Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
adryan8 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.804 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 10 May 2012, 21:51) Cum sa spui asta? Nu au declarat ei oficial ca au marit compartimentul motor sa aiba loc noile motoare? 1.2 este un monstru de motor. ![]() QUOTE(adryan8 @ 10 May 2012, 22:40) Hai nu ma-nnebuni? Te-ai trezit fix dupa 4 ani pe topicul asta?QUOTE(Spyke46 @ 8 May 2012, 00:17) =)) acum ca a comentat despre tot ce se putea la partea mecanica (in mod negativ evident) se ia si de reclama... deci orice face Dacia e prost. Inteleg ironie, reticenta... dar totusi parca e prea de tot Astept o dovada cat de mica. Asa cu argumente tehnice si explicate macar cum o fac si eu. Hai baieti? Hai Dacia! Hai ca ati devenit din ce in ce mai patetici.This post has been edited by IRONICK: 10 May 2012, 22:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Spyke46 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 1 September 11 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 10 May 2012, 21:43) Astept o dovada cat de mica. Asa cu argumente tehnice si explicate macar cum o fac si eu. Hai baieti? Hai Dacia! Hai ca ati devenit din ce in ce mai patetici. Mai... zau ca nu inteleg care ti-e problema? Nam nici o treaba cu Dacia ![]() ![]() Nu cred ca am zis vrodata ca nu ai dreptate, esti de departe cel mai documentat, si posibil cel mai bun, de pe aici (si acu o sa imi sara altii in cap) doar ca negativismul asta ma sacaie. Acu na ai dreptate, nu are cele mai bune piese, nu o fi ea cea mai bine asamblata sau cea mai stralucit desenata... dar per total, ca pachet e ok pentru ce se vrea a fii, a little faith si asteapta sa o conduci inainte sa iti dai cu parearea asupra comfortului si fealing-ului la volan, poate te surprinde. SI nu nu sunt de la DACIA =)))))))))))))))))))))))))))) This post has been edited by Spyke46: 10 May 2012, 22:11 |
--------------------
Ford
Mondeo
2006
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 19:44 |