Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
hitman1234 |
![]()
|
||
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bombuane ia decât cine-și permite, din banii rămași după alimentare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 10 Apr 2014, 17:08) Cureaua de distributie clar trebuie schimbata, oare sa schimb si rola? LE: Distributia e schimbata pe 21.01.2014 si are 1600 kmp. Ai glume in program? Te-au spalat pe creer astia de la renault? Cureaua ce o ai acum montata de 1600 km e la fel de buna ca una noua, lasa balivernele, cureaua de distributie nu se intinde, nu se strange, nu e elastica ca nu are cum, poti sa o montezi si demontezi de o suta de ori, tot la fel ramane. This post has been edited by argon: 10 Apr 2014, 21:10 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
hitman, eu as fi dispus sa live with it, dar stiam ca in timp jocul in tacheti poate avea urmari neplacute. Ma insel? Iti dai seama ca nu ma doare mana sa scutesc niste bani, de care pot pleca sa ma plimb undeva spre exemplu.
Ca tot veni vorba de bombuane si alimentari. Consumul e undeva la 12+ l/100kmp Am facut un drum de B-BZ dus intors la un moment dat, intoarcerea prin slobozia. Dupa drumul ala am mai alimentat vreo 20 l si am mai facut ceva drumuri in Bucuresti, iar consumul a iesit 10+ atunci. Poate sa fie un 8-9 consumul la drum lung. N-am mers nici tare, dar nici nu m-ar fi ![]() This post has been edited by MuciX: 10 Apr 2014, 21:17 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e vorba de ALL-KNOWING, iti trebuie doar putina minte si cunostinte despre cum e contruita o curea de distributie, si nu o sa mai pui botul nici tu la marketingul de kko.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am editat.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dar de luat, iei?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Creca sters vizaviul clipul ala.
|
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu pana acum n-am auzit pe nimeni sa-si fi reglat tachetii cu succes la E30.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce-i aia linie continuă?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
L-a făcut Stingu?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
In curba poate depasi
![]() Edit: daca era pus la misto, imi cer scuze ![]() This post has been edited by MuciX: 11 Apr 2014, 10:38 |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Corect, Civic-ul face parte din majoritatea aia de 90%.
|
--------------------
-
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
MuciX |
![]()
|
Stai asa ca nu incerc sa fiu gica contra. Reglajul ala nu tocmai pentru a compensa uzura in timp? Si zice copchilul ala ca cei de la pamfeu recomanda reglarea lor la X kmp. Intreb serios, mai invat si eu ceva, daca zici ca ai mai facut.
|
--------------------
-
-
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Nu iti cere scuze, cu tableta nu prea ma impac.
OT. Te duci frumos si te uiti la culbutori si camele axelor, daca sunt impecabili te apuci de reglat, daca nu ii lasi asa ca mai rau le faci. |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi de sfaturi baieț.
|
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Pentru linistea mea. Citirea a fost cam aceeasi pentru toti cilindrii.
IMAG0310.jpg ( Size: 306.01k ) Number of downloads: 603 |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Traiasca-ti compresia!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Renoaiele n-are moarte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
R E M U S |
![]()
|
creca era invers
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
|
hitman1234 |
![]()
|
moartea n-are renoaie?
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
MuciX |
![]()
|
Am ridicat si piesele:
Simeringurile sunt Victor Reinz Filtru ulei knecht Filtru benzina knecht Curea distributie Dayco (pentru moment am decis sa pastrez rola care e INA) Regulator tensiune BERU (meid in ciaina ![]() Astazi cumpar si pompa de benzina, asta a inceput sa faca figuri, plus ca bazaie de lesinata ce e. E cea pusa "de forma" cand a fost adusa. Sper sa nu dam peste surprize intre timp. A, si am uitat sa comand oloi, iar astia nu aveau pe stoc. Inca sunt in cumpana, sa merg pe Castrol (daca da, de care) sau sa pun liqui moly de care am fost foarte multumit pe tractor? ![]() This post has been edited by MuciX: 17 Apr 2014, 15:58 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Voi faceti revizii mai exigente decit aia de la Cape Canaveral.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:52 |