Impresii despre Logan
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Logan
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si passatu din 84 al lu' unchi-miu merge brici.si nova din 98 a lu' var-miu la fel. si trabantu lu' vecinu e super. chiar si carutza lu' bunicu' jur ca merge ca-n prima zi. doar calu' ala alb parca a imbatranit putin...
![]() ![]() dintre toti , bunicu e cel mai fericit ca n-are torpedou si nu-i sare vopseaua de pe "utilaj"..... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca toate neamurile tale sunt fericite, inseamna ca si tu esti fericit. Iar daca tu esti fericit, eu nu pot fi decat multumit. Ceea ce iti doresc si tie.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a lasat cineva un Logan vreo 10 zile,cat e plecat din tara.Are spatarele cazute,nu se ridica decat putin,insuficient,incat parca stai pe sezlong la plaja.Pur si simplu nu se poate conduce !Poate trebuia sa dea si o perna mare in dotare !? Masina are numai 25.000 de km si tot suportul acela de plastic de sub frana de mana pana la schimbator se misca.Are deja joc in volan.Stergatoarele parca sunt ale altei masini,lasa un V mare nesters intre ele,sus pe parbriz.Consum afara 8,6 l/100,maxim 120 km/h.Daca nu calci ambreiajul cu varful,iti intra varful pantofului sub un carton sau plastic din dotare si risti sa nu poti ridica piciorul de pe ambreiaj,zici ca ti-a cazut pedala jos....si s-a lipit talpa de ea!
Desi spram sa ma plimb mai mult cu el,l-am parcat pe un maidan cu noroi si nu prea imi vine sa ma plimb cu el.Nu e nici o placere.Nici nu va mai spun ce drum am sa fac cu el,ca veti spune ca e la misto ! Sincer va spun,vrea soacra-mea sa se grabeasca saptamana asta cat o am(altfel nu mergeam),sa nu o prinda Ignatul . |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Manuel |
![]()
|
Eddie, creca aia 25.000 i-a facut pe undeva prin transee...
8,6 la 120?? Asta n-o cred nici sa ma tai! Cel putin 2 l/100km mai putin!! E clar ca masina-i cazuta, dar tind sa cred ca-i vina exclusiva a utilizatorului. De altfel, daca merge cu spatarele cazute, e clar cata atentie acorda el masinii... Da-mi orice masina, si-n 25.000 km o rup in 4. Asta nu inseamna ca masina-i proasta, ci ca eu is berbec. Fara suparare! |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
eddie, ce-s alea spatare si cum se ridica ele? o poza, ceva?
ce intelegi prin joc in volan? in sus, in jos? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Joc la volan in mers,adica la directie,in mers are joc stanga-drapta fara ca masina sa vireze.
Conform DEX-ului....SPATAR=parte mai inalta a unui scaun saua unui fotoliu de care isi sprijina spatele persoana care sta pe ele;speteaza;rezematoare La masina se poate ridica sau cobora cu rozeta din scaun,poti sta ca pe scaun,ca in sezlog sau ca in pat.Gata cu limba romana.Schite nu fac ! |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
da, cu spatarele nu stiu ce problema are masina...
dar cu volanul sunt rotile dezechilibrate RAU... si trebuie si roluite... ca-s varza! eu asa aveam rotile de la tico dupa ce a mers maica-mea cu ea 2 ani in buc... Man, cele de mai sus sunt probleme de utilizare, nu defecte de fabricatie. So, what can I say, it's not a Honda! Later edit: Tu faci misto de noi! Ce teapa mi-am luat... |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
|
Manuel |
![]()
|
E clar, asta e masina de teste. Si cum romanii fac drive-test ca si cum singura chestie de observat ar fi daca atinge viteza maxima declarata de producator... postul mi se pare irelevant. Intra pe daciaclub si daca o sa gasesti o masina cu aceleasi probleme, eu unul nu mai postez niciodata pro Logan
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
eddie33 |
![]()
|
Daca ai citit bine acolo e masina de serviciu a unui director de la Dacia.Pe ea scrie o reclama publicitara.Nu cred ca directorul da masina lui de serviciu la probe oricui vrea asta.....sigur exista alta masina pentru asta.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Manuel |
![]()
|
Acuma o fi masina directorului, insa initial a fost masina de teste la "Porti deschise". Fiecare dealer e obligat sa cumpere masinile de drive-test si ma gandesc ca dupa incheierea operatiunii, n-or sa le arunce...
Oricum, chiar sa nu fie asa, faptul ca o masina se prezinta jalnic, nu inseamna ca toate sunt la fel. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si-un preten d-al meu cu logan are probleme cu spataru scaunelor (se aude ca un trosnet cand invarti de rotita aia).
dar asta nu-i nimic pe linga un lucru mult mai grav: usa de la torpedou nu se inchide si sta blestemu' ala de bec aprins!!! dar, dupa cum spunea cineva...macar are lumina ambientala ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
eu
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
De ce tot spuneti ca Loganul nu este un Reno,uite-l unde sta,in fata.
dscf00465ac.th.jpg dscf00420kj.th.jpg ________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
eddie33 |
![]()
|
Eu vad Clio deasupra Logan-ului in prima poza.Voi nu vedeti la fel ?
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
doooooooom'le, ne-ai deschis okii; ai dreptate: dacia e in cadere libera. Peste 2 ani vor face doar trotinete, dupa care isi vor inchide portile treptat...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
eddie33 |
![]()
|
Ei vor sa faca Logan timp de 12 ani,conform unui site francez.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
atata timp cat pe masina va scrie BY Renault si nu doar Renault, nu o sa fie tratata ca si masina care are pretentia de a concura cu oricare alta din clasa ei facuta de oricare alt producator cu oarecare traditie. Asta pt ca are inca "touch-ul" romanasului nostru care stim cu totii de ce e in stare.
|
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
alx |
![]()
|
corect. d-aia nu o sa se compare niciodata nici megane facut in turcia cu ala din franta... si nici n-o sa se comercializeze acolo...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
|
Manuel |
![]()
|
@nacht: Asta e parerea ta. Si ti-o respect, atata timp cat o emiti cu buna-credinta. Pe mine ma deranjeaza mistocareala ieftina si lipsita de argumente. Stiu sa si gust o gluma buna (ca 80%
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Ce ziceai alx ca nu se comercializeaza in Franta, Megane fabricat in Turcia? Pai sedanul e fabricat DOAR in Turcia (la Bursa) si se vinde SI in Franta:
http://www.renault.fr/RenaultSITe/puma/FR/...gcfkmdfkjdfnl.0 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
eddie33 |
![]()
|
Manuela,nu ne-ai lasat?Acum faci cu noi gramatica?Tu nu ai tastele M si N alaturate la tastatura?Ca sa fi linistit am facut modificarea ! Ai vazut daca iti dau nas....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
sedanul se vinde peste tot unde se vinde si hatch-ul.
referitor la concurenta dintre logan si cele de la clasa ei, le concureaza destul de binisor. Trebuie sa fim doar obiectivi, nu sa face mistocareala ieftina. Cu ce te deranjeaza pe tine ca scrie by renault sau il incalzeste pe serghei ca scrie renault pe Logan? Nu va plimbati cu aceeasi bijuterie? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Manuel |
![]()
|
Ma scuzati, cum adica imi dati dumneavoastra nas?
Va voi lasa cand voi crede eu de cuviinta sau cand moderatorii vor considera ca am incalcat regulamentul si ma vor da afara. Ceea ce nu cred ca se va intampla, deoarece imi place sa ma conformez regulilor casei in care intru si sa ma sterg pe picioare la intrare. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
alx |
![]()
|
Un strop am aruncat cu venin si eu si gata, a sarit in sus domnu...
Eu sunt foarte linistit ca sunt sigur de alegerea mea dar se pare ca pe eddie il mananca noaptea ca-si putea lua logan si a ales altceva. incearca sa se convinga... the best choice is the suitable choice. dom' eddie, ar cam trebui sa-ti ceri scuze pt afront personal. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
|
nacht |
![]()
|
Sandman, brand-ul conteaza extrem de mult. Intamplator am cunostinta despre ce inseamna marca pentru orice consumator. Daca Loganul nostru e asa de deosebit de ce oare Renault nu s-a incumetat inca sa-si puna sigla pe el? Ar fi fost interesant daca s-ar fi putut face vanzari ale aceleiasi masini, in speta Logan, sub doua sigle diferite: Renault si Dacia. Rezultatul cred ca il poate prevedea oricine. Renault insa nu a facut asta si nici nu o va face prea curand pentru ca are totusi niste standarde de protejat.
Dacia poate spera, cel mult, sa devina pentru Renault ceea ce este Skoda pentru VW. Cu toate astea va fi foarte greu pentru ca francezii au o politica de expansiune foarte diferita decat cea a nemtilor, iar noi romanii ...... Pt Manuel: nu am facut misto de tine sau de ceea ce ai spus tu. Daca am fost ironic am fost la adresa loganului. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
Manuel |
![]()
|
Apropo, ce impresie isi face un user nou si neavizat care intra pe forum si vede: "motor stricat din fabrica"? Si pe deasupra, mai vine si un nea ziaristul in goana dupa senzational, scoate totul din context, publica stirea bomba pe prima pagina? Cam asta s-a intamplat in cazul Loganului. Prea multi neavizati si-au dat cu parerea si au facut din tantar armasar.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Manuel |
![]()
|
nacht, in Rusia Loganul se vinde sub sigla Renault.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
nacht |
![]()
|
nu te contrazic pt ca nu am vazut loganuri "rusesti".
daca ai dreptate insa trebuie sa fie ceva "inginereala" la mijloc pt ca sunt convins ca renault nu se risca in halul asta This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 10:16 |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
alx |
![]()
|
tu mai pune mana pe cate-un ziar ceva si poate mai afli noutati. faptul ca in unele tari Renault va vinde Logan sub firma sa este de notorietate, cred ca sunteti cativa care nu stiti asta...
Later edit: Si la ce sa se riste monsher? La a vinde in draci? La a face profit? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:22 |