VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
Raduchu |
![]()
|
||
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu inca
![]() This post has been edited by Iulikk: 29 Oct 2012, 19:07 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
I-am luat Solenzei inca o janta de aliaj sehaj ca noo. Janta a costat 120 de lei + inca 20 de lei curierul. Cam asa arata janta:
DSC09880.JPG ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 867 DSC09879.JPG ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 949 Update de kilometraj: IMG_0346.JPG ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 961 Jante vor fi folosite astfel: 2 jante -> Anvelope de vara (pentru puntea fata). Pana acum au fost GoodYear DuraGrip goodyear_duragrip.jpg ( Size: 30.91k ) Number of downloads: 876 , dar au deja 3 ani... sunt destul de tocite. Le voi schimba in primavara. Cel mai probabil voi pune BF Goodrich Profilier 2model_Profiler_2.jpg ( Size: 21.65k ) Number of downloads: 803 . 2 jante pe puntea din spate -> Anvelope All Season. GoodYear Vector goodyear_vector_4_seasons_165_65_R14.jpg ( Size: 17.97k ) Number of downloads: 114 2 jante -> Anvelope de iarna. Kormoran SnowPro kormoransnowpro.jpg ( Size: 69.59k ) Number of downloads: 111 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Abdeit:
Solenza implineste azi 9 ani de cand a fost cumparata de tata ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Abdeit:
1) Am dat ieri comanda de BF GoodRich Profilier 2, 165/65R14 -> 173 lei / bucata + 10 lei curierul. 2) Din ciclul ce se mai fura in Romania.... azi-noapte mi-au fost furate "căpăcelele" din centrul jantelor... toate 4.... sa ii f*t in gura pe aia de le-au luat. Unde dracu gasesc altele? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
am scris si in topicul de prezentari, la Dacia sunt cu 9 lei bucata.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am vazut. Multumesc!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Te mira ca se fura in Romania?
![]() Mie mi-a zis unu de la o vulcanizare ca se fura pana si capacelele metalice cromate ale valvelor ![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mie mi le-au furat pe alea de plastic de la jantele de aliaj. Erau capacelele originale, putin mai deosebite decat cele ce se gasesc in mod normal pe valvele de schimb.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ii doresc sa se faca acordeon in primul pom pe care il vede.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Traim unde traim si ...asta e.
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au luat de pe solenza cele doua stickere cu scala. Asta e ori prostie ori rautate, alea odata date jos nu stiu unde se mai pot lipi.
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
Idioti...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Frumoasa masina! Dintre masinile pe care le-am avut, Solenza mi s-a parut cea mai OK din punct de vedere al raportului pret/calitate. Plus ca, in 3 ani (si vreo 70.000 km), am pierdut numai vreo 800 de euro (luata in 2004, vanduta in 2007). Era tot Scala.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc!
Nu stiu despre altele, dar Solenza asta isi merita banii de deplin. La cat a costat cand a fost noua... si la ce "probleme" a avut (care de fapt a fost una)... This post has been edited by Iulikk: 25 May 2013, 23:01 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Azi m-am plimbat cu Pagani ... ideea e ca de pe la 150 km/h am franat destul de tare pana la oprire... cand am ajuns acasa am vazut ca discurile de frana au niste fisuri mici si destul de multe pe ele. Nu par sa fie in adancimea discului ci doar la suprafata... sa imi fac griji? La anu' vreau sa le schimb oricum... sa le schimb mai devreme?
This post has been edited by Iulikk: 21 Jul 2013, 22:01 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Merge dom'le stai linistit !!!!!!!
Attached thumbnail(s) real_bad_rotor.jpg ( Size: 21.14k ) Number of downloads: 233 worn_out_brake_rotor.jpg ( Size: 32.85k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
se vede ca ai imbatranit !
This post has been edited by Iulikk: 12 Jun 2013, 20:43 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu am imbatranit, dar acu' conduc alt agregat, hecibec, doo usi
![]() EDIT: sa mor de nu am crezit ca a postat octaviacar ala de-l seaca pe marty, prima data ![]() This post has been edited by Iulikk: 12 Jun 2013, 19:16 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 3 Feb 2013, 19:19) Din ciclul ce se mai fura in Romania.... azi-noapte mi-au fost furate "căpăcelele" din centrul jantelor... toate 4.... sa ii f*t in gura pe aia de le-au luat. Unde dracu gasesc altele? Eu am comandat la un magazin de piese auto de cartier aici in Bucuresti. 14RON/bucata. Sunt facute in Turcia la fabrica CMS. Diseara iti pot pune codul Renault de pe ele. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu inteleg
![]() ![]() <span class='edit'>12 Jun 2013, 18:05:</span> QUOTE(madhorsefuzzy @ 12 Jun 2013, 17:16) Eu am comandat la un magazin de piese auto de cartier aici in Bucuresti. 14RON/bucata. Sunt facute in Turcia la fabrica CMS. Diseara iti pot pune codul Renault de pe ele. Am gasit si eu in mangalia cu vreo 18-20 de lei bucata, nu mai retin exact. This post has been edited by Iulikk: 12 Jun 2013, 17:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
te chinui de ceva timp cu bluratul numai ca acum ai uitat !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Tocmai ce ziceam, nu mai am ce blura. Nu prea mai conduc masina... o conduc o data la 2-3 luni. Am alt agregat, potrivit varstei mele
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Raduchu |
![]()
|
Ce agregat ?
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
|
Iulikk |
![]()
|
Nu conteaza
![]() PS: are numere d-alea naspa. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Raduchu |
![]()
|
Atunci da un PM cu el, daca nu vrei sa zici aici
![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
|
Iulikk |
![]()
|
Nu.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:28 |