Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
Dacia Lodgy la Top GearAICI
|
--------------------
uuu
uuu
- ...
uuu Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Când pe ecran a apărut noul model Dacia Lodgy, produs în Maroc, toți spectatorii și cei trei prezentatori au izbucnit în râs. Nesimtiti ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mie nu mi se pare ca ar arata mai rau decat alte autoturisme similare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Sincer dar sincer nu vad de ce sunt asa de infumurati englezii cand vad nu stiu ce masina !
Sa nu uitam ca practic toata industria lor auto a dat faliment si este detinuta de indieni sau de nemti. Si sa nu uitam o alta mare calitate a industriei auto englezesti....: au o fiabilitate de ra**t ! Te rogi tare la dumnezeu daca vrei sa faci si tu un drum mai mare de 50 km ! Asa ca sincer nu vad de unde atata superioritate ! Ah ca au avut odata ...si Franta a fost cea mai mare putere terestra din europa odata ....... Dar revenind la ale noastre masina asta incepe chiar sa imi placa. Nu e cea mai frumoasa sau cea mai stilata pe care am vazuto dar incepe sa imi placa din ce in ce mai mult ! Ok imi placea si inainte dar.... Se stie vreo ceva de nivelul antifonarii ? Ma refer oficial vreun test ceva ? |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 19 Feb 2012, 00:06) Mda, ce consolare ![]() 5pontiacaztek.jpg chanaeracm81.jpg ssangyongrodius1.jpg motoringgraphics2842469.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mishu_wrc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 September 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mie-mi place cum zic "Dașiia", zici ca-s moldoveni
![]() This post has been edited by Markos: 19 Feb 2012, 13:57 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(PetruDez @ 19 Feb 2012, 08:38) Sincer dar sincer nu vad de ce sunt asa de infumurati englezii cand vad nu stiu ce masina ! pentru ca sunt cei mai nationalisti; pentru ei exista doar Range, Aston, Mini, etc ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aiurea, exista doar masini nemtesti, de mult mai multe ori lauda Ford, BMW sau Audi decat alea a lor nationale
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nu neaparat sun pro nemtesti cat in general "dau in cap" celor frantuzesti, lucru normal daca ne gandim ca e vorba de englezi
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Emisiunea Top Gear e un pamflet si trebuie tratata ca atare. Iar englezii pot zice ce vor acum,insa cand masinile Dacia vor intra in UK ... hai sa zicem ca am un déjà vu relativ la vanzari...
|
--------------------
------
------
------
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
degeaba ziceti voi de "engleji", dar atat cei de la top gear cat si fifth gear au rostit cuvinte "numai de bine" despre produsele dacia.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(PetruDez @ 19 Feb 2012, 08:38) au o fiabilitate de ra**t ! Te rogi tare la dumnezeu daca vrei sa faci si tu un drum mai mare de 50 km ! Se stie vreo ceva de nivelul antifonarii ? Ma refer oficial vreun test ceva ? Hai sa nu exageram cu fiabilitatea.Am prieteni cu modele de Rover,Range Rover si nu s-au plans de ele. Si ce antifonare ai vazut tu la Dacia?Peste 3000 rot/min zici ca intra motorul peste tine. Dacia Logan au fost masini ok,raportat la pret,daca te mai si pricepi,mai faci un bricolaj sau ceva substantial gen Dsign iese ceva chiar fain. Insa Lodgy este chiar urata,Am mai zis,Loganul in 2004 l-am digerat mult mai usor! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.814 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 14 Feb 2012, 11:54) Nu ai stare? Insonorizantii aia nu i-ai vazut? Aia de la baza pragului si in lateralele bordului ... tot copy/paste.QUOTE(PetruDez @ 19 Feb 2012, 08:38) Am mai spus, masina este fix acelasi rahat ambalat in alt staniol. Ca unii vor sa creada ca este o masina noua, ca acum are alt tablou de bord, este alta treaba. Destui au pus botul la Duster.Se observa acelasi sasiu, lonjeroane, oale roti fata cu rulmentul ala subdimensionat si zgomotos, acelasi planseu pe care stau scaunele la fel ca si la Logan, rezervor, punte spate, cuie de usi zgomotoase, basculele alea din tabla triunghiulare, punte fata, ultima centura prinsa de tavan ca la mcv, etc ... dar are tablou de bord cromat pentru cocalari! Confort, tinuta de drum si ce mai vreti voi (insonorizare, calitatea aerului, ergonomie, bla), ciuciu! Siguranta? Pai tot 3 stele amarate, ca nu are nici o traversa sau intaritura suplimentara. 40.jpg ( Size: 555.88k ) Number of downloads: 1042 22.jpg ( Size: 547.74k ) Number of downloads: 1136 36.jpg ( Size: 535.55k ) Number of downloads: 1117 This post has been edited by IRONICK: 21 Feb 2012, 17:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
de ce ar produce Dacia in paralel MCV si Lodgy?
care sunt ratiunile? nu se vor canibaliza? This post has been edited by daciafan: 21 Feb 2012, 17:12 |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai lumea o sa puna botul la DOGGY, arata diferit de MCV, o sa creada ca este o masina noua. Dar de fapt este o saritura din lac in put.
This post has been edited by IRONICK: 21 Feb 2012, 17:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Feb 2012, 16:46) Insonorizantii aia nu i-ai vazut? Aia de la baza pragului si in lateralele bordului ... in poza nu mi-au sarit in ochii ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(P-A-C-O @ 21 Feb 2012, 18:29) in poza nu mi-au sarit in ochii Ce sa descopere mai? Ca tamburii au in sfarsit mici aripioare de racire pe ei ca la o Lada din '70? Ma lesi cu tehnologia asta noua de acum 30-40 ani?![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
La Lada era o carcasa din Al. cu bucsa interioara din fonta pe interiorul careia se realiza franarea cu sabotii cu auto reglare, initial erau doar la 1500 fiind de conceptie Fiat, in speta luati de pe 125 daca nu ma insel. La Lodgy sunt din fonta cu radiator de racire asa cum se poate observa. Apropo Lada (Fiat 124) a fost proiectata in anii '60 si are aceiasi platforma cu Fiat 1300-1500 si 125. La noi, scuze marocani, progres in tehnologie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
- GL-07-***
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
IRONICK |
![]()
|
Si astia au reglaj automat, desi primul model Lucas era vai de mama lui. Nu l-am vazut niciodata sa functioneze.
RAI LUCAS.jpgRAI BENDIX.jpg Revenind la noutati, s-a schimbat pozitia condensorului si traseul conductelor ac. This post has been edited by IRONICK: 21 Feb 2012, 21:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
GBi |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
Dar sacunele tot asa "ergonomice" cum sunt pe gama din prezent daciiiiia vor fi si pe baraca Doggy?
|
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
Markos |
![]()
|
Ca doar n-oi vrea fotolii de la Mobexpert.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
GBi |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 21 Feb 2012, 23:52) Nu a cerut nimeni Recaro,Sparco sau FK Automotive pe conservele cu roti de la daciiia, dar macar pot modifica si ei ceva la ele, un gram mai profilat spataru si sezutul sau posibilitatea sa poti opta pt. alte scaune cu o suma in plus la achzitionarea masini, cum ofera alti producatori. Ps: din 2004 nu au facut mare "cacao" la toata gama lor. |
--------------------
Daciaaa
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai asta e și ideea. Dacă nu-ți convine, nu cumpăra, le vor scadea vanzarile si vor lua masuri. Pana atunci, câinii latră, caravana trece.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(GBi @ 21 Feb 2012, 22:48) Sezutul o sa fie mai lung, iar spatarul mai inalt. Vor avea o forma mult mai profilata si suport lateral mai bun. Consola centrala va avea integrata o cotiera, iar frana de mana este pozitionata ergonomic. Scaunul va avea reglaje suplimentare, inclusiv pentru unghiul sezutului. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Feb 2012, 09:58) Sezutul o sa fie mai lung, iar spatarul mai inalt. Vor avea o forma mult mai profilata si suport lateral mai bun. Consola centrala va avea integrata o cotiera, iar frana de mana este pozitionata ergonomic. Scaunul va avea reglaje suplimentare, inclusiv pentru unghiul sezutului. Ai fost ironic asai ? |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
argon |
![]()
|
Dar vai ce uzina dotata, cat profesionalism, oare nenorocitii angajati pe salarii de nimic acolo stau in papuci de casa prin fabrica? Prin casa am prelungitoare mai rasarite ca ala. 36.jpg ( Size: 120.75k )
Number of downloads: 784
Iar trecand peste tamburii de pe spate, discurile + etrierele alea minuscule fata de caroserie sunt de tot rasul. This post has been edited by argon: 22 Feb 2012, 10:31 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
GBi |
![]()
|
|
--------------------
Daciaaa
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 11:44 |