Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
![]() ![]() |
Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vad pe net ca mai nou ACEA A5-ul respecta si norma A1, deci ai putea pune, dar sa nu fie A3,
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(marian-j @ 30 Jan 2013, 12:57) Neah!Ce sa caute asa departe?Poate-l vrajeste pe marksmanu' sa i-l vinda pe al lui,ca si asa is consateni! ![]() Neee, inca vreo sase ani mai sta la mine. Daca peste un an si un pic nu poate lua tuv-ul in tara de origine atunci il scot la vanzare sau il fac cadou in familie. Am o indoiala legata de vanzarea in tara, ca nu va crede nimeni ca un Passat din 2008 poate avea sub 100.000km. QUOTE(MuciX @ 30 Jan 2013, 15:04) Cu oloi Ford ies cam la acelasi pret cu revizia pentru Passat. ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Am eu in familie o masina fabricatie 2007 si maxim 20k km. Deci s-ar putea sa te creada cativa.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
marksman |
![]()
|
Am trecut si de 124.000km. In afara de obisnuitele zgarieturi din parcare, altceva nu s-a mai intamplat. Parca bate ceva in spate, dar cum portbagajul e cam in dezordine, posibil sa se ciocneasca ceva pe-acolo. Tre' sa-i fac revizia undeva prin martie, cand o sa fac un drum de Deva sa-mi aduc rotile de vara de Passat de la iernat. In Passat nu incap toate 4 in portbagaj, in Ford trebuie doar sa pliez bancheta spate.
Apropo de Passat, a trecut si asta ITP-ul. De doua ori... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marksman |
![]()
|
L-am programat la revizie, pe 3 aprilie. Cu oloi Ford si manopera o sa ma indrept catre 480 de lei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred ca e putin desconsiderat fordul. Revizie la pret de Spark?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Tu chiar schimbi la 4 mii de ture, in regim lenes, de oras?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are nostalgii benzinare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai benzinara e.
![]() Cred ca merge doar cu a doua prin Timisoara. Maxim a treia. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(marksman @ 27 Feb 2013, 15:14) Iara te repezi sa arunci cu banii! ![]() Uleiul si filtrul aferent le putem schimba noi doi,ca nu-i mare filozofie.Manopera=0 lei. Mai putem schimba si filtrul de aer,pe cel de polen,etc.In acelasi pret,putem sa o tragem de roti,sa verificam eficacitatea sistemului de franare,luminile,samd. Ce altceva ai in vedere sa mai verifici/schimbi,astfel incat sa nu putem noi sa facem operatiunile necesare? ![]() L.E. Nici bucatzelu' nu-i citov la cap! ![]() Am vazut si io ca are Fordu' un R pe maciulia schimbatorului,da' am zis ca-i pentru mersu' pe cwr-napoi nu pentru RACHETAA! ![]() This post has been edited by marian-j: 27 Feb 2013, 23:15 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
marksman |
![]()
|
Mariane, nu ma reped sa arunc cu banu'. Da, e vorba doar de oloi si filtre, si de vazut care-i treaba cu articulatiile, discurile si placutele.
Passatul tocmai ce-a trecut pe la revizie la service-ul lui 'nea Nicu si la o inspectie a discurilor, alea de pe fata cica sunt cam "end of life", uzate pe partea interioara. Fordu' tot acolo l-am programat. @cdadan: rar cand vede 4000 in oras. Nevasta-mea schimba ca la diesel, la 2300. Ma surprinde masina, merge lejer intr-a 3-a la relanti. @bucatzel: si tu te nimeresti acas' fix cand ma-nerfez io. ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Ma rog,faci cum vrei.
Mai baga-te pe la mine la o cafa,cand ai vreme. ![]() L.E. O fo' doftoru' pe la mine si mi-o zis ca pe spate(la Ford) n-ai ce sa cauti la frane! Cu putin timp inainte de a cumpara tu masina,s-au inlocuit discurile si placutele. Discurile fata mai mergeau o tura. Daca-s uzate placutele pe fata,iti cumperi direct si discurile. This post has been edited by marian-j: 28 Feb 2013, 22:29 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bronson |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 February 13 ![]() |
480 de lei revizia .... la ce atelier? Ford?
This post has been edited by bronson: 28 Feb 2013, 12:43 |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege/2010
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai uleiul si filtrele ajung numai ele la 200 de lei, nu? Mai pui manopera plus ca omul zice ca umbla si pe la articulatii.
Cat litri de ulei incape? |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 28 Feb 2013, 10:49) Eu citisem pe pagina anterioara, de-aia eram derutat. QUOTE(marksman @ 30 Jan 2013, 12:46) Eu sunt mai brutal in acceleratie, dar nevasta-mea scoate consumuri urbane cu masina asta mai mici decat reusesc eu. Bine, mie-mi place sa schimb la 3500-4000, ea merge si in a 4-a la 2000 rpm. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
4000 vede rar, cand ma apuca dracii, in rest schimb la 3500. La Logan tot asa schimbam, de-mi tinea doctoru' morala, da' nu mi-am schimbat obiceiul. E drept ca ultimii 400km i-am facut numai eu, ca nevasta-mea n-ar avea unde sa o parcheze (o colega de-a ei a luat deja doua amenzi Telpark), asa ca sper sa mai fi desfundat injectoarele.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
cdadan |
![]()
|
In regim lenes de oras, cand mergi in ton cu traficul, 3500 e cam mult, adica risipa de combustibil si zgomot suplimentar in masina.
Eu in oras, cand merg in rand cu traficul, am 80-90% din timp motorul intre 1500 si 2000 de ture. Exceptam, evident, timpul in care se sta la semafor. De benzinar zic. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 27 Feb 2013, 23:06) ..... .... le putem schimba noi doi,ca nu-i mare filozofie.Manopera=0 lei. .....pe cel de polen,etc....... Nea Marian esti sigur ? Nu contest ca schimbi usor ulei, filtru ulei etc. Dar te rog eu, nu zi ca nu e mare filozofie cand vorbesti de filtrul de polen la Focus! Eu l-am schimbat o singura data cu mana mea, dupa care am declarat ferm ca il schimb NUMAI la mecanic, indiferent de cat imi cere. Megane-ul e o adevarata boierie in comparatie .... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
MuciX |
![]()
|
Si la asta e tot acolo? Oricum, rabdare si tutun... si unelte calumea.
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
la focus e pe sub volan cumva, si mecanicii injura la astea..bine de fapt cum vad ford injura
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
corbex |
![]()
|
Da' ce au fordurile? Sint masinile care produc numai piine alba pentru mecanici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La Focus pentru a putea schimba filtrul de habitaclu se demonteaza pedala de acceleratie. Teoeretic nu e complicat, practic trebuie sa fii un contorsionist destul de bun.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
marksman |
![]()
|
Ulei Ford, filtru de polen, de ulei, de aer si de combustibil, total 308 lei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce filtre ai luat? Le-ai si schimbat? Cat fu manopera?
|
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Deocamdata am luat numai consumabilele. Manopera cica va fi in jur de 150. Operatiunea e programata peste o luna.
LE: filtre MANN. This post has been edited by marksman: 5 Mar 2013, 17:18 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(clr @ 1 Mar 2013, 16:20) Nea Marian esti sigur ? Nu contest ca schimbi usor ulei, filtru ulei etc. Dar te rog eu, nu zi ca nu e mare filozofie cand vorbesti de filtrul de polen la Focus! Eu l-am schimbat o singura data cu mana mea, dupa care am declarat ferm ca il schimb NUMAI la mecanic, indiferent de cat imi cere. Megane-ul e o adevarata boierie in comparatie .... Nu-s sigur,asa ca bat campii timp mare! Zau?Asa nasol e?Cer scuze pentru ignoranta! ![]() Ciudat.La Fordu' de l-am avut ii schimbam filtrul de polen in max. 10 minute,cu tot cu demontarea/montarea grilei.Mai mult dura pana bagam aspiratorul pe acolo si dadeam cu carpa,decat schimbarea elementului filtrant in sine. QUOTE(MuciX @ 1 Mar 2013, 17:03) Daca flexu' intra in categoria "unelte calumea" nu trebe nici rabdare,nici tiutiun!Ori marim locu',ori micsoram obectu'! ![]() Coane marksman,se pare cei 150 de lei alocati manoperei,te scutesc de o gramada de dureri de cap.Sa fie primiti! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:52 |