Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu m-a interesat numar preferential, nu ii vad rostul, doar ca atunci cand l-am vazut trecut pe chitanta (deci inainte sa le iau), m-a pufnit rasul. Bine ca n-a fost cu "C".
![]() Dragut touringu ala, pe al meu il strica mult toba aia si suspensia joasa. Dar le remediem. Il si spalasem zilele astea, arata bine parlitu, dar n-am apucat poze. Poate la urmatoarea spalare. Pana atunci, iata ursul cocalar (fara numar). IMAG0132.jpg ( Size: 403.62k ) Number of downloads: 1217 This post has been edited by MuciX: 12 Dec 2013, 22:20 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum reusesti sa o parchezi? apreciez spiritul tau romantic, nerecomandat vremurilor in care traim si succes in folosirea autoturismului.. discutiile despre utilitate trec in derizoriu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Semit, oricum eram nebun cand venea vorba de lasat masina, nu o lasam niciodata in locuri dubioase, inclinata nu stiu cum, cocotata pe nu stiu ce scuar. Atat ca va trebui sa am grija la borduri, sa nu lovesc spoilerul.
A, si cum am zis, nu o pot parca pe locurile mele acasa, dar nu a avut probleme cu cele subterane de la munca, Auchan Titan si AFI ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cea mai cretină parcare subterană e la Plaza. Acolo am reușit să rașchetez asfaltul cu botul unui 407 (suspensii normale).
Da' nah, a fost (parcă) primul mall din copitală. This post has been edited by Markos: 12 Dec 2013, 22:48 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Parca, cel de la Vitan a fost primul
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
100%. Proiect initial de cantina a saracului.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Corect, ăla a fost.
Apropo, și Plaza tot din circ al foamei se trage. QUOTE La sfarsitul anilor '80, cetatenii Capitalei asistau la constructia unor cladiri de proportii uriase, despre care se spunea ca vor fi complexuri agro-alimentare care urmau sa aprovizioneze cartierele orasului. Propaganda sustinea ca obiectivele aveau ca model supermarketurile occidentale, urmand a fi aprovizionate cu toate produsele necesare. Bucurestenii si-au dat seama ca se dorea infiintarea unor cantine uriase, in care s-ar fi servit un singur fel de mancare. Imediat, in vocabularul bucurestenilor a aparut termenul de "circ al foamei". Asta pentru cei mai tineri ![]() Multiple cantine, o piață agro babană, plus ceva magazine "cooperativo-meșteșugărești". Pe scurt - o mare vomă. Poate mă înjură Nicu Pleșea ![]() This post has been edited by Markos: 13 Dec 2013, 00:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Il refuzam sigur, daca puteam.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se poate refuza pe loc, la noi cand te duci cu actele, la ghiseu, calculatorul da numerele aleatoare, si te intreaba functionarul inainte sa dea ok-ul
, daca nu, mai baga o fisa, pana iti convine, gratuit, binenteles. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
Din ciclul "tot raul spre bine", azi am pus fara sa vreau benzina de 99. Treaba e ca merge mult mai bine decat cu noojcinci, eu nu credeam sa aiba compresie asa mare motorul asta. In fine, se simte mult mai bine in ture joase, creco sa raman pe asta.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
99 a aparut odata cu peemfeul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un apdeit de soft nu exista? Sau, daca-i pui soft, trebuie sa-i pui si senzori?
This post has been edited by corbex: 14 Dec 2013, 08:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Am impresia ca iarna toti vind benzina mai proasta, ascunzindu-se in spatele vremii reci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Carburantii vanduti la noi oricum sunt renumiti pt calitate si puritate
![]() Niciodata nu s-a practicat "diluarea" lor cu apa ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Dec 2013, 22:47) 407 are botul exagerat de lung, de-aia are un unghi de atac foarte mic. Chiar mai mic decat masini mult mai joase, dar cu botul scurt. 20131214_111239.jpg ( Size: 2.04mb ) Number of downloads: 793 This post has been edited by cdadan: 14 Dec 2013, 18:08 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
o masina cu nasul pe sus
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai mult pe jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Tocmai ca se gindesc si le dau peste el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(semit @ 12 Dec 2013, 22:01) Cu grija la bordurile inalte, care trebuie abordate oblic. Cam asta cred ca-i singura grija. Nici altele nu-s mai inalte (cu suspensie normala, fara buze sau alte prostii). 20131214_180154.jpg ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 897 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Cu cite roti o sui pe bordura?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
probabil 2 maxim 3
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(argon @ 14 Dec 2013, 10:45) Nu argoane, ce eu am prestij? ![]() Am si zis ca mi se parea ciudat sa aiba compresie asa mare (din proiectare) incat sa ceara 99. Inainte "dadea in nas" la ture joase si se mai auzea si cate un rateu. De cand am pus d-asta nu mai face la fel. Erau doua posibilitati: sau e compresia mare si se aprinde benzina aiurea, sau tre sa ma pricopsesc de aprindere noua. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 14 Dec 2013, 22:25) Cu grija la bordurile inalte, care trebuie abordate oblic. Cam asta cred ca-i singura grija. Nici altele nu-s mai inalte (cu suspensie normala, fara buze sau alte prostii). 20131214_180154.jpg ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 897 Cam rașchetat spoilerul ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ar merge niste bujii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 18:33 |