Croatia
![]() ![]() ![]() |
Croatia
lm |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
|
||
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
<span class='edit'>20 May 2009, 13:33:</span> Am intentia sa fac drumul Bucuresti-Portile de Fier- Belgrad -Cacak- Bijelo Polje - Podgorica - Budva- Kotor- Dubrovnik (1100 km x 2) in perioada 14-20 iunie. Adica in 14 iunie dus pana la Dubrovnik si pe 20 iunie intors de acolo.... cu cazare la Dubrovnik. Poate fi facut acest drum intr-o singura zi ? [/quote] eu zic ca poti face drumul - dar o sa fie extrem de obositor - eu unul am mers bucuresti - turnu severin ( unde am dormit o noapte ) - plecare a doua zi pe la 5 spre budva - ajuns in budva uneva pe la 4-5 seara - din budva pana in dubrovnic mai faci maxim 2 ore - drumul desi in km pare accesibil la prima vedere devine destul de complicat - o serie de limitari pe care sarbii uita sa le ia - apoi un drum cu multe serpentine, unde daca ai ghinionul sa stai dupa un tir iti da totul peste cap; la toate astea se adauga multe radare ![]() si inca ceva- am vazut ca ai scris portile de fier-belgrad - daca iesi pe la porti nu este nevoie sa ajungi in belgrad - urmareste harta si ai sa vezi ca de la portile de fier se face un drum in jos care merge o perioada pe langa granita cu bulgaria si care da in autostrada belgrad-nis - daca vrei mai multe informatii da-mi un pm - bafta |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(bogdan10 @ 27 Apr 2009, 12:46) Plaje cu nisip nu vei gasi in insula KRK! Mai frumoase sunt localitatile KRK si Baska pe insula. Podul se plateste doar la intrarea pe insula (sunt de fapt doua poduri dar se plateste o singura taxa de 4 euro). Din ce am mai citit, se pare totusi ca la Baska este plaja cu nisip? Am gasit mai multe topuri ale plajelor din Croatia, unde apare pe locul 3, ca si plaja cu nisip. Cel mai probabil vom merge cu niste prieteni, care vor neaparat plaja cu nisip... As vrea sa mai intreb daca stie cineva cum functioneaza bacul de pe insula Rab - cat de des merge pe continent, si cat costa? Cred ca vom sta vreo 7-8 zile, si in 2-3 am vrea sa mai vizitam si alte locuri, si din punctul asta de vedere ma gandeam ca din insula Krk accesul e mai rapid pentru ca este pod. As mai vrea sa intreb unde se poate face exact baie in sau langa parcul national Krk? Am vazut undeva niste poze foarte frumoase, cum faceau niste oameni baie intr-un lac verde, langa niste cascade, si daca tin bine minte era undeva in sau langa parcul Krk. ![]() This post has been edited by testike: 22 May 2009, 10:31 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Salut! Cine ma poate ajuta cu o inf.si anume: pe unde se poate dormi decent o noapte pe langa Mojovak - Muntenegru? Vreau sa fac drumul Rm.Valcea - Drobeta - Negotin - Kragujevac - Mojovak - Podgorica - Kotor - Dubrovnik - Omis in 2 zile cu oprire o noapte. Si daca sunt probleme cu GPS-ul in Serbia, Macedonia si Croatia ( in sensul sa dea rateuri ). Mersi
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
furceag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 10 September 05 ![]() |
Nu te pot ajuta cu cazarea pentru ca nu stiu. Ce stiu este faptul ca in Serbia, Macedonia si Croatia, GPS-ul da desori rateuri si ar fi indicat sa nu te bazezi numai pe el. Nu ar fi rau sa ai o harta cu tine (eu asa am facut si lucrul acesta m-a ajutat mult) si sa stii care este localitatea urmatoare.
|
--------------------
-
-
- -
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
QUOTE(furceag @ 23 May 2009, 19:25) Nu te pot ajuta cu cazarea pentru ca nu stiu. Ce stiu este faptul ca in Serbia, Macedonia si Croatia, GPS-ul da desori rateuri si ar fi indicat sa nu te bazezi numai pe el. Nu ar fi rau sa ai o harta cu tine (eu asa am facut si lucrul acesta m-a ajutat mult) si sa stii care este localitatea urmatoare. Mersi! |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
confirm probelema gps-ului in tarile mai sus mentionate
ps la intoarcere poate pui cateva poze cu traseul respectiv |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asemenea afirmatii, pentru a fi constructive, ar trebui sa cuprinda si specificatii concrete: sistemul de navigatie, harta si eventul dispozitivul utilizat.
In ce constau "rateurile" GPS ( = Global Positioning System) constatate si in ce zone? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
furceag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 10 September 05 ![]() |
Ei bine, in anul 2007 am avut un Mio 550 cu program Mio. A dat destul de multe rateuri, unele chiar mari... de pilda, pe autostrada spunea sa fac la stinga, ori acolo era gardul despartitor intre sensuri. Altadata imi spunea sa fac la dreapta desi cit vedeai cu ochii era doar cimpie fara nici un fel de drum in dreapta. Ar fi multe alte exemple dar deja sint off topic.
In 2008, Mio 560, program iGO8 cu erori frecvente pe Macedonia iar in Serbia m-a crizat pur si simplu. In apropiere de Pancevo m-a bagat pe un drum de pamint, cratere, doar o banda (daca ii pot spune asa) astfel incit, daca venea ceva din fata trebuia sa ma dau la o parte. Dupa aproape o ora ingrozitoare, m-am intors la drumul principal si am venit dupa indicatoare (si da, stiu sa folosesc programul). Pe acelasi traseu, un dispozitiv Alview (nu stiu modelul si nici programul folosit insa ceva format proprietar) dadea rateuri uriase. Chiar la un moment dat, la o oprire, proprietarul spunea, plin de draci ca ii vine sa-l puna sub roata masinii. In 2009, Omnia, iGo8.3 nu se simtea prea bine in Serbia si nici in Bosnia. Cum se va simti cu noile harti, voi spunea abia cind ma intorc. |
--------------------
-
-
- -
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
QUOTE(testike @ 22 May 2009, 10:31) Din ce am mai citit, se pare totusi ca la Baska este plaja cu nisip? Am gasit mai multe topuri ale plajelor din Croatia, unde apare pe locul 3, ca si plaja cu nisip. Cel mai probabil vom merge cu niste prieteni, care vor neaparat plaja cu nisip... As vrea sa mai intreb daca stie cineva cum functioneaza bacul de pe insula Rab - cat de des merge pe continent, si cat costa? Cred ca vom sta vreo 7-8 zile, si in 2-3 am vrea sa mai vizitam si alte locuri, si din punctul asta de vedere ma gandeam ca din insula Krk accesul e mai rapid pentru ca este pod. As mai vrea sa intreb unde se poate face exact baie in sau langa parcul national Krk? Am vazut undeva niste poze foarte frumoase, cum faceau niste oameni baie intr-un lac verde, langa niste cascade, si daca tin bine minte era undeva in sau langa parcul Krk. ![]() 1) In Baska nu exista plaja cu nisip. Pietrisul e amestecat in unele zone cu nisip, dar predomina pietrisul! Intr-un capat al plajei poti vedea ca sunt doar pietre destul de mari pe plaja! Nu vei gasi plaja doar cu nisip in Baska (exact cum vezi in Romania)! Croatii socotesc nisipul ca fiind ceea ce numesc romanii pietrisul fin! A nu se confunda acest lucru! Chiar si pe site-uri, unde vei intalni denumirea de sandy beach, exista de fapt un pietris fin pe plaja fata de pietrisul de granulatie mai mare care exista in marea majoritate a locurilor! 2) In parcul national KRKA poti face baie doar in anumite locuri amenajate, nu peste tot! De altfel vei vedea in zona ultimei cascade mai mari (mare ca latime nu ca inaltime) ca exista mai multi oameni in apa in zona aceea, dar exista si multe pietre mari in apa! Zona de acces a oamenilor nu se face pana in zona cascadei datorita curentilor care apar in acea zona (de fapt exista si salvamari care urmaresc acest lucru). |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
drrond |
![]()
|
Oricum nu raman doar la GPS! Imi iau si harti. Eu am mai facut vara trecuta Croatia-Serbia-(Clisura)-Romania si m-am descurcat si fara. Prin orase e mai util sa mrearga, in rest...
Chiar nimeni nu stie cum e in Mojkovac? |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am rezervat un apartament pt 4 pers + 1 copil in Lopar (Rab) Croatia in perioada 18-26 Iulie. Informativ va spun ca ne costa 72 euro/noapte tot apartamentul.
Datorita faptului ca fii-miu are doar 3 ani si jumatate si se plictiseste ingrozitor dupa 2-3 ore de mers si vreau ca cei 1200 km din Bucuresti pana in Lopar sa ii fac fara sa ma cazez, vom fi nevoiti sa plecam seara a.i. sa mergem noaptea cand copilul doarme. Vom pleca deci din Bucuresti si vom iesi din tara pe la Portile de Fier apoi vom urma traseul Gradistea Mare, Belgrad, Rugvica, Zagreb, Brinje, Jablanac, apoi se traverseaza 2,3 km cu bacul pana in Lopar. La intoarcere probabil vom merge tot pe acelasi traseu, probabil tot noaptea din acelasi motiv sau poate ne vom caza si vom mai merge si ziua ca sa mai vedem cate ceva..inca nu ne-am decis.. am inteles ca avem pe traseu multe pesiaje superbe. Dat fiind faptul ca ma voi rezuma doar la a vizita cate ceva din zona de vest a Croatiei am rugamintea la cei care au vizitat aceasta zona sa imi spuna cam ce merita vazut.. probabil vom renunta la vreo 2-3 zile de plaja pt aceste deplasari. O alta intrebare ar fi referitoare la bac.. se sta mult la rand pt a ajunge pe insula?... deci noi avem de gand sa traversam prin Jablanac (deci pe la sud si apoi vom traversa insula) si nu pe la nordul insulei. Multumesc This post has been edited by Meghitzanul: 28 May 2009, 14:47 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
mihai1972 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 May 09 ![]() |
Va recomand pentru cautarea unei cazari : http://www.hostelcroatia.com/
28 May 2009, 16:17: [quote=aleksanders,21 May 2009, 10:41] <span class='edit'>20 May 2009, 13:33:</span> Am intentia sa fac drumul Bucuresti-Portile de Fier- Belgrad -Cacak- Bijelo Polje - Podgorica - Budva- Kotor- Dubrovnik (1100 km x 2) in perioada 14-20 iunie. Poate fi facut acest drum intr-o singura zi ? [/quote] eu zic ca poti face drumul - dar o sa fie extrem de obositor - eu unul am mers bucuresti - turnu severin ( unde am dormit o noapte ) - plecare a doua zi pe la 5 spre budva - ajuns in budva uneva pe la 4-5 seara - din budva pana in dubrovnic mai faci maxim 2 ore - drumul desi in km pare accesibil la prima vedere devine destul de complicat - o serie de limitari pe care sarbii uita sa le ia - apoi un drum cu multe serpentine, unde daca ai ghinionul sa stai dupa un tir iti da totul peste cap; la toate astea se adauga multe radare ![]() si inca ceva- am vazut ca ai scris portile de fier-belgrad - daca iesi pe la porti nu este nevoie sa ajungi in belgrad - urmareste harta si ai sa vezi ca de la portile de fier se face un drum in jos care merge o perioada pe langa granita cu bulgaria si care da in autostrada belgrad-nis - bafta [/quote] Multumesc pentru raspuns. Itinerariul exact va fi: Bucuresti-Pitesti-Craiova-Dr Turnu Severin - Klokocevac - Miloseva Kula - Krusevac - Kralievo - Ovcar Banja - Cajetina - Bijelo Polje - Podgorica - Petrovac - Kotor - Gruda - Dubrovnik Sper ca GPS-ul pe care-l am sa ma ajute (Evolio S1200 cu iGO My way 2006 Plus Europe) ... desi am citit pe forum ca, in general, cam dau rateuri prin tarile astea. Sunt aproximativ 1100 km Cu o viteza medie orara de 60km/h ... inseamna 18h30. Cu o viteza medie orara de 70km/h ... inseamna 16h. Sper sa ma incadrez undeva in 17ore (plus/minus). This post has been edited by mihai1972: 28 May 2009, 16:17 |
--------------------
VW Passat
limuzina
2001 (131 CP)
|
|
daniel28 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 9 May 06 ![]() |
Vreau sa merg si eu in Croatia in septembrie. E sigur drumul prin Serbia si Bosnia sau mai bine merg prin Ungaria?
|
--------------------
Audi A4
A4 2.0 TDI
2009
- BC 33 ---
|
|
aleksanders |
![]()
|
este foarte sigur prin serbia - prin bosnia ultima data stiu ca aveai nevoie de viza si drumul era destul de prost - daca ne zici si in ce zona din croatia vrei sa ajungi iti putem indica si o ruta - bafta mihai1972 - nu e nevoie sa ajungi pana in kotor - exista un feryboat care te ajuta sa scurtezi cam 80 de km This post has been edited by aleksanders: 2 Jun 2009, 12:24 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
daniel28 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 9 May 06 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 2 Jun 2009, 13:21) este foarte sigur prin serbia - prin bosnia ultima data stiu ca aveai nevoie de viza si drumul era destul de prost - daca ne zici si in ce zona din croatia vrei sa ajungi iti putem indica si o ruta - bafta Nu mi-am propus un traseu. Oricum vreau sa ajung la Dubrovnik si sa merg pe coasta. Apoi am auzit ca sunt niste parcuri nationale pe acolo. Cam asta stiu in acest moment. |
--------------------
Audi A4
A4 2.0 TDI
2009
- BC 33 ---
|
|
aleksanders |
![]()
|
pai atunci urmeaza traseul lui mihai1972 - numai ca trebuie sa iei in calcul o viteza medie de 50km/h pentru jumatate din serbia si mai tot muntenegru - daca ajungi de dimineata in parc sa iti faci imediat rezervare la vaporasele care fac turul parcului - pentru ca pe la ora 10 se fac rezervari pentru toata ziua si ramai fara bilet - daca mai vrei si alte detalii ...
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Buna seara.
Eu as vrea sa ajung in Zadar si m-a gandit sa merg pe la Nadlac (Szeged, Baja, Pecs si din Zagreb o tin inainte si apoi fac la stanga) cu plecare din Bacau, cazare de o noapte, ca nu arde. Sincer sa fiu, as evita Budapesta. Cunoaste cineva ruta aceasta prin Szeged, va rog. Any advices, please! Multumesc si toate cele bune! |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.oradea.net/top-10-cele-mai-bune...atia-r4404.html
1. Are cineva un comentariu/recomandare din proprie experienta? Nu as vrea sa parcurg mii de kilometrii si sa plang dupa nisipul de la noi, totusi. 2. Poate cineva sa faca o comparatie dpdv al frumusetii peisajelor si al costurilor intre drumul prin Ungaria si cel prin Serbia/Bosnia? Daca prin Ungaria pana in Croatia poti trece doar cu buletinul (ambele sunt in UE), ce acte necesita a doua varianta? Inteleg ca la un condus legal si normal (nu maraton, in jur de 10 ore pe zi) doua zile faci prin ambele variante. 3. Se poate parcurge toata coasta Croatiei de sus pana jos in Dubrovnik cu masina pe sosea fara sa treci o granita? GPS-ul (Igo 2006 Plus) sustine ca trebuie sa iei bacul, pentru ca la un moment dat, pe langa localitatea Neum este pe o "limba" la mare a Bosniei si ca sa ramai in Croatia trebuie sa te folosesti de peninsula Pelječac. Multumesc. This post has been edited by GunX: 2 Jun 2009, 21:30 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Este granita, dar nu cred ca are rost sa te complici cu bacul pentru cativa km care ii faci prin Bosnia, anul trecut cand am trecut si eu pe acolo era un control absolut superficial, la intrare ne-au controlat bosniacii rapid pasapoartele, iar la iesire nici nu am mai oprit, ne-au facut semn sa trecem.
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
drrond |
![]()
|
Flores cum ai mers prin Bosnia? Merg in vara in Croatia prin Serbia-Muntenegru si m-as intoarce prin Bosnia-Serbia. Preturi, daca se poate plati in Euro, cazare, drumuri. Si daca ai trecut prin Sarajevo, cum a fost? Mersi.
|
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Bosnia care am traversat-o si la care faceam referire mai sus are numai cativa km, veneam din Muntenegru si mergeam in nordul Croatiei, deci prea multe impresii nu am. Acum doi ani insa, am facut traseul Ro-Croatia prin Bosnia si imi amintesc ca drumul a fost foarte greu, numai zona de multe, daca mai esti si cu copii mici dupa tine e un blestem……ai mei au varsat tot drumul
![]() In rest totul e ok, drumul e fara gropi, oamenii sunt de treaba, am platit cu cardul prin benzinarii in Sarajevo fara probleme. Drum bun! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
QUOTE(GunX @ 2 Jun 2009, 21:21) Eu stiu ca Croatia nu e in UE, ci doar candidata alaturi de Turcia si Macedonia. Sau nu am eu informatii updated... Chiar nu cunoaste nimeni cum e drumul prin Nadlac-Szeged-Baja-Pecs? This post has been edited by jedimisu: 3 Jun 2009, 12:32 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
aleksanders |
![]()
|
jedimisu- eu zic ca te cam complici prin ungaria - intra in serbia pe la turnu severin - si de acolo pe autostrada NIS-BELGRAD-ZAGREB - atat pentru serbia cat si pentru croatia ai nevoie de pasaport - sa te uiti daca pe cartea verde ai trecute tarile astea - daca nu poti face carte verde doar pentru ele - vezi ca atat autostrada din serbia cat si cea din croatia se pot plati direct in euro
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Drumul Nadlac-Szeged-Baja-Pecs este destul de bun dar ingust.
Este o ruta folosita de toti cei care doresc sa evite autostrada in Ungaria, in drum spre Austria sau Croatia dar este mai putin rapid decat varianta Szeged-Budapesta-Zagreb, in ciuda faptului ca este mai scurt. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Flores |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 3 Jun 2009, 12:41) Ar fi bine totusi sa ai moneda locala sau cardul, daca platesti in euro si nu ai suma exacta, restul ti-l da in moneda lor, e bine de stiut si treaba asta ![]() This post has been edited by Flores: 3 Jun 2009, 12:57 |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
aleksanders |
![]()
|
pai iti da kune - si zic eu ca e ok - chiar nu sunt tepari - iti transforma euro la cursul oficial si restul ti-l da corect
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 25 May 2009, 07:30) Asemenea afirmatii, pentru a fi constructive, ar trebui sa cuprinda si specificatii concrete: sistemul de navigatie, harta si eventul dispozitivul utilizat. In ce constau "rateurile" GPS ( = Global Positioning System) constatate si in ce zone? mio c720 b cu soft original trebuie evitat a fi folosit fara ajutorul unei harti ca back-up la traversarea serbiei |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok si daca nu este in EU, la croati este suficient pasaportul?
Pentru ce alta tara din variantele cunoscute de drum trebuie viza? Multumesc. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
adi_ar |
![]()
|
Viza nu ai nevoie dar pasaport da, precum si carte verde, pentru Croatia si Serbia. Pentru Ungaria este suficient buletinul iar RCA-ul tau are si carte verde pentru UE. Trebuie verificate tarile nebarate!
@antifizic2: Specifica, te rog softul si harta deoarece dispozitivul contaza mai putin. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:22 |