Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

boicot la benzinarie, poate gasesc cativa sustinatori si pe aici

PaulT
post 2 Jan 2011, 22:40
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Mie nu mi s-a parut niciodata proasta benzina de la LukOil. Ecto 98 mi se pare peste Top99... Am alimentat si alimentez de la ei de destui ani si in destule masini(de ceva timp doar Rompetrol si LukOil folosesc).De departe cea mai slaba e Petrom 95...

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic - B-00-xxx 2006 Laureate/1973/2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4x4
post 2 Jan 2011, 22:49
Post #122

Übermensch

Deraiați de pe subiect, cred că acel videoclip sumarizează foarte bine mișcarea de boicot a benzinăriilor.

Apropo a crescut și prețul motorinei sau doar a benzinei?

În Iași motorina e 4.95 la Petrom, foarte rezonabil. (la Lukoil e 4.82, dar nu alimentez de la ei)

This post has been edited by 4x4: 2 Jan 2011, 23:05

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
l@u
post 2 Jan 2011, 23:03
Post #123

Membru autentic

si al motorinei......5,1 am luat eu astazi !!!Rompetrol(franciza)

--------------------
Land Rover Freelander - Td4, HSE
+
4x4
post 2 Jan 2011, 23:09
Post #124

Übermensch

Și dacă vrei Alpin Diesel de la OMV te costă 5.36.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
cosmin_2300
post 2 Jan 2011, 23:13
Post #125

Banned

From: București

QUOTE(l@u @ 2 Jan 2011, 20:03)
EDIT :pentru  semnatura ai un mic report ! de la a nu fi de acord cu ceea ce fac ei si a-i face prosti pe unii useri e o cale lunga
*

De ce nu le dai report și celor care au semnătura cu proiectoarele? Că doar sunt o grămadă de forumiști care folosesc proiectoarele aiurea smile.gif

Eu îmi mențin părerea că aceste proteste sunt inutile și mai rău încurcă oamenii care vor să alimenteze smile.gif

This post has been edited by cosmin_2300: 2 Jan 2011, 23:19

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
l@u
post 2 Jan 2011, 23:22
Post #126

Membru autentic

de ce nu iti pui aceeasi semnatura ?

--------------------
+
cosmin_2300
post 2 Jan 2011, 23:27
Post #127

Banned

Pentru că e inutilă, la fel ca și cea cu proiectoarele! rolleyes.gif

This post has been edited by cosmin_2300: 2 Jan 2011, 23:31

--------------------
+
l@u
post 2 Jan 2011, 23:37
Post #128

Membru autentic

deci recunosti ca nu oricine e in stare sa isi puna astfel de semnatura !

--------------------
+
R19/16v
post 2 Jan 2011, 23:44
Post #129

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Chiar ar fi interesant sa ai pretentia sa schimb eu semnatura.
Cand m-oi gandi sa inlocuiesc "Aprinde proiectoarele" cu "Ia-ti passat", om vedea.
Pana atunci, ce zice legea zic si eu.

Nu ar fi mai bine sa incercati voi sa pastrati discutia on topic?

This post has been edited by R19/16v: 2 Jan 2011, 23:46

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
eugenTL
post 2 Jan 2011, 23:50
Post #130

Membru autentic

From: Tulcea/Bucuresti

Laurentiu, nici nu stiu sincer ce sa-ti raspund, pt ca am zis ce era de zis in postul meu.
Eu, alaturi de gasca de tampiti nu putem schimba NIMIC, asta e clar si-ti spun sigur.
DAR putem trage un semnal de alarma pt ceilalti, care gandesc ca tine.

INTREBARE: daca am iesi jumatate din populatie la un astfel de protest sa blocam toate benzinariile din toate orasele s-ar schimba ceva? daca am iesi toti in strada cum au iesit prin alte tari crezi ca s-ar schimba ceva?

NOI URMARIM ca lumea sa nu mai bage, urmarim sa scadem fortat consumul in 4-5ore cat stam toti la acea benzinarie. URMARIM sa nu mai incaseze milioane, ci doar 50ron in monede, urmarim deci un profit mai mic, urmarim sa se alature si altii ca profitul sa fie din ce in ce mai mic. DOAR ASA VEI VEDEA PRETURI MAI MICI LA CARBURANT si toate cele..pt ca toate sunt legate de pretul la carburant.

REPET: gasca noastra de tampiti nu poate schimba nimic, dar jumatate de popor tampit, POATE CU SIGURANTA.

NU particip la protest ca n-am bani de motorina, ca am iti spun sincer, particip pt ca nu-s de acord cu pretul si cu furtul lor-smecheria lor si nu-mi convine sa tac.
Din pacate se pare ca tie si altora va convine, atunci sa traiti bine. Dar mai ganditi-va o data, poate daca ar fi 3ron/l cat ar fi corect ai trai si mai bine.
Suntem un popor comod,ipocrit,"las ca merge si asa, las ca face altul," " ce tara de rahat" (Dar nu fac nimic sa se schimbe) si etc etc etc

SI CEL MAI IMPORTANT: Facem aceste proteste pt a atrage atentia pt ziua care va urma. STIM CA ROMANUL E COMOD asa ca ne-am gandit ca daca vom face apel spre popor ca in ziua X sa nu bage de la nici o statie, poate nu se va deranja sa bage carburant, cum nu s-a deranjat sa mearga la protest. O zi in care nimeni sa nu alimenteze iar ar fi o pierdere mare pt ei. CONSUMATORUL FACE LEGEA ECONOMIEI.

Acum raspunde si la aceasta intrebare: Ai alimenta daca s-ar anunta o zi X in care se face apel sa nu se alimenteze in semn de protest impotriva pretului mare la carburant?

--------------------
Renault Megane II my edition (18+low+r26 look)
+
cosmin_2300
post 2 Jan 2011, 23:55
Post #131

Banned

QUOTE(eugenTL @ 2 Jan 2011, 23:50)
INTREBARE: daca am iesi jumatate din populatie la un astfel de protest sa blocam toate benzinariile din toate orasele s-ar schimba ceva? daca am iesi toti in strada cum au iesit prin alte tari crezi ca s-ar schimba ceva?
*

Nu! Dacă am nevoie de benzină cu adevărat voi alimenta indiferent de protestele voastre. Nu alimentez azi că e blocată benzinăria? N-are nimic, alimentez mâine!

--------------------
+
eugenTL
post 3 Jan 2011, 00:00
Post #132

Membru autentic

Mda atunci ma retrag frumos din discutie.
E greu de inteles ca prin scadea consumului de carburant in Romania, se poate reduce pretul la pompa. Va convin preturile inseamna si normal aveti is salarii europene poate. Succes in continuare, si m-as bucura sa dati de greu intr-o zi...doar asa veti realiza ce se intampla in tara oameni buni.
Prosti au fost aia de la revolutie ca au iesit in strada, nu stiau ca va urma o generatia ca asta.

--------------------
+
l@u
post 3 Jan 2011, 00:04
Post #133

Membru autentic

QUOTE(R19/16v @ 2 Jan 2011, 23:44)
Chiar ar fi interesant sa ai pretentia sa schimb eu semnatura.
Cand m-oi gandi sa inlocuiesc "Aprinde proiectoarele" cu "Ia-ti passat", om vedea.
Pana atunci, ce zice legea zic si eu.

Nu ar fi mai bine sa incercati voi sa pastrati discutia on topic?
*

nu ai inteles nimic dar nici nu am pretentia.....nu era vorba de proiectoare!

.....si nici de reno!

--------------------
+
cosmin_2300
post 3 Jan 2011, 00:12
Post #134

Banned

QUOTE(eugenTL @ 3 Jan 2011, 00:00)
[...] Va convin preturile inseamna si normal aveti is salarii europene poate. Succes in continuare, si m-as bucura sa dati de greu intr-o zi...[...]
*

Mă abțin să-ți dau un răspuns pe măsura acestui post (în special a cuvintelor bolduite) pentru că aș lua ban!
Voi sunteți chiar atât de .... "copii" .... încât să credeți că puteți schimba ceva? Au venit o grămadă de oameni în București, la Cotroceni! Ce au rezolvat? NIMIC! Pe toți ăștia de ne conduc țara îi doare fix în cenzurat de noi, în special de ăștia ca tine care protestează alimentând cu monede. Vreți să protestați? Luați-vă aprobare și blocați Cotroceni (nu cum protestau ăia în Piața Leu, că nu-i auzea nici dracu!)! În felul ăsta îi incomodați, nu blocând benzinăriile.
V-ați gândit la Boc, dar la angajatul ăla care trebuie să vă numere vouă banii v-ați gândit? Să vă stea în gât monedele alea până le veți număra pe toate! wink.gif

This post has been edited by cosmin_2300: 3 Jan 2011, 00:18

--------------------
+
eugenTL
post 3 Jan 2011, 00:20
Post #135

Membru autentic

Imi poti da pm, asa n-ai luat ban daca intradevar vrei sa ma jignesti. Dar ce-am zis am zis-o pe buna dreptate. Omul pana nu se loveste, nu intelege.

Prin simplul fapt ca spui ca pt un protest SA LUAM AUTORIZATIE imi dau seama ce fel gandesti. PAI ALA CU AUTORIZATIE MAI POATE FI CONSIDERAT PROTEST COSMIN? smile.gif)))) =)))) smile.gif))) EI AU AUTORIZATIE PT HOTII si tot ce fac? Au autorizatie sa scada salariile si toate cele?
AUTORIZATIE PT PROTEST. HAHA buna asta. PEntru revolutie vrei tot autoziatie?

Oameni de-au venit la Buc cu autorizatii de protest, au fost platiti sa vina si sa zica ce au fost pusi sa zica. Poate inca nu intelegi cum e cu POLITICA la noi.

Stii ce? angajatul ala de la peco e platit pt ceva, ei bine in atributiunile lor intra sa se asigure ca eu platesc? Ei bine eu platesc cu ce vreau, alimentez cat vreau, banii sunt toti bani si punct. Dar daca ai fi participat la un protest ai fi vazut ca angajatii in primele 2-3 min se lasa nervosi, dupa care ne dau dreptate, si politia la fel, si jandarmeria. PENTRU CA SI EI SUNT OAMENI CU SALARII MICI SI TREC SI EI PRIN CE TRECEM TOTI.. mai putin voi astia de stati la tv, voua va e bine si inca o data. SA DATI DE GREU pt a intelege ceva, desi sunt convins ca tot neamul tau si tot poporul se plange " vai cat a venit lumina..vai cat e carnea ..vai vai vai vai".

TOTI VA VAITATI dar nu faceti nimic in privinta asta.
VA MERITATI SOARTA. Hai mai bine sa inchidem topicul ca e clar. Forumul reno e plin de oameni cu bani de nu simt nici o scumpire. smile.gif

--------------------
+
cosmin_2300
post 3 Jan 2011, 00:24
Post #136

Banned

QUOTE(eugenTL @ 3 Jan 2011, 00:20)
Prin simplul fapt ca spui ca pt un protest SA LUAM AUTORIZATIE imi dau seama ce fel gandesti.  
*

Dacă iei autorizație ai dreptul să blochezi intersecția fără să rămâi fără permis, dar tu ai voie, că doar ești un ROMÂN neîndreptățit care vrea să protesteze wink.gif
Stai liniștit că nici mie nu mi se pare benzina ieftină, din contră, aberant de scumpă, dar, așa cum spunea cineva pe forum, NU BENZINA E SCUMPĂ, SALARIILE SUNT MICI !!! Puteți să protestați cât vreți voi, benzina o să fie 6 lei la sf lui 2011 pt a ne alinia la normele UE!
Dar evident că tu și prietenii tăi nu puteți face nimic decât să vă rugați ca celor ca mine să le fie greu, neuronii voștrii nu vă lasă să faceți altceva!

L.E.: nu obișnuiesc să jignesc pe PM wink.gif

This post has been edited by cosmin_2300: 3 Jan 2011, 00:28

--------------------
+
l@u
post 3 Jan 2011, 00:27
Post #137

Membru autentic

pana la urma eu nu vad care e nenorocirea...alimentez cat vreau si platesc in moneda nationala...unde e infractiunea ?daca nimeresc un astfel de protest intorc si merg la alta statie.ne place sau nu totul este in limita legii, chiar daca iese din alte limite.

--------------------
+
cosmin_2300
post 3 Jan 2011, 00:29
Post #138

Banned

QUOTE(l@u @ 3 Jan 2011, 00:27)
*

Nenorocirea este că se laudă cu acest gen de protest de parcă ar conta la ceva și ar păsa cuiva smile.gif

This post has been edited by cosmin_2300: 3 Jan 2011, 00:29

--------------------
+
Laurentziu83
post 3 Jan 2011, 00:32
Post #139

Membru autentic

QUOTE(eugenTL @ 2 Jan 2011, 23:50)
Acum raspunde si la aceasta intrebare: Ai alimenta daca s-ar anunta o zi X in care se face apel sa nu se alimenteze in semn de protest impotriva pretului mare la carburant?
*

Tinand cont ca nu mai alimentez de 6 luni de zile, iti dai seama ca nu ar fi nici o problema sa fac asta. INSA, daca fix in acea zi s-ar nimeri sa am neaparata nevoie de masina (gen un drum urgent, se intelege), atunci normal ca as ignora acest protest. Dar, repet, as fi de acord.

De vreo 6 luni incoace, am avut ghinionul (sau norocul, cum vreti sa-i spuneti), de a avea permisul suspendat si de a nu ma putea folosi de masina in mod legal. Suspendarea mea se va incheia peste 20 de zile.
Aceasta situatie m-a facut sa ma orientez spre solutii alternative de transport si sa le gasesc atat avantajele cat si dezavantajele, eu fiind acum la curent cu mersul trenurilor, cu pretul biletelor de autobuz, metrou, de maxi-taxi, cu orarul CFR-ului. Acest pas oricum trebuia sa il fac mai devreme sau mai tarziu, din cauza preturilor in continua crestere. Oricum, nici inainte nu foloseam masina tot timpul, la servici ma duceam pe jos (era aproape), in oras ieseam la bere deci nema masina, etc.
Vad insa o gramada de oameni care castiga mult mai putin decat mine (nu ca as fi eu cine stie ce bogat), dar care habar nu au cat costa un bilet de autobuz, in schimb se plang de benzina scumpa si de cat ii costa masina. Ei de exemplu cumpara lapte la 3.1 ron cu 0.1% grasimi in dauna celui la 3.4 ron cu 3.5% grasimi pe principiul "e mai ieftin", dar nu realizeaza ca dau 400 ron lunar pe benzina, de multe ori aiurea. Nu zic nu, exista si oameni care nu au alt mijloc de transport la dispozitie dar, sa recunoastem ca un foarte mare procent din oameni au o alternativa, dar prefera masina. Normal, in masina nu miroase urat si nu e inghesuiala, dar parca si banii aia ar sta mai bine in buzunar, nu?

Eu consider ca protestez mult mai eficient prin tinerea masinii in parcare decat cei care alimenteaza odata de 10 ron si o ora mai tarziu pun de 100. Pentru benzinarie inseamna fix la fel ca incasari. Protestam cu un scop sau doar sa ne laudam ca muncim, ca pe vremea lui nea Nicu?

Inteleg, ne apucam toti de dementi sa protestam platind cu monede. Nu cred ca patronilor benzinariilor le va fi greu sa adapteze colectoare-numaratoare de monede in genul celor de la plata taxelor de autostrada din Franta (sa mai zic ce preturi vor fi crescute ca sa acopere noile investitii?). Stai sa-ti speli si farurile, parbrizul? Nici o problema, eliminam galetile cu apa cu detergent din benzinarie, ca sa nu mai ai motiv sa stai pe acolo. Eu n-am stat niciodata sa-mi spal farurile mai mult decat ar fi durat sa-mi fac plinul la masina. Din bun simt consider ca, atata timp cat nu mai sunt pompe libere la benzinarie si mai am si pe cineva in spatele meu, nu trebuie sa tin masina mea in dreptul pompei mai mult timp decat cel aferent plinului si apoi platii benzinei. Daca vreau dupa aceea sa iau ceva dulce la fata, din benzinarie, o fac doar dupa ce am mutat masina de acolo. Asa consider eu ca e civilizat si de aceea nu sunt de acord cu cei care protesteaza pe timpul meu.

Ca sa lupti cu dusmanul, trebuie sa iti imaginezi cum va gandi el, in cel mai inteligent mod cu putinta. Ceea ce nu vad pe nicaieri. Pe dusman il doare cel mai tare la bani, nu la cat timp dureaza alimentatul. Stie clar ca la singura benzinarie din Targu Bujor oamenii vor sta la coada sa alimenteze, pentru ca n-au alternativa. Dar mai stiu clar ca sunt si oameni care chiar se grabesc, care vor fi primii care ii vor pune pe fuga pe protestatari, nu angajatii benzinariei.

@l@u: semnatura mi-o voi schimba fara alte comentarii atunci cand un moderator sau administrator daciaclub/reno mi-o va cere. Pana atunci sta acolo.

This post has been edited by Laurentziu83: 3 Jan 2011, 00:40

--------------------
. . .
+
l@u
post 3 Jan 2011, 00:33
Post #140

Membru autentic

nu iti face probleme...orice inceput are si un sfarsit !

EDIT: Cosmin cu tine vorbeam , nu cu ....personajul de mai sus

This post has been edited by l@u: 3 Jan 2011, 00:35

--------------------
+
eugenTL
post 3 Jan 2011, 00:33
Post #141

Membru autentic

Nu am nevoie de autorizatie pt acest protest, totul e legal.
SI daca ar fi sa particip la ceva prin care cred ca s-ar putea schimba, mi-as da si foc la masina in fata guvernului..deja am ajunge la revolutie oricum. DECI NU_MI pasa de permis, pe care il pot lua inapoi oricum, nu-mi pasa nici de amenda pe care n-o platesc oricum, nu-mi pasa nici de dosar penal ca nu ma afecteaaz cu nimic iar. Ma intereseaza sa traiesc mai bine, eu si familia mea.

Poate nu stiai dar normal ar fi fost ca pretul la carburant sa fie raportat la salarii.
Ca daca vrei ex, sa stii ca-s tari unde platesc jumatate de dolar pt un galon si lor tot li se pare scumpa. Ar trebui sa o faca si acolo 6ron ca asa e peste tot nu? GRESIT, aici n-ai dreptate.

La noi salariile nu pot fi inca, ca in UE, deci lasa dracu pretul mic la carburant, mai ales ca o extragi aproape moca si ai luat tot moca de la STATUL ROMAN. AICI E PROBLEMA.

SINCER. Faptul ca am intrat in UE a fost o mare greseala, am privatizat tot, strainii ne sug din toate partile, si vom ramane vai de mama noastra. Ei nu ne vad ca o tara cu care sa faca echipa, ei ne vad ca o tara de la care pot lua ceva pt ei.

--------------------
+
l@u
post 3 Jan 2011, 00:37
Post #142

Membru autentic

QUOTE(eugenTL @ 3 Jan 2011, 00:33)
. Faptul ca am intrat in UE a fost o mare greseala, am privatizat tot, strainii ne sug din toate partile, si vom ramane vai de mama noastra. Ei nu ne vad ca o tara cu care sa faca echipa, ei ne vad ca o tara de la care pot lua ceva pt ei.
*

tarziu frate !!!!tardiv de tarziu !!!!!

--------------------
+
cosmin_2300
post 3 Jan 2011, 00:39
Post #143

Banned

QUOTE(eugenTL @ 3 Jan 2011, 00:33)
Poate nu stiai dar normal ar fi fost ca pretul la carburant sa fie raportat la salarii.
*

Ți se pare că am eu putere de decizie? Du-te și spune-i asta lui Boc!
În momentul în care s-a semnat aderarea la UE, au fost prevăzute anumite clauze. Una dintre clauze este alinierea prețurilor cu UE.

L.E.: Laurentziu83, vezi că ai un PM!

This post has been edited by cosmin_2300: 3 Jan 2011, 00:41

--------------------
+
eugenTL
post 3 Jan 2011, 00:41
Post #144

Membru autentic

QUOTE(Laurentziu83 @ 3 Jan 2011, 00:32)
Tinand cont ca nu mai alimentez de 6 luni de zile, iti dai seama ca nu ar fi nici o problema sa fac asta. INSA, daca fix in acea zi s-ar nimeri sa am neaparata nevoie de masina (gen un drum urgent, se intelege), atunci normal ca as ignora acest protest. Dar, repet, as fi de acord.

*

Daca ai spus asta si intradevar esti de acord, inseaman ca ai inteles ceva din protestul nostru. wink.gif
Acolo vrem sa ajungem, sa facem lumea sa nu mai cumpere, dar o luam pas cu pas.
Deci sa zicem ca pasul 1 voua nu va convine, dar pasul 2 (apel la populatie ca in ziua x sa nu cumpere) e de apreciat daca il intelegeti... iar daca ajungeti sa intelegeti si ultimul pas in care pt diferite drumuri putem apela la autobuz,metrou etc atunci putem spune ac ne-am facut treaba si am realizat ceva. Vor fi obligati sa scada pretul, daca nu vom mai cumpara. AICI VREM SA AJUNGEM SA FACEM OMUL SA INTELEAGA ca putem scadea pretul, doar daca nu mai cumparam aiurea.
Eu sincer consum un full la 2luni. Fac drumuri cu masina cand trebuie, in rest nu imi e rusine de RATB. Consider ca asa s-ar mai duce si din aglomeratie, in plus nu-mi fac draci ca n-am unde sa parchez masina. In fine sunt multe de schimbat si de spus :-j

--------------------
+
cosmin_2300
post 3 Jan 2011, 00:50
Post #145

Banned

România este plină de frustrați. De ce? Zeci de ani nu a avut acces la autoturisme, acum când are .... refuză să coboare din autoturism! Nu alimentează azi, alimentează mâine. Nu are bani de benzină? Nu-i problemă, cumpără mai puțină pâine și mănâncă mai prost ... totul să meargă cu mașina!
Eu merg zilnic cu RATB ... nici măcar când este mașina acasă nu o folosesc să mă deplasez la facultate. De ce? Din 2 motive simple: primul ar fi că ajung mai repede la facultate cu RATB (oricât de ciudat ar suna pentru unii) și al 2-lea ar fi că abonamentul RATB este gratuit (sunt student), benzina nu!

This post has been edited by cosmin_2300: 3 Jan 2011, 01:04

--------------------
+
Shush
post 3 Jan 2011, 01:00
Post #146

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(Laurentziu83 @ 3 Jan 2011, 00:32)
cumpara lapte la 3.1 ron cu 0.1% grasimi in dauna celui la 3.4 ron cu 3.5% grasimi pe principiul "e mai ieftin"
*

Ala cu 0.1% de mult ori e mai scump happy.gif

--------------------
Seat Leon - Bv-29-Trei Litere 2008 Reference 1.6
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
eugenTL
post 3 Jan 2011, 01:00
Post #147

Membru autentic

@cosmin: Bun, deci pana la urma intelegi si tu pasul 2 si 3.
Cu pasul 1 nu esti de acord, inteleg nu-i problema, dar intelege si tu ca asa ne-am facut ascultati, asa am trezit mass media si pe multi altii.
Mai urmeaza cateva proteste, dupa care incercam pasul 2 ca in ziua X sa nu bage nimeni. Apoi se va mai anunta o zi, inca o zi, sa vedem daca se prinde de oameni.
Dupa care pasul 3, prin cat mai multa promovare si reclama, sa incercam sa mergem mai putin cu masina.

Ca sa ajungi undeva, tre sa pleci de undeva. Noi am plecat de la pasul 1 cu care multi nu-s de acord din pacate. Orice schimbare, include si riscuri.

This post has been edited by eugenTL: 3 Jan 2011, 01:01

--------------------
+
Laurentziu83
post 3 Jan 2011, 01:14
Post #148

Membru autentic

QUOTE(Shush @ 3 Jan 2011, 01:00)
Ala cu 0.1% de mult ori e mai scump happy.gif
*

Nu mi-a venit in minte alt exemplu mai bun. Ideea era ca degeaba te uiti la 0.5 ron cand arzi aiurea sute prin motor.

Imi amintesc ca cineva compara fumatul cu a da foc la o bancnota de 10 lei. Efectul e acelasi, doar ca dureaza putin mai mult.
Nu stiu pe cati dintre cei de aici i-ar tine sa dea foc la o bancnota de 10 lei (sa incercam cu una de 50? happy.gif ), insa in schimb nu ar renunta la masina pentru drumuri nenecesare.
O bancnota de 10 lei inseamna nici 2 litri de benzina, cam 20 de km in trafic urban cu o masina obisnuita. Multi merg mai mult de atat zilnic.

--------------------
. . .
+
4x4
post 3 Jan 2011, 01:24
Post #149

Übermensch

Deodată GPL-ul a devenit mult mai atractiv.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
Tamango
post 3 Jan 2011, 08:19
Post #150

Biciclist

From: Bucuresti

http://www.gandul.info/news/cine-sunt-roma...ta-tara-7858445

Cazul a intrat în atenția Consiliului Concurenței, care a deschis o anchetă ce se află încă în curs. Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, declarase la acea vreme că, dacă se va dovedi că este vorba de o înțelegere de tip cartel, companiile găsite vinovate pot primi amenzi de până la 10% din cifra de afaceri realizată în anul anterior. Acest lucru ar însuma o amendă de 462 de milioane de euro de la Petrom, Lukoil Romania și Mol.

Bravo baieti, deci degeaba nu a fost wink.gif

This post has been edited by Tamango: 3 Jan 2011, 08:21

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 00:29
Dacia