Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.812 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Alfred @ 31 Jan 2012, 15:25) Cel putin in privinta manevrei lui Villeneuve, mi se pare ca s-a caznit din rasputeri sa il arunce pe Prost in perete: http://www.tropheeandros.com/index.php/vid...star-superbesse - filmuletul 5: finala 2 Elite Sup 1 - Pe la 00:15 se vede cum si Villeneuve era sa muste peretele din stanga de cat de mult a tras de volan ca sa il sicaneze pe Prost. Nici urma sa isi pastreze trasa pe partea dreapta a circuitului. Sa fim seriosi, si-a cautat-o cu lumanarea. Prost s-a bagat prost sa ii inchida trasa. Si nu este prima data. This post has been edited by IRONICK: 31 Jan 2012, 15:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
4x4 |
![]()
|
Asta iar vrea sa omoare pe cineva.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 30 Jan 2012, 17:22) HOLLY F****** S***! [attachmentid=1627783473] Mai urat de atata nu cred ca puteau sa imbine bara spate. am asa un feeling ca ce se vede in poze nu este o masina de serie, si nici macar de pre-serie ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
floppinnel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 20 December 06 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 31 Jan 2012, 17:46) Dupa ce au pus pozele si pe site-ul oficial si unii au si vazut-o pe strada...adica si acum mai modifica la ea?? ![]() Sa fim seriosi, io zic ca asta e varianta finala...dar mai poti spera in continuare |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 , Dynamique 1.6 Benzina
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@floppinel am impresia ca paco se referea la altceva si anume ca acel lodgy pozat la benzinarie este un "mule", adica o caroserie sub care se testeaza anumite componente si/sau subansamble tehnice. la un "mule" conteaza alte chestii si nu imbinarile sau calitatea asamblarii.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE Dacia Lodgy bagă zâzanie între doi campioni mondiali Jacques Villeneuve acuză organizatorii concursului Trophee Andros că l-au favorizat pe Alain Prost. Trofeul câștigat de fostul campion mondial de Formula 1 Alain Prost, la volanul unei Dacia Lodgy, este contestat de un alt mare pilot. Jacques Villeneuve, concurent și el în cursa pe gheață, spune că totul a fost aranjat în favoarea lui Prost și a Daciei de raliu. A condus ca un „nebun" și a câștigat detașat cursa pe gheață din Franța. Însă, Alain Prost nu se poate bucura încă de victorie. Fostul său coleg din Formula 1, canadianul Jacques Villeneuve, și el campion mondial în anii ‘90, îi acuză pe organizatorii concursului că l-au favorizat pe pilotul francez. Villeneuve spune că lui Prost i s-a permis neregulamentar să-și repare mașina. Potrivit www.rtl.fr, la ultima etapă, Villeneuve l-a atacat pe Prost pe interior în ultimul viraj, iar francezul a pierdut controlul Daciei și a avariat mașina. Atunci, cursa ar fi fost oprită, iar canadianul a fost acuzat de manevră ilegală și retrogradat pe ultima poziție. Când s-a luat din nou startul, Prost a apărut cu mașina reparată, cu toate că regulamentul nu permite. Asta l-a înfuriat pe Villeneuve, dar și pe spectatori, care au aruncat cu bulgări de zăpadă în mașina Dacia Lodgy condusă de Alain Prost. „Am realizat că nu participăm la Trofeul Andros, ci la Trofeul Alain Prost. Pun sub semnul întrebării prezența mea la această competiție. Ăsta nu e sport. Acest trofeu a fost trucat", a declarat Villeneuve. QUOTE La ultima etapă desfășurată la SuperBesse, Villeneuve l-a atacat pe interior în primul viraj pe Prost, plecat din pole-position, iar francezul, surprins, a pierdut controlul mașinii sale și a lovit marginea de zăpadă a circuitului, avariindu-și automobilul. Cursa a fost oprită cu steag roșu, iar comisarii au considerat manevra canadianului ilegală și l-au retrogradat pe ultima poziție a grilei. S-a dat un nou start, iar Prost a reapărut pe grilă după ce și-a reparat Dacia, ceea ce regulamentul nu permite. Acest lucru a provocat mânia spectatorilor, care au aruncat cu bulgări de zăpadă în mașina lui Prost, dar și nemulțumirea lui Villeneuve, care a considerat că manevra sa a fost regulamentară. penibil ![]() cum am mai spus, consider ca era impactul media mult mai mare daca Alin concura cu Lodgy si Nicusor cu un "Kangoo low-cost", da' pana la urma cine sunt eu sa le dau idei despre marketing francezilor de la Renault?! ![]() ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 1 Feb 2012, 00:10 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Când s-a luat din nou startul, Prost a apărut cu mașina reparată Ce-nseamna sa ai CASCO ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu cred că MCV-ul va rămâne mult timp în producție după ce apare Lodgy la vânzare, mă îndoiesc că Dacia va păstra 2 monovolume foarte similare la vânzare, Logan 2 (sau cum se va numi el) va rămâne doar cu caroseria în 3 volume, fără a mai avea și un Logan monovolum (MCV-ul actual).
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
@DFA nu trebuie neaparat sa faca un nou Logan MCV, poate sa faca un Logan break.
|
--------------------
-
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
Eu astept de la dacie un inlocuitor pentru legendarul papuc.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ala este un gunoi, a dezamagit pe toata lumea. Este buna pentru gradinarit sau cadouri de craciun.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Papucul (asta nou) cred ca e singurul model cu care Dacia a pierdut bani.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Le-a reusit o masina caruia i se cracaneaza rotile la greutate.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Experienta de la kangoo si-a spus cuvantul...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(LuluMOB @ 1 Feb 2012, 16:21) eeee, nu e chiar asa, e altu' mai campion..... Dacia_Logan_Van_2.jpg |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Astea s-au vandut binisor, din cate stiu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Cea mai tare postare referitoare la marca Dacia :
"D'aia imi place mie dacia, ca nu stii pe ce dai banii, nici aia care o fac nu stiu ce-au facut, nici delerii nu stiu ce vand, nici mecanicii nu stiu ce repara nici eu nu stiu de ce dreq mai bat la clape degeaba." ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
Se pare ca au ars doua bucati
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.090 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Feb 2012, 13:59) Asta pt. ce e buna? ![]() http://www.youtube.com/watch?feature=playe...&v=xdvEIMq6vGI#! |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Ca sa mori rapid, fara chinuri.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 5 Feb 2012, 14:57) nu e de la masini, adica ce, crezi ca un Lodgy ia foc asa peste noapte?!... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Prefer sa fiu intr-un Ford Ranger de 2 tone.
This post has been edited by IRONICK: 6 Feb 2012, 09:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Markos |
![]()
|
Peste trei zile se inaugureaza fabrica.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu le-o ia TATA inainte si-si inaugureaza fabrica de la Jucu. Va fi o concurenta de-a dreptul mortala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 20:38 |