Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Parere Megane 3

ali3n_cop
post 10 Jan 2015, 17:51
Post #91

🎲🎲

Group: Members
From: 🏡

La Fluence nu l-au pus..ca sa reduca din costuri.

--------------------
Mercedes Sprinter "Sārak Edition" 1998
The truth is out there
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
madhorsefuzzy
post 11 Jan 2015, 00:03
Post #92

Membru

From: Bucuresti

Care Fluens ca se pare ca nici la break-ul de Spania nu se exista.

--------------------
Laguna Grandtour 2011 4Control 2.0dci 200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
ali3n_cop
post 11 Jan 2015, 00:13
Post #93

🎲🎲

Mai are putin 75AIM si isi patenteaza modificarile aduse la masina lui smile.gif)

--------------------
The truth is out there
+
75AIM
post 11 Jan 2015, 09:39
Post #94

Membru autentic

From: Constanta

Mah tu daca ai 2 maini stangi nu e pb. mea....urmeaza sa-i pun amortizor la capota fata la fel ca la M3 si-ti mai spun ceva suspensia spate devine silence daca ai minim 50 kg in portbagaj sau 2 persoane in spate.

This post has been edited by 75AIM: 11 Jan 2015, 09:43

--------------------
Renault Fluence 2013 Privilege,Clio 3 2007 - ex 99AIM
+
ali3n_cop
post 11 Jan 2015, 10:21
Post #95

🎲🎲

Deci..cu putina indemanare si doi saci de cartofi pe bancheta din spate..poti avea o masina "super silent"...

This post has been edited by ali3n_cop: 11 Jan 2015, 10:29

--------------------
The truth is out there
+
Highwayman
post 11 Jan 2015, 12:00
Post #96

Membru autentic

From: Marele sat numit Bucuresti

Fluence cat-de-cat are o bucatica de cheder in fata sub capota. Megane nu o are nici pe aia.

--------------------
- - Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
+
ali3n_cop
post 11 Jan 2015, 12:19
Post #97

🎲🎲

Am tot fost acuzat de faptul ca am ceva personal cu Renault.... De fapt, nu am...imi este mila de cei care isi arunca banii pe aceasta marca..atata tot. Oricum, cu totii au luat-o razna, ma refer la constructori. Ce sa mai spun de Mercedes care isi vinde masina sub aceeasi sigla dar cu motorizare Renault..de pret nu mai vorbesc.
Uite un link pentru cine are chef sa rada si sa se destinda putin:

https://www.youtube.com/watch?v=VZXnQPEMSuA

--------------------
The truth is out there
+
Piper101
post 11 Jan 2015, 13:24
Post #98

Membru autentic

Eu nu cred ca e nimeni inselat de marca. Inselati sunt cei ce spera la o super masina sau lux. Reno in general e cea mai ieftina alternativa in toate segmentele. Reputatia lor de a fabrica masini "grozave" e arhicunoscuta. Vrei sa fie totu cum trebuie, scoti peste 20 mii din buzunar si iei ceva superior. Ce alta marca ofera un hatchback/sedan de dimensiule astea full options cu 15.000 euro? Nimeni. Vrei ceva mai bun, scoate banu.

--------------------
Renault Fluence Privilege 1.5 dci 105cp
+
centurion
post 11 Jan 2015, 13:29
Post #99

Membru autentic

QUOTE(ali3n_cop @ 11 Jan 2015, 13:19)
imi este mila de cei care isi arunca banii pe aceasta marca..atata tot.
*

Pe mine sa ma scoti din grija asta. Eu am cumparat masina cu cel mai bun raport pret/dotari in clasa sa : Megane. Asa ca, daca Honda si Alfa Romeo nu s-au putut lua, am cumparat cea mai multa masina in cei mai putini bani. Nu e chiar cum incerci tu sa dramatizezi.

QUOTE(ali3n_cop @ 11 Jan 2015, 13:19)
Ce sa mai spun de Mercedes care isi vinde masina sub aceeasi sigla dar cu motorizare Renault..de pret nu mai vorbesc.
*

Care este problema cu motoarele Renault puse pe Mercedes-Benz? Sa inteleg ca tu esti mai destept decat germanii care au ales utilizarea acestor motoare pe masinile lor?

--------------------
- - -
+
Piper101
post 11 Jan 2015, 13:34
Post #100

Membru autentic

Dci-ul e un motor bun, ca au mai fost probleme la un anumit tip de dci, asta e, si VW a dat-o in bara cu tdi`ul in 2010, chiar mai rau decat reno. Si totusi, tdi-ul e un motor bun, asa cum si aproape toate dci-urile sunt. La reno, nu motoru e buba, ci alte componente mult mai simple care nu prea sunt puse bine sau nu sunt fiabile.

This post has been edited by Piper101: 11 Jan 2015, 13:37

--------------------
Renault Fluence Privilege 1.5 dci 105cp
+
ali3n_cop
post 11 Jan 2015, 14:53
Post #101

🎲🎲

Sunt curios ce mai ramane de acel Dci..inainte sa-l monteze pe Mecedes? Din cate am inteles, sunt inlocuite foarte multe piese din ansamblul sau inainte sa fie montat pe masina. Nici preturile unui A..nu sunt pentru orice buzunar, pleaca de pe la 25k..destul de mult pentru un hatch fara prea mare notorietate.

--------------------
The truth is out there
+
75AIM
post 11 Jan 2015, 17:00
Post #102

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(ali3n_cop @ 11 Jan 2015, 10:21)
Deci..cu putina indemanare si doi saci de cartofi pe bancheta din spate..poti avea o masina "super silent"...
*

Tu chiar nu vezi in fata decat Renault cu rombul negru....am zis eu ceva de cartofi?
Fluence are suspensia adaptata sa lucreze amortizoarele la sarcina medie,adica cand masina e goala cursa e scurta de unde zgomotul asta am observat eu pe cand Clio 3 sau M 2.2 nu au chestia asta,pe mine nu ma deranjeaza ca oricum merg cu rezervorul cam tot timpul peste 50L.

--------------------
Renault Fluence 2013 Privilege,Clio 3 2007 - ex 99AIM
+
gangara
post 11 Jan 2015, 22:37
Post #103

Membru autentic

In primul rand, Mercedes nu foloseste doar motor reno, foloseste o masina intreaga ce i-a scos rombu si i-a tras cercul in fata. Citanul ce nu e altceva decat un kangoo.
Ai mei au un clio2 cu care au facut pana acum 200k km in 5 ani. Si-a scos banii exemplar masina, nici un injector schimbat, nici o pompa...absolut nimic la motor nu s-a umblat. Consum...nu mai spun...o masina f usoara cu un consum de incredibil . A...si are 5 stele smile.gif.
Deci...cine da banii pe un reno, chiar si la mana a saptea nu are motiv de ingrijorare ca si a aruncat banii.

--------------------
Renault Megane 2011/E2 - rosii
+
#Dino
post 12 Jan 2015, 00:43
Post #104

Membru autentic

From: Loading...

Lătrăii nu au viata persoanala, si in weekend manâncă pe forum - cat de proaste sunt masinile fabricate de reno. BRAVO

Dacă ar fi să ne luăm după ei, la tot pasul ar trebui să vezi un Reno fabricat în turcia - cu capota ridicată, roțile sărite etc etc etc.

Domnilor lătrăi - vedeți în curtea voastră, nu vă mai faceți atatea griji pentru mașinile altora, tot ce faceți pe acest forum, în afară de spume la gură, e să întindeți niște PDF-uri mai mult sau mai puțin fundamentate și să vă erijați în mari cunoscători.

Nota 2. JOS. Nu interesează pe nimeni balivernele voastre, aveti frustrari pe care nu le puteti depasi, motiv pentru care va traiti viata pe forum incercand sa ii atrageti si pe altii in mizeria voastra

ALIN_POC, mergi si scrie la biciclete sau la topicul despre tahografe, asteptam sa strangi bani sa ti iei un megan 2 SH cu fulia defazoare picata.

12 Jan 2015, 02:06:
QUOTE(75AIM @ 11 Jan 2015, 18:00)
Tu chiar nu vezi in fata decat Renault cu rombul negru....am zis eu ceva de cartofi?
Fluence are suspensia adaptata sa lucreze amortizoarele la sarcina medie,adica cand masina e goala cursa e scurta de unde zgomotul asta am observat eu pe cand Clio 3 sau M 2.2  nu au chestia asta,pe mine nu ma deranjeaza ca oricum merg cu rezervorul cam tot timpul peste 50L.
*

Degeaba ii explici, e blocat pe postari contra reno. In curand o sa te acuze ca lucrezi la renault smile.gif)))

This post has been edited by kissfm: 12 Jan 2015, 01:06

--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G / Megane 3 1.6 16v 2013 / Logan 1.4 MPI 2007
+
tatimeu
post 12 Jan 2015, 08:08
Post #105

Membru autentic

QUOTE(ali3n_cop @ 11 Jan 2015, 12:19)
Am tot fost acuzat de faptul ca am ceva personal cu Renault.... De fapt, nu am...imi este mila de cei care isi arunca banii pe aceasta marca..atata tot. Oricum, cu totii au luat-o razna, ma refer la constructori. Ce sa mai spun de Mercedes care isi vinde masina sub aceeasi sigla dar cu motorizare Renault..de pret nu mai vorbesc.
Uite un link pentru cine are chef sa rada si sa se destinda putin:

https://www.youtube.com/watch?v=VZXnQPEMSuA
*

alin baiatule nu mai abera si fa o tura cu steluta ta (daca ai asa ceva) cu motor renault. Din 2006 conduc renault, masini noi (clio III si de aproximativ 6 ani; ma apropriu de 90kkm cu masina din semnatura). In tot acest interval am schimbat doua becuri faza scurta pe clio, deci mai lasa mila pentru cei ce arunca cu banii pe renault.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
gangara
post 12 Jan 2015, 08:24
Post #106

Membru autentic

Ce se scrie pe alt topic...f probabil in legatura cu acest topic:
"Da. Tocmai au descoperit pe topicul celalalt ca la asta de Turcia lipseste piesa numita cadru motor. "

Este incredibil...mai citeste vre un cetatean porcaria asta si se duce apoi cu Meganu sau Fluensu la Reno sa ii dea banii inapoi ca nu i au pus aia cadru motor.

Sa ajungi sa mai sustii, si in mod ironic niste porcarii de genul...chiar e grav.

--------------------
+
madhorsefuzzy
post 12 Jan 2015, 09:10
Post #107

Membru

N-au timp ca sunt la dealer sa dea banii pe Fluens ... pacat. sad.gif

--------------------
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
#Dino
post 12 Jan 2015, 10:27
Post #108

Membru autentic

From: Loading...

QUOTE(gangara @ 12 Jan 2015, 09:24)
Ce se scrie pe alt topic...f probabil in legatura cu acest topic:
"Da. Tocmai au descoperit pe topicul celalalt ca la asta de Turcia lipseste piesa numita cadru motor. "

Este incredibil...mai citeste vre un cetatean porcaria asta si se duce apoi cu Meganu sau Fluensu la Reno sa ii dea banii inapoi ca nu i au pus aia cadru motor.

Sa ajungi sa mai sustii, si in mod ironic niste porcarii de genul...chiar e grav.
*

Atat il duce capul, ce sa ii ceri. Posteaza numai porcarii si este tolerat/ignorat pe forum. Intr-un fel e amuzant prin aberatiile pe care le posteaza. In curand o sa scrie ca motorul leviteaza sau e amplasat direct pe scutul metalic.

--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G / Megane 3 1.6 16v 2013 / Logan 1.4 MPI 2007
+
ali3n_cop
post 12 Jan 2015, 11:29
Post #109

🎲🎲

Daca astia cu turcaletul se simt bine in Fluans-ul lor hatchback, e totul ok. Au fost useri care v-au aratat si v-au explicat diferentele intre original si imitatie. Sasiul reprezinta masina in sine..iar daca sasiul a suferit modificari, atunci este alta masina. Aceasta masina..nu am produs-o eu sau cei care v-au explicat. Ar trebui sa va faceti griji pentru siguranta voastra in trafic, nu pentru ce scriu unii pe aici.
Atacurile la persoana nu le iau in seama.. tine de educatie si atata tot wink.gif

This post has been edited by ali3n_cop: 12 Jan 2015, 11:29

--------------------
The truth is out there
+
madhorsefuzzy
post 12 Jan 2015, 11:46
Post #110

Membru

Stai relaxat ca ma atacau pe mine. Eu am scris "porcaria" de mai sus.

Era mai haios mezym ... sad.gif

--------------------
+
gangara
post 12 Jan 2015, 12:08
Post #111

Membru autentic

In primul rand, nici Meganu nici cam tot ce vezi pe strada nu are sasiu...asta asa...de cultura generala smile.gif.

Ca au suferit modificari, este adevarat insa nicidecum ceea ce sustineti voi sau cel putin la maniera ce o sustineti voi.
Faptul ca s-a pus alt compresor de AC, alta tapiteria ca de Logan si alte alea e una, insa "sasiul".

Faptul ca ,,,,cadrul motor are alt cod de piesa este adevarat, insa constructiv este identic. De ce e alt cod? Eh uite...mister. Va las sa fierbeti smile.gif.

Deci, cine isi cumpara un Megane de turcia, va avea un megan low cost ...si atat. Acel low cost va fi observat doar de clientii mai "pretentiosi".

Observ ca daca nu detii ceva "made in "allemagne" " este doar un fraierit. Si nu orice fraierit...unul care tb sa stie dinainte ce teapa isi ia.

Nu conteaza ca pe nemtzeasca ta pica bobinele de ind, microswitchurile, consuma ulei ca la drujba, urla ca toate alea, se strica geamurile electrice, sudezi ca la balamuc tot felul de racorzi si alte alea...n-are domne nimic...e masina nemtzeasca....stiau ei ce stiau.

--------------------
+
madhorsefuzzy
post 12 Jan 2015, 12:24
Post #112

Membru

QUOTE(gangara @ 12 Jan 2015, 12:08)
In primul rand, nici Meganu nici cam tot ce vezi pe strada nu are sasiu...asta asa...de cultura generala smile.gif.
Aaaaaa ... cum? cum? .... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by madhorsefuzzy: 12 Jan 2015, 12:24

--------------------
+
ali3n_cop
post 12 Jan 2015, 12:26
Post #113

🎲🎲

Lasa-l. El este inca in perioada "The Flintstones" .. Ma intreb: cum a trecut RAR-ul?

--------------------
The truth is out there
+
remesh
post 12 Jan 2015, 12:30
Post #114

Membru autentic

From: Braila

Cel mai posibil colegul gangara facea referire la caroseria autoportanta. Oricum, acest topic a luat-o rau pe miriste

--------------------
Renault Megane 3 ST 2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2
decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
+
ssilviu
post 12 Jan 2015, 12:30
Post #115

F1 Man

From: Nicaieri

Nu mai exista oameni buni sasiu in sensul clasic. Se numeste caroserie autoportanta. Aceasta a preluat si rolul sasiului din trecut. Sasiu se mai regaseste doar pe la unele 4x4. Dar masinile moderne nu mai au sasiu. Nu mai radeti de altii, cand nici macar nu stapaniti un subiect, ca va umpleti de penibil.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
madhorsefuzzy
post 12 Jan 2015, 12:37
Post #116

Membru

Sasiul are alta forma dar el exista inca pe masini. Si se face referire la el mai tot timpul: sasiu rigid, sport, etc.

--------------------
+
ssilviu
post 12 Jan 2015, 12:45
Post #117

F1 Man

Suspensiile sunt rigide. Caroseria este rigida. Daca voi va uitati la alti amatori ca voi, treaba voastra.

Șasiul. Este subansamblul care preia majoritatea forțelor care încarcă autovehiculul. Pe el se montează suspensiile față și spate, întregul lanț de transmitere a momentului motor, precum și caroseria. În măsura în care șasiul și caroseria formează o singură unitate sudată, indivizibilă, vorbim despre caroserie autoportantă, care conține atât elementele de rezistență (lonjeroane, grinzi), cât și caroseria propriu-zisă. Camioanele, autobuzele și autoturismele de teren adevărate, în general vehiculele supuse la sarcini mari, au șasiu separat, autoturismele obișnuite au caroserie autoportantă

Chiar e nevoie sa va trimit ca vanghelie sa mai cititi si voi un almanah?

This post has been edited by ssilviu: 12 Jan 2015, 12:47

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
centurion
post 12 Jan 2015, 12:48
Post #118

Membru autentic

QUOTE(madhorsefuzzy @ 12 Jan 2015, 13:24)
Aaaaaa ... cum? cum? ....  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

QUOTE(ali3n_cop @ 12 Jan 2015, 13:26)
Lasa-l. El este inca in perioada "The Flintstones" .. Ma intreb: cum a trecut RAR-ul?
*

Mesajul meu pentru voi : radmasa.gif .
Credeam ca stiti ca nu mai exista sasiu. Este vorba despre caroserie autoportanta.

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 12 Jan 2015, 12:52
Post #119

F1 Man

Din pacate asta e nivelul tehnic pe forum. Cei mai guralivi sunt de obicei si cei atehnici, iar aia care se pricep cat de cat, dupa ce se face misto de ei de cateva ori de charlistii astia forumisti, evident ca nu se mai obosesc sa mai vina cu informatii pertinente data viitoare.

Am participat si eu la discutia initiala cu Megane 3 despuiat in varianta turceasca si faceam parte din tabara care condamna miscarea facuta de renault. Dar de atunci nivelul forumului a scazut in continuu.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
b76bgaarh
post 12 Jan 2015, 12:54
Post #120

Membru autentic

pavilionul este element component din sasiu/caroserie autoportanta? ca e diferit la lou cost fata de original.

bafta.

ps. ssilviu ai dreptate cand zici ca reno e amatori, ca doar la ei pe site avem sasiu cup.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 21:56
Dacia