boicot la benzinarie, poate gasesc cativa sustinatori si pe aici
![]() ![]() ![]() |
boicot la benzinarie, poate gasesc cativa sustinatori si pe aici
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
stc_ctln |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 27 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Benzina oricat ne-am chinui nu putem sa o boicotam de tot.
Noi nu mai alimentam.Benzinariile cresc pretul pentru a acoperii pierderile.Un kilometru cu taxiul se face din 1.4ron,2sau poate 3 ron ca nu ar fii prima oara. RATB sau RTAC sau RATBV samd scumpesc biletele,ca doar s-a scumpit carburantul.Autobuzele,troleele si metrourile nu le suplimenteaza ca nu au de unde,si nici nu au unde se le bage pe infrastructura actuala. Si cat o sa dureze.o luna,2 luni,3luni.timp in care absolut tot se va scumpii. Ce rezolvam: o sa ne saturam de serviciile proaste si o sa revenim la masini(cine poate).Si o sa alimentam cu 6ron litru sau 7ron litru. Ce fac furnizorii de carburant este cam ilegal. A explicat un coleg mai sus ce nu functioneaza la noi( cerere/oferta)si cred ca prin asta a demostrat si de ce nu v-a scadea pretul carburantului daca persoanele fizice il vor boicota. Spuneti voi cum putem sa boicotam folosirea carburantului? Mergand pe bicicleta? Mergand pe jos? Mergand cu autobuzul?Cand aprinzi becul acasa ce faci? Undeva cumva tot carburant folosesti.Boicotezi si curentul electric?apa potabila sau aia murdara cum se plimba ea prin tevi?pompele alea pe ce merg pe aer? Boicot= nu vom face altceva decat sa le dam motive sa scumpeasca mai mult.Profitul lor v-a ramana la fel. Bravo celor care au protestat. La urmatoarele proteste vin si eu. |
--------------------
Dacia
1310 LI
- B-21-AIR
2000 Dacia 1310 LI 1397cmc 2000
Cu turometru,geamuri electrice,inchidere si aeroterma functionala. Cred ca e Full:D |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
oricum eu ii boicotez de multi ani cind aveam dacia ailalta bagam 5l la 2 ani , acum bag de 50 lei la 2-4 luni in functie de anotimp si cit merg
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Povestea asta si comentariile "de pe margine" imi aduc aminte de bancul ala cu cazanul romanilor din iad, singurul care n-avea gard in jur, cum scotea unul capul din smoala cum il trageau ceilalti romani la fund!
Foarte bine ca exista astfel de initiative, ideal ar fi sa se extinda la nivel national, cata vreme stam si inghitim toate mizeriile ni se vor servi doar mizerii din ce in ce mai mari! Cat despre "alternativele" gen transport in comun sau bicicleta cei care le propun sunt fie idealisti fie au extrem de mult timp liber la dispozitie si nu prea conteaza durata transportului! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Felicitari celor care au initiat protestul.....im aduc aminte ca acum cativa toata mass-media sarea in sus imediat cum aparea o noua scumpire a carburantilor...acum pare ca e ceva normal.
This post has been edited by tony-s: 28 Dec 2010, 12:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Rezultatul a fost ca azi dimineata au scumpit cu 6 bani
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Cum a fost azi???
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Oleeeee!!!!
Astazi, pretul benzinei CO95 a depasit, in sfarsit, pragul de 5 lei ! De astazi, de 20 RON pun mai putin de 5 litri. Este fenomenal. Imi aduc aminte cand era benzina 4 lei, 4.5 si mi se parea ca e prea scumpa. Acum ce sa mai zic?... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(g_dani @ 28 Dec 2010, 00:50) Un asemenea boicot a facut asta vara poporul german..dar nu la carburanti..ci la lapte..au scumpit aia litru de lapte (mi se pare cu 30%)..asa...timp de 1 saptamana n-au cumparat aia strop de lapte..dupa 1 saptamana..a revenit pretul la cel initial ![]() Boicotul la lapte in Germania -de fapt cam in toata Europa- a fost al producatorilor, si s-a produs pe fondul pretului prea mic. Si a fost in 2008. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Noi nu avem ce sa facem chiar daca facem boicoturi tot dupa ei este nu avem ce sa le facem asta e ....... nush ce ziceti
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
- VIP
2002
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Ce sa le faci la astia? N-au fost in stare sindicatele sa organizeze greve ca lumea cand s-au taiat salariile...o fi cineva capabil sa faca un boicot pentru reducerea preturilor la carburanti? Ma indoiesc! In 1989 romanii au facut revolutia sau ...?
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
x.fun |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 26 October 10 ![]() |
QUOTE(twingo_buc @ 28 Dec 2010, 02:10) benzina e un element care influenteaza direct restul preturilor, si in momentul in care pretul creste, le dam pretext altora sa-l creasca si ei. PT ASTA PROTESTAM! Si in caz de scade pretul benzinei, crezi ca o sa scada si celelalte preturi?nu cred.o sa inceapa cu pret de achizitie...stoc vechi, stoc nou...oricum nu mai tin ei cont de stocuri.anul trecut sau acum doi ani, nu mai retin.tot asa, se scumpise carburantul cu mult si normal ca si preturile la alte produse...apoi carburantul s-a ieftinit..dar celelalte preturi nu. Cea mai buna varianta e sa nu cumperi.Daca nu cumperi, n-au profit,daca n-au profit o sa achizitioneze mai putin carburant si cum profitul e in scadere,apar disponibilizarile la statie sau reducerile salariale(ca tot e sezonul). |
--------------------
Fiat
Stilo SW
- VN - ?? - ???
2006 , 1.9 MJT
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi aveti idee cam cat combustibil cumpara lunar o firma cu 20-30 masini prin curte? Dar un santier mediu pe timpul verii?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Au de castigat ei ...... k doar nu ei cresc preturiile la carburanti
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
- VIP
2002
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
urmareste cineva pe realitatea?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Acum am dat...sunt sceptic..nu cred ca se v-a schimba ceva!!!
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-au dat impresia ca au cam venit cu temele nefacute... din cate am vazut eram cam in media europeana cu preturile la carburanti, dar prigoana a pus problema foarte bine.. pentru cei care au ratat " nu pretul la pompa e problema, ci salariile care nu sunt la nivel european sunt problema "
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bibisan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 December 10 ![]() |
![]() ![]() 0_ETAPA ....eu zic ca piatra aruncata in apa o sa faca valuri mari, desi in Romania nu ne ajutam intre noi ca sa ne fie mai bine. "pai nimeni nu o sa fie de acord cu marirea pretului la carburanti" asa imi zicea o prietena. 1_ETAPA -daca se ajunge la o masa critica de vre-o 25% din toate masiniele din Romania (inclus Transportatorii, motocilistii si altii,...se va simti sigur....trendul ( poate cu timpul in loc de 14 masini vom fi 140....) 2_ETAPA -boicot o luna in sensul ca vom cumpara mai putin daca se poate, adika un minim (si daca companiile nu vor reactiona sa lase pretul,...atunci urmeaza). 3_ETAPA -Cumparam NUMAI de la o singura companie intr-o luna (care este dispusa sa lase la pret si celelalte vor muri de invidie si poate vor intelege....oare cum o fi ca o firma sa nu incasesze mai nimic o luna s-au cate luni poate sa reziste fara sa incaseze). !!!!_CONDITIE OBLIGATORIE .....care o fii aia ? voi ce ziceti ? ....sa fim uniti..logik ...chiar sunnt curios sa vad reactiile si impresiile a cele scrise mai sus .... This post has been edited by bibisan: 29 Dec 2010, 00:52 |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureat
- B 46 XBX
2005
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Cand au venit in ianuarie 2009 la putere ignorantii astia de la pdl chiar in noaptea de revelion benzina era 3.01lei cea premium 95. In 3 luni a ajuns la 3.71lei iar acum la 4.97lei. Barilul este la ~78$ ca si acum 2 ani. Restul ce este in pret plata campaniei electorale prezidentiale din 2009? poate stiti voi mai bine.
Si mai e ceva petrolistii sunt in cartel de fix 2 ani caci nu mai exista diferenta intr-un oras ca Tecuciul si chiar mai mari intre statii indiferent de companie. This post has been edited by iulian'71: 29 Dec 2010, 00:54 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
- GL-07-***
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu c-as tine cu firmele de petrol, dar acum batilul de petrol este 91 USD, iar la finalul lui 2009 era in jur de 80 USD.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Vraja cu pretul barilului nu tine... Ca atunci cand a fost 140 de $, n-am dat 8 lei/L.
Ar fi interesant daca ar putea cineva sa ne spuna cat mai costa efectiv sa produci un 1 L de benzina/motorina. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu, dar o sa dai 10RON/l daca revine la 140-150$!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Dec 2010, 20:55) Voi aveti idee cam cat combustibil cumpara lunar o firma cu 20-30 masini prin curte? Dar un santier mediu pe timpul verii? Pai tocmai d-asta nu vad eu ce efect asupra incasarilor unei benzinarii ar avea cei care oricum alimentau de 30-50 ron si care acum platesc cu monede. Si mie mi s-a suspendat permisul inca din vara, cu toate astea nu m-am dus sa boicotez sediul politiei, pentru ca stiam ca nu m-ar fi bagat nimeni in seama, oricat de multa dreptate as fi avut. Asta e, unii se plang de pretul mare al benzinei, altii stau cu benzina in rezervor si nu au voie sa o foloseasca. ![]() Cu ocazia asta am invatat sa folosesc transportul in comun, sa imi optimizez traseele in folosul meu, si sa nu mai fiu dependent de masina. E si normal ca ma apuca rasul cand ii vad pe aia care platesc 2 litri de benzina in monede si se vaicaresc in fata oricui are o camera de filmat. Ei macar au dreptul de a folosi masina, eu nu. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 29 Dec 2010, 10:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
bibisan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 December 10 ![]() |
1 gallon = 4,54609 litri
? $ = 2.90 dolari pe galon 2.90 x 1 / 4,54609 = 0,638 $ 0,638 $ x 3.2364 = 2,0645 Lei/litru in USA |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureat
- B 46 XBX
2005
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Un U.S. gallon are 3,785 l .. Oricum benzina este extrem de ieftina in USA...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Cred ca avem carburanti mai scumpi decat in Austria.
![]() Traim pe picior mare... Initiativa este buna principial, dar va ramane fara rezultat pentru ca avem de-a face cu un produs indispensabil. Cineva adusese cazul laptelui in discutie dar nu putem compara cele 2 produse. Nimeni n-o sa-si permita sa tina parcul de masini pe loc, cu pierderi enorme, de dragul protestului. Pe scurt, din 2 rele o va alege pe cea mai putin rea. Adica va plati mai mult pe carburant, dar nu va tine masinile in curte. In plus, sa nu uitam ca o mare parte din pret se datoreaza accizelor. Si cu un guvern care incearca sa faca bani si din piatra seaca, nu vad cum ar putea sa li se faca dintr-o data mila de populatie. This post has been edited by Danny_bb: 29 Dec 2010, 12:16 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Despre alinierea preturilor la UE (angajament concret al statului roman) sper ca stiati, asa-i?
This post has been edited by vijelie: 29 Dec 2010, 12:22 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Benzina de 95 este cam 1.18EUR/l in RO acum... Benzina cu cifra octanica mai mare ajunge pe la 1.28-1.30EUR/l... Chiar ca traim pe picior mare...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
La preturi , da , dar la salarii...
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 16:36 |