Croatia
![]() ![]() ![]() |
Croatia
sorin69 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am uitat un amanunt, pe indicatoarele de pe autostrazi pt. spatii de servicii, cele pe care "deseneaza" tipul de servicii pe care le gasesti, am vazut destul de multe indicatoare cu "soricei" desenati, adica posibilitatea de incarcare electrica.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Am anulat plecarea in weekendul asta spre Croatia: foarte cald, cam prea apropiata ca timp de intoarcerea din Grecia, fapt ce face copiii sa fie prea putin interesati de a vedea o mare limpede, dar fara valuri, orase istorice in stil venetian (mai ales daca au fost recent la Venetia) si mai ales inevitabilele 1x ore de mers in masina, cozi in vami.
Asa ca azi, daca nu vine furtuna pana la ora 17, scot firul si tund gazonul dupa munca, mai fac una alta, daca trece furtuna, scot si bicicleta pana prin mincipiu sa mai pierd calorii. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
sunt si ceva incendii mari pe acolo, depinde unde doreai sa mergi
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Mostar o noapte
Trogir apoi și să vizităm Split și alte locuri. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
rue |
![]()
|
Reluata rezervarea pt Trogir din 1 sept si pe 31 sa dormim la Mostar.
Prognoza nu e prea curajoasa... https://www.yr.no/nb/detaljer/graf/2-318876...20Trogir/Trogir dar sper sa mearga spre bine si sa mergem. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:07 |