Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Impresii despre Logan

hebron
post 25 Jan 2006, 12:08
Post #271

Membru autentic

Group: Members

Nu am nimic cu masina Logan sau cu posesorii de asa ceva, e doar o parere exprimata pe un forum auto, intr-o tara libera. Daca vreti laude sunt pe forum la Dacia destule, alaturi de nenumaratele "problemutze" sau probleme

Cu respect, C

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sandman_
post 25 Jan 2006, 12:54
Post #272

software engineer

From: Viena, Austria

Alea par a fi parerile unei persoane despre un anumit automobil.
Difera de ale mele, insa asta nu inseamna ca voi incepe sa-l atac...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C - GJ-01-SSP Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
nacht
post 25 Jan 2006, 13:55
Post #273

F U H R E R

hebron are dreptate in ceea ce spune. Eu zic ca si-a exprimat doar punctul de vedere si a facut-o in termeni neofensatori pentru nimeni. Nu prea imi dau seama de ce se supara asa repede posesorii de Logan cand cineva nu le impartaseste parerile despre aceasta masina. Fiecare are dreptul la o opinie. Daca nici macar pe forum nu ne putem exprima opiniile civilizat fara sa ne sara altii in cap....

Ca o paranteza, nu am auzit pe nici unul dintre prietenii/cunostintele mele posesoare de Logan (si sunt destul de multi, unii avand mai multe marci de masini) care sa fie asa multumiti de aceasta masina cum citesc pe aici. De ce oare?! De ce oare unii dintre ei nu au nici macar 10k km cu Loganul lor si deja vor sa il vanda?
Raportul calitate/pret este doar o gluma in momentul de fata pentru ca intre 6 si 8 mii de EU pot fi cumparate alte marci de masini, noi si care au o reputatie infinit mai buna.

Poate ar trebui sa privim aceasta masina ca pe un experiment care mai are ceva drum de facut pentru a fi unul reusit. Parerea mea...

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
IRONICK
post 25 Jan 2006, 14:09
Post #274

-

From: Romania

Mai crede-ma nici eu nu o apar. Stiu foarte bine ce fel de masina este. Eu incerc sa explic ca este o masina ca oricare alta.

PS. Poti imi spui ce masina noua pot sa imi iau la pretul de 6000-8000Euro ?
Dar sa nu fie second-hand, Tico, Matiz si alte buburuze de genul asta.

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
Manuel
post 25 Jan 2006, 14:15
Post #275

Membru autentic

From: VASLUI

Domnilor, eu sunt de acord sa-ti exprimi liber o opinie, cu conditia ca acea opinie sa fie in cunostinta de cauza si nu "am auzit eu la cineva care are" sau "am vazut la zeroTV". nacht, ma indoiesc ca ai atatea cunostinte care vor sa vanda masinile dupa nici 10k km. Cum ai tu dreptul sa-ti spui parerea, am si eu dreptul sa ma indoiesc, ok? Deocamdata serverul daciaclub e prea incarcat, insa o sa-ti pun imediat linkul cetre sondajul din care reiese ca majoritatea covarsitoare a actualilor posesori de Logan, ar face aceeasi alegere inca o data. Cat despre multele alea masini intre 6 si 8 mii de euro, te rog sa-mi faci si mie o lista cu ele. Sau sa-mi macar 1 (un) exemplu, ca mor de draci.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
IRONICK
post 25 Jan 2006, 14:20
Post #276

-

From: Romania

Uite link-ul: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=21260

This post has been edited by IRONICK: 25 Jan 2006, 14:21

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
Manuel
post 25 Jan 2006, 14:25
Post #277

Membru autentic

Si tineti cont ca nu au votat doar posesorii, ci si unii "gica_contra". Daca o sa aveti rabdare sa cititi si posturile de sub sondaj, o sa vedeti.

--------------------
+
hebron
post 25 Jan 2006, 15:36
Post #278

Membru autentic

[QUOTE]eu unu m-am cam saturat de Logan-asul meu pentru ca speram ca in sfarsit lucrurile romanesti sa nu se mai faca simtite in mod NEPLACUT!! acestea in parerea mea ar fi CAUCIUCURILE (montanele initiale), vopseaua ca mi se apre ca zgarie mult prea repede adica la spalare se fac zgarieturi fine si ar mai fi unele lucruri care nu imi vin in minte acum!!

Da, mai vreau. Dar unul bun, la care nu s-a facut economie de materiale pe unde nu trebuie, cu un motor cu 16 valve... sau diesel (tdci )

Nu-mi convin nici mie multe lucruri la logan dar asta e...nu am bani de altceva(si mai sunt si alte necesitati mai importante decat masina).

Am votat NU, pentru ca mi-a creat destule probleme (Vezi "Vot deficiente Logan" si "Zgomote si vibratii Logan" - fost "Zgomot anormal si vibratii motor").

Am masina din 24 septembrie 2004 si puteam sa o iau din 17 daca nu aveau probleme cu calculatorul (asa-zisul virus). N-as putea spune ca la acesti bani poti sa cumperi altceva, mai ales in ziua de astazi. Spun insa ca nu avem suficienti bani pentru a-i arunca pe ceva prost. unde se duc 8900 euro ar mai incapea ceva bani pentru un lucru de calitate (parerea mea). Cred ca se pierde mai putin asa.

ASTEA-S de la linku ala...si mai sunt o gramada da' n-am loc.
PS. Mi-a placut de unu care avea Dacia din '84 si a zis ca Loganu e OZN pt el...acum inteleg niste chestii laugh.gif

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
ocazional Megane II
+
Manuel
post 25 Jan 2006, 15:42
Post #279

Membru autentic

Asa, si? Sigur ca sunt si nemultumiti, numai ca procentul lor e foarte mic. Iar astia sunt cei care credeau ca pentru 6-8 mii or sa primeasca un BMW seria 3. Sau printre voi nu sunt nemultumiti de Renault? Citesc forumul inca de la aparitie, asa ca stiu, nu incerca sa ma convingi. Cat despre ultima ta fraza, prefer sa n-o comentez.

--------------------
+
hebron
post 25 Jan 2006, 15:44
Post #280

Membru autentic

Si inca ceva: mi-am luat Clio tot din cauza bugetului dar macar eu ii recunosc minusurile. Am 40 000 de cu ea si am ciocanit-o rau o data dar nu are nimic. In afara de ce se schimba la revizii n-a avut nevoie de altceva.

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
ocazional Megane II
+
Codrin
post 25 Jan 2006, 22:04
Post #281

Membru autentic

From: Bucuresti

nacht, eu chiar as dori te rog o lista cu masini de 6-8.000 euro. Cu taxe. La dimensiuni echivalente.Te rog frumos.

--------------------
Mazda . .
+
NetFlow
post 25 Jan 2006, 22:14
Post #282

Membru incepator

O alternativa ar fi hyundai accent. E corect ca trebuie luat in leasing (cu 80% avans pe pers fizice). E o promotie acum si cred ca ajunge chiar sub logan la pretz. Ca e urata cu draci si nu e loc in ea si pare mai "cheap" ca loganu... e corect.
Apropo.. Loganul cel mai scump nu mai e demult 8000DDP.

Dacia Logan Ambition
Motor 1.5l dCi 65 CP
Culoare Verde Ficus
Opţiuni dorite:
* Vopsea Metalizata

Preţ cu TVA: 9825 EUR.

This post has been edited by NetFlow: 25 Jan 2006, 22:15

--------------------
Dacia 1310
logan 1.4 cel mai ieftin
+
Codrin
post 25 Jan 2006, 23:45
Post #283

Membru autentic

Accent la promotie este 6890 CIP, fara aer conditionat. Un Logan 1.4 cu garantie extinsa si vopsea metalizata e 6800 CIP, cu aer si calculator de bord.

Accent-ul cu aer e 7490 CIP.

Ca s-a nesimtit si Dacia la preturi, e adevarat tongue.gif

PS: Accent 1.5 crdi, 9900 CIP smile.gif

This post has been edited by Codrin: 25 Jan 2006, 23:47

--------------------
Mazda . .
+
hebron
post 26 Jan 2006, 01:20
Post #284

Membru autentic

Si uite asa nimeni nu scrie "impresii despre Logan"(cum se numeste si topicul dealtfel)...Ziceti-ne si noua despre Logan, nu-l mai tot ridicati in slavi atata...

De exemplu cum ma convingeti sa nu iau un Astra Clasic II 2.0 TDCI full, la 80 000 de km din Germania, direct de la proprietar, vreo 8.500 de euro si sa iau un... dry.gif Logan dCI la aproape 10.000 de euro?

PS Si sa nu veniti cu argumentul "sunt anti SH" ca bag mana in foc ca masina aia de care am zis io e mai tzeapana decat Loganu vostru dupa 20 000 km in Romania.

Inca o data: SUNT PARERI, NU CEARTA

A...si inca ceva, lasati un pic Clio deoparte, am avut si Nova si Oltcit si un Passat TDI 2001 care a disparut din parcare acu 2 veri.... ph34r.gif

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
ocazional Megane II
+
CGB
post 26 Jan 2006, 09:56
Post #285

CGB

From: behind

QUOTE(hebron @ Jan 26 2006, 01:20 AM)
De exemplu cum ma convingeti sa nu iau un Astra Clasic II 2.0 TDCI full, la 80 000 de km din Germania, direct de la proprietar, vreo 8.500 de euro si sa iau un... dry.gif  Logan dCI la aproape 10.000 de euro?
*

eu nu pot sa te conving, asa cum n-au putut nici altii sa ma convinga pe mine atunci cand mi-am luat symbolu'. symbol luat tot la SH, dealtfel.
aveam 7500 euroi si aveam de ales intre un logan 1.4 laureate nou si symbol dci expression (18.000 km la bord si avea in plus fata de logan cd-player,jenti aliaj, vopsea metalizata, ABS, posibilitate de a deschide portbagaju' fara sa opresc motoru', iar usa torpedoului sta bine inchisa smile.gif )

alegerea se vede in semnatura smile.gif

de ce-am renuntat la logan : - din pct de vedere estetic (atat exterior cat si interior) nu-mi place;
- e o masina prea noua si nu am inca incredere in ea (dupa cativa ani daca-si dovedeste fiabilitatea ar putea fi o alegere, in ciuda aspectului smile.gif )
- pretul cam mare dupa parerea mea. si in ultima vreme dacia chiar s-a nesimtit la preturi.

Cum sa te conving sa nu iei un astra clasic 2.0tdci cu aprox 9000 eur si sa iei un logan diesel la 9500 eur.....pai nu prea am cum. pot sa zic doar ca dacia e noua si ai garantie. dar dupa ce se termina garantia....stiti si voi care-s preturile pentru renault smile.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Manuel
post 26 Jan 2006, 10:10
Post #286

Membru autentic

Corect smile.gif In plus, n-am nici un interes sa te conving, eu nu fac parte din Directia de Marketing a Dacia. Vreau doar sa demontez niste mituri nefondate.
Ca o opinie strict personala: intretinerea unui Logan nou (CASCO + garantie extinsa la 3 ani includeed) ar trebui sa ma coste mai putin decat odorizantele necesare scoaterii bashinilor trase de fostul proprietar al Opelului wink.gif
Orice masina rulata 80.000 km pe autostrada probabil e mai inchegata decat oricare alta rulata 20.000 prin transeele romanesti, cu toate ca a mea, la 12.000 km nu da deocamdata nici un semn de oboseala.

--------------------
+
strumfuadi
post 26 Jan 2006, 10:11
Post #287

Former Laguna user.

From: B u c u r e s t i

pot doar sa'ti spun eu ca motorul diesel 2.0 16v de la opel a fost un fiasco.

--------------------
Honda Civic FN2 2010
+
CGB
post 26 Jan 2006, 10:38
Post #288

CGB

pai daca motoru de 2.0 l a fost najpa...atunci convinge-ma sa nu iau un opel cu motor de 1.7 diesel. si asta de 1.7 e chiar mai ieftin decat ala de 2.0. si ala de 1.7 a fost fiasco?

sau ii intreb pe posesorii de logan:
cum m-ati fi convins pe mine sa iau un logan si sa nu iau un symbol dci sh in stare perfecta cu 7500 euro (18k km, abs, AC,cd-player, jenti aliaj, vopsea metalizata,oglinzi+geamuri elctrice si incalzite, consum 4 si ceva la suta)...

--------------------
NetFlow
post 26 Jan 2006, 10:43
Post #289

Membru incepator

QUOTE(Codrin @ Jan 26 2006, 12:45 AM)
Accent la promotie este 6890 CIP, fara aer conditionat. Un Logan 1.4 cu garantie extinsa si vopsea metalizata e 6800 CIP, cu aer si calculator de bord.

Accent-ul cu aer e 7490 CIP.

Ca s-a nesimtit si Dacia la preturi, e adevarat  tongue.gif

PS: Accent 1.5 crdi, 9900 CIP  smile.gif
*

Loganu cu garantie extinsa tot nu are 5 ani garantie.. asa ca accent are plusuri si minusuri fatza de logan, dar una peste alta "tot acolo e". Parerea mea (care este).

Si ca sa fiu si on topic. Impresia mea despre logan e buna. Impresia mea despre detzinatorii de logan, scuze, nu e asa buna. Cam toti au impresia ca au vazut elita si numai fitze au in cap si merg cu proiectoarele aprinse, ca "are". Scuze again.

--------------------
Dacia 1310
logan 1.4 cel mai ieftin
+
Manuel
post 26 Jan 2006, 10:45
Post #290

Membru autentic

Mai, la 18 mii, masina e aproape noua, iar ABS-ul e o chestie super pe care o regret cu adevarat. Restul le am si eu, iar daca tie ti-a plcut, care-i problema? Singurul motiv pentru care nu as alege un Symbol e spatiul interior. Am avut Solenza si m-am saturat de dat coate cu pasagerul. Sigur, daca mi-as permite un Clio 3 sau un Peugeot 207, probabil mi-as calca pe inima.

--------------------
+
strumfuadi
post 26 Jan 2006, 10:59
Post #291

Former Laguna user.

From: B u c u r e s t i

1.7 e de provenienta isuzu si a fost un motor foarte bun, desi umpic puturos.
2.0 16V a fost un experiment in-house a lui opel, nereusit.. de aceea au si renuntat la el si s'au orientat spre 1.9jtd de la fiat..
apropo, in fata blocului meu e un opel astra break de vanzare. cu de toate, 1.7dti, din 2001 sau 2002, 80k la bord si pe care cere 8500.
cu negociere il scoti la 8000 lejer.

--------------------
Honda Civic FN2 2010
+
alx
post 26 Jan 2006, 12:20
Post #292

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

Stati asa si nu manati flacai ca d-nul cristib "uita" sa spuna ca il cunostea bine pe proprietarul symbolului si stia masina, nu a cumparat-o din targ sau din ziar...
Daca nu ai nevoie de spatiul interior al loganului, nu ai de ce sa il alegi in defavoarea symbolului. Mai ales in cazul lui cristib. Dar daca ai 100kg ca mine si dai cu capul de fiecare data cand iesi din symbol, vei alege cu siguranta logan.

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 - varies 2.0 benzina
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
CGB
post 26 Jan 2006, 13:10
Post #293

CGB

laugh.gif laugh.gif ...asa ma da-ma de gol. faptul ca-l cunosteam pe ala n-are nici o importanta. putea foarte bine sa ia altu masina in locul meu. aceiasi bani i-ar fi platit si ala. si s-ar fi ales cu aceeasi masina. faptul ca-l cunosteam pe fostul proprietar nu mi-a adus nici vreo reducere si nici alte avantaje. cat despre spatiu...si io am fro 1,90 m si 103 kile. si nu dau cu capu' de nimic in symbol wink.gif

This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 10:21

--------------------
Manuel
post 26 Jan 2006, 13:13
Post #294

Membru autentic

Nu e vorba c-ar fi luat ala alti bani, ci de faptul ca tu stiai sigur ce cumperi. Ceea ce nu se poate spune despre un sh luat din targ sau din ziar.

--------------------
+
CGB
post 26 Jan 2006, 13:30
Post #295

CGB

ce cumpar nu stiam nici io sigur. doar ca proprietaru' la rugamintea mea a fost de acord sa facem o vizita la service cu masina. si dupa ce m-am convins ca totul e ok (macar la prima vedere) am luat-o. 100% sigur de masina n-am fost nici eu.

This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 10:21

--------------------
Manuel
post 26 Jan 2006, 13:34
Post #296

Membru autentic

Din postul lui alx intelesesem altceva. Oricum, ma bucur ca n-ai luat teapa smile.gif

--------------------
+
Floppy
post 27 Jan 2006, 16:43
Post #297

Membru autentic

From: BRASOV

1. @Hebron: Opel TDCI - nu cred! Poate CDTI... (TDCi e la Ford).

2. In Clio Symbol "dai cu capul" doar cand te urci in spate. La fel e si la Megane II Sedan.

3. Nu Loganul e de vina, ci UNII proprietari (nu toti) care se cred in racheta. Au trecut de la Dacia 1300 la Logan si cred ei ca sunt de fapt in BMW, asa cum bine zicea cineva mai sus... Ar fi bine sa-si revina repede si sa fie realisti. Loganul nu e masina de curse, nici de alergat cu 100 km/h prin orase sau sate si nici vreo super-economica (poate doar 1.5 dCi).

4. A intrebat cineva, neincrezator, daca stim pe cineva care vrea sa vanda Logan cu 10.000 km. Stiu eu: fratele meu. A luat-o in noiembrie 2004, cu 5.800 de euro, intre timp i-a pus si gaz ca sa consume mai putin, si tot vrea sa o vanda sa ia SH din afara. Are sub 10.000 km.

--------------------
Renault Clio 1.5 dCi - PH10RXB 2005 Extreme
I love my car!!!
+
Codrin
post 27 Jan 2006, 16:48
Post #298

Membru autentic

QUOTE(NetFlow @ Jan 26 2006, 10:43 AM)
Loganu cu garantie extinsa tot nu are 5 ani garantie
*

Accent are 3 ani fara limita de km si 5 ani la motor in limita a 100.000 km; In mare, toot pe acolo.

--------------------
Mazda . .
+
Floppy
post 27 Jan 2006, 17:04
Post #299

Membru autentic

From: BRASOV

Apropos, vad ca multi pun problema/intrebarea ce masina noua poti sa-ti iei la 6-8.000 de euro, alta decat Logan. Si macar comparabila ca dotari, spatiu, etc.

E ca in bancul cu vulpea si strugurii... Daca nu ai bani (n-ajungi la struguri) iti iei o masina de x.000 euro si zici ca e sigur mai buna decat una mai scumpa si mai sigura/cu traditie, etc. (strugurii sunt acrii).

Cand n-ai bani de dat pe masina (poate ii dai pa altceva mai important), ori nu iti iei masina, ori iti iei una ieftina dar macar nu te lauzi ca ti-ai luat cea mai tare masina si ca nu mai e nimeni ca tine.

--------------------
Renault Clio 1.5 dCi - PH10RXB 2005 Extreme
I love my car!!!
+
hebron
post 27 Jan 2006, 17:18
Post #300

Membru autentic

Sorry Master, dar ai prins ideea, nu?

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
ocazional Megane II
+
24 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 08:49
Dacia