Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Protestele de strada din Romania, Pareri pro si contra

ssilviu
post 26 Jan 2012, 13:51
Post #121

F1 Man

Group: Members
From: Nicaieri

Bună observație!

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bwwlan
post 26 Jan 2012, 14:56
Post #122

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

A mai inteles si altcineva din "discursul" "domnului presedinte" faptul ca faza cu locuri de munca in minerit facea o referire cat se poate de stravezie la faptu' ca Base sustine proiectu' de la Rosia Montana?

Oricum, mie mi s-a parut ca ieri a vorbit mult despre nimic. "Am facut o nazdravanie cu Arafat in direct; nu mai fac. N-am ce sa-mi reprosez." Esti un cretin, amice, si-mi pare rau ca te-am votat la primul tau mandat.

Partea proasta e ca boul asta face un rau mult mai mare: PD-L-ul in alegeri o sa fie pe p%la. Asta inseamna ca USL o sa ia foarte mult, 60-70%, o sa mai ia ungurii chestia lor constanta 5-6-7%, PRM f'o 5% si partidu' lu Dan Diaconescu iar o sa intre in Parlament, fiindca marinaru' a demolat definitiv PDl-ul. Chiar, ma gandesc sa ma duc sa ma inscriu in filiala Cluj a partidului lu' Dan Diaconescu Direct. Daca stiu sa scriu si sa citesc, ma iau aia automat; daca le zic ca am si studii superioare, parca vad ca ma fac prim-vice. laugh.gif
Totusi, cred ca o sa le ascund faptul ca stiu 4 limbi straine, sa nu creada ca-s vreun spion infiltrat de la agenturili straine biggrin.gif

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
sorin1967
post 26 Jan 2012, 15:19
Post #123

Membru autentic

From: Bacau

Cum naiba de nu s-au organizat astia si nu fac miting de sustinere Base si Boc ????? sofer6.gif grouphug.gif biggrin.gif

--------------------
ML 350 - BC-35-SDS 2013
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
+
Madriann
post 26 Jan 2012, 15:55
Post #124

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(papa_mulo @ 26 Jan 2012, 11:47)
@Madriann: inceteaza, e rusinos ce faci...daca tu ai un avantaj din situatia actuala macar mergi pe burta de jena. Nu ne mai explica ce mare conducator e base...si ce jigodii sunt cei din opozitie.
*

1.Da-mi voie sa fiu in dezacord cu parerea ta despre ce crezi tu ca "fac" eu. 2. Singurul meu "avantaj" e ca mi-am bagat picioarele la timp (cam 2007) cand m-am saturat de patronul roman si NU, nu simt nevoia sa merg pe burta...pe mine nu m-a ajutat nici mama, nici tata, nici vreo mostenire, nici partidul, nici "colegii" romani si nici patronul.Asa ca o sa privesc situatia drept intre ochi biggrin.gif.
3.Referitor la base si opozitie, ai inteles gresit:
QUOTE(Madriann @ 25 Jan 2012, 21:11)
Asta trebuie cerut acum, cand toate jigodiile se gudura sa obtina sprijinul protestatarilor, nu capul lui Base sau Boc...e prea tarziu si complet nefolositor.
*

Pentru mine toti sunt jigodii: fostii, actualii si viitorii parlamentari. Pentru ca in 23 de ani, nu am educat un alt tip de politicieni - si-au transmis "invatamintele" si "obiceiurile" de la un mandat la altul.
Singura solutie prin care se mai poate schimba ceva sunt protestele si presiunea strazii, nu alte jigodii, alese prin anticipate. Dar daca tot ce vrea populatia e "Jos X, Y sau Z", apai ma tem ca asta o sa fie tot ce o sa primiti radmasa.gif.
QUOTE(adi_ar @ 26 Jan 2012, 12:10)
Eu nu stiu cu ce te ocupi tu insa clientelismul politic a atins asemenea cote si exista o asemenea increngatura ...
*

Ce treaba are ocupatia mea (inginer de proiect) cu clientelismul politic? blink.gif
Tot ce sustin e ca prefer sa stam cuminti (nevazuti, necunoscuti) ca stabilitate politico-economica, pana se domoleste furtuna (FMI, S&P, EURO si restul).
Si ca tocmai ati pierdut o sansa (cu protestele astea) sa cereti lucruri concrete si realizabile in timp scurt.
Dar vad ca voi inca mai aveti incredere in politicieni, so..."best of luck!". victorie.gif

This post has been edited by Madriann: 26 Jan 2012, 15:55

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
zapata
post 26 Jan 2012, 16:05
Post #125

Membru incepator

Propun ca renumitii jandarmi care stau pe banii nostrii sa deblocheze soselele patriei asa cum au reusit sa deblocheze Piata Universitatii!!!
Cu scuturile si bulanele din dotare la dat zapada!!!

--------------------
Renault Megane - B - ?? - ??? 2006
MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
+
papa_mulo
post 26 Jan 2012, 16:39
Post #126

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Madriann @ 26 Jan 2012, 16:55)
Ce treaba are ocupatia mea (inginer de proiect) cu clientelismul politic?  blink.gif

Oho... felie mare la proiecte! De curiozitate, la ce proiect lucrezi acum? Sau esti pe studii de fezabilitate?

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Madriann
post 26 Jan 2012, 16:56
Post #127

Membru autentic

Dezvoltarea unui camp cu vreo 8 sonde de gaz...pentru inceput.
Ceva echipamente de tratare, comprimare, masurare fiscalizata, conducte, etc.
Deocamdata mai "frectionam" conceptul, inainte de FEED, se pare ca mai marii nu sunt prea multumiti cu NPV (sa ma ierte Alex biggrin.gif , dar nu pot sa-l adaptez in romana.)
Multam de urari respekt.gif , asemenea si bafta la bani! (urare din vremurile de platforma).

--------------------
+
ssilviu
post 26 Jan 2012, 16:59
Post #128

F1 Man

QUOTE(Madriann @ 26 Jan 2012, 16:55)
Si ca tocmai ati pierdut o sansa (cu protestele astea) sa cereti lucruri concrete si realizabile in timp scurt.

A se observa atitudinea. Eu și voi. Unde am mai văzut-o? Chiar de curând parcă, aseară la ora 6?

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Madriann
post 26 Jan 2012, 18:33
Post #129

Membru autentic

Da Silviu, esti un fin psiholog icon_mrgreen.gif .
Ma refer la "voi" pentru ca, momentan nu sunt in tara, nu am fost participant activ la proteste, am vrut sa merg la ambasada din Londra dar un virus mi-a stricat tot week-endul s.a.md. - nu e chiar ok sa critic da' nah' ...am si eu durerile mele.

E totusi o atitudine de parere de rau, anume regretul ca in afara de un speech, nu ati/nu am obtinut nimic.
Continua totusi cu psihologia, pe tine te suspectez de partizan al unui partid din vremea lui "am castigat!" si "Mihaela dragostea mea", da' n-am reusit sa te "prind" icon_mrgreen.gif.

A, apropo...am luat la rand cateva zile toate canalele de pe TV (BBC 1-4, Channel4, ITV News&Weather, etc) sa aud ce zic de "imensele miscari de strada din Romania" - 15-20 sec doar pe BBC1 (undeva la "si altii"), cam asta a fost ecoul. Well done!

--------------------
+
ssilviu
post 26 Jan 2012, 21:33
Post #130

F1 Man

Ingineria cu psihologia nu prea se pupă, pentru că suspiciunile tale nu sunt deloc corecte. Mai încearcă totuși smile.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
vallixx
post 27 Jan 2012, 00:05
Post #131

Membru nesuferit

Marian, no offence, faci exact ca iubitul tau comandant de vas. Ai acelasi comportament, adica daca cineva, recte Silviu, nu e de acord si nu-l pupa direct in dos pe marinar, atunci obligatoriu e PeSeDist......
Ok si daca e....? What?

Personal nu sunt in niciun partid, nu sunt suporterul nici unei doctrine, dar p'astia nu vreau sa-i mai vad. Nu expun motivele pt. ca as ocupa pagini intregi din topic. Si nu aiurea ci pe argumente.
In mare sanatate n-avem, justitie n-avem, infrastructura n-avem, invatamant n-avem, fiscalitate insa avem...ohooo ce avem.

Plus faza care mi-a "placut " mie maxim.
" Sunt 1000 de protestanti, maxim". Sau in ziua in care a fost mintingul PNL " au fost vreo 5-6 mii de oameni". Mam, am fost la concerte rock de 40-50 de mii de oameni.
Stiu sa aprciez o multime de oameni, sigur atunci au fost peste 15 000 sigur-sigur.
Si cand zic 15 sunt indulgent, eu presupun peste 20 de mii, dar de 15 000 sigur.

Ma mai amuzam teribil si de un coleg de-al meu de la firma, care era foarte mirat ce am eu cu regimul actual, ca el a dus-o bine pe vremea lui Base.

A uitat sa mentioneze ca are 31 de ani si sta cu parintii. Nu ca ar fi ceva rau, dar nu isi pune problema unei case, a unor rate.....sau a unei chirii, intretinere, caldura, curent.....
A uitat sa mentioneze ca nu are permis. Nu ca ar fi ceva rau, dar nu isi pune problema cumpararii si intretinerii unei masini. Nu mai zic de carburant.
A uitat sa mentioneze ca nu are prietena. Nu ca ar fi ceva rau, dar nu isi pune problema intretinerii unei familii cu sau fara copii.
A uitat sa mentioneze ca ta'su e militar in rezerva cu o pensie de peste 4 mii de lei, care adunat cu pensia lu mamica inseamna un venit de peste 6 mii de lei pe familie. Nu ca ar fi ceva rau, dar nu isi pune problema intretinerii unor parinti fara posibilitati, mai mult de atat pt. ca taticul si mamica asigura traiul familiei, el munceste jumatate de norma, adica 4-5 ore pe zi. In rest isi poate permite sa fie comod si sa o frece pe "feisbuc".

O daa, pai normal ca o duce bine pe vremea lui Base.

Daca gandim atat de limitat, ........

This post has been edited by vallixx: 27 Jan 2012, 00:07

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Madriann
post 28 Jan 2012, 12:04
Post #132

Membru autentic

Eroul radmasa.gif
Link
@Vallix: Eu ma gandeam la Crin, dar in fine... sleep.gif

Ok, deci dupa ceva zile de proteste si alte cateva de ninsoare, "spiritul" celor 'nspe mii de protestatari s-a muiat, inteleg ca abia daca mai sunt 100-150. Nasol dar previzibil, cum spuneam, in loc sa ceara chestii palpabile si usor de obtinut, s-au aruncat direct la capul lui Base + alte cateva duzini de cereri. In fapt, au diluat scopul suficient de mult ca sa nu obtina nimic.

Cred ca puteti inchide topicul de-acuma... RO_flag.gif

This post has been edited by Madriann: 28 Jan 2012, 12:10

--------------------
+
vallixx
post 28 Jan 2012, 16:26
Post #133

Membru nesuferit

QUOTE(Madriann @ 26 Jan 2012, 18:33)
pe tine te suspectez de partizan al unui partid din vremea lui "am castigat!" si "Mihaela dragostea mea", da' n-am reusit sa te "prind"  icon_mrgreen.gif.
*

Mai repede aduce a PSD decat a PNL..... icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Bwwlan
post 29 Jan 2012, 15:02
Post #134

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Am vazut V de la Vendetta cand s-a lansat, in 2005, insa l-am revazut cu placere aseara smile.gif

"People should not be afraid of their governments,
Governments should be afraid of their people."

Frumos... rolleyes.gif

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
Madriann
post 29 Jan 2012, 15:44
Post #135

Membru autentic

Sa speram ca nu e nevoie sa aruncam in aer Casa Poporului - "Remember, remember, the 5th of November" icon_mrgreen.gif .

Un OM pe care il admir, il inteleg si sunt de acord in totalitate cu ceea ce spune. Ma intreb oare de ce nu candideaza unsure.gif

Highlights:
-deși Executivul condus de Boc a luat unele măsuri cu întârziere, a făcut "ceea ce trebuia;

-actuala guvernare nu a reușit să stimuleze producătorii și a denunțat încă o dată taxele mari pe care trebuie să le plătească întreprinzătorii către stat, referindu-se la asigurările sociale

- măsurile bune pe care guvernanții le-au luat nu au fost suficient explicate și de aceea au părut măsuri arogante, venite de la personaje arogante

-nu vede rostul declanșării acestora din moment ce mai este puțin timp până la alegerile la termen. "Dacă se hotărăsc astăzi, nu cred că se pot face mai devreme de luna mai. Ce mi-e mai, ce mi-e noiembrie

-apreciază eforturile BNR de a menține cursul valutar în limite acceptabile, ținând cont că leul este foarte puternic comparativ cu capacitatea României de a produce.

This post has been edited by Madriann: 29 Jan 2012, 15:45

--------------------
+
AndreiMR
post 29 Jan 2012, 16:25
Post #136

Membru alfist

From: Pitesti

Ce nu inteleg multi e ca oamenii nu au iesit sa strige in strada doar ca sa le mai dea statul un ban la salariu, un avantaj material etc. Lumea s-a saturat in primul rand de dictatura chiorului (si cine zice ca nu e dictatura e ori obtuz, ori nu e in contact cu viata reala) si de atitudinea camarilei lui (rar sa vezi persoane mai antipatice ca Udrea, Videanu & co.). De ce se striga oare libertate? Nu erau toti bugetari, pensionari sau asistati social, era si multa lume care nu a avut salariu sau pensie taiata, ci lume care e nemultumita de conducerea tarii, de directia in care se indreapta. Pana una-alta, ca a fost necesar sau nu sa taie din salarii e discutabil, pentru cine are cat de cat notiuni de economie si stie si cum se cheltuie banii publici in Romania. Nu poti doar sa tai si sa nu iei nicio masura de stimulare a economiei, iar eu nu am vazut nicio astfel de masura. Pe langa birocratia traditionala romaneasca, pe langa taxele imense si uneori aberante impuse de stat privatilor, in ultima vreme e o adevarata cruciada impotriva intreprinzatorilor. Controale peste controale, bariere puse in calea achizitiilor (se deduce tot mai greu TVA), practic nu se face nimic pentru a se sustine mediul de afaceri deja existent, ca sa atragi investitori deja nu mai poate fi vorba asa. Chiar marinarul a zis ca nu ne mai bazam pe investitii straine. Si chiorul are pretentii de om de dreapta, pai sa-mi fie iertat dar eu stiam ca de dreapta nu inseamna sa tai, ci sa stimulezi mediul privat. Asta in timp ce investitii de stat, care ar trebui sa fie un motor de crestere in timp de criza se fac sub minunata indrumare a primei blonde, cu terenuri de fotbal in panta sau gondole in mijlocul nimicului, sau asa-zise autostrazi mai scurte decat premierul care le inaugureaza. Am mai zis si repet, e utopic sa te astepti sa nu fure, dar in vremuri de criza sa furi mai mult decat Nastase si sa faci mai putin ca oricine din ultimii 20 de ani e culmea tupeului.

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
aphophis
post 29 Jan 2012, 16:55
Post #137

Membru autentic

Lumea s-a saturat in primul rand de dictatura chiorulu

radmasa.gif dictatura? unde vezi bre tu dictatura? Pontel si crinel is la siberia (si nu la schimb de experienta)? Latrinele cumva nu arunca cu kko mai vartos ca oricand alaturi de tembeliziunile aservite? Nu iese lumea in strada?

Deci , explica-mi si mie unde vezi tu dictatura, inafara de mintile incetosate ale lui crinel si pontel, pentru care e dictatura de fiecare data cand nu sunt la ciolan wub.gif wub.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Tamango
post 29 Jan 2012, 17:04
Post #138

Biciclist

Bre, bag de seama ca raposatul topic cu politica pe malul Dambovitei a renascut aici. Iote-l si pe nenea Aphopis cel Portocaliu DWAAAAAAAAAAa smile.gif

Later: Base dixit: ”România ar putea contribui la securitatea cibernetică - România are atâția kackeri talentați” radmasa.gif

Ce am inteles eu din discursul de azi:
Dragi romani, trebuie să achiziționăm cele 48 de avioane F 16 de la americani! Nu eu le-am comandat, ci Emil Constantinescu, înainte de intrarea României în NATO. Dacă voi găsi vreun stat fraier, prin vecini, îl rog să ia și el ceva din avioane, dacă nu, le iau eu pe toate, că altfel se supără Excelența-Sa, Gitenstein, și nu mă mai ajută SUA și CIA în alegeri. O să retrag urgent militarii din Afganistan! Dar anul acesta, nu se mai poate. Poate de la anu’... Legat de relațiile cu Rusia, o să-mi exprim punctul meu de vedere foarte clar: este bine să am un partener, cu care să mă mai înjur, din când în când! În rest, totul este sub control. De un lucru vă asigur cu precizie: previziunile pentru perioada imediat următoare a anilor 2017-2018 sunt foarte optimiste, chiar dacă în partea a doua a acestui an ne va lua mama dracului!

This post has been edited by Tamango: 29 Jan 2012, 17:17

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
spy_oh_joy1389
post 29 Jan 2012, 17:20
Post #139

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

@aphophis
http://ro.wikipedia.org/wiki/Hiperbol%C4%8...4%83_de_stil%29
Poate nu ai inteles ca "dictatura" este folosit ca figura de stil. Si mafia e o dictatura. Lumea a iesit in strada ca li s-a luat de strazi bune reasfaltate, de mai multe taxe cu acelasi scop (in benzina, rovigneta si vor sa bage si pe autostrazi), de ineficienta cu care sunt condusi, de bataie de joc din educatie etc.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
VladSoare
post 29 Jan 2012, 17:42
Post #140

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

QUOTE(Madriann @ 29 Jan 2012, 15:44)
Un OM pe care il admir, il inteleg si sunt de acord in totalitate cu ceea ce spune. Ma intreb oare de ce nu candideaza  unsure.gif

Nu cred că Țiriac merită cine știe ce admirație. E doar un afacerist, un rechin, care urmărește numai profitul lui personal și nimic mai mult.
În a doua eră iliesciană era prieten la cataramă cu Năstase și vîna cu el prin rezervațiile naturale.
Mai ține cineva minte cum s-a folosit de bani și de relațiile cu Bombonel & Co. ca să-și scoată odrasla drogată basma curată?
E drept că vorbește bine și arată a om stilat și spălat. Din punctul ăsta de vedere nu se compară nici pe departe cu țopîrlanul ăla ordinar și scîrbos de la Cotroceni. Dacă la asta te-ai referit, atunci sînt de acord. Dar singurul lucru pentru care aș putea să-l admir ar fi cariera de tenisman; nimic altceva.

QUOTE(aphophis @ 29 Jan 2012, 16:55)
radmasa.gif dictatura? unde vezi bre tu dictatura?

Dictatura nu se face numai cu forța și cu Siberia. Tot dictatură se cheamă și cînd îți impui în guvern numai slugi supuse, pentru ca prin ele să poți controla absolut tot ce se întîmplă sau ce nu se întîmplă. Cînd toate deciziile economice și politice vin de la un singur individ, care urmărește numai interesele lui personale și ale partidului său, și căruia nimeni nu-i poate ține piept (nu pentru mult timp, în orice caz), tot dictatură se cheamă, chiar dacă se face sub masca democrației.

This post has been edited by VladSoare: 29 Jan 2012, 19:21

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
AndreiMR
post 29 Jan 2012, 17:44
Post #141

Membru alfist

Dictatura inseamna ca toata puterea din stat e concentrata in mana unui singur individ, dictator nu inseamna sa fie ca Stalin. Dictatura e cand toate functiile cu oarecare importanta sunt atribuite oamenilor fideli partidului, si exemplele pot continua. Daca nu vine sa ma salte securitatea cand il injur pe chior, nu inseamna ca nu e dictatura.

Propaganda portocalie trebuia sa apara si pe topicul asta radmasa.gif Astept un rezumat al minunilor realizate de vajnicul om de dreapta Basescu in ultimii ani, cat de luminat a condus el tara, cat de cinstiti au fost cei din subordinea lui, si cum ne-a aparat el de comunisti/mineri/moguli radmasa.gif

This post has been edited by Synyster: 29 Jan 2012, 17:48

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
horyc
post 29 Jan 2012, 18:08
Post #142

Membru

From: Gravesend

@Synyster sunt de acord cu tine si nu . Nu e civilizat (ca sa zic asa) ca unei persoane, in special presedintele tarii! sa ii spui pe defecte "chiorul", poti sa spui presedinte infect sau cum vrei dar NU se rade de defectul din nastere. Cum ar fi daca ai avea o problema fizica si noi te-am porecli cu ea.
A NU se intelege ca sunt portocaliu! dar e vorba de respectat functia.

This post has been edited by horyc: 29 Jan 2012, 18:09

--------------------
Renault Scenic - TX 6761 XC 1999
+
AndreiMR
post 29 Jan 2012, 18:23
Post #143

Membru alfist

horyc, ai dreptate intr-un fel dar un om care se preteaza din functia de presedinte al tarii la apelative de genul "gaozar" si "tiganca imputita" mie nu imi inspira niciun fel de respect. Repet, e vorba de om, nu de functie. Cat despre defectul din nastere, nu as face niciodata misto de un om cu un asemenea defect, e doar o figura de stil la adresa lui si nu neaparat a privirii sale, sunt convins ca vede bine altfel nu ar fi fost comandant de nava (sau mai bine zis securist care reprezenta statul roman in strainatate).

This post has been edited by Synyster: 29 Jan 2012, 18:27

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
horyc
post 29 Jan 2012, 18:36
Post #144

Membru

From: Gravesend

Bine, dar noi trebuie sa ii demonstram ca suntem cei buni.
Oricum mai devreme sau mai tarziu fiecare palteste pentru greselile lui. Aici sau sus.

--------------------
Renault Scenic - TX 6761 XC 1999
+
VladSoare
post 29 Jan 2012, 19:14
Post #145

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Nu e civilizat (ca sa zic asa) ca unei persoane, in special presedintele tarii! sa ii spui pe defecte "chiorul"

Sînt de acord cu prima parte. E urît să te legi de defecte fizice. Că-i urît, că-i chel, că-i gras, că-i crăcănat, că-i bîlbîit, că-i sașiu, astea sînt lucruri lăsate de la Dumnezeu și nu trebuie să facă obiectul glumelor.
Dar de ce zici în special președintelui? Președintelui îi datorez exact același respect pe care i-l datorez oricărui alt cetățean. Nimic în plus. Președintele este doar o persoană angajată pe banii mei să facă o anumită treabă. Nu-i nici Dumnezeu, nu mi-e nici mamă, nici tată, n-are nici sînge de aristocrat. E un cetățean ca oricare altul. N-are nici un motiv să beneficieze de un plus de respect datorită funcției. Îl respect numai în măsura în care consider că merită, la fel ca pe oricare alt individ.

Bine, dar noi trebuie sa ii demonstram ca suntem cei buni.

Lui nu trebuie să-i demonstrăm nimic. Oricum n-ar înțelege. Și dacă ar înțelege, nu i-ar păsa. smile.gif

This post has been edited by VladSoare: 29 Jan 2012, 22:03

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Tamango
post 5 Feb 2012, 22:03
Post #146

Biciclist

NU-mi vine sa cred ca pe gerul asta,pe cod portocaliu,oamenii sunt acolo:

http://www.jurnalul.ro/webcam/pia-a-univer...f-nt-n-343.html

6 Feb 2012, 11:10:
Gata, a plecat Boc.

This post has been edited by Tamango: 6 Feb 2012, 11:10

--------------------
+
Madriann
post 6 Feb 2012, 11:13
Post #147

Membru autentic

Nu va schimba cu nimic situatia. Iar declaratiile lui Crin imi fac greata.

--------------------
+
ssilviu
post 6 Feb 2012, 11:42
Post #148

F1 Man

Ar fi fost culmea să-ți facă poftă.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Tamango
post 6 Feb 2012, 12:26
Post #149

Biciclist

Mie imi pare rau ca a plecat Boc: cine ne mai deszapezeste acum cu lopata ? sad.gif

--------------------
+
Madriann
post 6 Feb 2012, 13:05
Post #150

Membru autentic

Crin si cu Ponta.
Ups...nu se poate, ei sunt in "greva cu beneficii" icon_mrgreen.gif.

--------------------
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 14:55
Dacia