Latitude, pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Latitude, pareri si impresii
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Milosi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 13 ![]() |
QUOTE(centurion @ 14 Sep 2013, 21:30) Pe site apare cu 22.000 euro (- 5% = 20600 euro). Tu ai obtinut o reducere suplimentara de 4000+ de euro? A fost o ocazie la amandoua. Latitude-ul era masina de showroom, necondusa parca, si Fluence-ul era masina comandata si neridicata. In cazul lui Latitude erau vre-o 3 reduceri care se aplicau : - reducerea generala la gama Latitude - reducerea data de voucher-ul Rabla 2013 - reducerea data de Dealer pentru a-si lichida stocul Pretul ajungea pe la 15700 in final, si probabil ca se mai putea negocia ceva. Am citit mai in spate cum cativa au luat Latitude la 13600. Incredibil, absolut incredibil ... la pretul asta sigur il luam. |
--------------------
Renault
Fluence
Dynamique 1.5 dCI 110 EDC 2013
|
|
centurion |
![]()
|
Pai 15700 euro este un pret super bun pentru Latitude. Ma intreb daca nu cumva vand in pierdere.
Si cand s-a intamplat asta? Stii cumva, mai este valabila oferta? |
--------------------
-
-
-
|
|
Milosi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 13 ![]() |
QUOTE(centurion @ 15 Sep 2013, 08:41) Pai 15700 euro este un pret super bun pentru Latitude. Ma intreb daca nu cumva vand in pierdere. Si cand s-a intamplat asta? Stii cumva, mai este valabila oferta? Chiar la sfarsitul lui August, e posibil sa mai fie acolo. Am vazut masina si pe Autovit, dar era un pret cu 1000 euro peste [fix aceeasi masina]. Showroom-ul de la Marcu din Bucuresti. Am gasit dealer-ul asta pe pagina de dealeri de pe site-ul renault romania [am dat telefon la primul dealer aparut si primul numar]. Am inteles ca e un showroom mai mare, si e dealer si de Dacia. Daca vrea cineva sa-si ia, sa se grabeasca, ca nu stiu cat timp vor mai sta voucher-ele Rabla atat de jos la pret [am gasit pe net si la 800 de lei]. In Iulie s-au lichidat multe rable in ideea ca lumea va da navala sa cumpere masini ... fiind nevoie acum de doar 1, si acestea avand valabilitate de doar 45 zile, vanzatorii erau cam disperati in August, si chiar si inceputul lui Septembrie. --------- M-am gandit sa dau mai multe detalii totusi. Am dat telefon pt Fluence, si vanzatorul mi-a spus in treacat si de acest Latitude [eu nu stiam modelul], pentru ca eu insistam pe alb. Mi-a zis ca era pe la 1000 euro peste Fluence-ul care ma interesa care era 14700. Nu stiam ca e pe benzina, pana cand m-am documentat, si eu nefiind in Bucuresti am trimis pe cineva din familie sa finalizeze cumparatura si cu ocazia asta s-au uitat si la Latitude. Mai incolo m-am documentat, si am aflat ca era pe benzina [si l-am gasit si pe Autovit la nitel mai mult]. Daca mai este la vanzare, banuiesc ca dealer-ul va fi dispus sa accepte sub 16k. Urez bafta oricui vrea sa incerce, imi pare rau ca nu m-am gandit sa dau pont-ul pe forumul asta pana acum. ![]() This post has been edited by Milosi: 15 Sep 2013, 11:33 |
--------------------
Renault
Fluence
Dynamique 1.5 dCI 110 EDC 2013
|
|
Georgian.iorga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 October 11 ![]() |
salut! 13600 am dat eu pe a mea (benzina)
|
--------------------
Renault
Latitude
2011
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
@Milosi
Eu am cutie automata simpla, dar si ea are posibilitate de lucru pe manual. Nu prea am folosit masina pe manual; o singura data la munte, pe drumul spre Padina, iarna, a trebuit sa o pun pe manual pentru ca eram cu lanturi prin zapada si nu avea frana de motor din cauza turatiilor prea mici. Atunci s-a comportat exemplar, a intrat chiar si in treapta I in mers. S-au mirat si cei de la Pestera cum de am ajuns cu ditamai balena pana la ei ![]() |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
centurion |
![]()
|
@Milosi:
Multumesc pentru informatie. Am fost la ei (Auto Marcus). Masina costa 16.000 euro. Am zis, OK, sa batem palma. Acum insa, a inceput rahatul. Eu trebuia sa platesc un avans de 9100 lei. Adica, masina a fost acontata de un client. Care client a platit un avans de 3600 lei + tichet REMAT de 5500 lei. Si atunci, eu trebuia sa dau 16000 euro, din care plateam avansul de 9100 lei, si deci ramaneau de dat, 13000+ de euro. I-am zis agentului de vanzari ca glumeste. Adica eu vreau sa dau 1000 euro avans + vin eu cu tichetul REMAT. Nu se poate zice el, trebuie sa ii dam omului banii inapoi. Adica avansul + tichetul platit integral. I-am spus ca eu nu am treaba cu omul Acela. Eu cumpar masina de la Auto Marcus, dau avans, dau tichet REMAT si restul banilor ii transfer in contul lor. Sa faca ei mai departe ce vor cu clientul respectiv. Nu se poate zice el, banii din cont merg direct la Renault. Si nu e normal, intreb eu? Nu, noi trebuie sa ii dam clientului banii. Si uite asa, am plecat aproape injurand de acolo. Ideea este, cred eu, ca nemernicii au luat un tichet rabla cu, zic eu, 1000 lei, si acum il vand cu 5500 lei. Adica sa castige bani de pe urma lui. Si au trecut si masina pe numele cuiva, masina fiind fabricatie 2012 si are 40 km in bord. Mare grija pentru cei care se duc sa cumpere! Repet, din acei 16.000 euro, ei incaseaza. pe persoana fizica, 9100 lei, iar restul intra la Renault. Masina nu este a lui Renault si nici a lui Auto Marcus. Este a unei persoane. |
--------------------
-
-
-
|
|
mudman1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 6 January 13 ![]() |
scuze de intarziere dar, in sfarsit revin pe forum cu detalii: doar ce am trecut de 10000 km si pana acum nu m-a pot plange de Latitude decat de pretul pe care l-am platit: 23700 Euro cu TVA! E drept ca are de toate pe ea si diesel de 175cP, cutie automata, dar nu vad de unde diferenta de la 16000 pana la aprox 24k! Cred ca Centurion are dreptate: ala este un SH chiar daca are doar 40 de km la bord (as fi suspicios si cu kilometrajul de altfel).
Pe freeway in germania, am incercat-o la 210km/h merge ca uns, (sa nu te uiti la consumul instantaneu ca faci accident). Nu are zgomote de nici un fel, astept cu interes sa vad cam unde ajunge costul la prima revizie. E foarte comoda, iar la drum lung masajul in scaun chiar ajuta la relaxare, astfel am facut destul de usor intr-o zi 850 km pe drumurile patriei in 13 ore (cu pauze de cafea si masa). Accesul in porbagaj e destul de limitat totusi, bagajele mai voluminoase fiind destul de dificil de introdus. Un mare minus mi s-a parut pe autostrada absenta martorului sau avertizarii cand se termina lichidul de parbriz... In rest, sa vedem dupa alte 10mii. Ca si consum, un drum extraurban, cu autostrada 70% a generat 7.3l/100km dar se mai rodeaza si motorul (la viteza de 130 pe pilot automat se situeaza undeva intre 7.5 si 7.7 depinde de micile inclinatii ale soselei ca nimic nu e perfect drept!). Nu disper totusi, consumul poate va mai scadea, desi, cu cifra octanica de la noi... 20 Sep 2013, 19:52: Stie cineva daca TomTom are ultimele harti cu noile autostrazi din Ungaria actualizate? Ca eu pe la Matesalka am urcat pe o autostrada care nu figura pe harta renaultului! This post has been edited by mudman1: 20 Sep 2013, 18:52 |
--------------------
Renault
Latitude Luxury
2.0cdi/ 175 CP/ BVA / 2013 Laguna 1 Privilege 1.8/90 cp benz. man. '93
Laguna 2 Initiale 2.2cdi/150cp BVA/2003 Toyota Corolla Sol 1.6/132cp benz. man. 2010 |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să o stăpânești sănătos și să aveți doar drumuri bune!
Consumul nu e mare. E o mașină grea, iar motorul de 2 litri (mai ales de 175CP) numai economic nu se poate numi. Dar compensează prin alte calități. Crede-mă, că de șase ani jumate mă bucur de unul, e drept, de doar 150CP. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
mudman1 |
![]()
|
@Gabizegrean: crede-ma ca acum mi se pare un pic mai gurmanda decat 2.2 /150 cp de pe Laguna 2 care are si aia cutie automata dar cu doar 5 trepte. Dar cred ca se mai rodeaza in urmatorii 10mii si va mai scadea cu ceva... Cheestia e ca de pe acum, daca mergi regulamentar cu 80-90 km / hr si nu pe autostrada, se cam incadreaza in ce zice producatorul; s-ar putea sa arda mai multa motorina sa compenseze cilindreea mai mica si sa poata furniza putere mai mare.
|
--------------------
Renault
Latitude Luxury
Laguna 2 Initiale 2.2cdi/150cp BVA/2003 Toyota Corolla Sol 1.6/132cp benz. man. 2010 |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 20 Sep 2013, 20:18) motorul de 2 litri (mai ales de 175CP) numai economic nu se poate numi. Dar compensează prin alte calități. Crede-mă, că de șase ani jumate mă bucur de unul, e drept, de doar 150CP. ![]() mie mi se pare echilibrat, si bea sub 7%, nu am absolut nimic sa ii reprosez, tot pe "vechea" laguna 2. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mudman1 |
![]()
|
Am pus cateva imagini de cand era noua... Cred ca ultima nu e Latitude.. Sau... poate ca e?
Attached thumbnail(s) IMG446___Copy.jpg ( Size: 92.97k ) Number of downloads: 1060 IMG447___Copy.jpg ( Size: 209.93k ) Number of downloads: 1159 IMG448___Copy.jpg ( Size: 85.66k ) Number of downloads: 1110 IMG449___Copy.jpg ( Size: 167.45k ) Number of downloads: 1089 IMG450___Copy.jpg ( Size: 173.03k ) Number of downloads: 1100 IMG077.jpg ( Size: 126.72k ) Number of downloads: 465 |
--------------------
Renault
Latitude Luxury
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Ultima e nitel Jaguar dar nu-i bai, tot Latitude e mai frumoasa
![]() |
--------------------
Mercedes-Benz
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(pishky @ 22 Sep 2013, 08:49) mie mi se pare echilibrat, si bea sub 7%, nu am absolut nimic sa ii reprosez, tot pe "vechea" laguna 2. Cand am spus ca nu e un motor econom, nu incercam sa sugerez ca e extraordinar de mare consumator. Si eu consider ca e echilibrat. Insa nu te poti astepta la motorul asta la consum de 4,5l/100km, la drum lung. Si trebuie sa accepti si consum de 12-14 l/100km, urban, in conditii de iarna si/sau drumuri foarte scurte. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
@ gabizerghean - il consider un all rounder cel putin decent, poate cateodata...pe o berlina (cu haion) normala de familie....poate "prea puternic"
![]() @ dili....tre sa ne vedem la o sucarie candva, am vazut-o pe madam D intr-o dimineata cu latitudele in drum spre eforie. This post has been edited by pishky: 22 Sep 2013, 20:37 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
dili |
![]()
|
pishky
He, he, de acord. Eu ma mai ating de ea numai la revizii (azi de exemplu ma duc la ITP) sau benzinarie. In rest, nici de Tiguan nu ma plang. E o masinuta cu resurse nebanuite, mai ales in materie de confort la un SUV (mini). Astept cu interes o zapada, ceva. |
--------------------
Mercedes-Benz
|
|
centurion |
![]()
|
Am vazut in seara asta un Latitude negru, cu geamuri fumurii. Ii sedea frumos. Executiv chiar.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Tihan_2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 January 12 ![]() |
salut...am si eu un latitude 3.0 cva initiale..o am de un an si 8 luni si am facut 70 mii de km pana acum mi a schimbat de 4 ori calculatorul de airbag si acum am fost la ei ca sa ars iar...cei de la Renault braila au tot dat vina pe statia mea de emisie receptie...am dat si statia jos de pe masina si sa ars iar caculatorul...stie cineva de la ca poate fi?sau sa mai confruntat cineva cu problema asta?....va multumesc
|
--------------------
Renault
Latitude
2012..3.0.240 cva
|
|
dili |
![]()
|
Nu am mai auzit de problema asta si, sincer, nu cred ca e calculatorul de vina.
Dupa mai multe defectiuni repetate, e clar ca problema e in alta parte iar calculatorul e doar o "victima". Am sa-i intreb si eu pe baietii de la Renault din Constanta si voi reveni cu un raspuns. |
--------------------
Mercedes-Benz
|
|
Tihan_2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 January 12 ![]() |
si mai am o problema ne rezolvata....mi se misca scaunu de la sofer si fata spate si de jos in sus...mi au schimbat o data sinele de sub scaun si de la schimbare imediat a ainceput sa joace iar scaunu ...acum cica imi schmba iar sinele ca au nu stiu ce plastic acolo si ca de la plastic Acela face asa....
|
--------------------
Renault
Latitude
2012..3.0.240 cva
|
|
mudman1 |
![]()
|
@Tihan_2006: ar fi interesant sa ne spui ce au rezolvat cei de Renault (eventual costuri?) si daca problema e definitiva sau dor provizorie.
|
--------------------
Renault
Latitude Luxury
|
Georgian.iorga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 October 11 ![]() |
Salut! dupa aproximativ 30k a ruginit toba...acum am cam 45k. m-am uitat pe sub masina, si toata toba este ruginita din cap in cap. ma deranjaza ca toba finala se vede cum este ruginita. a mai patit cineva asa?
|
--------------------
Renault
Latitude
2011
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Salut!
Am mers azi cu un prieten care are o astfel de limuzina (poentru ca chiar asa ceva este masina) si am ramas foarte incantat de toata masina.In afara de dotarile pe care le gasesti chiar si la putine "nemtesti", cutia de viteze automata montata pe motorul diesel de 2l vine nemaipomenit de bine si aminteste de celebra DSG.. Ceea ce vreau eu sa intreb pe cei care au o cutie automata pe Latitude este daca si la ei se resimt socuri la trecerea, cu masina pe loc, din D in R si invers.Eram la semafor cu prietenul meu si ma jucam cu schimbatorul de viteze si am constatat ca mereu cand treceam din drive in reverse se simtea un soc destul de puternic in scaun, se simtea clar cu se schimba treapta de viteza.La fel, cand din reverse cuplam drive socul zgaltaia scaunul..asa e si la voi? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
La orice automată clasică se simte un șoc slab cînd cuplezi marșarierul sau driveul.
Automatizatele cu dublu ambreiaj stau mai bine la capitolul ăsta. La DSG se simte mult mai puțin. La PowerShift chiar deloc. This post has been edited by VladSoare: 18 Nov 2013, 13:23 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
dili |
![]()
|
"Socul" exista si e mai evident la cuplarea in "Reverse".
La trecerea in "Drive" e aproape insesizabil si, oricum, bine mascat de plecarea masinii de pe loc. Ca sa nu speriem lumea, parerea mea e ca termenul de zgaltaila e totusi usor exagerat. Mai degraba un soc minor transmis prin caroserie. Si cred ca tine si de pozitia pinioanelor sau mai stiu eu ce e pe acolo prin cutie. Sa exemplific: daca opresc masina, o trec in "P" si sta absolut nemiscata (cu frana de mana trasa), la trecerea in "R" sau "D" socul e insesizabil. Daca dupa trecerea in "P" masina se misca cat de putin (de exemplu cand o bag in curte am o panta usoara la trotuar si nici nu mai trag frana de mana), atunci trecerea catre "R" sau "D" e mult mai evidenta, incepand cu schimbatorul care agata usor si terminand cu socul transmis prin caroserie. This post has been edited by dili: 18 Nov 2013, 23:24 |
--------------------
Mercedes-Benz
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(mudman1 @ 20 Sep 2013, 18:49) Un mare minus mi s-a parut pe autostrada absenta martorului sau avertizarii cand se termina lichidul de parbriz... renault nu are treabă cu tipul ăsta de senzori, să nu mai zic de un amărât de senzor in vasul de antigel care să te anunțe că este nivelul scăzut...nici gănd, te anunță direct garnitura de chiuloasă ![]() ![]() Un 2.0 Dci de 150 cai costa cam 26800 E dacă nu ai rablă de dat, trebuie să-ți placă prea mult mașina pt a da banii ăștia , pe care in opinia mea nu îi face. |
--------------------
------
------
------
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Morala care este, asa fac toate automatele de pe Latitude sau prietenul meu trebuie sa mearga in service pentru verificare?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Prietenul tău să se ducă să facă test drive cu latitude, dacă face la fel , asta este, se resemnează.Dacă nu face la fel , îi urez multă baftă in service , chiar are nevoie de mult noroc pt a rezolva ceva în service renault în ceea ce privește cutia automată.
le : ai dreptate R19, am zis să nu fiu așa tragic și am ales dupa 2000 ![]() This post has been edited by M i h a i: 19 Nov 2013, 12:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:33 |