Cum se schimbă becul de fază scurtă, Megane 2
![]() ![]() ![]() |
Cum se schimbă becul de fază scurtă, Megane 2
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
se lucreaza pe sus la al tau 1.5...incearca sa bagi mana pe sus la 1.9..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
stai linistit ca nici la 1.5 nu ai loc pe sus pe unde sa bagi mana, cel putin 1 sau 2 degete, insa iti faci loc, dand bateria si furtunul de admisie a aerului jos, etc
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
In partea stanga cum te uiti din fata la masina, schimbi becul de pozitie W5W (asta e codul in caz ca cineva nu stie) daca dai jos sau intr-o parte tubul pe unde alimentezi pentru lichidul de parbriz, insa tot cu grija si cu degete "subtiri".
In partea drepta, cu un pic de chinuiala, se da jos doar tubul de admisie aer si se schimba becul de pozitie. In ambele cazuri de mai sus, trebuie dat jos capacul de pe far ca sa ajungi la soclul becului de pozitie. Asta va spun fiindca azi am constat si eu ca becul de pozitie de pe partea dreapta s-a ars din nou. Cred ca la mine am schimbat in 30k km cam 3 seturi de becuri de pozitie, cele de faza scurta doar o singura data. ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am si eu o problema cu un Megane 2.1. Masina unui vecin. Becul e bun, siguranta e ok, au fost schimbate cu unele noi. De ce tot nu merge faza scurta pe partea stanga? firele la mana par ok, nu am simtit nimic rupt pe acolo.
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Daca v-a cazut capacul din interior, cel de pe soculul de faza scurta, desfaceti cele 2 suruburi in care se prinde masca din fata, treceti usor de pasajul rotii sa va faceti loc si scoateti capacul.
Cand infiletati capacul pasajului rotii din stanga sa apasati si in sus ca sa fiti siguri ca se fixeaza in toate cele 3 puncte. Eu cand am tras adineauri de el, am vazut ca nu era fixat intr-un punct. Deci verificati dupa fixare prin tragere sa fiti siguri. Capacul ala de pe soclu nu mai tin clar minte daca se infileteaza de mai multe ori? eu am reusit sa il infiletez maxim 1 cm si pare sa stea fixat. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
astazi am schumbat si eu acel bec faza scurta..pe partea stanga, dar ironia sorti, l-a pus draqu sa se arda in Bulgaria astazi in drumul meu spre Kusadasi, am aflat cand m-a tras Politia pe dreapta ca ma luase radarul...88 km pe restictie de 50. \\30 euro spagutza si chinuiala cu sch.beculetului.,,in graba acel capacel era pe undeva prin scut..recuperat cu zgarieturi de maine...peripetii noroc ca luasem eu odata demult un set H7 de la Norauto....in rest talpa si cu pl.din Buc.la 4 dim...iar la ora 15.45 eram deja la Canakkale.
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
- B.XXX.AMZ
2011
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: ce parere aveti despre Philips H7 +30% extra light? Ma intereseaza ca luminozitate si cam cat te tin?
Multumesc! |
--------------------
megane 2.1
hatchback
- VF1 SMR205 33920325
2005/1.5dci / 74kw / 101cp Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
ajutor: m-am tot chinuit sa schimb becu de scurta, de pe partea pasagerului, insa manutele mele sunt din alea mai ... dolofane si nu ajung la becu vietii sub nici o forma.
intrebare: vrea careva o bere? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane 2.1
hatchback
- VF1 SMR205 33920325
2005/1.5dci / 74kw / 101cp Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai drum si maine, treci luni si ti-l schimb eu.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Djibrille |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 January 10 ![]() |
Am schimbat si eu unul dintre becurile de faza scurta cu un Osram Silverlight. Pret 39RON parca in Dedeman, destul de scump. Mai aveau si Blue Light sau ceva de genu asta(cu blue) tot la aprox acelasi pret. In schimb Silverlight este identic la culoare cu ce aveam eu(becuri originale) asa ca pot fi schimbate cate unul(eu am cumparat 2 totusi ca imi era frica sa nu am diferenta stanga-dreapta; acum am unul de rezerva
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 1.5 dci 60KW/82CP
2005
|
|
Playboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 April 10 ![]() |
Stie cineva unde gasesc suportul in care intra becu, la megane II din 2007 ?
Are vre'o un cod ceva..sau e nevoie sa cumpar tot faru pentru tampenia aia de suport ?? P.S. Urasc enorm de mult sistemul asta de schimbat becurile la megane. Numai pentru tampenia asta am sa vand masina, ma .... pe toata firma Renault si Francezi ! |
--------------------
Renault
Megane
- -
2007 1.5 dCi 105 cp comfort dynamique Vand Renault Megane II, pentru mai multe informatii trimite PM
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu cred ca il poti cumpara de la dealer sau din magazine. Cauta la dezmembrari un far spart si recupereaza soclu respectiv daca se poate scoate.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(Playboy @ 1 Sep 2010, 22:56) Stie cineva unde gasesc suportul in care intra becu, la megane II din 2007 ? Are vre'o un cod ceva..sau e nevoie sa cumpar tot faru pentru tampenia aia de suport ?? P.S. Urasc enorm de mult sistemul asta de schimbat becurile la megane. Numai pentru tampenia asta am sa vand masina, ma .... pe toata firma Renault si Francezi ! dar ce a patit? |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Playboy |
![]()
|
Pai el e prins in 3 piceoruse si s'a rupt unu dintre ele...cand am vrut sa'l pun inapoi...
|
--------------------
Renault
Megane
- -
2007 1.5 dCi 105 cp comfort dynamique Vand Renault Megane II, pentru mai multe informatii trimite PM
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
la megane 2.1 soclul ala este prins in doua suruburi torx de 10....daca era de 2.1 iti faceam si niste poze cum sa desfaci..etc..la 2.2 habar nu am cum este...stiu ca au schimbat sistemul..cu unul la fel de prost (binenteles ca soclul nu vine separat,,,fii fericit ca vine cu farul si nu trebuie sa cumperi si volanta.
![]() This post has been edited by M i h a i: 1 Sep 2010, 22:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
Playboy |
![]()
|
Daca nu o sa gasesc piesa...o sa'mi cumpar un far nou, nu am ce sa fac + un kit de xenon sa fiu sigur ca nu se mai ard pisatele astea de becuri..
Totalu 300 E.... |
--------------------
Renault
Megane
- -
|
|
M i h a i |
![]()
|
far nou pt soclul ala nu se merita...poate reusesti sa gsesti un soclu de la un far sh..spart...asta daca este prins in suruburi la 2.2.... scapi ieftin asa...ciudat...pe mine ma tin becurile...peste un an ambele...sunt ok...osram..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Playboy |
![]()
|
Stiu ca nu se merita, o sa caut sh pe aici daca gasesc. Pai primul care mi s'a ars a fost acum un an aproximativ si acum m'a lasat al 2-lea (amindoua originale) Acum am vrut sa pun ceva 4300 k ce am gasit..
Asa ciuda am pe Francezi astia idioti, ca inghiesuie motoarele, la fel ca Italieni ! Mai am o masina si cu motor de 2.5 da mai am loc sub capota de un sfert din motoru ce'l am pe masina, poti sa lucrezi lejer la ce vrei... This post has been edited by Playboy: 1 Sep 2010, 22:30 |
--------------------
Renault
Megane
- -
|
|
M i h a i |
![]()
|
1.5 nu este asa inghesuit..sa l vezi pe 1.9.
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Playboy |
![]()
|
![]() Decat sa am Mercedes sau Audi (arata ft bine, dar is praf mai ales audi..)mai bine o mazda sau nissan...toyota. |
--------------------
Renault
Megane
- -
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=959...dpost&p=1680852, piciorusul asta ti s-a rupt si tie?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Playboy |
![]()
|
QUOTE(19vik @ 2 Sep 2010, 07:47) Da, e vorba de acel piciorus ![]() This post has been edited by Playboy: 2 Sep 2010, 14:36 |
--------------------
Renault
Megane
- -
|
|
LUC1AN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 4 April 10 ![]() |
Mi s-au ars si mie becurile de faza scurta ambele la scurt timp dupa ce am cumparat masina sh.
Am intrat pe forum si am citit ca sunt probleme si se ard des. M-am dus sa cumpar becuri si mi-am zis ca daca tot se ard des sa iau unele ieftine ca nu se merita sa le schimb si sa mai dau si banii pe ele degeaba. Acum am pe masina niste becuri de 7 ron bucata care lumineaza foarte bine, au o lumina cam galbuie ce-i drept dar isi fac treaba bine si faza e ca nu s-au ars in 3 luni ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE II
- B 876 L U K
2007 1.5 dCi 106cp
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa ai protectie AntiUV.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Adineauri a venit tata din oras si mi-a raportat ca iar nu merge faza scurta pe stanga si cica nici pozitiile. Probabil de la soc s-a dus becul de de pe faza iar la pozitii sunt aproape sigur ca e de la sigurante.
Ce becuri mai recomandati? Am incercat aproape toate becurile de pe piata si toate tin cam la fel de mult, poate osramu-l actual tinea mai mult dar din cauza accidentului sa fi suferit vreo belea. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Xtreme power. Masina din semnatura... Philps Xtreme Power h4.
This post has been edited by Iulikk: 3 Sep 2010, 20:12 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
SorinCT |
![]()
|
Nu sunt colorate sau au cine ste ce smecherie +42141% xenon si alte povesti, right? Ma intereseaza sa fie bune si cat de cat ieftine, fara features
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Uita-te si tu pe aici.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Raith Krace |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 April 09 ![]() |
Am o intrebare. E normal ca lumina pe partea stanga sa bata la o distanta cu putin mai scurta decat pe partea dreapta?
Am inlocuit pe un megane din 2007 becul pe stanga, prima data nu l-am prin cum trebuie si batea in jos, a doua oara l-am impins mai tare si acum cred ca nu pica (trag de conector si nu iese). nu am purtat manusi si cred ca am si atins becul cu pricina. Adevarul e ca am un mic fascicul mai intens care merge cam pana la un metru de masina, dar nu stiu daca e din cauza becului murdarit de mine sau plasticului farului murdar pe dinafara. |
--------------------
Renault
Megane II
2007 - 2.2 1.6 16v Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:46 |