Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 40 41 42 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul

adryan8
post 10 May 2012, 21:40
Post #1231

Membru

Group: Members

"=)) acum ca a comentat despre tot ce se putea la partea mecanica (in mod negativ evident) se ia si de reclama... deci orice face Dacia e prost. Inteleg ironie, reticenta... dar totusi parca e prea de tot "

da ce sa faci sunt tot felul de oameni pe forumuri...

This post has been edited by adryan8: 10 May 2012, 21:41

--------------------
Logan 1.6 90 hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 10 May 2012, 21:43
Post #1232

-

From: Romania

QUOTE(paul_damian @ 10 May 2012, 21:51)
in schimb mi s-a parut ca botul e mai scurt decat la Logan/MCV.
*
Cum sa spui asta? Nu au declarat ei oficial ca au marit compartimentul motor sa aiba loc noile motoare? 1.2 este un monstru de motor. radmasa.gif
QUOTE(adryan8 @ 10 May 2012, 22:40)
da ce sa faci sunt tot felul de oameni pe forumuri...
*
Hai nu ma-nnebuni? Te-ai trezit fix dupa 4 ani pe topicul asta?
QUOTE(Spyke46 @ 8 May 2012, 00:17)
=)) acum ca a comentat despre tot ce se putea la partea mecanica (in mod negativ evident) se ia si de reclama... deci orice face Dacia e prost. Inteleg ironie, reticenta... dar totusi parca e prea de tot
*
Astept o dovada cat de mica. Asa cu argumente tehnice si explicate macar cum o fac si eu. Hai baieti? Hai Dacia! Hai ca ati devenit din ce in ce mai patetici.

This post has been edited by IRONICK: 10 May 2012, 22:00

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
Spyke46
post 10 May 2012, 22:11
Post #1233

Membru incepator

QUOTE(IRONICK @ 10 May 2012, 21:43)
Astept o dovada cat de mica. Asa cu argumente tehnice si explicate macar cum o fac si eu. Hai baieti? Hai Dacia! Hai ca ati devenit din ce in ce mai patetici.
*

Mai... zau ca nu inteleg care ti-e problema? Nam nici o treaba cu Dacia smile.gif) nici macar Dacia ca masina personala nam smile.gif) Sunt doar cu capu si imi place sa fiu optimist cu "marca nationala".
Nu cred ca am zis vrodata ca nu ai dreptate, esti de departe cel mai documentat, si posibil cel mai bun, de pe aici (si acu o sa imi sara altii in cap) doar ca negativismul asta ma sacaie. Acu na ai dreptate, nu are cele mai bune piese, nu o fi ea cea mai bine asamblata sau cea mai stralucit desenata... dar per total, ca pachet e ok pentru ce se vrea a fii, a little faith si asteapta sa o conduci inainte sa iti dai cu parearea asupra comfortului si fealing-ului la volan, poate te surprinde. SI nu nu sunt de la DACIA =))))))))))))))))))))))))))))

This post has been edited by Spyke46: 10 May 2012, 22:11

--------------------
Ford Mondeo 2006
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!

--------------------
42 Pages « < 40 41 42
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 19:44
Dacia