Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 26 Jul 2022, 20:59) Mi se pare un gest misto sa o scoti la vanzare, ca sa-si poata indeplini si alti copii visurile. Asta a fost unul din jurnalele pe care l-am urmarit cu placere de-alungul anilor. Mersi de aprecieri si ma bucur ca ti-a facut placere sa urmaresti. A cam fost telenovela ce-i drept. Urmatoarea sigur nu va mai fi proiect, am acceptat ca pur si simplu nu am timp de asa ceva momentan. Poate mai tarziu, proiect. Momentan am nevoie de o masina pe care sa o duc de 2 ori pe an la revizie, careia sa ii pot da cheie oricand si sa plec oriunde. Preferabil decapotabila, RWD si in niciun caz 4 cilindri. Momentan voi ramane cu MINI-ul, e decizia corecta financiar. Din pacate ala nu bifeaza niciuna dintre casute, dar e ceea ce avem. Proiect de anvergura E30 pe viitor cu cea mai mare placere, cand va fi cazul, as lua-o de la capat inclusiv cu un alt E30 touring, dar as face multe lucruri diferit, inclusiv alegerea unei baze mai solide. QUOTE(bgdrenault @ 26 Jul 2022, 20:49) E parerea ta, n-am nimic impotriva, dar chiar nu o inteleg. E un pusti modest, sub 24 de ani, dintr-un satuc de la mama naibilii (a condus 1.5 ore per segment de fiecare data cand a venit sa o vada) care are priceperea si uneltele necesare sa o faca pe placul lui. Ce te asteptai, sa o duca la Pebble Beach? Ca idee, masina e pusa pe perne de aer, deci imi imaginez ca nu a fost ieftina conversia. Din pacate si-a pierdut statutul de vehicul istoric, dar macar e cum si-o doreste. Mi-a zis ca a mai remediat mici chichite pe care eu le tot amanam, avea destul de multe piese marunte in porcbagaj. Vad ca a vopsit buza de sub fusta fata si pragurile la culoarea masinii. Pare mai fresh. Jantele par pe 17, dar e relativ usoara procedura de omologare si inscriere in talon, desi nu s-a montat niciodata asa ceva din fabrica pe modelul asta. Salut si tie Mafli. ![]() In fine, eu ma bucur pentru el, sper sa aiba drag de ea macar cat am avut eu. 27 Jul 2022, 08:47: L.E. Mi-am amintit ca i-am zis ca bandourile sunt urate si vopsite pe graba si urma sa le schimb. Nu le cumparasem, dar erau pe lista, vin vreo 450 euro toate parca. Vad ca le-a lasat tot pe alea vechi, jumulite. ![]() This post has been edited by MuciX: 27 Jul 2022, 08:47 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 27 Jul 2022, 09:43) Proiect de anvergura E30 pe viitor cu cea mai mare placere, cand va fi cazul, as lua-o de la capat inclusiv cu un alt E30 touring, dar as face multe lucruri diferit, inclusiv alegerea unei baze mai solide. Si sa ai o curte in care sa ai toate dotarile si sa-i faci tu toate lucrarile, inclusiv sudat si refacut mecanica, practic sa-ti treaca toata masina surub cu surub prin mana. Nu merita sa te bazezi pe altii. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:37 |