boicot la benzinarie, poate gasesc cativa sustinatori si pe aici
![]() ![]() ![]() |
boicot la benzinarie, poate gasesc cativa sustinatori si pe aici
x.fun |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 26 October 10 ![]() |
|
--------------------
Fiat
Stilo SW
- VN - ?? - ???
2006 , 1.9 MJT
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Acum m-am linistit. La aia e mai scump. Saracii!...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
melchiade |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 21 December 09 ![]() |
salut , unde se anunta ce benzinarii se boicoteaza?
|
--------------------
renault
laguna
- b-92-psi
2003
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
twingo_buc poti sa le transmiti colegilor tai de pe 4tuning si in mod special celui cu b 222 cox ca intelegem dorinta lor de a reduce consumul de carburant, dar pietonii au prioritate pe trecere si nu e ok sa te bagi in depasire pe contrasens pentru ca unii fraieri opresc sa le acorde dreptul de a trece strada ca s-ar putea ca data viitoare benzina sa fie ultima lor problema de pe lista.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
x.fun |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 26 October 10 ![]() |
|
--------------------
Fiat
Stilo SW
- VN - ?? - ???
2006 , 1.9 MJT
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 29 Dec 2010, 15:38) twingo_buc poti sa le transmiti colegilor tai de pe 4tuning si in mod special celui cu b 222 cox ca intelegem dorinta lor de a reduce consumul de carburant, dar pietonii au prioritate pe trecere si nu e ok sa te bagi in depasire pe contrasens pentru ca unii fraieri opresc sa le acorde dreptul de a trece strada ca s-ar putea ca data viitoare benzina sa fie ultima lor problema de pe lista. Daca astea sunt specimenele care protesteaza impotriva cresterii pretului benzinei, din partea mea sa se faca 10 lei litrul. |
--------------------
.
.
.
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Mai sunt aia cu harburile aduse cu truda din afara pe 850 euro, inmatriculate in bulgaria. Fara asigurare se poate merge dar fara benzina nu.
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
Din partea mea, sa va faca 10 lei litru si sa va faca ca pe vremea lu ceausescu un week end masinile cu nr cu sot un weekend fara. sa va faca o paine 3 lei si un kg de carne 50. sa va faca un bilet de autobuz 5 lei. Astia suntem si am incercat sa facem o forma de protest pe un anumit subiect. Asta e daca nu suntem bugetari protestam pt altele.
Ma rog ca masina sa devina un LUX sa faca RCA`ul cat in spania 500 de euro si sa platim 10 taxe de drum. Astia suntem stam la tv si criticam. Si cu asta promit ca ma retrag din acest topic si chiar va rog sa-l inchideti. DACA TOTI CONSIDERA CEVA ABSURD CA PROTESTAM PT PRETUL LA BENZINA. Laurentziu83 sunt curios daca prima ta masina a fost seria 7? si eu am avut la 19 ani o amarata de dacie break din 2000, un jaf care il reparam odata pe satapamana. Asta e fiecare incepe cu ce poate cu masina de 800 de euro si cu timpu poate ajunge la 8000. La faza cu COX regret ca s`a manifestat in trafic in felul acesta, da nu pt unii trebuie bagati toti in aceeasi oala. Macar noi am reusit sa facem ceva si sa mediatizam un subiect si sa atragem cateva zile atentia pt pretul exagerat al benzinei. Imi pare rau ca pe un forum AUTO sunt unii care sustin pretul exagerat la "materiei prime" pt partenerii nostri de drum. Comparam cu AUSTRIA: pai Austria produce petrol? sau il ia pe cel de la noi, nu e logic sa fie mai scump? sunt curios cati de aici va permiteti sa va faceti plinul la fiecare alimentare? va zic io 10%. pai inafara cei 10% sunt cei care NU isi permit sa faca plinul la fiecare alimentare. Daca am fi o tara normala, pretul benzinei ar reveni la normal cat si al alimentelor si al altor produse LOGIC ar creste puterea de cumparare nu? automat si economia si`ar reveni cat de cat pe linia de plutire... da cu astfel de preturi puterea de cumparare scade drastic si... consecintele le stiti. |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
juann |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
Nu va mai certati aiurea ca o sa PLATITI BINE IN 2011. Singura solutie ca sa mai aduca bobu niste bani la buget e sa REDUCA DETOT ACCIZELE LA carburanti si in felul acesta o sa se cumpere mai mult si o sa mearga economia.
Nea bobu crede ca daca o sa fie 6 lei benzina o sa aiba bani de salarii si de pensii pentru babalici dar o sa aiba din pxxx si o sa se duca la draku (de bascosu) toata tara si incasarile o sa fie din ce in ce mai mici iar mugetarii pardon bugetarii o sa mai ia numai in vis salariile. Nu va mai bateti capul sa comparati preturile din austria sau alte state vest europene pt ca la noi in .ro e o situatie aparte in care bou de bobu a sau daca vreti va reusi/t prin taierile lui sa numai aiba bani deloc la buget in 2011. Cei care contesta blocarea benzinarilor sunt "pupinBascosi" si trebuie sa plateasca ei de 10 ori mai bine decit noi ceilalti. Hai platiti bine. This post has been edited by juann: 30 Dec 2010, 01:13 |
--------------------
DACIA
Logan
- is 01 abc
2008/Preference
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Prima mea masina a fost Dacia 1310, urmata apoi de Matiz, Clio si Megane. Nu am sa detin niciodata seria 7, odata pentru ca am vazut cum e pe gheata cu tractiunea spate, si a doua oara pentru ca nu imi doresc sa conduc ceva ce este vazut pe buna dreptate drept simbol al marlaniei in Romania.
Nu stiu daca observi, dar si eu protestez. Spre deosebire de altii, eu chiar nu alimentez. Conform lit c) de la al.1 al articolului 103 din OUG, eu am suspendat dreptul de a conduce autoturisme pana pe data de 22 ianuarie 2011. Suspendarea dreptului meu de a conduce autoturisme a inceput inca din data de 27 iunie 2010, intrucat si-au amintit politistii ca mai aveam ceva mai din vechi si s-au gandit sa mi-o mai puna in carca. Asadar, cum ma descurc eu de mai bine de 6 luni incoace fara masina, in conditiile in care in mod normal faceam 20 de mii de km anual, eu zic ca pot si altii. Diferenta dintre mine si voi e ca voi, daca faceti la un moment dat rost de mai multi bani, puteti sa-i convertiti in benzina si sa mergeti cu masina. Eu, dpdv legal, nu pot. Asa ca normal ca imi vine sa rad cand ii vad pe altii cum plang ca benzina e scumpa cand eu n-am mai alimentat de pe vremea cand era 4 lei si ceva si acum am bilete de autobuz si abonamente la metrou in portofel, iar cu trenul cred ca am mers de vreo 10 ori in ultimele 2 luni. Bine, cand ai de carat sacul de cartofi al lui mamaie, n-o sa pun pe nimeni sa-l care pe autobuz, insa de cate ori se intampla lucrul asta? Ia incercati voi sa folositi masina doar atunci cand intr-adevar aveti ceva de carat, veti vedea cum plinul de benzina din rezervor tine o vesnicie iar cu banii economisiti puteti face multe alte lucruri mai folositoare. Lasati masina acasa cand mergeti la crasma si veti vedea ca nu-i asa rau sa poti bea si altceva decat Cola. Pana la urma, taxiul inapoi acasa nu-i chiar asa de scump, mai ales daca nu mergi singur. Eu, daca ma uit in urma, la cate mii de euro am varsat in rezervoare la masini, de multe ori aiurea, ma intreb cam ce as fi putut face cu respectivii bani. As fi putut sa-mi finantez o excursie in Australia, sau un tur al Europei, sau...naiba mai stie, tot ce stiu e ca s-a plimbat Boc pe banii mei. Nu sunt agitator sef, nu imi place. La vechiul loc de munca, am invatat de la patron un lucru simplu: "Iti convine, bine, ramai, nu iti convine, esti liber sa iti cauti in alta parte". Nimic mai simplu, cine invata lucrul asta si apoi il si aplica, va fi un om LIBER. Nu te obliga nimeni sa stai in tara asta daca nu iti convine pretul la benzina, de fapt stiu sigur ca, daca s-ar face pretul la benzina 3 lei, te vei plange dupa aceea de starea drumurilor, daca se fac drumurile bune, te vei plange de oameni, etc, etc. Nu zic nu, si eu am aceeasi parere, dar am ales sa nu ma vait la toata lumea ca ce fraier sunt ca n-am plecat pana acum spre zari mai bune. E mai bine totusi sa o faci, nu sa astepti la altii. La final, tot ce pot sa iti spun e ca pretul benzinei nu va mai scadea. Sau, cel putin, nu va mai scadea pe termen lung. E suficient sa te uiti la pretul benzinei peste tot in UE. In ce tari e mai ieftina benzina ca la noi? Nu zic nu, sunt cateva, dar si acolo e relativ. In Bulgaria stiu ca era 5 ron inca de la inceputul verii. Am vrut UE, preturi de UE avem. |
--------------------
.
.
.
|
|
juann |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
Stiai ca??? .... In blugaria tva-ul nu e 24% si sunt taxe mai mici si drumuri fara gropi + autostrazi? Iar guvernul..... e de o mie unu ori peste bobu.
Nu trebuie sa plecam din tara daca tara e condusa de bobu si draku... trebuie ei sa plece. |
--------------------
DACIA
Logan
- is 01 abc
2008/Preference
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Dec 2010, 01:29) Iarta-mi indrazneala colega dar e o mica diferenta aici. Tu nu alimentezi ca esti obligat, pentru permis ssuspendat, nu din propria-ti vointa sau din solidaritaate pentru protestatari. Sa fim politically correct. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Asa, si? Crezi ca multi bani pe benzina voi da dupa aceea? De ce sa stai cu masina blocat in trafic cand sunt atatea fete dragute la metrou?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa e. Asta e un bun argument si un punct de vedere foarte solid ...
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Am invatat si eu ceva in tineretile mele:iti iei masina ca sa produca ,nu ca sa consume...asa ca atat timp cat e profit,noi sa fim sanatosi....cine si a luat masina de plimbat,sa nu se planga....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Tocmai ce da din gura un fraier la tv...Blanculescu ii zice, despre inutilitatea demersului vostru. Cica ar trebui sa scada drastic cererea ca sa se-ntample ceva cu pretul. Asa e in economia de piata. Adica mai putine iesiri noaptea si masini electrice in locul ursuletilor.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mie imi place ca multi dintre cei ce protesteaza si-au luat cate-o jigodie de masina, au dat sute de euro sa o inmatriculeze pe Bulgaria, consuma alea ca porcul, eventual mai si merg ca naiba rablele pentru ca n-au mai vazut filtru nou de aer de la caderea Zidului Berlinului, normal ca ii rupe costul carburantului pentru ca n-au nici o satisfactie sa mearga cu ele.
Aflati fratilor ca luxul costa, si cand tragi linie, de multe ori consumul de combustibil al masinii e doar o mica parte din totalul cheltuielilor cu acea masina. Il inteleg pe amaratul cu Logan chel ca il depasesc costurile cu carburantul, dar sa il vad pe cel care plateste peste 1000 ron lunar leasing la masina cum se duce sa alimenteze cu monede, mi se pare penibil. Si sunt multi dintr-astia. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Dec 2010, 20:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(Valy1 @ 26 Dec 2010, 18:32) de asta a ajuns tara asta cum o vezi.....toti oameni nostrii de valoare au plecat peste granite....doctori, ingineri....toti s-au gandit la binele lor....si nimeni la binele comun....nimeni nu s-a gandit sa stea sa ajute....sa faca ceva bine aici...toti sa le fie bine lor....au plecat...si ne-au lasat pe noi in urma....hai sa plecam si noi la fel...toti....si sa lasam si noi pe altii si mai amarati in urma..sa renuntam la traditie, la limba si la tot ce e frumos in tara asta din cauza catorva ratati de la conducere.....bine punctat!...asa ar trebui sa facem..ca doar ce dracu....ei sunt muuult mai multi ca noi....si nu noi ii alegem daca va fi vreun protest in cluj eu o sa ma alatur...si nu stiu daca ati observat dar cei din clipul de pe prima pagina erau vreo 20-30..nu mai multi....hai daca tot vreti sa protestam sa discutam pe topicurile cu intalniri pe orase despre proteste...si sa sacrificam fiecare o intalnire pentru un protest....daciaclub+reno....intalnire comuna...ar iesi ceva...forumul are multi membrii..si daca ar face toate orasele in acelasi timp....ar fi chiar un succes (dpdv al protestului...rezultatele nu sunt garantate) sarbatori fericite |
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Istoria Romaniei ne dovedeste de 2000 de ani incoace ca, daca vrei sa traiesti bine si nu esti genul sa ai bani si sa fii nesimtit, e mai bine sa emigrezi.
Ce nu s-a schimbat in 2000 de ani, nu se va schimba in urmatorii 20, cat vom avea noi apogeul. Dupa aceea nu prea va mai conta, ne vom pregati de pensie. Fiecare face ce vrea cu viata lui, e dreptul lui de a emigra si, sincer, gasesti vreun motiv sa-l retii. Il poti minti nu ca de maine, dar de la anul, in urmatorii 10 ani, va fi bine? Nu poti, istoria ti-a aratat ca nu. |
--------------------
.
.
.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Sper doar să nu le vină idei și ieșenilor, nu am de gând să mă plimb prin oraș în căutarea unei benzinării ne-asaltate.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
4x4 esti penibil. ce e aveti doar 2 benzinarii in oras? ti s`a parut ca am incurcat pe cineva? la cate sunt n`o sa duci lipsa de benzina.... va pup si un an nou fericit va voi saluta de la malul marii
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Citesc ma crucesc si trag concluzia ca meritam tot ce ni se intampla !!!
Nu o sa cada in veci guvernul asta de rahat pentru ca in tara asta nu mai exista unitate, solidaritate...unde-s "golanii" de la revolutie ?!! Stima si La Multi Ani ! |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Tamango |
![]()
|
Ei, hai ... sa nu ne jucam cu vorbele. Totul e trecator, guvernul va cadeapana la urma. Nu in veci dar ... data viitoare sa votati bine
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Pentru că acolo probabil că cea mai răspândită benzină este cea cu cifra octanică mai mică de 95.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
razvannn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 5 February 08 ![]() |
la multi ani la toti forumistii. cand se face urmatorul protest in buc ???? vreau sa merg si eu neaparat
|
--------------------
renault
19 /1,7 75 cp 1995
- B-37-DUG
1995 renault 19 1.7 75 cp
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
A fost si la TULCEA si ne-a iesit f bine:
Din pacate, multi sunt indiferenti si multi nu vor sa inteleaga, ca o data cu CRESTEREA COMBUSTIBILILOR automat CRESC TOATE FRATILOR. Sa va spun ceva: Eu imi permit sa bag full pe saptamana desi nu consum atat, dar totusi am ajutat la organizarea unui protest. DE CE? pt ca nu-mi convine sa fiu furat tot timpul, nu imi convine ca am devenit un popor de sclavi, un popor ce doar sta acasa si asteapta o minune. Voi spuneti ca e normal, ca doar ne-am aliniat la UE. BUN, alinierea salariilor unde este atunci? Voi spuneti ca e normal, ca un patron sa puna cat vrea pretul... NU E NORMAL pt cel care stie un minim de economie. PRETUL O FACE CONSUMATORUL, e lege in economie. CONSUMATORII suntem noi, dar unii f prosti din pacate. LA TV A SPUS CLAR, cererea a scazut, dar preturile tot cresc. Nu degeaba s-au sesizat institutiile pt concurenta si proteectia consumatorului si are loc o ancheta...probabil nu se va rezolva nimic, ca sunt pile la nivel national,european etc. Si inca ceva, criticii au spus ca acesta e cel mai inteligent protest realizat in ultimii ani in Romania. AR TREBUI SA VA DEA DE GANDIT. CAUTATI info despre cum e la noi cu carburantul. Poate nu stiti ca Romania a privatizat tot ce avea, iar OMV-ul extrage aproape gratis, si vinde de n ori mai mult si multe alte detalii. Statul bou trebuia sa puan conditii. Sincer va spun, VA MERITATI SOARTA! This post has been edited by eugenTL: 2 Jan 2011, 12:46 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eugen, fa abstractie de ceea ce am scris in semnatura si raspunde-mi te rog frumos la o mica intrebare:
Tu, ca simplu cetatean, blocand o benzinarie, ce urmaresti ca se va intampla? In conditiile in care consumul ramane neschimbat (intrucat n-am vazut nicaieri vehiculata ideea reducerii consumului), cum crezi tu ca se va reduce pretul? Avem in vedere aici reducerea pe plan national a consumului de carburanti fata de 2008 numai si prin faptul ca o gramada de masini ale firmelor au fost trase pe dreapta si vandute, iar treaba urma sa se faca cu mai putine masini. Si vorbim aici de masini care faceau 50 de mii de km anual, nu de utilizatori casnici, multi dintre ei nedepasind 10 mii anual. Consumul de carburanti, din estimarile mele, a scazut la jumatate fata de 2008, avand in vedere ce am scris mai sus, pretul benzinei in schimb a crescut. Pretul, dupa cum observa toata lumea, e cam la fel la toate benzinariile (diferenta de 2-3 ron la un plin). Orice firma de comert carburanti are, normal, ca scop, maximizarea profitului. Daca una din firme, sa zicem Agip, ar face benzina 4.5 ron, de a doua zi ar fi coada la respectiva benzinarie. Dar nu vom vedea asa ceva, oare de ce? Cartel, ceva, suna cunoscut? Ehh, daca traficul de masini la benzinarii a scazut fata de 2008, cam cat ar afecta un boicot al unei benzinarii profitul acesteia? De acord: protestezi odata, protestezi de 2 ori, protestezi de 3 ori, dar vine ziua cand ai un drum de 500 de km de facut, si ai pus direct 250 de lei pe tejghea sa faci plinul, intrucat ai si alte treburi de facut decat sa umbli pe la toate dughenele din oras sa le iei maruntul, si apoi sa stai o jumatate de ora sa numeri banii. Si atunci, tot protestul tau s-a dus dracului. Eu la asta ma refer: ca cei care protesteaza asa, sa faca un minim efort de gandire sa isi dea seama cu cat influenteaza ei bunul mers al benzinariei, indiferent de ce spune cineva vazut drept lider. Si mie mi-ar fi foarte simplu sa protestez...Ce mare scofala sa ma duc sa strang monede de prin oras, dupa care sa ma duc sa alimentez de 10 ron. Dar, daca atunci cand ajung eu la benzinarie, benzinaria e goala si e un angajat acolo care se bate de musca, ce se cheama ca am realizat? Ce am boicotat? In plus, nu stiu cum sunt altii, dar inca din vremea cand lucram 9+ ore pe zi, 6 zile pe saptamana, am invatat ca timpul liber e mai de pret decat banii. Eh, sincer, decat sa ma duc sa alimentez de 10 lei, mai degraba in timpul ala mai dau send la un CV care poate imi va aduce un nou loc de munca mai bine platit. Cine e mai castigat in cazul asta? This post has been edited by Laurentziu83: 2 Jan 2011, 19:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 2 Jan 2011, 19:53) o gramada de masini ale firmelor au fost trase pe dreapta si vandute, iar treaba urma sa se faca cu mai putine masini. ![]() EDIT :pentru semnatura ai un mic report ! de la a nu fi de acord cu ceea ce fac ei si a-i face prosti pe unii useri e o cale lunga This post has been edited by l@u: 2 Jan 2011, 20:09 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu am văzut acum câteva zile un filmuleț de la o demonstrație de acest fel. M-am ***** pe mine de râs, deci vine unul și spune ce face plinul cu 500 de mii, altul spune că așa ceva nu poate fi permis, el nu merge decât iarna cu mașina și acuma e foarte scump, păi dacă vara te descurci fără mașină de ce îți trebuie fix iarna? când mulți șoferi chiar trag pe dreapta automobiliul din diverse motive.
Impresia generală a fost de o gloată lipsită de direcție și ceva mai bun de făcut. Asta e opinia mea și deocamdată nu am nici o intenție să o schimb. Și nu vă mai simțiți atât de lezați de opiniile celor care nu vă suportă acțiunile, (GG Laurenziu), sunt convins că nici voi nu adresați vorbe de laudă benzinăriilor sau guvernului sau la orice altceva ce vă nemulțumește acuma. și un exemplu concret This post has been edited by 4x4: 2 Jan 2011, 21:24 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Tamango |
![]()
|
Lukoil ? N-as baga de la ei nici sa ma pici cu ceara
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:13 |