Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.822 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De cativa ani, ca era sa iau foc cu pocnitorile alea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Feb 2012, 15:03) ![]() Deci nu ma pot abtine: maestre, astea mai rasarite cand le-ai dobandit, ca daca ma caut un pic gasesc niste poze de acu' cativa ani din casa de la matale cand vindeai ceva, si nu ar fi foarte onorante, ca sa zic asa... This post has been edited by IRONICK: 22 Feb 2012, 15:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Bre argoane, franele de le vad pe Doggy asta sunt maricele. Vorbind, desigur, in comparatie cu cele de MCV
Mai iegzact, este un bun punct de plecare pentru un nou upgrade la franele Loganului meu ![]() |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Comentariul unui utilizator pe site-ul promotor la articolul despre intalnirea duster:
" #1 ionut| astazi, 18:47 sa va zic ceva cu adevarat interesant!!! intalnirea duster, treaba lor..rules, dar sambata pe 18 febr pe la ora 22 cine se dadea pe Paduchiosu (intre Moroieni si Sinaia) ???!!! eee, se dadeau 5 dacii Lodgy albe cu nr AG Probe siiiiii..intre ele.......... 2 DACII LOGAN, NOUL LOGAN!!!! am Octavia si sunt mandru de ea, dar va zic noul LOGAN arata maaarfaa la exterior: seamana fff mult cu noul megane si cu noul opel astra!!! dc si la interior fac ceva nou si mai baga si 2, 3 motoare bune...si tin pretul de acum, o sa planga concurenta!!! deci, Promotor, dc vrei sa faci un teaser bun urmariti limita nordica a judetului Dambovita si s-ar putea sa aveti o surpiza!!! " |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
daca ar fi logan 2 in probe pe strazile patriei sau aiurea am stii
nu avem noi nevoie sa ne informeze promotor sau orice alt site de profil |
--------------------
/
/
/
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nu stiu, poate s-a mai spus, eu am văzut în filmul ăla cu uzina din Tanger insonorizant pe capota motor și susținere cu telescoape. Mai are și polistirenul ăla de sub pedalier profilat cu foot rest, deja e mai bine ca la Logan
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(asgard1955 @ 23 Feb 2012, 20:38) Comentariul unui utilizator pe site-ul promotor la articolul despre intalnirea duster: " #1 ionut| astazi, 18:47 sa va zic ceva cu adevarat interesant!!! intalnirea duster, treaba lor..rules, dar sambata pe 18 febr pe la ora 22 cine se dadea pe Paduchiosu (intre Moroieni si Sinaia) ???!!! eee, se dadeau 5 dacii Lodgy albe cu nr AG Probe siiiiii..intre ele.......... 2 DACII LOGAN, NOUL LOGAN!!!! am Octavia si sunt mandru de ea, dar va zic noul LOGAN arata maaarfaa la exterior: seamana fff mult cu noul megane si cu noul opel astra!!! dc si la interior fac ceva nou si mai baga si 2, 3 motoare bune...si tin pretul de acum, o sa planga concurenta!!! deci, Promotor, dc vrei sa faci un teaser bun urmariti limita nordica a judetului Dambovita si s-ar putea sa aveti o surpiza!!! " nu stiu de ce mi-e greu sa cred ce zice ala. Ori e un pont fix de la dacia.. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
DACA intradevar este asa atunci ar cam fi si timpul ! Adica modelul actual are 8 ani de zile de cand este in productie !
|
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 23 Feb 2012, 21:53) Nu mai, este adevar. Cum sa acuzi maimutele de la Dacia ca trimit postaci pe internet? ![]() Doggy este tot un MCV, dar cu o singura usa in spate. Noutate, tehnologie? Doar crom. Partea nasoala o sa fie ca o sa coste mai mult decat un MCV. This post has been edited by IRONICK: 24 Feb 2012, 14:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
PetruDez |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 24 Feb 2012, 14:09) Nu mai, este adevar. Cum sa acuzi maimutele de la Dacia ca trimit postaci pe internet? ![]() Doggy este tot un MCV, dar cu o singura usa in spate. Noutate, tehnologie? Doar crom. Partea nasoala o sa fie ca o sa coste mai mult decat un MCV. De unde stii poate in versiunea de top o sa aiba suspensie independenta pe spate ! Discuri ventilate, ESP, si o siguranta la EURONCAP de macar 4 stele ! Si nici no sa fie asa de scumpa ! This post has been edited by PetruDez: 24 Feb 2012, 14:18 |
--------------------
Renault
2007/2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(PetruDez @ 24 Feb 2012, 14:18) De unde stii poate in versiunea de top o sa aiba suspensie independenta pe spate ! Discuri ventilate, ESP, si o siguranta la EURONCAP de macar 4 stele ! Suspensie independenta pentru ce? Este foarte buna puntea H. Discuri ventilate pe spate nu are nici o masina. Siguranta de 4 stele unde? Unde vezi tu structura noua? Unde este bieleta suplimentara de pe oala? 22.jpg ( Size: 547.74k ) Number of downloads: 2475 4.jpg ( Size: 49.92k ) Number of downloads: 2465 88.jpg ( Size: 671.17k ) Number of downloads: 1940 ESP? Inmatricularea din Franta inainte de termen iti spune ceva? Mai ai multe impresii si fixuri de la coltul strazii? O lalaiti inainte cu suspensia voastra independenta si discuri pe spate, cand sunt alte probleme mult mai mari. QUOTE(PetruDez @ 24 Feb 2012, 14:18) ![]() ![]() ![]() MCV 7 locuri este 13.000Euro. Doggy cat o sa coste cu doua mii mai mult. This post has been edited by IRONICK: 24 Feb 2012, 14:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
hai cu noul logan ca lodgy s-a cam fasait pana sa apara pe strazi.....
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
PetruDez |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 24 Feb 2012, 14:24) Suspensie independenta pentru ce? Este foarte buna puntea H. Discuri ventilate pe spate nu are nici o masina. Siguranta de 4 stele unde? Unde vezi tu structura noua? Unde este bieleta suplimentara de pe oala? 22.jpg ( Size: 547.74k ) Number of downloads: 2475 4.jpg ( Size: 49.92k ) Number of downloads: 2465 88.jpg ( Size: 671.17k ) Number of downloads: 1940 ESP? Inmatricularea din Franta inainte de termen iti spune ceva? Mai ai multe impresii si fixuri de la coltul strazii? O lalaiti inainte cu suspensia voastra independenta si discuri pe spate, cand sunt alte probleme mult mai mari. ![]() ![]() ![]() MCV 7 locuri este 13.000Euro. Doggy cat o sa coste cu doua mii mai mult. Stii ca nu vorbeam serios nui asa ??? |
--------------------
Renault
2007/2014
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 22 Feb 2012, 16:14) Am zis ca-s mici in comparatie cu caroseria, io nu am dric. Si eu am 280 fata si 240 pe spate, adica pe spate-s mai mari decat are Loganul pe fata, care are cam aceasi marime ca si caroserie, daca te incalzeste cu ceva. Dogy nu stiu cat are, poate-mi spui. This post has been edited by argon: 24 Feb 2012, 14:58 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Feb 2012, 14:24) ESP? Inmatricularea din Franta inainte de termen iti spune ceva? Mai ai multe impresii si fixuri de la coltul strazii? O lalaiti inainte cu suspensia voastra independenta si discuri pe spate, cand sunt alte probleme mult mai mari. Adevarul e ca si un amarat de sistem ASR este greu/scump de implementat pe masina ![]() Cred ca se datoreaza prezentei senzorilor ABS de la rotile autoturismului (ca tot avem ABS in serie de ceva vreme) ![]() ASR-ul ala nu e deloc compatibil cu ABS-ul ![]() ![]() LE: QUOTE(aleksanders @ 24 Feb 2012, 14:27) hai cu noul logan ca lodgy s-a cam fasait pana sa apara pe strazi..... Ia cu paine: Noul model Dacia Lodgy va fi disponibil în rețeaua de service-uri din această primăvară This post has been edited by P-A-C-O: 24 Feb 2012, 17:41 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
dia_ph2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 29 September 08 From: Targoviste ![]() |
QUOTE(asgard1955 @ 23 Feb 2012, 21:38) sa va zic ceva cu adevarat interesant!!! intalnirea duster, treaba lor..rules, dar sambata pe 18 febr pe la ora 22 cine se dadea pe Paduchiosu (intre Moroieni si Sinaia) ???!!! eee, se dadeau 5 dacii Lodgy albe cu nr AG Probe siiiiii..intre ele.......... 2 DACII LOGAN, NOUL LOGAN!!!! am Octavia si sunt mandru de ea, dar va zic noul LOGAN arata maaarfaa la exterior: seamana fff mult cu noul megane si cu noul opel astra!!! dc si la interior fac ceva nou si mai baga si 2, 3 motoare bune...si tin pretul de acum, o sa planga concurenta!!! deci, Promotor, dc vrei sa faci un teaser bun urmariti limita nordica a judetului Dambovita si s-ar putea sa aveti o surpiza!!! " Am vazut azi pe DN71 convoiul celor cateva masini Lodgy, intre care si 2 camuflate. Nu cred totusi ca ar fi fost Logan 2, pareau tot Lodgy dupa cat de umflate erau. |
--------------------
Dacia
Logan ph2, 1.4mpi
2008, Laureate, Abs
|
|
dan ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 February 12 ![]() |
|
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(dan ionut @ 24 Feb 2012, 23:48) QUOTE Potrivit Dacia, masina a fost testata pe 1,9 milioane km, pe drumuri sinuoase, pavate, prin praf si alte conditii extreme. 1,9 milioane km per 100 de masini ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 25 Feb 2012, 15:09 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Adică fix pixul.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Eu cred ca s-au inasprit normele euroncap asa ca tot maxim 3 stele va lua.
1900000/100=19000/masina, nesemnificativ. Daca testa macar 200000 km pe masina mai era ceva dar pe ei ii intereseaza sa nu se strice in primii 100000 km si sa aiba cheltuieli pe garantie. This post has been edited by asgard1955: 25 Feb 2012, 18:57 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(asgard1955 @ 25 Feb 2012, 18:53) 1900000/100=19000/masina, nesemnificativ. Daca testa macar 200000 km pe masina mai era ceva dar pe ei ii intereseaza sa nu se strice in primii 100000 km si sa aiba cheltuieli pe garantie. stai linistit ca procedura de rulaj a firmelor ce au contracte cu Renault este speciala conceputa astfel incat sa rezulte "fizic" un rulaj de 3 ori mai mare fata de o masina de serie, deci: 20Kkm X 3 insa cu drumurile de la noi ajunge la 20kkm X 5 (conform estimarilor celor de la POLYMONT) ![]() la finalul rulajului de anduranta, masina are teoretic/"fizic" 100 Kkm iar practic pe TdB 20 kkm ![]() Dupa terminarea rulajului, la aceste masini se schimba discurile+placutele de frana se spala/curata bine si ajung ca masini de test-drive sau masina proaspat lansata in varianta SH ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 25 Feb 2012, 21:47 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' ce, Lodgy asta e vreun tanc, pe langa cele enumerate de tine? Sau vreo minune a tehnicii?
Evident ca tot 3 stele ia. Bune si alea, sa fie primite. This post has been edited by Markos: 25 Feb 2012, 20:59 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
Dar nu trebuie sa fie tanc, e bine si de plastic dar facuta cum trebuie, plus un SRP , airbaguri secventiale, minim 6 in standard, nu doar doua airbaguri chioare single stage cum are gama Dacia. De asemenea ar fi trebuit sa lucreze mai mult la structura laterala, ca-s de mamaliga, sa nu se indoaie ca Loganul si Sandero, care-s e mai slabe ca si Aveo ala de 1.5 stele la impactul lateral.
This post has been edited by argon: 25 Feb 2012, 21:15 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
mama ce expert in siguranta auto. mai ales aia cu loganul mai slab ca kaveo
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Markos |
![]()
|
argoane, tu ai vazut pozele de pe topicul asta? Alea "oficiale", de pe linia de montaj adica.
Vezi tu mai mult de 3 stele? This post has been edited by Markos: 25 Feb 2012, 21:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 17:17 |