VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ești în formă în seara asta...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai domnule spion, scrii frumos, caligrafic, pui si doo cratime corect, dar o ratezi p-a treia; cum sa nu fiu indus in oroare de confuzie?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu va mai certati aici.
PS: bre, muciX... e un fel de gluma aia. ![]() This post has been edited by Iulikk: 4 Jul 2013, 21:08 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu po'sa stergi de pe tastatura aia?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
MuciX, hai bre cu biclele pe drumurile alea faine din Buzau in weekend, aranjeaza cu visu' detaliile.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu te duce ,acu' ca te-ai luat de el, te impinge in rapa !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
N-am bre bicla zdravana, si nici bani de alta.
![]() e bine asa l@ule? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cica prin august o sa fiu prin Brasov cu Ferrariu impreuna cu niste amici. Sa iau la numarat oficiile postale?
![]() Pana una alta trebuie schimbat la troaca urmatoarele: rulment spate (dreapta, daca nu ma insel, dar schimb si pe stanga), ceva pivot pe la vreo roata si o bieleta (pe dreapta). Maine fac programare la Dacia. Aaaa si mai trebuie ceva zeama de parpriț cred. Am uitat, edit: ar mai trebui bujiile... dar nu stiu sigur... Astea le schimb pana la 1 august. Cred ca sapt viitoare, mai spre final... This post has been edited by Iulikk: 21 Jul 2013, 22:02 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Abdeit: vineri ma duc sa schimb cele mentionte mai sus.
Pana una alta, si un update de km ![]() Attached thumbnail(s) IMG_1029.JPG__2_.JPG ( Size: 2.56mb ) Number of downloads: 509 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce bord sărman
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Stiu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MuciX |
![]()
|
Sterge poza si pune alta dupa alocatie, asa ar proceda un sofer care se respecta.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Maine tre sa ma duc la Mol (a.k.a. Rompetrol, in cazu' meu
![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 25 Jul 2013, 19:22 Attached thumbnail(s) IMG_1050.JPG ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 490 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Îmi place că la SLZ, și când stă pe loc, tot are aproape 20 km/h.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ba da. Vreo 30 de km.
@Catalin: solenza si cand sta, depaseste alte masini ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Gata si revizia: 595 lei.
Schimbat: 2 pivoti bucsele de la bara stabilizatoare bieleta anti-plm, ca am uitat cum ii zice (vezi pozele) burduf planetara staga, partea de la cutie 4 litri de oloi de cutie. Luni, urmeaza sa schimb rulmentii de la roti, toti 4. Operatiunea s-a facut la Dacia Mangalia. Bieleta si pivotul din poza sunt cele cu care a venit masina din fabrica. Attached thumbnail(s) IMG_1052.JPG ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 360 IMG_1054.JPG ( Size: 3.18mb ) Number of downloads: 388 IMG_1055.JPG ( Size: 2.85mb ) Number of downloads: 363 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Era super daca defalcai operatiunea pe preturi.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Iulikk |
![]()
|
Am lasat chitanta in masina, ca ma duc si luni la ei, sa schimb rulmentii.
Pivotu era 60 de lei Bieleta antiplm era 210 Bucsele alea aprox 30 de lei Manopera pt astea 3 era ~ 100 de lei. Burdufu a fost 150 de lei (luat nu de la ei, ca nu aveau pe stoc), iar manopera mi se pare ca vreo 100 de lei. Luni iti pun scan cu factura. EDIT: acum e liniste in masina... si parca se aude un "huruit" din partea stanga fata. Huruitul apare pe la 40 kmp/h si parca "dispare" pe la 60 kmp/h (sau poate nu dispare, ci este acoperit de alte zgomote). Mecanicul cu care am mers, dupa ce a schimbat cele de mai sus, a zis ca e sigur unul din rulmenti, dar fiind sambata nu mai era timp sa ii schimbe, asa ca am decis sa ii schimb luni. Acum intreb si eu pe unii mai destepti, se poate ca sa aibe legatura cu schimbul acelui burduf... in sensul ca sa fie ceva naspa pe acolo si de-aia sa se auda huruitul, sau sa fie pur si simplu rulmentii? This post has been edited by Iulikk: 27 Jul 2013, 19:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Se da jos planetara cand se schimba burduful. Rulmentul fiind uzat, e posibil sa fie fost putin "deranjat" la montarea/demontarea planetarei si posibil de asta sa faca zgomot acum si sa nu fi facut inainte. Vezi dupa ce schimbi rulmentii daca se mai aude ceva.
Termenul corect e bieleta anticuplu sau bieleta CV. |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Asa. Multumesc! Bieleta anti-culplu. S-ar putea sa ai dreptate... vad luni.
PS: un drum la mare, nu bagi? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
La banii astia (de manopera) nu merita sa te murdaresti pe maini (sa le schimbi tu).
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai e nu stiu ce promotie, am avut 15% reducere la factura.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai in cutie intra 3.5 litri. Ca sa schimbe burduful trebuie data planetara jos. Desi nu este obligatoriu, am decis sa nu "refolosesc" uleiul vechi de 10 ani, daca tot l-am dat jos.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:51 |