Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu pot sa fiu sigur. Stii ca sunt cu programul meu dubios.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca treci pana in doispe, e bine.
cand sa te sun, pe la 9? This post has been edited by b76bgaarh: 16 Dec 2013, 18:01 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Teoretic nu am cum sa ajung mai repede de 12. Sa vad poate scap mai devreme.
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 11 Dec 2013, 22:24) Tu ai mici probleme doar cu cratimele. Uite frază: Miau omorât pisica, că urla "mi-au!" Unde e greșit? pai gresit e tot, pisica traieste si nu miorlae aiurea ! QUOTE(b76bgaarh @ 12 Dec 2013, 11:46) ![]() ![]() QUOTE(RZV @ 12 Dec 2013, 16:19) Mai rau decat VCW-ul ce l-am avut eu (luat bineinteles la rand, fie-i Remat-ul usor) nu cred sa fii prins. ![]() Respecte. mai rau are frate-miu, WVC !!! ![]() QUOTE(4x4 @ 12 Dec 2013, 21:43) asa prosti or fi astia ca nu stiu sa citeasca ora de pe bon si de pe camera? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Abdeit:
Sambata are programare la doftor, am loat asa: - kit distributie INA - pompa de apa (este pe cureaua de accesorii, nu pe distributie) HEPU - termostat deschidere la 80C BEHR - radiator de origine (sehajcanou) Inca sunt in cumpana ce antigel sa iau. O fi bun g12 pentru asta, sau sa iau universal? Intra 12 litri de lichid de racire. O sa ma apuc sa caut si toate furtunele, mai tarziu, in primavara si cu asta sper ca am terminat cu capitolul racire motor. Mai schimb antigel peste doi ani... LE consumul e in continuare 14l/100kmp in Bucuresti, inca nu am apucat sa ies din oras cu ea, dar w/e viitor am programata o iesire la munte. ![]() This post has been edited by MuciX: 15 Jan 2014, 19:27 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i prea jos, termostatul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Badie si eu m-am gandit la fel, dar asa sunt toate, nu am gasit altfel. Stiu ca la tractor aveam deschidere la 89.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O faci masina de vara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
O fac tacsiu, pun carton in bot
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MuciX |
![]()
|
M-am mai cizelat, acum ist mai pajnic, mai cilivizat.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Iarna asta nu prea ai avut vreme de distractie cu bemveul. Zapada s-a aratat mai mult in poze.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Merge și în noroaiele din ogradă.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
E umed pe jos, destul cat sa imi dea palpitatii. Am patit-o de vreo cateva ori, cand viram in intersectie, sa derapeze la inceperea accelerarii. Daca accelerezi prea devreme, prea energic, incepe sa patineze
![]() This post has been edited by MuciX: 15 Jan 2014, 20:59 |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 15 Jan 2014, 19:25) [...] Inca sunt in cumpana ce antigel sa iau. O fi bun g12 pentru asta, sau sa iau universal? Intra 12 litri de lichid de racire. [...] Din ăsta,bre: DSC01525.JPG ( Size: 1.49mb ) Number of downloads: 623 Dacă merge la pisoi și la legumă,o fi bun și pentru urs. E fo 27 de leușteni bidonu' de 1,5 litri.4 bidoane+6 litri de apă distilată=~120 de marafeți. Pe bidon scrie că în combinație 1/1 rezistă până la -38°C. Iaca: DSC01527.JPG ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 653 Ieftin,bun și-a făta pân' la Crăciun. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Aceeasi licuare serveste si Volvo.
![]() Recomand. ![]() Mai ales ca e Made in Germany. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Bun, schimbat (abia) azi distributia, pompa de apa, termostat, radiator si antigel, dupa cum stabilisem. Toate bune momentan, ursu huruie incantat.
Antigel am pus hepu, bidonul arata la fel cu cel pus de marian, doar ca pe asta scrie si G12 - VW, Audi, etc. E rosu-roz la culoare. Urmeaza sistemul de franare si trenul de rulare. A, si covorase, ca am unele de doamne ajuta. ![]() This post has been edited by MuciX: 21 Jan 2014, 18:54 |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane MuciX,mi-am revizuit parearea si iti dau dreptate.Mi se pare inspirata alegerea antigelului de tip G12.Ursuloiu' are chiuloasa cat o masa de pimpong si e de din aliaj de aluminiu.Bine te-ai gandit!
![]() P.S. Strict de curiozitate personala:cat fu bidonu' de G12? P.S.2 Ate+Lemforder sau ai altele in vedere? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
25-26 de lei bidonul de 1.5l, asa cum ai zis si tu.
La frane, ma uitam ca are montate niste discuri perforate, ceva imi spune ca nu sunt OEM ![]() This post has been edited by MuciX: 22 Jan 2014, 22:52 |
--------------------
-
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ma gandesc ca e cazul sa actualizezi semnatura...Discurile perforate tind sa arate cum zici, daca franeaza normal verifica sa aiba grosimea minima necesara si nu te grabi sa le schimbi, daca mai ton si placutele...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
![]() Altfel Zimmermann/Brembo/EBC ('red stuff'). |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Hummm.Gaurele.Astea-s finetzuri de tip Brembo,cred!Ate si Ferodo is mai "ciobani".Astia taie direct santuri in discuri.Ferodo taie in forma de secera si Ate incheie curbele in elipse mai elegante,dar la fel de eficiente.Grea alegere!
![]() Vezi ce gasesti scris pe piesele ce doresti sa le inlocuiesti,si nu ezita sa pui unele la fel,dat fiind faptul ca esti multumit de cele aflate deja pe masina.Bafta! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
@MuciX
Daca nu era masina ta, praf faceai si topicul asta! This post has been edited by kissfm: 22 Jan 2014, 23:21 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Mariane, nu stiu ce sa zic, dar astea au si santuri "de origine" pe langa gauri. Chiar nu stiu ce neam sa zic ca sunt.
@kissfm: Daca ai ceva de zis, zi. Momentan nu stiu despre ce vorbesti. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:56 |