Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu știu șăfu ca io nu-s dă p-aici.
![]() This post has been edited by MuciX: 23 Jan 2014, 00:09 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Să-i dăm pace,deci!
La bună vedere! ![]() L.E. Scz,Dane,mă refeream la kisoman. This post has been edited by marian-j: 23 Jan 2014, 00:32 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu asa am calculat-o.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Acum veniti cu discutii constructive ca-mi stricati topicul.
![]() Acum ca am schimbat dispozitia la motor, mai am de schimbat un bec, fiindcă i s-a stricat falimentul. Ceva sfaturi? This post has been edited by MuciX: 23 Jan 2014, 09:13 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Ai incercat sa repari filamentul?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Incearca cu prelandez...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Baga spuma in bec
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Filamentul a dat faliment.
Te-ai gandit la o reorganizare judiciara? ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Suspectez ca e de la cureaua de dispozitie, am mai spus.
In alta ordine de idei, n-am umblat niciodata la asa ceva, dar din cate am inteles, frana de mana are saboti separati de cei ai franei de serviciu. Deci tre sa iau 2 seturi de discuri si 3 de placute? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Nu!Iei doar doua perechi de discuri.Una pt fata,una pt spate."Tamburii" sunt de fapt zonele cilindrice a discurilor spate.Avem deci doua seturi de placute pt frana de serviciu si un set de 4 saboti pt cea de stationare.Asta din urma,seamana foarte mult cu frana clasica pe saboti.Atata doar ca sabotii sunt actionati mecanic nu hidraulic(ca la motocicletele mai vechi,sa zicem) si piesele sunt mai mici.Toti 4 sabotii iti incap pe podul palmei.
![]() This post has been edited by marian-j: 23 Jan 2014, 11:39 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Simplex se numeste sistemul (franei de mana).
![]() E la fel si la Volvo 240. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Ursul nu s-a lasat intimidat de vremea de sambata la dus si nici de cea de duminica la intors. El stia ca tre s-ajunga la busteni, restul, tinea de cancan.
![]() IMAG0203.jpg ( Size: 339.53k ) Number of downloads: 610 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Spoilerul e versiunea de iarna?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu
![]() Surpriza dezamagitoare a fost, in schimb, aceea ca diferentialul nu este autoblocant. Dar il adaugam pe lista. ![]() This post has been edited by MuciX: 27 Jan 2014, 13:06 |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Sudeaza-l,da-l dreaq.
![]() This post has been edited by marian-j: 27 Jan 2014, 13:20 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Zici tu ca e un must autoblocant pentru mers normal?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pentru mersul normal cu un E30 pe drumurile noastre in conditii de iarna?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Simbata, pe A1, singurele masini puse de-a curnezisul erau cele cu tractiune spate. Bine, nici soferii lor nu facusera antrenament de drifturi in parcarea de la carfur.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
scuza-ma coane dar daca te mananca piele sa pleci cu rwd pe vremea aia ti-o asumi zic..
eu am 4 ierni la activ cu rwd cu dif open si n-am simti nevoia de blocant, d-aia intreb..in afara de gume carnoase si bun simt nu cred ca ai nevoie de altceva |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bun simt nu e necesar, daca ai gume carnoase, la fel se comporta masina si daca le faci semne obscene celorlalti participanti la trafic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
Deva style
![]() Io ziceam bun simt in sensul sa-ti vezi lungul nasului masinii argoane si sa nu te bagi de unde nu mai iesi |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 27 Jan 2014, 14:32) scuza-ma coane dar daca te mananca piele sa pleci cu rwd pe vremea aia ti-o asumi zic.. eu am 4 ierni la activ cu rwd cu dif open si n-am simti nevoia de blocant, d-aia intreb..in afara de gume carnoase si bun simt nu cred ca ai nevoie de altceva La tine e alt tip de suspensie din cate tin eu minte si repartitia greutatii e si ea diferita. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
hitman1234 |
![]()
|
Da, e mai inclinata pe stanga, de la burta
![]() Serios acu, E34 era mai tail happy, ii placea sa dea din cur la curbele alea de 90 de grade, dar era fun si controlabil, E200 nu cred ca stia sa derapeze iar E39 e cel mai bine asezat din ce-am condus, la cea mai mica problema taie gazul si aia e |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Se lasa putin deschisa pentru frinare aerodinamica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Blocantul e din ciclul "ar fi dragut daca ar fi". Momentan nu il consider imperios necesar, dar e si mult prea devreme sa ma pronunt cu privire la fier. Un inconvenient mult mai mare este suspensia joasa, spre exemplu acum nu pot pleca cu ea de acasa.
![]() ![]() Drumul asta a mers fara proteste, nu mi-a dat emotii, ba chiar cei cu care am fost, desi sceptici la plecare, se uitau incantati la urs odata ajuns la vila. In grup au mai fost asa: un captur 0.9 TCe (pe care urmeaza sa il conduc si eu ![]() ![]() Dane, ridicasem capota pentru ca tin nivelul de antigel sub observatie, pana se "aseaza" dupa schimb. Nivelul se pastrase. ![]() This post has been edited by MuciX: 27 Jan 2014, 15:30 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 03:59 |