Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 4 5 6 7 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Protestele de strada din Romania, Pareri pro si contra

papa_mulo
post 6 Feb 2012, 13:55
Post #151

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Ii mai dai mult inainte cu Ponta si Crin? Esti din USL si nu iti convine strategia lor politica sau care e faza ca nu inteleg?
Lumea e nemultumita de chioru, blonda si piticu...revino pe subiect.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aleksanders
post 6 Feb 2012, 14:00
Post #152

.

From: ...

lasa-l ca de bine a plecat la africani...

--------------------
. . - . .
....
+
AndreiMR
post 6 Feb 2012, 14:10
Post #153

Membru alfist

From: Pitesti

Absolut senzationala faza : Boc s-a laudat cat de bine a condus guvernul, ce masuri minunate a luat, cat bine a facut poporului, si de-aia a demisionat radmasa.gif Saracul avea nevoie de odihna, sau poate a fost un geniu neinteles si peste 20 de ani o sa isi aduca aminte lumea ce premier adevarat a fost. Eu chiar nu inteleg pe ce lume traiesc astia, cum sa spui ca ai fost bestial dar pleci pentru ca poporul nu te vrea? Oricum, o astept pe Udrea premier, e cea mai dotata pentru functie

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
spy_oh_joy1389
post 6 Feb 2012, 14:16
Post #154

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Da, el a fost Lapusneanul zilelor noastre radmasa.gif . Lider bun dar n-a stiut sa atraga poporul.
Au astia din PDL un talent sa faca pe victimele rolleyes.gif

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 6 Feb 2012, 14:17

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
danyhhh
post 6 Feb 2012, 15:28
Post #155

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Il asteptam la Cluj, ca si primar biggrin.gif

--------------------
Renault / Megane / 2004
+
Madriann
post 6 Feb 2012, 17:21
Post #156

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(papa_mulo @ 6 Feb 2012, 14:55)
Ii mai dai mult inainte cu Ponta si Crin? Esti din USL si nu iti convine strategia lor politica sau care e faza ca nu inteleg?
Lumea e nemultumita de chioru, blonda si piticu...revino pe subiect.
*

Sunt pe subiect:
1. Ma cam ia cu friguri ca Stan si Bran sunt singurele alternative in cazul obtinerii alegerilor anticipate...fara sa am un interes anume, e o placere cand ii vad pe fripturistii astia pusi la punct. Si ma dezgusta lipsa de fair-play si balele care le curg cand vine vorba de obtinerea puterii si atacarea adversarilor politici.
2. L-au "doborat" pe Boc (ei sau multimea) si nu au rezolvat nimic. Desi ceva imi spune ca demisia lui Boc e mai strans legata de strategia PDL ("spalare la fata" icon_mrgreen.gif ) decat de protestele recente sau greva lor stupida si imorala.
3. Tu ai o problema cu mine sau cu simpatiile/antipatiile mele?
QUOTE(aleksanders @ 6 Feb 2012, 15:00)
lasa-l ca de bine a plecat la africani...
*

Fiecare cum/ce poate tongue.gif. Plecam si daca la putere erau aia doi, turnand lapte si miere in paharul bunastarii noastre.
Eu unul, il apreciez pe Boc si ii multumesc pentru ce a facut pentru economia tarii in acesti ani....un rau necesar:
Link 1
Link 2

This post has been edited by Madriann: 6 Feb 2012, 17:22

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
ssilviu
post 6 Feb 2012, 20:18
Post #157

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(papa_mulo @ 6 Feb 2012, 14:55)
Ii mai dai mult inainte cu Ponta si Crin?

aphophis reloaded wink.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
AndreiMR
post 6 Feb 2012, 20:28
Post #158

Membru alfist

Seful unui serviciu de informatii bun de pus premier. Hai ca merge bine treaba in Romania. Dar stim, la noi nu e dictatura dry.gif

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
Madriann
post 6 Feb 2012, 20:32
Post #159

Membru autentic

Aida de' biggrin.gif.
Tocmai ce am vazut discursul de investire....mi se pare un baiat OK, putin emotionat spre final dar deh...momentul.
CTP, un ziarist care mi-a placut la un moment dat, continua sa serveasca placa USL...imi tot face impresia ca a trecut pe statul lor de plata.

Tipul celalalt, de la Capital cred, a vorbit correct, cu critici/impresii de bun simt. Cum din pacate "politicienii" din opozitie nu pot.
Eu astept cu "nerabdare" momentul cand astia doi vor prelua conducerea....ca asa se pare....sa auziti din nou chestia cu "greaua mostenire" si sa va vad ca incepeti sa-i injurati si pe astia.
Ca indiferent de situatie, injuram presedintele icon_mrgreen.gif

--------------------
+
horyc
post 6 Feb 2012, 20:34
Post #160

Membru

From: Gravesend

Iar abereaza Crin la TV.

--------------------
Renault Scenic - TX 6761 XC 1999
+
xjc0c0
post 6 Feb 2012, 20:45
Post #161

Membru

From: Brasov

Eu zic ca Boc si-a facut un hobby din plecarea de la sefia guvernului laugh.gif

--------------------
Ex: Megane I ---- ----
+
OVIDIUS
post 6 Feb 2012, 20:48
Post #162

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

QUOTE(papa_mulo @ 6 Feb 2012, 13:55)
Lumea e nemultumita de chioru, blonda si piticu...
*

up.gif

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
adytym
post 6 Feb 2012, 20:57
Post #163

Membru autentic

From: TIMISOARA

Iara au plecat crin si trupa cu buzele inflate acasa, iar le a tras o base. Cum poti sa apari la tv si tot de basescu sa vorbesti, in loc sa vorbesti de strategia aliantei de cea ce vrei sa faci cu Tara asta, far nu pe ei II intereseaza sa puna laba cat mai repede pe ciolan, nu mai au rabdare.

6 Feb 2012, 21:00:
Asta asa ca ma distreaza sa i vad pe disperatii aia din usl cum se tot agita

This post has been edited by adytym: 6 Feb 2012, 21:00

--------------------
Ex Megane 3; Volvo XC60; Toyota Yaris - TIMISOARA
+
Madriann
post 6 Feb 2012, 21:37
Post #164

Membru autentic

Mare Minciuna, dom' CTP:
"Poporul nu mai vrea demisia, pensii, salarii...poporul vrea anticipate" blink.gif
Cat de nesimtit poti sa fii, bre CTP, sa "decizi" tu ce vrea poporul? Sau astea ti-s directivele pe linie de comentator?!
Vazut si discursul trioului USL: Ponta a fost singurul care, desi a lansat o sageata, a facut-o cu gratie si ceva bun simt. Crin a delirat si jignit iar popandaul ala (e de la partidul lui Voiculescu? huh.gif ) mi-a dat impresia unui caniche obraznic, topaind pe langa dulai.
Asadar, recapitulare:
- USL: ne doare-n ... de ce vor protestatarii, indiferent de cine si ce face, noi refuzam orice PM, ca doar vrem anticipate si nu avem rabdare pana in toamna;
- USL: s-au erijat in reprezentantii poporului roman - "long shot" cum ar spune englezul;
- Base: miscare politica desteapta, pot face un pariu ca incepe etapa de "cumparare" a electoratului"

A...inca ceva ce m-a socat - discutia lui CTP cu tipul de la Capital vis-a-vis de cine dicteaza economia Romaniei: tipul de la Capital a zis ca Europa/EURO, CTP pleda pentru "muncitorii" tarii.As dori doar sa-i readuc aminte comunistului din CTP ca Ungaria a adoptat respectiva atitudine - si nu le e bine deloc icon_mrgreen.gif.

Fara a fi membru al vreunui partid si fara a fi direct influentat de situatia prezenta in tara, tot ce pot sa spun acum e:
Arde-i Base !!!
Pentru cei ca mine (aka p....me sau 50% din amarati) nu e nici o diferenta in ceea ce priveste ciolanul politic...acelasi rahat de 23 de ani.

Apropo: in UK, se vorbeste de "Her MajestyMajoritary MPs" si "Her Majesty Opposition's MP", pentru ca toti sunt in slujba "Her Highness".
La noi cand vor fi SI Puterea SI opozitia in slujba poporului?

--------------------
+
ssilviu
post 6 Feb 2012, 21:47
Post #165

F1 Man

QUOTE(Madriann @ 6 Feb 2012, 22:37)
Fara a fi membru al vreunui partid si fara a fi direct influentat de situatia prezenta in tara

Nu inteleg de ce trebuie tot timpul să subliniezi asta happy.gif

A observat cineva mișcarea ochilor lui Ungureanu la declarație? Cunoscătorii știu la ce mă refer wink.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Bwwlan
post 6 Feb 2012, 21:54
Post #166

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Cand ne-om referi si noi la capetenia tarii ca "Majestatea Sa Regala, [....]" smile.gif
Pana atunci, bagam mare cu Țapu', Cucuveaua, Ilici, Ceașcă, Chioru' etc. Suntem ceea ce alegem si ii meritam pe deplin.

Cum, frate, sa aiba Partidul Poporului a lu' DD-TV 10% (+/-)? DE CE?
Cum, frate, sa iasa pe gerul mare o mana de oameni in strada sa strige ce-or fi avut fiecare de strigat, iar Presedintele sa discute despre cat de repede se coc bananele in Congo?
Cum, frate, sa iasa ministrul de interne cel dislexic si agramat in fata natiunii si sa anunte cod rosu, semanand panica in randul oamenlior, care mai-mai ca imediat cumparau si eticheta pe care era scris "sunca"?
Cum, frate, sa zica Primul Ministru al tarii "[...] eu i-am invitat sa-mi numere ouale." (Da, Domnule Nastase, n-am uitat...)
Cum, frate, sa votezi ACTA si SIPA pe sest si fara dezbatere publica, in conditiile in care tu, ca parlamentar platit din banii mei, te joci pe laptop-ul pe care eu ti l-am cumparat, Solitaire in plen, fiindca asta e tot bagajul de cunostinte IT pe care-l ai?
Cum, frate, sa intrebe Razgandeanu un sinistrat "da' ce vreti doamna sa faca Guvernul, sa va faca un hotel?" (Da, Domnule Tariceanu, n-am uitat...)
...si nu in ultimul rand, cum, frate, sa vina Iliescu in fata romanilor cu fruntea sus si sa tina lectii de morala, cand el a chemat minerii in repetate randuri in Bucuresti, unde s-au dat foc cartilor, au fost batuti studentii, profesorii si PNTCD-istii, aruncand tara asta cu 25 de ani in urma? (Da, Domnule Iliescu, n-am uitat, si nici nu voi uita vreodata).

ASTIA SUNT CEI PE CARE II AVEM.
Si atunci, cum sa ne referim cu respect la functia ocupata vremelnic de un d-alde Boc sau Basescu? Si mai ales, de ce?

LE: se pare ca "guru" CTP a remarcat la discursul lui Basescu reloaded ceea ce intrebam eu prima data cand a vorbit referitor la situatia interna: mi se pare numai mie, sau trimiterea la minerit a fost o referire cat se poate de stravezie la Rosia Montana? Mno, ca o descoperit si CeTePe-ul mersul pe jos si apa calda...

This post has been edited by Bwwlan: 6 Feb 2012, 22:33

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
spy_oh_joy1389
post 6 Feb 2012, 22:42
Post #167

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(adytym @ 6 Feb 2012, 20:57)
Iara au plecat crin si trupa cu buzele inflate acasa, iar le a tras o base. Cum poti sa apari la tv si tot de basescu sa vorbesti, in loc sa vorbesti de strategia aliantei de cea ce vrei sa faci cu Tara asta, far nu pe ei II intereseaza sa puna laba cat mai repede pe ciolan, nu mai au rabdare.

<span class='edit'>6 Feb 2012, 21:00:</span>
Asta asa ca ma distreaza sa i vad pe disperatii aia din usl cum se tot agita
*

Am observat ca strategia lor e sa declanseze anticipate indiferent de algerea facuta de Base. Deci daca ipotetic vorbind, Base ar face cele mai bune alegeri si lumea nu ar mai protesta ca ar fi multumita, USL va face tot posibilul sa strice pentru ca asta e interesul lor.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
horyc
post 6 Feb 2012, 22:44
Post #168

Membru

From: Gravesend

In ultima vreme USL nu vrea decat osul. Nu conteaza cum si de ce.

--------------------
Renault Scenic - TX 6761 XC 1999
+
AndreiMR
post 6 Feb 2012, 22:46
Post #169

Membru alfist

Arde-i Base? blink.gif Pe bune? Pai presedintele e pus acolo sa arda lume care ii e impotriva? Sau pe oricine altcineva de fapt? Constitutia ar trebui sa ii delimiteze clar atributiile, in schimb el face ceva pe constitutie. Dar romanii au un apetit pentru conducatori tirani/dictatori, dorinta de "tatuc" se pare ca n-a disparut cand l-au impuscat pe Ceausescu.

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
ssilviu
post 6 Feb 2012, 23:08
Post #170

F1 Man

Asta pentru că fiecare popor are conducătorii pe care-i merită. Vezi toți ridicătorii in slăvi ai actualei puteri. Dacă ar ajunge in locul puterii pe care o laudă, fix ca ea s-ar comporta. Garantat.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
AndreiMR
post 6 Feb 2012, 23:30
Post #171

Membru alfist

Da, asa e. Pe mine m-a distrat grozav un argument conform caruia Basescu e mai bun pentru ca e smecher, e jucator, are fler politic (in traducere libera, nu e genul de persoana cu care sa vrei sa ai de-a face vreodata), in schimb Antonescu nu e bun pentru ca nu are forta, nu are smecherie, nu are in spate oameni puternici etc. E doar un exemplu, nu zic ca Antonescu e Mesia care salveaza tara de nenorociri, dar cam asta e mentalitatea unora. Si dup-aia injura cand dau in gropi cu masina, cand intra la doctor si dau spaga sau ies mai bolnavi decat au intrat, cand la scoala nu se face carte etc etc. Am mai zis, nu cred ca USL sunt salvatorii neamului, am o aversiune fata de PSD, dar pana una-alta cu Basescu m-am lamurit, a fost un conducator dezastruos (nu pot sa il consider pe Boc altceva decat marioneta marinarului) accept sa le dau o sansa si altora, ca de-asta e democratie. Nu suntem obligati sa ramanem cu marinarul pana vrea el sa plece, "ca altii nu sunt".

This post has been edited by Synyster: 6 Feb 2012, 23:35

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
Dan73
post 6 Feb 2012, 23:42
Post #172

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 29 Jan 2012, 17:55)
radmasa.gif dictatura? unde vezi bre tu dictatura? Pontel si crinel is la siberia (si nu la schimb de experienta)? Latrinele cumva nu arunca cu kko mai vartos ca oricand alaturi de tembeliziunile aservite? Nu iese lumea in strada?

Deci , explica-mi si mie unde vezi tu dictatura, inafara de mintile incetosate ale lui crinel si pontel, pentru care e dictatura de fiecare data cand nu sunt la ciolan wub.gif  wub.gif
*

Incercarea de a ne baga pe gat o lege care incalca clar constitutia pentru a obtine avantaje electorale necuvenite cum se cheama? Curat constitutional, curat democratic smile.gif
Bine, eu nu ma astept sa dai un raspuns coerent, Nutzule... a discuta cu tine nu e cea mai nimerita alegere....in orice caz, nu cu unul care isi traieste viata scriind zeci de mii de postari pe forumuri in genul celei de mai sus.
Exista insa opinenti noi. blush.gif Lasand la o parte naivitatea vadita (sau vaduvita blink.gif ) poate e normal ca din Tunisia sa vezi mai in roz lucrurile si sa pretinzi ca stii ce nu vrea sau vrea poporul (presupun ca din moment ce afirma ca CTP minte are el informatiile exacte si stie ce vrea boborul asta rolleyes.gif )

Traiasca regele! rolleyes.gif

LE: pt madrian si altii ca el: http://www.cotidianul.ro/fara-premier-sie-...uritate-171968/
...opiniile unui om care se lua de gat cu Iliescu in timp ce "anticomunistii" actuali de la putere ii erau alaturi. Eu cred ca stie ce spune... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Dan73: 7 Feb 2012, 00:15

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Madriann
post 7 Feb 2012, 07:55
Post #173

Membru autentic

QUOTE(Bwwlan @ 6 Feb 2012, 22:54)
Si atunci, cum sa ne referim cu respect la functia ocupata vremelnic de un d-alde Boc sau Basescu? Si mai ales, de ce?
up.gif pentru "remember" smile.gif.
Chestia cu "her majesty" nu se referea la respectul functiei ci la faptul ca si opozitia lucreaza in interesul maiestatii sale.
Extrapoland la nefericitul caz al Romaniei, era de preferat ca si duo-ul respectiv sa lucreze pentru poporul roman, nu pentru ciolanul alegerilor anticipate.
Scria cineva mai sus ca, sa fi fost propus cel mai bun/capabil/sufletist/etc. premier posibil, opozitia ar fi votat oricum impotriva, ei au alta agenda care nu include satisfacerea cerintelor din strada.
QUOTE(Synyster @ 6 Feb 2012, 23:46)
Arde-i Base?  blink.gif  Pe bune? Pai presedintele e pus acolo sa arda lume care ii e impotriva?
*

Pot inchide ochii atunci cand vine vorba de astia doi radmasa.gif
QUOTE(ssilviu @ 7 Feb 2012, 00:08)
Dacă ar ajunge in locul puterii pe care o laudă, fix ca ea s-ar comporta. Garantat.
*

Intrinsec, e ceva logica in ceea ce ai scris. icon_mrgreen.gif
QUOTE(Dan73 @ 7 Feb 2012, 00:42)
Exista insa opinenti noi. blush.gif  Lasand la o parte naivitatea vadita (sau vaduvita blink.gif  ) poate e normal ca din Tunisia sa vezi mai in roz lucrurile si sa pretinzi ca stii ce nu vrea sau vrea poporul (presupun ca din moment ce afirma ca CTP minte are el informatiile exacte si stie ce vrea boborul asta rolleyes.gif  )
*

Nenea Dan, eu nu pretind ca stiu ce vrea poporul, eu stiu ce am vazut scris pe bannere in piata, in presa, in comentarii, pe facebook/Piata Universitatii, etc.
Si cand vine CTP care "preda" ca poporul nu mai vrea decat alegeri anticipate blink.gif , sa nu te revolti? Sunt foarte multe lucruri pe care le doreste poporul, anticipatele le doresc doar Crin, Ponta &Co.
Da, mie mi s-a parut un mincinos si manipulator de cea mai joasa speta...uite, eu (o zecime de million din poporul asta) nu imi doresc anticipate! Imi doresc o situatie economica stabila, imi doresc relaxarea taxelor, imi doresc sa spun cu mandrie ca sunt roman, imi doresc sa se injumatateasca parlamentarii, imi doresc legea privind controlul averilor, si alte cateva lucruri, mai greu sau mai usor de realizat.
Citind comentariile cititorilor din presa, vad ca nu sunt singurul...si atunci, de ce mananca kko nenea CTP cu "poporul vrea anticipate?" Guru' lui peste marinat... wacko.gif
up.gif Bunicel articolul li Nistorescu desi nu am citit nicaieri ca Dragotescu a fost "in carti" radmasa.gif

This post has been edited by Madriann: 7 Feb 2012, 07:56

--------------------
+
Dan73
post 7 Feb 2012, 09:26
Post #174

Membru autentic

Habar nu ai despre ce vorbesti. In piata nu prea s-a strigat/vorbit despre pensii si salarii. "Demisia ","anticipate" s-a strigat din plin. In orice caz, demisia unui guvern ar trebui sa atraga dupa ea si anticipatele. Altfel, ce rost are demisia daca vin tot ei? laugh.gif . Pe de alta parte nu cred ca oamenii din piata strigau "demisia" arzand de nerabdare sa aiba prim-ministru tot un om de casa al presedintelui. Dar tu poti sa te revolti pe uscat in continuare si sa extragi de pe feisbuci ce idei iti convin rolleyes.gif .
In articolul ala ideea era alta, Nistorescu doar facea introducerea la "problema" referindu-se la Dragoteasca. Mai citeste de trei ori, poate intelegi ca nu ea se vedea premier....dar repet, nu aia era ideea centrala.
El a vazut corect lucrurile (ti-a zis din dimineata zilei de ieri cine va fi premier si mai ales de ce).

"Imi doresc o situatie economica stabila, imi doresc relaxarea taxelor, imi doresc sa spun cu mandrie ca sunt roman, imi doresc sa se injumatateasca parlamentarii, imi doresc legea privind controlul averilor, si alte cateva lucruri, mai greu sau mai usor de realizat." wub.gif ...ce inaltator!
Constat ca foarte multi cred ca va fi raiul pe pamant daca va fi injumatatit nr parlamentarilor. Manipularea asta de doi bani a prins de minune...bine, trebuie sa fii si predispus rolleyes.gif
Poate iti trece prin cap bibicule ca zeul tau nu doreste decat un parlament mai usor de controlat. Trebuie trei conditii: numar mic, unicameral, calitate indoielnica a parlamentarilor (santajabili mai pe inteles). Uita-te si tu ce fel de oameni au trecut dincolo si poti sa fii mandru ca esti roman ca Miki Spaga si Oprea wub.gif
Apropo de reducerea nr de parlamentari...vezi ca Antonescu a depus proiect de lege cu chestia asta si mai afla ca cei de la putere o puteau face foarte usor votand o lege in acest sens. Nu au facut-o...dar tu poti visa plin de dorinte in continuare smile.gif

This post has been edited by Dan73: 7 Feb 2012, 09:53

--------------------
+
Madriann
post 7 Feb 2012, 11:09
Post #175

Membru autentic

"Habar nu ai despre ce vorbesti. In piata nu prea s-a strigat/vorbit despre pensii si salarii."
Nu vezi sau nu VREI sa vezi? In piata s-a cerut un trai mai bun...nu anticipate pe cale de consecinta. Si DA prietene, e inaltator sau nu, sunt dorintele mele. Sper ca nu ai probleme cu faptul ca imi doresc ceva diferit fata de tine, nu?
Antonescu al tau nu se numara pe lista dorintelor mele, asa cum nici o sleahta noua de flamanzi nu se inscrie. Imi doresc stabilitate - faptul ca 469 de funduri grase se vor schimba cu alte 469 de funduri grase nu ma ajuta cu nimic.
Basescu, bibicule, nu e zeul meu. Dar spre deosebire de alde "Gica contra" ai tai, a pus intrebarea in referendum, pentru a fi votata de populatie si nu de fundurile grase de mai sus, care nu si-ar fi taiat craca singuri (si ii includ aici pe TOTI).
Mie imi pare ca tu ai interesele/frustrarile tale vis-a-vis de Base&Co (de inteles, poate ai fost direct afectat) dar sfatul meu e sa ti le tii acasa si sa incerci sa te porti ca un coleg de forum.
Faptul ca am pareri diferite fata de gusturile/sperantele tale nu ma face nici basist, nici crinist nici pontist ... suntem doi oameni cu pareri/asteptari diferite, atat.
down.gif

--------------------
+
AndreiMR
post 7 Feb 2012, 12:08
Post #176

Membru alfist

Populatia a perceput calea catre un trai mai bun ca fiind prin alegeri anticipate. Stabilitatea in greseala e mult mai rea decat o schimbare. E o vorba despre cine e consecvent, puterea actuala se califica perfect in rolul ala. Si care e ironia? Ca multi revoltati la adresa puterii actuale nu au fost afectati direct de masurile lui Boc. Eu, spre exemplu, lucrez la privat in timp ce sunt si student (dupa invataturile lui Videanu, sa muncim mai mult daca vrem sa traim bine smile.gif ), parintii mei la fel lucreaza in mediul privat, bunicii de bine de rau se descurca cu pensia pe care o au. Deci nu pentru bani mi-ar placea sa plece astia. Mi-ar placea sa plece pentru ca mi se pare inacceptabil sa traim in dictatura dupa ce unii au murit pentru libertate, mi se pare inacceptabil sa nu fie autostrazi in tara unde Basescu a fost de 5 ori ministru la transporturi, mi se pare inacceptabil ca daca Doamne-fereste ajung la spital cu o apendicita sa mor din greseala unui medic prost platit si stresat de grija zilei de maine, mi se pare inacceptabil ca dupa reforma educatiei sa am la master profesori care dau cursuri ce par scrise de Igas, mi se pare inacceptabil ca puterea sa aiba atitudinea unui mosier fata de iobagi la adresa populatiei, si multe alte lucruri. Pentru mine asta ar fi traiul mai bun. Si ca mine cred ca judeca destui in tara asta. Un asemenea nivel de coruptie si de aroganta e greu de tolerat pentru oricine, dar poate de departe se vad altfel lucrurile. Poate ca nu sunt Crin si Ponta cei mai buni, dar sunt absolut sigur ca nu vor avea acelasi tupeu si aceeasi nesimtire ca Basescu, Udrea, Videanu si toata sleahta lor de imbogatiti pe banul statului. Cand o sa aud de Antonescu ca si-a dat singur casa, ca a vandut flota, ca a luat marmura tarii sau parcarile din Bucuresti, atunci o sa il consider la fel, pana atunci eu ii ofer o sansa. E parerea mea.
Sincer, daca s-ar putea mie mi-ar placea sa fie monarhie pe modelul britanic, dar dupa regele Mihai nu are cine veni, asa ca din pacate pe linia asta la noi slabe sperante

This post has been edited by Synyster: 7 Feb 2012, 12:08

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
Dan73
post 7 Feb 2012, 12:16
Post #177

Membru autentic

Problema vine cand trebuie sa iti argumentezi parerile alea blush.gif Cu minciuna conform careia oamenii aia au iesit in piata pentru malai nu prea merge. Evident, toti speram sa traim mai bine insa in piata s-a scandat si "anticipate" pe langa jos base si guvernul. Daca tu din Tunisia stii mai bine...ma rog.

--------------------
+
Madriann
post 7 Feb 2012, 13:01
Post #178

Membru autentic

Nu am nici o problema in a-mi argumenta parerea. Din ce am vazut la TV si in presa, s-au cerut o multime de lucruri:
- ia-ti labele de pe SMURD.
- Jos Guvernul/ Jos Boc/ Jos Base
- Salvati Rosia Montana;
- PDL si USL = aceeasi mizerie"...si multe altele.
- Vrem pensia inapoi;
- Afara FMI;
- Jos : coruptia, hotia, minciuna, ipocrizia, Roberta, vanzatorii de tara;
- + multe altele, mai mult sau mai putin inspirate.

Dupa care vin Orban, Crin, Ponta s.a.m.d. erijati in reprezentanti ai poporului, cerand "anticipate" 6-8 luni inainte de termenul normal, refuzand sa lucreze in parlament - tie ti se pare normal? Mie imi da cu virgula icon_mrgreen.gif
Cine impiedica opozitia sa participe constructiv la lucrarile parlamentului, sa propuna legi/amendamente in folosul populatiei, daca tot sunt ingrijorati de soarta natiunii?
Asta este, pe astia i-am votat pentru 4 ani (pe unii chiar de mai multe ori wacko.gif ), nu mai pupa data viitoare. Daca faci anticipate si dupa 6 luni, e tot rau, ceri anticipate din nou? huh.gif
Dorim schimbarea doar-doar s-o schimba ceva cu altii, ce de la astia nu primim sigur nimic. Ne agatam de o bruma de speranta asa cum am facut-o si cu CDR.
Ok...votati anticipatele, votati schimbarea....se pare ca nu invatam nimic din trecut.
Daca ma gandesc mai bine, tot un drac...vreau si eu anticipate! RO_flag.gif
Sus Crin! icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Madriann: 7 Feb 2012, 14:05

--------------------
+
adi_ar
post 7 Feb 2012, 13:47
Post #179

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

In afara de a milita pentru "liniste" mie imi este neclara optiunea ta!!!
Aia cereau cate o chestie concreta, marunta dar concreta. Impreuna, solicitarile exprima o stare de fapt.

This post has been edited by adi_ar: 7 Feb 2012, 13:48

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Madriann
post 7 Feb 2012, 14:03
Post #180

Membru autentic

Pai ai prins foarte clar ideea radmasa.gif ...vreau liniste si habar nu am cu cine sa votez .
Curat Caragiale drunksinging.gif

--------------------
+
7 Pages « < 4 5 6 7 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 10:14
Dacia