Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 4 5 6 7 8 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

boicot la benzinarie, poate gasesc cativa sustinatori si pe aici

LuluMOB
post 3 Jan 2011, 09:45
Post #151

Membru cu pedale.

Group: Members
From: Iași

Ancheta aia dureaza de cateva luni, din primavara lui 2010 cel putin.

3 Jan 2011, 09:46:
PS: Uite o stire mai veche, aceleasi povesti ca si acum: http://www.ftr.ro/pretul-benzinei-creste-c...rumos-37823.php

This post has been edited by LuluMOB: 3 Jan 2011, 09:46

--------------------
Dacia Logan ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
twingo_buc
post 3 Jan 2011, 10:19
Post #152

fost twingar

suntem pe prima pagina la revista presei pe protv astazi, am aparut in gandul cu acest protest, click, adevarul antena1 si antena 3, realitatea tv, posturi locale. Cat despre Ancheta deschisa de consiliul concurentei nu e mai veche, ci abia deschisa, cea veche a fost deschisa la cererea primarului clujului va spun eu si nu s-a facut nimic. totusi de 2 saptamani zilnic apare pe undeva acest tip de protest si e mediatizat. Asta e suntem considerati niste prosti ca incercam sa facem ceva. Laurentziu83 si restu nu incercam sa micsoram pretu la benzina, sau la alte produse dar macar poate reusim sa le stopam o perioada!!!! Nu trebuie s ane judecati in continuu si sa ne jigniti ca nu suntem toti niste pusti fara carte sau niste idioti. Spre exemplu eu am 22 de ani, sunt anu 4 la facultate si spre mandria mea la una de stat si destul de greuta, am permis de 3 ani si nu am avut niciodata inregistrat vreun accident din vina mea, si tot spre mandria mea am avut o sg data permisul suspendat 30 de zile pt simplu fapt ca nu mai rezistam in trafic dupa 2 ore de stat am indraznit sa ma duc pe linia de tramvai.

E pacat ca suntem criticati ca facem ceva, de parca va afectam pe restul? ce va facem va blocam o benzinarie in conditiile in care sigur in apropiere se afla alta...

Inca imi permit sa-mi pun benzina in medie de 50 de lei pe zi, dar ma deranjeaza ca deja vad 9 LITRI la aceasta suma in loc de 14-15 cum vedeam inainte, mi-am adapatat drumurile... poate ca as lasa si masina acasa dar cu ce sa merg? daca nu exista mijloace de transport aici inafara de maxi taxi?

http://stirileprotv.ro/exclusiv/revista-pr...nzinariile.html

--------------------
mitsubishi colt CZ3 - B8x8BBB 1.1 75CP 2008 MOTION
fost twingar si fost TDI-st
+
hellcat
post 3 Jan 2011, 10:32
Post #153

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(eugenTL @ 2 Jan 2011, 13:44)
Eu imi permit sa bag full pe saptamana desi nu consum atat, dar totusi am ajutat la organizarea unui protest.
*

Ideea de protest o inteleg dar modul in care s-a produs nu mi s-a parut ok...scartait de roti printre pompe, motoare turate, rasete si caterinca, aratati a grup de teribilisti care fac si ei ceva sa apara la tv...bonus interviuri la misto.
Pai cred ca nu veti fi luati in serios niciodata.

QUOTE(eugenTL @ 3 Jan 2011, 00:50)
NU particip la protest ca n-am bani de motorina, ca am iti spun sincer, particip pt ca nu-s de acord cu pretul si cu furtul lor
*

"Furtul lor" se numeste economie de piata, e ca in orice afacere - cererea regleaza pretul.

QUOTE(eugenTL @ 3 Jan 2011, 01:00)
E greu de inteles ca prin scadea consumului de carburant in Romania, se poate reduce pretul la pompa.
*

Da, e greu de inteles si aplicat, dar e adevarul. Iar consumul nu va scadea pentru ca usor usor ne revenim, transportatorii incep sa miste din nou roata, drumurile spre munte sunt blocate de turisti, in foarte multe orase nu ai cum sa ajungi la locul de munca decat cu masina personala, etc...

Noi nu trebuie dacat sa aruncam un ochi in gradina astora din vest, ce-au facut ei cu mult timp in urma sa facem si noi, sa folosim masini din clasa mini si mica, cu motoare mici si economice.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
rtBK
post 3 Jan 2011, 10:55
Post #154

Unique like everyone else

From: Bucuresti

eu ma intreb cati oameni verifica uleiul in dreptul pompei.. asta pe langa faptul ca motorul era cald. laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
M i h a i
post 3 Jan 2011, 11:14
Post #155

mai ales pe vremea asta..numai de drag verifici uleiul.... totusi...multa lume are timp liber... smile.gif

This post has been edited by M i h a i: 3 Jan 2011, 11:14

--------------------
------ ------ ------
+
mariusd4
post 3 Jan 2011, 11:29
Post #156

Membru autentic

EugenTL tot respectul pentru ca aveti curajul sa va exprimati dreptul la opinie poate asa se mai sensibilizeaza si "gica contra" al Romaniei, care nu isi da seama ca o data cu benzina creste pretul bunurilor de consum, utilitatilor, transporturilor etc, lor le merge bine ca baga un plin,2, 10 dar nu stiu ca oameni in tara asta se arunca de la balcon in plen din cauza disperarii, oameni care emigreaza, oameni care spala batrani la fund prin Spania din cauza disperarii si foametei. Unoara le este bine ca baga un plin de benzina dar nu vad ca tara asta s-a dus de rapa, nu mai arata nici macar ca acum 22 de ani. Vad ca in tara asta manipularea maselor isi face bine treaba, drept dovada posturile unora de mai sus. Daca nu protestezi, daca nu comentezi, nu te aude nimeni in tara si lumea asta. Un protest are rezonanta indiferent forma si amploarea lui, acest drept e garantat de constitutie. Probabil unora le convine sa munceasca pana la varsta de 65 de ani la limita subzistentei... Unora nu le pasa de altii pentru ca lor le merge bine , din acest motiv tara asta nu va mai fi niciodata unita, sunt doar bogati si saraci !!! Romanian the land of no choice !!!Toata stima

This post has been edited by mariusd4: 3 Jan 2011, 11:30

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
"Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
+
M i h a i
post 3 Jan 2011, 11:38
Post #157

da...ce rau o duce lumea..Dn 1 plin...statiunile montane full...se pleaca si in afara la greu.... cei care o duc rau nu protesteaza la benzinarii...pt ca o duc asa de rau incat nu au masina..ori bani ca sa ajunga la benzinarie..

This post has been edited by M i h a i: 3 Jan 2011, 11:38

--------------------
------ ------ ------
+
mariusd4
post 3 Jan 2011, 11:52
Post #158

Membru autentic

....cati se duc la munte ? 100 mii afara, 100 mii in tara? Restul pana la 18 milioane sau cati om mai fi ce fac ? A, se duc in pietele publice ca-i un lux, a ... e mai comod... Realitatea este alta, cand vezi o familie de pensionari ca cumpara 1 kg de carne ca sa faca revelionul eu zic ca este trist. Aruncati un ochi pe la bursa pe akazii sa vedeti ce se vinde, ce se cumpara, asta arata nivelul de trai...pentru multi

Mihai, cati din cei mentionati de tine se duc la mute cu bani dintr-un salariu minim de 600 lei, mediu 1000 lei? Chiar si asa omul se chibzuieste cu cel putin cateva luni inainte ca sa faca un asemenea revelion, sacrifica altceva. Un grec care are acelasi pret la benzina si un salariu minim de 600-700 euro ?

This post has been edited by mariusd4: 3 Jan 2011, 11:55

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
+
M i h a i
post 3 Jan 2011, 12:00
Post #159

Amesteci pensionarii cu alta categorie....daca maine se face benzina 3 lei pensionarii nu au nimic de castigat...ei circula cu ratb...preturile din magazin nu o sa scada ..ca deh..scade profitul.. orice ieftinire de carburant nu o sa se vada intr-o reducere de preturi...Sa se mareasca pensiile la pensionari....asta da treaba... ei reprezinta categoria saraca.... acum depinde ce intelegi prin sarac..Duminica am fost in Cora la cumparaturi ca nu am mai fost de 1 luna.....era full...parcarea full de masini...unde draq este lumea saraca? alt exemplu..la mine la tara unu si a facut magazin... are profit la greu...stau toti la baut acolo...coada non stop...intr un sat vai mama lui..de unde bani? wacko.gif

This post has been edited by M i h a i: 3 Jan 2011, 12:05

--------------------
------ ------ ------
+
mariusd4
post 3 Jan 2011, 12:09
Post #160

Membru autentic

Daca pensionarii cu 500-600 lei sunt saraci, cei care castiga 1000-1500 lei sunt bogati ? Daca benzina ar fi 3 lei, costul transportului ar scadea, agricultura s-ar ridica pt ca ar scadea motorina, caldura ar scadea pt ca centralele merg cu pacura, taranul care vinde branza ar scadea pretul ca nu mai da la rata 10 lei pe bilet, da 6 etc etc Puterea de cumparare ar creste, economia s-ar pune pe picioare. .

Cei care stau la baut dau 1 ron pe 100 ml de alcool etilic cu apa, nu beau whisky sau mai stiu ce, cora este full doar de sarbatori, ti se pare normal ?
Si eu merg la tara ca si tine si vad ca tot pamantul este nemuncit, pentru ca motorina este 5 ron, pensia este de cateva sute de lei, este imposibil, odata pamantul nemuncit taranul nu mai are ce manca si face profit magazinului tau sin sat cu cei cativa lei, sunt curios, ce marfa se vinde la magazin ? Cerd ca ceva de lux, fineturi nu ? Stima

This post has been edited by mariusd4: 3 Jan 2011, 12:15

--------------------
+
ag02cws
post 3 Jan 2011, 12:12
Post #161

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Sa te lauzi ca nu bagi benzina pentru ca ai permisul suspendat, dar sa ii faci pe altii prosti ca nu sunt ca tine... radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
M i h a i
post 3 Jan 2011, 12:14
Post #162

Nu o scada....reducerea o sa reprezinte profit pentru altii....ori o sa scada asa la misto nesemnificativ..ca sa se spuna ca a scazut...transportatorii nu scad preturile pentru ca a crescut tva , de aici un pret mai mare pt intretinere (piese)....
Cora este full doar de sarbatori???mai sa fie...Duminca ce sarbatoare mai era??trezirea prea sfintitului ficat? blink.gif pacat ca nu am facut poza...

le : stii ce vad eu la tara cand ma duc?? pensionari cu pensii vai mama lor ..care dau banii pe medicamente...care muncesc pana la 90 ani...care dau bani la copii din pensia mica... si o gaina..juma de porc... Si categoria NOUA>>tineri...care nu fac nimic pentru ca le pica rangul daca muncesc pamantul...care stau non stop cu alcoolul in nas...si cu tigara in mana...mereu îi gasesc beti morti....bani au de la parintii care muncesc cu ziua..ori ajutoare de la primarie.....mai nou au inceput sa fure de prin sat..binenteles de la oamenii in varsta...care muncesc... cati pensionari ai vazut la benzinarii ca protesteaza? eu ma opresc aici... sa se faca 2 lei motorina.... este clar ca nu ma bucur la o scumpire ca doar nu sunt nebun...eu ma oftic cand vad ca pensiile scad...ori se pun impozit pe ele...vezi pensiile de peste 740 lei..

This post has been edited by M i h a i: 3 Jan 2011, 12:24

--------------------
------ ------ ------
+
mariusd4
post 3 Jan 2011, 12:19
Post #163

Membru autentic

Eu stau la o statie de cora, si cand iau o paine iau de acolo, cand iau un kg de cartofi iau de acolo ca imi aleg, fructe la fel, poate de 3 ori pe saptamana calc prin cora si nu e chiar cum spui. Multi sunt simpli turisti. Nu suntem realisti deloc.

--------------------
+
twingo_buc
post 3 Jan 2011, 12:34
Post #164

fost twingar

si va asigur eu ca am pe cnv care lucreaza la banca si mi-a spus ca 60% din cei care ii vedem ca se infig in cumparaturi aiurea au card de CREDIT sau descoperiri de card cu gramada. Si va repet asa e romanu face pe neamu` prost o luna si dupa 5 chitzaie cum sa plateasca datoriile trage ca robu`

--------------------
+
eugenTL
post 3 Jan 2011, 17:29
Post #165

Membru autentic

From: Tulcea/Bucuresti

--------------------
Renault Megane II my edition (18+low+r26 look)
+
juann
post 3 Jan 2011, 17:31
Post #166

Membru autentic

Am vazut undeva pe un forum concurent ca din cauza accizelor in Alexandria cea mai ieftina benzina e 5.85. Aveti idee ca e real asa se va face peste tot? Daca da atunci trebuie o revolta generala ca la 6 lei benzina vom da pe o paiine 2 lei. Jos Bascosu!!!

--------------------
DACIA Logan - is 01 abc 2008/Preference
+
LuluMOB
post 3 Jan 2011, 18:21
Post #167

Membru cu pedale.

From: Iași

QUOTE(twingo_buc @ 3 Jan 2011, 10:19)
... Cat despre Ancheta deschisa de consiliul concurentei nu e mai veche, ci abia deschisa, cea veche a fost deschisa la cererea primarului clujului va spun eu si nu s-a facut nimic....
*

Pe siteul lor apare o singura ancheta in desfasurare, inceputa in 2005.
08.09.2005  - Concurenta - Autosesizari - Investigatie avand ca obiect posibila incalcare a Legii concurentei de catre societatile active pe piata petrolului si a produselor derivate din Romania ; Ordinul nr.211/08.09.2005; (DIE)

http://www.consiliulconcurentei.ro/?pag=129

--------------------
Dacia Logan ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
+
twingo_buc
post 4 Jan 2011, 02:35
Post #168

fost twingar

in 2009 a fost deschisa alta ca urmare sesizarii din partea primarului Clujului...

--------------------
+
luck33ro
post 4 Jan 2011, 11:08
Post #169

Membru autentic

Unde ne putem interesa despre statiile incluse in boicot si ora la care are loc actiunea?! Vreau sa ma inscriu si eu macar odata ... smile.gif

--------------------
+
eugenTL
post 4 Jan 2011, 11:35
Post #170

Membru autentic

Vad ca pe facebook a aparut ca protestul se tine pe 14.01.2011!!!

Location : Fantana Miorita-Baneasa...ora 17:00...data intalnirii: 14-01-2011

Created By : Catalin Bau

More Info : Urmatoarea intalnire are loc pe data de 14 ianuarie 2011,la ora 17:00 la Fantana Miorita-Baneasa.

Nu este necesar sa veniti cu masina,scuter,ATW sau altceva.IMPORTANT este sa veniti cat mai multi!Anuntati-va prietenii,rudele,colegii de munca.Imprastiati vestea pe Facebook,4tuning,celelalte site-uri de socializare,Yahoo Messenger,telefoane,SMS-uri!Orice om in plus este de ajutor!Ca de obicei nimeni nu va pati nimic,nu va fi amenat etc.Sper ca s-a vazut in presa si pe TV care este scopul acestor intalniri!!!!Va asteptam in numar cat mai mare!!!

Cautati pe facebook: protest impotriva .... si trebuie sa gasiti eventul.
Link as pune, dar cred ca n-am voie, si pot fi putin banat si nu-mi doresc.

Iar in alte orase se pregatesc oamenii pt 7ian: TL,CT,Iasi, etc

<span class='edit'>4 Jan 2011, 15:00:</span>
ANUNT IMPORTANT !!!

ASTAZI 4-1-2011 , un COLEG deal nostru este invitat la emisiunea "100 minute" pe canalul ANTENA 1 sau 3 ora 18:00 , in partea a 2 a emisiunii , un INVITAT supriza SI daca va fi timpul necesar se vor face cateva anunturi PUBLICE !!!!

4 Jan 2011, 19:18:
S-a anuntat si la tv:
PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. (mass)

This post has been edited by eugenTL: 4 Jan 2011, 19:18

--------------------
+
hellcat
post 4 Jan 2011, 19:45
Post #171

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(eugenTL @ 4 Jan 2011, 12:35)
SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie.
*

Asta DA!! Astfel trebuie sa arate romanii solidaritate!!

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
l@u
post 4 Jan 2011, 22:13
Post #172

Membru autentic

pai nu or sa intre atunci dar cu o zi inainte au sa cumpere ca spartii

--------------------
Land Rover Freelander - Td4, HSE
+
Axe
post 4 Jan 2011, 22:21
Post #173

Membru autentic

Fara sa exagerez, pentru cine poate, cea mai buna forma de protest este ASTA !!!
In plus , pentru sanatatea voastra, nu mai mergeti chiar si pana la paine cu masina ca d'aia au ajuns astia sa ne rada in nas. Stiti cat le pasa de protestele astea din benzinarie ?! DELOC !
Parca ii si vad cum spun: "uite si la fraierii astia, ce cred ei ca fac, or sa doarma aici in benzinarie cu protestul lor cu tot ?!"

This post has been edited by Axe: 4 Jan 2011, 22:24

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
Porta
post 4 Jan 2011, 22:25
Post #174

Membru incepator

Daca pe 16 se cumpara combustibil de 3 ori mai mult decat intr=o zi normala, degeaba nu se cumpara pe 17-18-19.
Comparatia cu Revolutia din 89 (sau ce a fost atunci)...este putin fortata. Nu vad legatura.
Oricum, sunt multi care nu pot renunta la combustibil. Daca pentru unii exista varianta transportului in comun....pentru altii aceasta este exclusa.
Consum 60l pe saptamana....si nu am alternativa. Daca nu ard motorina asta....raman fara papica....deci, pentru unul ca mine este ceva indispensabil...si indiferent unde va ajung pretul, ma vad obligat sa cotizez.

--------------------
Oriunde ajunge o supermasina, ajunge si Dacia mea (chiar daca mai tarziu). Unde ajunge Dacia mea nu ajung multe supermasini.......
+
UXE
post 4 Jan 2011, 22:30
Post #175

Modelator

nu se va rezolva nimik.. o duc bine astia si fara 3 zile de incasari.. suntem la cheremul lor.. daca vor sa o faca 8 lei , or sa o faca.. ei au cutitul si painea din pacate sad.gif

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
Dacia_47_akm
post 4 Jan 2011, 22:31
Post #176

Membru

Sallut am primit si eu messaj-ul pe messenger si l-am dat mai departe, sunt de acord cu orice fel de protest impotriva scumpirii benzinei sau a carburantului in general, acum maxim 2 ore pe antena 3 a vorbit presedintele benzinariilor din romania si a spus ca pana la finele anului, pretul carburantului, in special al benzinei, va ajunge la 7 lei.
Vam vazut vorbind pe aici de pensionari corect va dau dreptate, dar sa ne gandim si la tinerii care cauta inebuniti un loc de munca si care se duc la pompa si se uita la ea, cat despre market-uri eu sunt din giurgiu, nu am cora dar am altele gen kaufland billa peny interex s.a., sunt aproape in fiecare seara pline cel putin de sarbatori era parcarea plina, am fost acum cateva zile si la bucuresti la carefour si tot asa am gasit imbulzeala lume ca furnicile parcare plina, hai sa va mai zic ceva, poate mai sunt useri giurgiuveni care imi pot da dreptate, imi pare rau ca nu am facut poza, acum cateva zile, maxim 2 saptamani a fost in giurgiu la kaufland o promotie la portocale, aveai voie sa iei o galeata si sa pui in ea cat de multe portocale poti si totul la 12 sau la 15 lei, sa vedetii cum se imbulzeau fratilor sa vedeti cu se omorau vu avei loc de ei unii indesau portocalele in galetile alea, plus ca majoritatea portocalelor erau stricate si lumea nu isi datea seama ca galetile erau facute in asa fel incat sa intre maxin 9 kg, alti le indeseau si puneau mai mult altii punea 8 kg poate chiar mai putin, oamenii nu isi dateau seama ca daca luau portocale normale bune care erau puse in saculeti le luau la aproape acelasi pret chiar la aceeasi greutate, desigur mai mult sau mai putin depinde de cat de mult le indesau, dar ceea ce vreau sa spun este defapt ca tara e saraca si oamenii se bucura pentru orice este mai ieftin sau li se pare mai ieftin chiar daca produsul lasa mult de dorit smile.gif

This post has been edited by Dacia_47_akm: 4 Jan 2011, 22:33

--------------------
Dacia 1310 - b-35-dis 1992
FDF Fan Dacia Forever
+
gotty
post 4 Jan 2011, 22:33
Post #177

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

lectia numarul 1 de vanzari biggrin.gif

--------------------
Private Spice Member
+
eugenTL
post 5 Jan 2011, 00:10
Post #178

Membru autentic

Nu stiu exact in ce tara, dar tinerii au iesit in strada cand au aflat de legea cu VARSTA DE PENSIONARE. Acum multi s-ar intreba: DE CE AU IESIT ASTIA CA EI MAI AU PANA LA PENSIONARE.
Va spun eu de ce au iesit: Pt ca daca varsta de pensionare e mare, automat sunt locuri mai putine DE MUNCA pt tineri, si au luptat pt ei dar si pt pensionari.

NE DAU LECTII LA SPIRITUL CIVIL toate tarile europene cred.
PACAT.

PS: eu stau in chirie in buc, si pur si simplu n-am unde sa pun bicicleta, ca mi-o luam de mult. Dar pe viitor cand imi voi lua casa mea, cu siguranta imi voi lua o bicicleta, mai ales ca sunt si pasionat de ele. PRIMAVARA,VARA,TOAMNA e o placere.

Cine a fost prin UE stie ca la toate colturile,barurile,institutiile exista locuri de parcare pt bicicleta si cucu pt masini. OLANDA tara care pt unii ar parea cam veche si inapoiata ne da clasa la TOT.

This post has been edited by eugenTL: 5 Jan 2011, 00:11

--------------------
+
nonic
post 5 Jan 2011, 00:23
Post #179

Together we can do more

From: Ploiesti

Merita citit interesant!

Unde este dreptatea? sad.gif Mi-am amintit indemnul unui 'mare om', trebuie sa muncim mai mult ca sa traim mai bine

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 dci 2004 Privilege Sedan
+
eugenTL
post 5 Jan 2011, 00:43
Post #180

Membru autentic

Nu stiu care roman cu salariu mediu face 4-5plinuri. :| un plin e 250-300ron. Salariul mediu cat e ?

CITITI AICI:
http://www.untrr.ro/index.php?page=scumpir...omia_din_romnia

--------------------
+
8 Pages « < 4 5 6 7 8 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 22:48
Dacia