Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
ai si tu dreptate
![]() nu o sa se mai vanda piese in vitan din spatele unui mcv o sa fie un lodgy |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-06-xxx
2005 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(andreig1982 @ 7 Feb 2012, 18:28) nu o sa se mai vanda piese in vitan din spatele unui mcv o sa fie un lodgy usa de la haion e pe post de acoperis in caz de ploaie ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
se vede ca sunt obosit
la asta nu m-am gandit ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-06-xxx
2005 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Or sa reapara stinghiile de lemn din portbagaj
![]() |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
<span class='edit'>8 Feb 2012, 10:29:</span>
QUOTE(andreig1982 @ 7 Feb 2012, 18:54) te-ai gandit poate ca forma aia a belugai are rost? gen sa transporte fuselaje sau aripi de airbus in interior Nu i-a trecut prin cap. Numai prosti pe aici. Acum, ca stiu de ce, mi se pare muult mai frumoasa! This post has been edited by corbex: 8 Feb 2012, 09:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
absolut.. daca stiam nici nu puneam poza...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Mai eu nu as vrea inca sa ma bag in detalii despre cat de buna o fi sau nu atata vreme cat nu am avut ocazia sa studiez una ! Dar sa nu uitam ca daca e suficient de buna sa isi faca treaba cu niste costuri minime atunci e un succes si un produs foarte bine facut.
A compara un astfel de automobil de biget cu altele e cel putin ridicol. Stiti voi la ce ma refer . Ca arata cum arata sa fim seriosi nici loganul nu e mai frumos si tot sa vandut in draci. De ce ? Pentru ca e suficient de practic si ieftin cat sa trecu cu vederea urateniile. |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Uzina din Maroc:
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
montañes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 June 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Spain
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Tot cautand stiri, foto/video despre inaugurarea fabricii din Maroc, am trecut si pe langa un clip postat de Dacia in vara despre sectia de Matrite. Apare acolo la un moment dat si o capota de Lodgy. Dar anul trecut, in vara, inca nu stiam ce vedem:
MatriteLodgy.JPG ( Size: 308.69k ) Number of downloads: 1784 Tot de acolo, reperul asta pare a fi un interior de capac de portbagaj. E de Logan actual? Ca nu imi seamana... BooTrunk.JPG ( Size: 230.91k ) Number of downloads: 1929 This post has been edited by Alfred: 12 Feb 2012, 23:12 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(Alfred @ 12 Feb 2012, 23:09) Tot cautand stiri, foto/video despre inaugurarea fabricii din Maroc, am trecut si pe langa un clip postat de Dacia in vara despre sectia de Matrite. Apare acolo la un moment dat si o capota de Lodgy. Dar anul trecut, in vara, inca nu stiam ce vedem: ba stiai da' n-ai facut tu legatura ![]() a fost si stirea asta vara in care se spunea ca un numar de angajati DACIA, cunosc deja formele viitoarelor modele DACIA; era vorba de cei care lucreaza in sectia matrite/presaj ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 13 Feb 2012, 09:54 |
--------------------
-
-
|
|
dan ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 February 12 ![]() |
http://www.adevarul.ro/locale/pitesti/Prim...644985521.html#
o serie de poze, inclusiv una cu bordul( aproape tot) montat Attached thumbnail(s) 8.jpg ( Size: 48.91k ) Number of downloads: 1764 |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
LivianBoy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 May 11 ![]() |
ugly
|
--------------------
dacia
1310 Li
- 93-LIV
2002
|
|
Spyke46 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 1 September 11 ![]() |
De ce toata lumea inca se mai asteapta sa iasa ceva wow de la Dacia??? Mi se pare ca folosesc design clasic, consacrat, fara artificii pentru a-si solidifica pozitia in vest, urmand ca apoi sa inceapa probabil sa experimenteze, iar asta ar trebui sa dureze ceva ani (vezi KIA)... Bordul seamana enorm de mult ce ce au prezentat fracezii in revista lor
|
--------------------
Ford
Mondeo
2006
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Caroserie cu structura de 5 stele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Asta e uzina aia plina de roboti, nu?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Feb 2012, 14:10) Singura diferenta fata de o fabrica din nemtia, este ca muncitorul poarta manusi albe. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dan ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 February 12 ![]() |
Din pacate nu am vazut nici o imagine a structurii de rezistenta in intregime; in revista frantuzeasca scria ceva legat de faptul ca datorita ei (stucturii) nu va fi posibil un acoperis panoramic.
Si din ce vad nici frane spate pe disc nu vor fi. |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Structura de rezistenta pentru ce? Istoria a demonstrat ca se cumpara la greu baracile astea marca Dacia si cu 3 stele la siguranta, nu-s fraieri sa cheltuie in plus cu asta, daca oricum se cumpara.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 14 Feb 2012, 12:54) In sfarsit! Nu inteleg ce a fost atat de greu pana acum sa remodeleze porcaria aia de polistiren... Geez 16 Feb 2012, 14:00: QUOTE(LivianBoy @ 13 Feb 2012, 23:46) Cred ca daca ar fi fost plansa de bord de Ferrari, si tot "ugly" ar fi fost pt unii... De fapt problema unora este aceea ca otomobilu' are sigla Dacia pe el... This post has been edited by Dsign: 16 Feb 2012, 13:00 |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 16 Feb 2012, 12:58) otomobilu' are sigla Dacia pe el... oricum, faza cu sigla DACIA a fost o hotarare de ultim moment (2010) ca initial era prevazut sa poarte doar embleme Renault ![]() |
--------------------
-
-
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 16 Feb 2012, 12:58) In sfarsit! Nu inteleg ce a fost atat de greu pana acum sa remodeleze porcaria aia de polistiren... Geez <span class='edit'>16 Feb 2012, 14:00:</span> Cred ca daca ar fi fost plansa de bord de Ferrari, si tot "ugly" ar fi fost pt unii... De fapt problema unora este aceea ca otomobilu' are sigla Dacia pe el... Ca mare adevar graiesti ! Putea sa arate mai ceva ca un Ferrari ca tot "bleah e dacie dao dracu e urata e de proasta calitate si scumpa " se auzea intruna ! Puteau aia de la Dacia sa o vanda pe gratis ca tot scumpa ar fi fost pentru papatorii de TDI-uri SH cu 600.000 km dati inapoi la 150.000 si cumparate cu 7000 de euro din germania ! P.S. Ca si unul care lucreaza oarecum in domeniu domnilor nu va mai mintiti singuri desi stim ca va place , NU exista masina diesel mai veche de 2-3 ani care sa plece din Germania cu mai putin de 100-150.000 km in bord. Scuze de offtopic ! Revenind la subiect: Bordul chiar arata mai bine ! Si in opinia mea arata chiar mai bine decat bordul de la Seat Ibiza (Modelul nou) sau decat la Skoda Fabia (cel putin in opinia mea si la o prima vedere ) |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce legatura este intre bordul celor doua cu cel de lodgy, ca nu-mi dau seama de ce le compari?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa polistirenul de la pedalier, vad si niste canale pentru aer, oare sa aibe flux de aer si in spate?
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
P-A-C-O |
![]()
|
daca masina este si in configuratie 7 locuri, tu ce parere ai?
|
--------------------
-
-
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 11:42 |