Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Croatia

saritah
post 14 Jul 2008, 13:23
Post #481

Membru incepator

Group: Members

Pai e clar ca nu cititi .

Am mers in prima zi pana la Kolasin . Am facut marea greseala ( pt.ca nu am gasit pe nimeni sa ma avertizeze ) sa ies pe la Calafat si am intarziat ingrozitor de mult !

Bulgarii cer taxa de tranzit ca la noi la Giurgiu . Am mers prin Bulgaria doar 46 sau 43 km si am platit , plus doua vami in plus , se sta si la fery la Calafat ft. mult , si la vama dintre bulgari si sarbi ! Nu mai vorbesc la fery . ce taxe avem ! Enorme fata de calitatea serviciului !!!!!

Iesirea pe la Drobeta e ft. buna , in principiu nu se sta in vama , drumul e bun , mergeti prin Cacak si Uzice , Bjelo Polje si Podgorica , nu prin Bosnia !

A doua zi am parcurs drumul Kolasin - Dubrovnik .

E bun drumul . Are serpentine , doua benzi doar , dar nu pot fi de acord cu cei ce l-au comparat cu Transfagarasanul nostru , in niciun caz ! E cu mult mai usor si pe deasupra e extraordinar de frumos !

Atentie , inainte de Budva , nu o luati prin tunelul din stanga ( e o bifurcatie ) , e frumos , dar ocoliti vreo 20 km si mai si platiti , luati-o in dreapta .

Atentie , spre Kotor ,e un tunel in dreapta ,care scurteaza drumul cu vreo 24 km . Altfel , drumul e ft. frumos , pe malul apei , ft. ingust , dar ocoliti . Mai e o varianta si mai scurta , la Lepetane sa luati fery , daca va grabiti . Daca nu , merita tot drumul , Kotorul e ft. frumos .

Daca as face din nou drumul , nu l-as face intr-o zi . E pacat sa nu vedeti pe lumina drumul printre canioane , de la Uzice spre Muntenegru si e si prea obositor .

Cine pleaca pe Bucuresti - Pitesti , nu mai intrati in Pitesti , e drum nou ( cel putin pt. mine e nou ) spre Craiova , ft. bun .

14 Jul 2008, 13:25:
Am uitat , traversarea aceea pe la Neum , a Bosniei nu dureaza . Nu se sta mult , nu platiti nimic .

This post has been edited by saritah: 14 Jul 2008, 13:25

--------------------
VW PASSAT 2006 - aaaaaa
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zildan
post 15 Jul 2008, 13:07
Post #482

Membru incepator

From: Craiova

Pentru cei care nu au harti bune:
CROATIA

croatiaty4.th.jpg

SERBIA

serbiasv7.th.jpg

Muntenegru

crnagorabigif9.th.jpg

This post has been edited by zildan: 15 Jul 2008, 17:33

--------------------
Skoda Octavia 2 Elegance 2008 - DJ- ASTRA G 1,7DTI
+
Danezu
post 17 Jul 2008, 10:08
Post #483

un fost proprietar de megan.....

From: Bucuresti

@saritah:

De la Kladovo ai mers prin Prahovo si Negotin spre Klococevac?
Sau ai urcat prin Takija - Donji Mile Novac?

Merci

This post has been edited by Danezu: 17 Jul 2008, 10:09

--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
+
saritah
post 17 Jul 2008, 19:44
Post #484

Membru incepator

NU stiu unde vrei sa mergi .

Daca vrei sa mergi spre Belgrad , drumul e Kladovo - Golubinje ( deci o iei pe sus ) - Klococevac - ...- Belgrad .

Daca vrei sa mergi spre Cacak , atunci o iei spre Negotin - Zajecar - Paracin ...

Nu stiu cum e drumul dintre Kladovo si Negotin , in jos , prin Prahovo . Eu am mai spus , am iesit pe la Calafat , si asta nu o recomand nimanui !

--------------------
VW PASSAT 2006 - aaaaaa
+
Danezu
post 18 Jul 2008, 13:07
Post #485

Merci,m-am lamurint intre timp,o iau in sus,merg la Belgrad.

Bafta!

--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
+
crisdelia2004
post 14 Aug 2008, 15:36
Post #486

Membru incepator

Azi dimineata m-am intors dintr-o calatorie luuunga rau...cu supernova din Croatia.
Traseul nostru a fost asa(maraton):Bucuresti-Nadlac-Budapesta-Krk-Istra-toata coasta dalmatiei-pana la Dubrovnik-back la Split-Belgrad-Moravita-Drobeta-Craiova-Bucuresti.In 9 zile.km parcursi: aprox 4500!.Belele la masina la acest drum: planetara de schimbat-cam bate dupa ce am cam fortat-o pe atatea serpentine si pante la 40 grade(Dubrovnik,Krk)
Eram singurii pe coasta Dalmatiei cu asa masina:se uitau nemtii la noi ca la masinile de epoca...
Toata Croatia e spectaculoasa,nu gasesc alt cuvant pentru a descrie marea adriatica si peisajele de vis,asta comparand cu Grecia,care nu are asa peisaje mirifice,DAR la capitolul servicii sta mult mai bine...
Locuri de cazare gasesti,dar sfatul meu este ,pentru un sejur linistit sa va rezervati dinainte ,noi am cam umblat...sa va luati sucuri,tipgari(10 Ron la ei)bere,lada frigorifica,saltele de spuma,o barca gomflabila,si mancare de acasa,caci mai toate camerele au bucatarie utilata,si nu se merita sa mancati cu 1 mil de pers...
Statiuni care merita la capitolul cazare,servicii,preturi: insula Krk,Hvar, statiunea Omis(foarte cocheta-dar nu-ti dau cazare decat min 4 nopti!),dubrovnik,Neum(la granita cu Bosnia)Istra-am vazut doar Pola-portul-e de vazut.Alt sfat:pescari!-luati-va lanseta! are adriatica peste...pe mine nu m-a lasat al meu sa-mi iau undita,iar la ei nu prea gasesti,iar daca gasesti,e undeva la 300 Kuna(150 ron )o lanseta-doar batul)
Autostrazi...nota 20...pana si sarbii stau mai bine ca noi...se vede lucrul nemtesc de calitate...dar fff scump...am dat cam 100-150 eur numai taxe de autostrazi,tunele,etc+vreo 250 benzina-care e ff buna la Petromul lor care se numeste Ina...
De evitat: pizza cu sardine(horror!),sa nu mancati pe insula Lopud-am asteptat o ora sa ne aduca comanda;cazare-de evitat hotel San Antonio-statiunea Podstrana-imediat dupa Split spre Dubrovnik...
Am cheltuit aprox 1500 Eur-cazare media 60-100 Eur camera,daca iei de la "agentiile lor" au comision 30%,plus comis.1.5% la schimb valutar...am ramas cu 100 kuna neschimbati unsure.gif
Drumul la intoarcere a fost un cosmar...inca nu mi-am revenit din socul pe care l-am avut in Romania...la granita nu m-au lasat ROMANII sa merg in free shop,ca erau niste tigani pe acolo care luasera tigari si nu mai lasau pe nimeni...am sa fac reclamatie serioasa la autoritatea vamala pentru asta-ne pun pe toti in aceeasi oala-eu,cetatean roman cu drepturi europene,nu am dreptul sa-mi fac cumparaturile unde vreau eu si ies din tara cd vreau eu...foarte frustrant!Evitati pct vamal de la Moravita...sarbii te tin mult iar romanii se uita sa nu care cumva sa intrii in Romania cu tigari...JENANT!!
Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu,pt orice nelamuriri va stau la dispozitii cu informatii calde...
La anu' parca tot acolo as merge...

--------------------
SN clima dacia 2002
+
carlo
post 18 Aug 2008, 17:17
Post #487

Membru incepator

From: Hansestadt BREMEN

Pe la Porec ati fost?Merita?

--------------------
vw passat 2004 - HB-WB 454
+
crisdelia2004
post 18 Aug 2008, 19:17
Post #488

Membru incepator

merita oriunde,dar,poate ma repet dar Croatia trebuie "facuta"by car,daca iti iei cazare intr-un loc,regreti ca n-ai vazut restul coastei Dalmatiei;pPorec e o statiune micuta,ca mai toate la ei;nu mi-a lasat o impresie deosebita,cam toate sunt la fel...

--------------------
SN clima dacia 2002
+
mellina
post 21 Aug 2008, 13:27
Post #489

Membru incepator

From: Constanta

Pana sa descopar acest forum aveam o multime de intrebari fara raspuns. Acum sunt 90% informata. Maine dimineata plecam spre Croatia cu destinatia Porec. Traseul ales este urmatorul: CONSTANTA - Drobeta Turnu Severin - Portile de Fier I - Belgrad - Zagreb - Rijeka - POREC. Vom sta o noapte in Blegrad la hotel Royal. Din cate am citit pe aici nu a facut nimeni acest traseu. Ne-am dotat cu un GPS Evolio. Nu stiu cat de mult ne va ajuta pt ca in judetul Constanta nu mi s-a parut prea inspirat. Sper sa fie totul ok. Revin cu noutati pe 1 septembrie. Totusi daca ma poate ajuta cineva sa aleg un drum mai bun si mai liber pana la iesirea din tara m-ar ajuta foarte mult. Oscilez intre:
1. Constanta - Bucuresti (pe A2) - Pitesti (pe A1) - Craiova - Filiasi - Drobeta Turnu Severin (E70)
2. Constanta - Bucuresti (A2) - Alexandria - Rosiori de Vede - Caracal - Craiova (DN 6) - Filiasi - Drobeta Turnu Severin (E 70)

Thanks in advance!

--------------------
renault clio symbol dci / megane classic dti 2003 / 2001
+
Danezu
post 21 Aug 2008, 15:04
Post #490

Mergi pe la Drobeta,drumul este OK,in vama vezi sa ocolesti coada de masini,sunt localnici care stau la coada la free-shop. Neaparat carte verde la masina,asta este prima care ti-o cer sarbii.In rest drumul este frumos pana aproape de Belgrad,dupa care aveti autostrada pana la Zagreb-Rijeka. Drumul este drept,semnalizat,fara capcane ca-n Romania smile.gif

Bafta si drum bun!

This post has been edited by Danezu: 21 Aug 2008, 15:05

--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
+
mellina
post 22 Aug 2008, 00:05
Post #491

Membru incepator

Mersi mult, Danezu! Dar pana la Drobeta? Pe european sau pe national? intrebare.gif

--------------------
+
vv
post 22 Aug 2008, 08:30
Post #492

dilbert.com

Pitesti (pe A1) - Craiova - Filiasi - Drobeta Turnu Severin, cu incredere. NU merita prin Alexandria.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Danezu
post 22 Aug 2008, 10:29
Post #493

Exact,cel mai bun drum din acea zona este pe la Craiova,mai ales ca acum este si sosea de centura!

--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
+
mellina
post 4 Sep 2008, 20:55
Post #494

Membru incepator

Back home...din pacate. Incerc sa fac un rezumat al ultimei saptamani. Am urmat traseul indicat de voi...prin Pitesti - Craiova. Multumesc pt sugestii. Drumul pana la iesiea din tara a fost bunicel, iar restul excelent. Cu mici portiuni de aglomeratie: aproape de Belgrad unde fusese un accident (singurul intalnit pe tot traseul), si apoi la punctele de taxare pt autostrazi (dar cu intarzieri nesemnificative). Am stat o noapte la hotelul Royal din Belgrad pe care nu vi-l recomand sub nici o forma (mizerie, furnici, personal complet necorespunzator pt cele 3 stele pe care le afisau la intrare). Parcarea pt aproximativ 14 ore ne-a costat 1555 dinari (20 euro – enorm dupa parerea mea). Singura neplacere a concediului am intampinat-o cu aproape 120 km inainte de Zagreb cand ni s-a rupt cablul de acceleratie. Eram in parcarea unui peco in apropierea localitatii Nova Gradiska si am gasit rapid o platforma, am dus masina in service si in 5 ore am rezolvat problema. De ce 5 ore? Habar n-am. Am inteles ca un cablu de acceleratie costa sub 50 RON, dar acolo toata distractia ne-a ajuns la 220 euro. Nu eram in postura sa negociem, deci am platit si dusi am fost.
Am ajuns la Porec in jurul orei 3 dimineata. Si de aici incolo numai de bine. Hotelul Laguna Albatros (din complexul Zelena Laguna) este impecabil de la intrare pana la iesire, din prima pana in ultima zi. F curat, f elegant, servicii de nota 10 +. Imprejurimile excelente (multa verdeata, parcuri, poienite, flori de toate soiurile si culorile – priveliste superba), pentru toate gusturile si buzunarele. De la plimbari in orasul vechi, curse cu cartul, echitatie, plimbari cu barca/salupa/vapor/taxi boat, bodypainting, pana la excursii spre Venezia, Trieste, lacurile Plitvice, pestera Baredine puteai merge oriunde si puteai face aproape orice. In general preturile nu mi s-au parut infricosatoare, ci ok pentru o zona turistica atat de generoasa (vorba romaneasca: “dai un ban, dar stii ca face”). Desi am citit impresiile voastre despre Croatia, nu ma asteptam sa fie chiar asa. Timpul nu ne-a permis sa vedem decat o f mica parte, dar suficient cat sa ne dorim si alte concedii acolo . Am o singura nedumerire...mi s-a parut mie sau croatii chiar sunt oameni f sobri? Nu-mi amintesc sa fi vazut prea multe zambete locale...

Cred ca m-am intins cam mult cu comentariul, dar m-a luat valul croat...de 3 zile povestesc intr-una numai despre asta si tot nu m-as opri. Ca generalitati referitoare la traseu (si cu asta promit sa inchei): v-am urmat sfatul si am platit toate taxele de autostrada cu cardul (si bine am facut). De exemplu: noi plateam 10 euro, iar prietenii nostri cam 12-13...nu stim de ce. (aceeasi distanta si aceeasi categorie de masina). In rest: sosele impecabile, se poate plati cu cardul sau in euro la majoritatea statiilor peco (si in multe alte locuri). Pe tot traseul cred ca am intalnit maxim 5 echipaje de politie. La intoarcere s-a gasit cineva sa ne opreasca in Serbia sa ne informeze ca nu avem voie cu proiectoarele aprinse (nu am retinut daca s-a mai scris despre asta). In mare cam asta ar fi. Pt orice detalii sau foto pt cei care nu au ajuns acolo inca... anna_marya81@yahoo.com

--------------------
+
clan
post 4 Sep 2008, 21:41
Post #495

Membru incepator

De 3 ore am ajuns acasa din Croatia si nu stiu cum sa o descriu fara sa las impresia ca as fi agent de turism care promoveaza aceasta destinatie. Traseu: Bucuresti#Drobeta Turnu-Severin#Kladovo#Negotin#Kragujevac#Prijepolje#Podgorica#Ulcinj#Tivat#Mlini#Split#Plitvice#Opatija#Krk#Zagreb#Budapesta#Arad#Bucuresti cu multe devieri in functie de sugestiile gazdelor. (Sublinierile inseamna cazare.) Locurile sunt extraordinare iar oamenii le depasesc. Consider ca "romanii sunt un popor primitor" este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata dupa ce am avut gazde croate. Bineinteles, totul costa. Dar daca pentru banii pe care ii dai primesti si ceva mai mult decat 4 pereti, se creeaza diferenta. Am pierdut multe ore stand de vorba cu gazdele, in loc sa vad locurile dar nu regret. Au in spate vreo 80 de ani de turism organizat.
Planul: nu am avut nici un plan. Doar informatiile de pe daciaclub si inca ceva de pe net. Mergi, daca iti place cum arata in jur te opresti la un punct de informare turistica (le gasesti fara sa le cauti) intrebi de cazare si in 10 minute esti in camera pe care o vrei (pe alese). 13 zile, 4200km, multe amintiri si promisiuni ca la anul sa revenim.
Se pare ca duminica e ziua de lucru a politiei in Serbia si Muntenegru. Nu va alegeti duminica sa treceti pe acolo. Ies la produs si la un moment dat tot o patesti. Mai ales in Muntenegru unde te pot "lua" de pe celalt versant al muntelui pe care tu ajungi peste ceva vreme.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,4 2005 - B-00-000
+
testike
post 27 Apr 2009, 12:44
Post #496

Membru autentic

From: Cluj

Salutare,

Ma gandesc sa merg iar in Croatia anul asta, si as vrea sa ii intreb pe cei care au fost pe insula Krk si in zona, ce este mai interesant de vazut, si daca sunt plaje cu nisip?
A fost o cunostinta anul trecut, insa zicea ca nu a gasit nici o plaja cu nisip - peste tot unde localnicii ziceau ca e nisip era ori pietris mai marunt, ori pamant.
As mai vrea si sa aflu daca e vreo taxa de pod, cat costa si cand se plateste - la fiecare trecere?

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
bogdan10
post 27 Apr 2009, 12:46
Post #497

Membru

Plaje cu nisip nu vei gasi in insula KRK! Mai frumoase sunt localitatile KRK si Baska pe insula. Podul se plateste doar la intrarea pe insula (sunt de fapt doua poduri dar se plateste o singura taxa de 4 euro).

--------------------
DACIA LOGAN 2005 1.6 MPI AMBITION - 1-B-101
+
testike
post 27 Apr 2009, 13:12
Post #498

Membru autentic

Merci pentru raspuns. :-)
Ai idee unde se pot gasi plaje cu nisip in zona?
Daca mai ai ceva sugestii cu ce se poate vizita in zona (raza de ~100 km), spune-mi te rog.Mergem cu junioru' de 3 ani.
La Plivtice am fost anul trecut, ma gandesc deocamdata sa mai merg dau o fuga vreo 2 zile la Gardaland ( un pic mai departe, ~300 km de krk).

--------------------
+
octa74
post 28 Apr 2009, 14:08
Post #499

Membru incepator

From: Brasov

O plaja cu nisip gasesti in insula Rab, la Lopar. Acolo o sa fie ideal pentru junior, e apa foarte putin adanca pe o distanta de peste 100 de metri.

--------------------
Logan Ambiance (cu servo) - BV-xx-NEW
+
testike
post 29 Apr 2009, 11:00
Post #500

Membru autentic

Merci pentru sugestie.
Am vazut niste poze si arata f. frumos, ma tenteaza sa mergem acolo.
Are idee cineva daca nu e prea aglomerat?
Am inteles ca are vreo 2 km plaja principala, si ma ingrijoreaza sa nu fie prea aglomerat, daca sunt multi amatori de nisip, si plaja este destul de cunoscuta.

This post has been edited by testike: 29 Apr 2009, 11:00

--------------------
+
octa74
post 30 Apr 2009, 11:15
Post #501

Membru incepator

From: Brasov

Am fost anul trecut in septembrie si era ok. Am inteles ca pe perioada vacantei scolare e ff aglomerat. Dupa, nici o problema.

--------------------
Logan Ambiance (cu servo) - BV-xx-NEW
+
bogdan10
post 8 May 2009, 11:33
Post #502

Membru

@testike

Attached thumbnail(s)
IMG_0031.jpg ( Size: 542.16k ) Number of downloads: 2460
IMG_0132.jpg ( Size: 904.26k ) Number of downloads: 2508
IMG_0369.jpg ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 2433

--------------------
DACIA LOGAN 2005 1.6 MPI AMBITION - 1-B-101
+
testike
post 9 May 2009, 14:33
Post #503

Membru autentic

Frumoase pozele.
Prima seamana foarte mult cu o statiune mica unde am stat anul trecut, Klek parca ii spunea. Ne-a placut acolo, nu a fost multa lume, era aranjat si linistit.

This post has been edited by testike: 9 May 2009, 14:40

Attached thumbnail(s)
IMG_0108.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 2383
IMG_0019.JPG ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 2314

--------------------
+
testike
post 13 May 2009, 16:52
Post #504

Membru autentic

A 2-a poza e din Dubrovnik din greseala, prima e din Klek.
A fost cineva in Croatia anul asta?
As vrea sa stiu inainte sa plec cam cat e Kuna acum.

Cred ca merg iar pe cont propriu, am cerut o oferta de la Eximtur, si toate preturile pentru sfarsitul lui Iunie - inceput Iulie erau peste 100 euro, majoritatea 120-150 euro/noapte pentru demipensiune chiar si pentru 3*..
Oferta pentru Grecia era mult mai buna, pe la 100 euro erau si 4* cu demipensiune sau all inclusive...

--------------------
+
Silviu123
post 14 May 2009, 17:03
Post #505

Membru incepator

Am sa merg si eu in Croatia peste o luna si as vrea sa stiu care ar fi cel mai bun drum pana acolo,vand in vedere ca meg cu un fiu meu,care are 1 an si 9 luni.

--------------------
Dacia Logan 2006,1.4 MPI
+
testike
post 15 May 2009, 10:24
Post #506

Membru autentic

Ar fi bine sa spui in ce localitate stai, si unde vrei sa mergi in Croatia - Nord sau Sud.
In principiu sunt 2 rute, prin Ungaria si prin Serbia & Muntenegru (parca).
Altfel, cu posturile din topicul asta si cu http://www.viamichelin.com , ar trebui sa te descurci. smile.gif

This post has been edited by testike: 15 May 2009, 10:24

--------------------
+
mihai1972
post 18 May 2009, 21:36
Post #507

Membru incepator

QUOTE(kriiss888 @ 29 Feb 2008, 19:45)
omule nu intra in Bosnia .....iti recomand urmatorul traseu :

Bucuresti-Portile de Fier- Belgrad(pe langa) -Cacak- Bijelo Polje - Podgorica - Budva- Kotor- Dubrovnik.

E un traseu extraordinar de frumos - de pe la Cacak pana la mare e o zona montana  foarte frumoasa...gen Sinaia - Predeal la noi...numai ca are peste 300 km !! drumul e bun..e adevarat ca e cam aglomerat si te tot invarte printre munti(dealuri) si o sa-ti ia ceva timp ( neaparat 2 zile Bucuresti - Budva, nu poti intr-o zi) dar merita toti banii , cum se zice.

Apoi vezi litoralul muntenegrean..Sveti Stefan, Budva si bomboana pe tort - Kotor-ul . Nu are rost sa mergi prin Bosnia si sa nu vezi litoralul muntenegrean - e comparabil cu cel croat. Cauta pe net review-uri despre Kotor- e ceva de vis.

Nu-ti trebuie viza nici pt Serbia nici pt Muntenegru.

PS1 : nu mi s-a parut deloc periculos in Muntenegru; am stat 3 zile la munte - Zabljac si vreo 2 pe litoral . Sa ai grija la partenerii de trafic..si in Serbia si In Muntenegru mi s-au parut cam periculosi soferii..nu merg repede dar se cam "baga", iti taie fata,  opresc aiurea,etc.

Un minus..sper sa nu il prinzi si tu : in vama Muntenegru - Croatia am stat 4 (patru) ore !! - 2 ore pana am trecut de vama muntenegreana, si apoi inca 2 pana am trecut de croati( s-a format coloana mult inainte de vama si s-a mers km buni bara la bara )...intre vami e ceva distanta ..cateva dealuri bune !  Iti recomand sa treci vama mai de dimineata

Ps2 : la Plitvice nu-i nici un pericol..te duci singur , e totul semnalizat , e foarte simplu...dar foarte aglomerat !!

Ps3: gasesti cazare peste tot fara nici o rezervare ...eu am fost in august si nu am avut nici o problema. Mai ales in Croatia am avut impresia ca toata lumea are camere pentru turisti...erau anunturi la fiecare "poarta"
*

Am intentia sa fac drumul Bucuresti-Portile de Fier- Belgrad -Cacak- Bijelo Polje - Podgorica - Budva- Kotor- Dubrovnik (1100 km x 2) in perioada 14-20 iunie.
Adica in 14 iunie dus pana la Dubrovnik si pe 20 iunie intors de acolo.... cu cazare la Dubrovnik.

Nu a facut nimeni acest drum intr-o singura zi ?
Poate fi facut .... sau e doar o fantezie a mea? sad.gif

--------------------
VW Passat limuzina 2001 (131 CP)
+
lm
post 19 May 2009, 13:15
Post #508

Membru

From: Tg-Mures

Pentru a lamuri unele intrebari privind actele necesare sau asigurare medicala: http://www.ambasada.ro/legislatie/tara/40/croatia.html

--------------------
Ex.Dacia 1100,1310 1971/1991
+
mihai1972
post 19 May 2009, 16:18
Post #509

Membru incepator

Pe link-ul indicat de tine scrie ca:

Tranzit Via Neum: pentru cetatenii romani, care doresc sa treaca spre Dubrovnik, Via Neum (teritoriu apartinand Bosniei-Hertegovina), este necesara obtinerea vizei pe pasaportul turistic.

Autoritatile croate nu elibereaza vize la frontiera. Vizele de intrare se pot obtine numai de la ambasadele sau consulatele Croatiei din exterior. In Romania, vizele se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Republicii Croatia din Bucuresti (Str. Dr.Burghelea nr.1, sector 2, Tel: 021 313-0457, Fax: 021 313-0369; E-mail: croemb.bucharest@mvp.hr

20 May 2009, 13:33:
Am intentia sa fac drumul Bucuresti-Portile de Fier- Belgrad -Cacak- Bijelo Polje - Podgorica - Budva- Kotor- Dubrovnik (1100 km x 2) in perioada 14-20 iunie.
Adica in 14 iunie dus pana la Dubrovnik si pe 20 iunie intors de acolo.... cu cazare la Dubrovnik.

Poate fi facut acest drum intr-o singura zi ?

This post has been edited by mihai1972: 20 May 2009, 13:33

--------------------
VW Passat limuzina 2001 (131 CP)
+
adi_ar
post 20 May 2009, 13:40
Post #510

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Daca te simti in stare de 17-18 ore condus nonstop, din care 1/3 in zona de munte.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
24 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 11:24
Dacia