VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(bion @ 22 Oct 2018, 21:35) Nu stiu unde am zis eu asta despre polonic ![]() ![]() ![]() QUOTE(psychoo @ 22 Oct 2018, 21:42) Pai da. Ca la inceput este despre furia rosie ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 22 Oct 2018, 21:35) Sau covrig cu mai multe gauri (desc_rcare.jpeg ( Size: 11.47k ) Number of downloads: 484 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Vizavi de rugina, ia si polo la verificat. s-ar putea sa ai surprize. Zic si eu.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
L-am verificat. Oalele sunt intregi 😁 . Pe dedesubt e in regula. Nu stiu ce sa zic. Pe unde sa verific mai exact?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
da la o parte capitonajul din portbagaj si uita-te pe interiorul aripilor, scoate protectiile de roti si vezi aripi si contraaripi.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La Polo vezi la capetele de praguri in fata si la aripile fata jos la imbinarea cu pragul.
Scoti contraaripile de plastic ( sau le slabesti) si cureti pamantul care se strange acolo. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ohoo. Acolo m-am uitat de prima data
![]() In schimb, foarte foarte foarte mult jeg era sub grila de la stergatoare. Stergatoarele intepenite, doar cu presa am reusit sa demontez bratele. Ce era acolo.... ![]() ![]() ![]() ![]() Oricum, in protectiile din plastic de la rotile din fata am dat niste gauri cu un burghiu, ca sa se poata scurge apa cum trebuie. La fel facusem si la Solenza. Si nici sub capitonaj nu am observat rugina. This post has been edited by Iulikk: 23 Oct 2018, 11:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
YRX |
![]()
|
Atunci sta bine, baga mare si bucura-te de ea...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Un singur defect are. A fost sparta odata. Hotu a bagat ranga in usa din stanga si e un pic departata. La viteza mare se aude un zgomot (pentru mine nu e deranjant, venind de pe solenza are suiera la orice viteza)
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mergi la un tinichigiu sa o puna cum trebuie ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Iulikk |
![]()
|
105 000 kmp
Nimic nou pe aici. Doar ca am schimbat bujiile, scriu aici ca sa pot tine o evidenta. Consum mediu pe ultimii 3000 de km: 7.6 l / 100 km. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
tot la un reno visiniu te gandesti, bag sama!
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu as spune nu, ce-i drept
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:06 |