbe bordul. Mortii lor de frantuji! Aici ai dreptate. Cred ca inainte de a fi bord, chestia aia a fost pajiste, ca prea proseste greieri. Subscriu, mortii lor de frantuji! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
am un bun prieten care a avut supernova.. apoi solentza, care i s'a parut mai lenesha dar mai fiabila umpic shi mai silentzioasa.
apoi s'a plictisit de dacia shi shi'a luat octavia2, e drept echiparea saracului, motor 1.4 16V shi AC.. de vreo 2 luni a primit ca mashina de job un logan 1.4 shi imi povestea ca e ucigator de lenesha fatza de solentza, fatza de SN ce sa mai zicem.. insa in rest cica e o mashina ok, care ishi face treaba.. daca nu vrei sportivitate cica e o mashina ok ptr pretul ei. (parerea unui om care are de juma de an O2, totushi..) asha ca hai sa nu mai dam atata cu pietre ca e frigider sau dulap... targetul loganului nu este reprezentat de cei care apreciaza bucataria fina ci sarmelele shi micii, asha ca designu nu se pune in discutzie. e rezonabil. ceea ce conteaza este ca ushor ushor parcul auto incepe sa se mai innoiasca, iar eu personal aj fi fuarte fericit ca toti cei cu berline obosite sa poata sa'shi ia macar un logan. dixit. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
In ciuda tuturor opiniilor cum ca unii de bani gata si-ar da cu parere jignindu-i pe cei care pun ban peste ban ca sa-si ia logan (a'dreaq mi-a iesit
![]() Inca amatori de chilipiruri, se imbata cu apa chioara si se consoleaza cu sloganu' (loganu'.. ptiu iar ![]() Cineva pe la inceputul acestui topic spunea f. frumos cum ca posesorii de logan, il privesc in fata blocului asteptand cuvinte de lauda de la altii pentru ca ei nu pot sa le gaseasca... Trist, f. trist... ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Iti spun eu ce-i trist: faptul ca UNII se imbata cu apa chioara crezand ca daca si-au luat Reno, automat le-a crescut si IQ-ul. Deodata se transforma in adevarati GURU (vrei sa stii ce rima mi-ar iesi?) care detin adevarul absolut, emitand tot feluri de sLoganuri rasuflate si rastalmacind vechi proverbe si zicatori romanesti. Vrei o un sfat? Grow up! Asa cum privesti tu loganistii, la fel esti privit la randul tau de cei cu masini oleaca mai scumpe. Cand vei conduce o masina de lux (adicalea cam de peste treijdamii da euros), atunci vei fi big cojones. Deocamdata ai un Symbol (na, ca m-a pufnit rasul)!
Sincer, sunt dezamagit. Ma asteptam ca pe un forum reno sa intalnesc persoane mai cu capul pe umeri, avand in vedere ca Reno-ul nu-i chiar o masina de fite iar parvenitii isi iau de obicei bemveuri si mertane. Se pare insa ca m-am inselat. Imi cer pe aceasta cale scuze majoritatii userilor de buna credinta de pe acest forum pentru eventualele neplaceri provocate si imi iau la revedere. Stiu ca nu exista padure fara uscaturi, insa m-am saturat sa ma tot impiedic de cioturi. Sa fiti iubiti. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE(Manuel @ Dec 16 2005, 03:37 AM) parvenitii isi iau de obicei bemveuri si mertane Asta e de la mama ei ![]() Eu simpatizez Loganul,este o masina draguta dar rudimentara.Si cifrele spun ca este masina saracului lipit sau a pensionarului cu speranta minima de viata.In Belgia s-au vandut incepand din martie vreo 45 de bucati,putin,foarte putin. _________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(eddie33 @ Dec 4 2005, 10:01 PM) Mi-a lasat cineva un Logan vreo 10 zile,cat e plecat din tara.Are spatarele cazute,nu se ridica decat putin,insuficient,incat parca stai pe sezlong la plaja.Pur si simplu nu se poate conduce !Poate trebuia sa dea si o perna mare in dotare !? Masina are numai 25.000 de km si tot suportul acela de plastic de sub frana de mana pana la schimbator se misca.Are deja joc in volan.Stergatoarele parca sunt ale altei masini,lasa un V mare nesters intre ele,sus pe parbriz.Consum afara 8,6 l/100,maxim 120 km/h.Daca nu calci ambreiajul cu varful,iti intra varful pantofului sub un carton sau plastic din dotare si risti sa nu poti ridica piciorul de pe ambreiaj,zici ca ti-a cazut pedala jos....si s-a lipit talpa de ea! Desi spram sa ma plimb mai mult cu el,l-am parcat pe un maidan cu noroi si nu prea imi vine sa ma plimb cu el.Nu e nici o placere.Nici nu va mai spun ce drum am sa fac cu el,ca veti spune ca e la misto ! Sincer va spun,vrea soacra-mea sa se grabeasca saptamana asta cat o am(altfel nu mergeam),sa nu o prinda Ignatul . pai ar trebuie sa-ti dai singur warm ptr ce ai scris mai sus. unii din posesorii de logane s-ar simtii afectati de afirmatii gen "are spatarele cazute", "stergatoarele parca sint ale altei masini", "zici ca ti-a cazut pedala pe jos"...etc. te rog sa nu stergi mesajul asta. daca intr-adevar nu mai avem puterea de-a deosebi o gluma de realitate, atunci nu te mai obosi sa-mi dai warm, ci pur si simplu da-mi ban. vb foarte serios. ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(strumfuadi @ Dec 15 2005, 07:15 PM) am un bun prieten care a avut supernova.. apoi solentza, care i s'a parut mai lenesha dar mai fiabila umpic shi mai silentzioasa. apoi s'a plictisit de dacia shi shi'a luat octavia2, e drept echiparea saracului, motor 1.4 16V shi AC.. de vreo 2 luni a primit ca mashina de job un logan 1.4 shi imi povestea ca e ucigator de lenesha fatza de solentza, fatza de SN ce sa mai zicem.. insa in rest cica e o mashina ok, care ishi face treaba.. daca nu vrei sportivitate cica e o mashina ok ptr pretul ei. (parerea unui om care are de juma de an O2, totushi..) asha ca hai sa nu mai dam atata cu pietre ca e frigider sau dulap... targetul loganului nu este reprezentat de cei care apreciaza bucataria fina ci sarmelele shi micii, asha ca designu nu se pune in discutzie. e rezonabil. ceea ce conteaza este ca ushor ushor parcul auto incepe sa se mai innoiasca, iar eu personal aj fi fuarte fericit ca toti cei cu berline obosite sa poata sa'shi ia macar un logan. dixit. Chestia asta cu gusturile posesorilor de Logan poti s-o lasi balta. Exista o diferenta intre a aprecia un lucru si a ti-l permite :-) Probabil si tu ai aprecia un Lexus, nu? Cat despre alta parere citita aici, cum ca posesorii de Logan asteapta laude prin parcari, cred ca e cat se poate de corect: daca vrei o masina care in rromania sa intoarca capete pe strada Logan-ul trebuie sa fie aceea. Bine gandit! |
-------------------- |
|
CGB |
![]()
|
Loganul este o masina foarte buna. are materiale de cea mai buna calitate in interior.Motorul este excelent. este superior lui clio din toate punctele de vedere. eu cred ca in curand va depasi chiar si megane-ul.
logan este o masina cu consum mic, finisaje foarte bune, spatioasa. are toate dotarile unui megane. cei care spun ca nu e o masina buna sint invidiosi ca nu au si ei logan. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
M-am spart de ris
![]() Daca ce ai scris tu mai sus va fi cindva un dar de la MosCraciun pentru poporul roman,adica "Loganul este o masina foarte buna. are materiale de cea mai buna calitate in interior.Motorul este excelent .... logan este o masina cu consum mic, finisaje foarte bune, spatioasa. are toate dotarile unui megane." al naibii de nu imi iau si eu unul ... da break si musai 1,9 dCi |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
|
CGB |
![]()
|
o sa vezi ca in cativa ani loganul va ajunge , ceea ce a fost "vw broscuta". adica o sa se vanda in milioane de exemplare. ptr ca este ieftin si foarte dotat pentru banii aia. mie imi place foarte mult.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
pablo |
![]()
|
Sa vina vremea aia cit mai repede ... doamne ajuta!
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(MosCraciun @ Dec 19 2005, 03:07 PM) o sa vezi ca in cativa ani loganul va ajunge , ceea ce a fost "vw broscuta". adica o sa se vanda in milioane de exemplare. ptr ca este ieftin si foarte dotat pentru banii aia. mie imi place foarte mult. M'da...va deveni o masina internatioanala....ASIA, AFRICA, EUROPA, AMERICA DE SUD, EUROPA...o masina adevarata. ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru toti cei ce hulesc Loganul, de ce nu intelegeti ca Dacia nu poate sa se apuce direct de facut masini la nivel de Bmw la 8000 euro. Pana nu de mult la uzina Dacia se fabricau vapoare istorice(1310), iar acum cand se fabrica o masina noua, nu una de 35 de ani, toti romansii ii dau la geoale.
Tot asa! |
--------------------
Renault
|
|
ktmbull |
![]()
|
QUOTE(RCS @ Dec 19 2005, 06:04 PM) M'da...va deveni o masina internatioanala....ASIA, AFRICA, EUROPA, AMERICA DE SUD, EUROPA...o masina adevarata. ![]() Si ce ar fi rau in asta? |
--------------------
Renault
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Dupa ce-a trecut febra "remat-ului", numarul de comenzi pt logan a scazut incet, dar sigur. Iar echiparea cu motor diesel n-a rupt gura targului.
Ideea e ca odata cu largirea gamei (break si utilitara, varianta sport 1.6 16v) vanzarile se vor mentine in top. Plus ca usor, usor se va dezvolta si sistemul buy-back... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(ktmbull @ Dec 19 2005, 07:21 PM) Si ce ar fi rau in asta? Pai ce am zis eu ca este rau ??? Din contra..vroiam sa zic ca incet dar sigur numele de Logan (Dacia) va fi cunoscut pe toate continentele..si nu e rau..e bine...evident. |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
mda.
stau shi ma uit la mine shi nu shtiu ce sa cred. cand a aparut loganul imi venea sa vars privindu'l. mi se parea o cutie pe rotzi. dar iata ca dupa 1 an de zile incepe sa mi se para o mashina normala, cu care te intalneshti zilnic in trafic. o sa incepem sa ne obijnuim cu loganul shi, dupa ca bolile copilariei vor fi fost depashite, probabil ca va deveni o optiune ptr mai multi romani, nu doar ptr cei care depind de remat ptr a face un upgrade chinuit de la dacia 1310 sau mai veche de atat.. am un prieten care era foarte ofticat ca nevasta'sa vrea logan ptr ea. shi shi'a luat femeia, dupa care omului chiar a inceput sa;i placa sa mearga cu mashinutza iar acuma se cearta care s'o conduca ![]() singura chestie e ca nu'i place consumul.. cica sapt trecuta ii arata computerul 11,5 consum mediu (are varianta de 1.6, aia cu abeesh.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La drumuri multe prin oras cam asa arata consumul ... am 4 la firma acum ... toate 1.6 si cam asa e la toate ... intre 10.5 si 11.5
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
strumfuadi |
![]()
|
deci io chiar trebe sa nu ma nelinishtesc ca al meu reno ia cam 11-12max in orash cu turbioane cu tot..
![]() ok! |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
n-ar prea trebui.
Atat ia si al meu in oras. Ce masÀ are a ta? A mea are 1,4t. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 21:08 |