VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai de ce erai nemultumit si de ce nu regreti alegerea? Niste argumente "masurabile"?
Ca asta era ideea. Ce ai acum si nu aveai inainte? Ma rog, sunt sigur ca raspunsul tau nu ar da prea multa valoare conversatiei pentru ca tu nu mergi cu doojcinciu ca sa observi niste schimbari reale. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
turbodxman |
![]()
|
Elf Turbo Diesel 15 W 40 (din prezent) era prea "subtire".
De cand am trecut la Liqui Moly motorul e putin mai silentios chiar si cat e rece. Ulei de la acelasi producator utilizez in toate masinile si in cea cu care circul des si se simte diferenta fata de anterioarele. Dupa cum ai mentionat si tu intr-unul din topicurile mele esti multumit de tractoras cu Liqui Moly. De ce? |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am intrebat la astia si de "Lichi moli" da' nu mai aveau
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai oricum, Elf la Reno n-are nici o treaba... e doar marketing bullshit.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(turbodxman @ 27 Sep 2012, 22:00) Dupa cum ai mentionat si tu intr-unul din topicurile mele esti multumit de tractoras cu Liqui Moly. De ce? QUOTE(MuciX @ 27 Sep 2012, 21:18) La tractoras pun liqui moly, pentru ca l-a sucit taica-miu acum ceva timp [...] si am zis sa raman consecvent. Sunt convins daca o primeam "cu Formula F" mergeam pe ala. QUOTE(hellcat @ 27 Sep 2012, 22:19) Nu te contrazic, dar nici nu sunt convins. Bine, n-ai incercat sa ma convingi. ![]() QUOTE(Iulikk @ 27 Sep 2012, 22:20) Total de acord. Nu zic asta din convingerea ca "reno e fericit cu Cum am mai zis, am vazut ca in general la marcile care recomanda, din motive de marketing, un anume ulei, lumea tinde sa se indrepte catre altceva. Parca BMW puneau Mobil 1 (posibil sa ma insel) aia ce-or mai zice, ca proprietarii din alte bataturi viseaza la acest brand. This post has been edited by MuciX: 27 Sep 2012, 22:07 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cat timp am vazut motoare de Reno care au peste 300 de mii de km numai cu Elf, nu vad pentru ce sa dau mai multi bani pe Castrol sau mai stiu eu ce. Acu, daca te obisnuiesti cu asta, merge si asa, oricum motoarele E7J/K7J sunt indestructibile, poti sa le pui ce ulei vrei si sa-ti bati joc de ele cum vrei, rezista la subturare fara nici o greata.
This post has been edited by Laurentziu83: 27 Sep 2012, 22:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Stiu un Logan Taxi al unul cunoscut care a trecut de 700.000 km cu ulei Dacia sau ce era mai ieftin. Acum are altul si tot la fel il exploateaza. Motorul e cel de 1.4.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Iulikk |
![]()
|
Gata mai... stop
![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 27 Sep 2012, 22:34 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 27 Sep 2012, 22:13) Daca vrei Liqui Moly suni la distribuitor, nu te duci la magazin sa-l iei cu cel putin 30% in plus. Si acolo au in permanenta toata gama de produse. Daca nu au ceva in momentul respectiv iti aduce. This post has been edited by cristio_79: 28 Sep 2012, 11:58 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Liqui Moly la pret bun gasesti sub podul la butelii, eu numai de acolo cumpar uleiuri.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai exact unde sub pod?
Daca nu este depozitul distribuitorului si este un magazin oarecare, tot nu se compara preturile. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
seful de depozit pe zona dobrogea e prieten cu mine, de la liqui moly ma refer. daca va intereseaza contactati-ma. nu e reclama dar vad ca face furori acest ulei
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 28 Sep 2012, 14:02) Mai exact unde sub pod? Daca nu este depozitul distribuitorului si este un magazin oarecare, tot nu se compara preturile. Cum vi dinspre institut sa te duci spre cet, nu o iei pe pod, te duci in dreapta, pe langa pod si mergi cam 20-30 m si e pe dreapta, intr-o curte, se vad multe butoaie cu ulei. |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Multumesc!
Eu am cumparat pana acum de la distribuitor. Sunam si imi aducea produsele solicitate. Preturile erau mult mai mici decat in putinele magazinele care aduceau marca aceasta. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
turbodxman |
![]()
|
Ma bucur sa vad ca sunt cativa colegi care utilizeaza uleiuri de la Liqui Moly si sunt multumiti!
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
gresit! depozitul chiar cel din fata nu e a celor de la liqui moly. e altul. acel depozit cumpara la randul lor de la ei. ma rog, sa nu intram in polemici
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am luat si oloi pt cutia de viteze: TransELF plm 75w80 la 28 de lei litrul. Am cumparat 4 litri. Zeama de parbriz albastra => 3 lei sticla de 5 litri (oricum, o combin cu ceva de la Sonax)... si mai trebuie bacterie. Am gasit la Selgros VICTOR de 55Ah la 200 si un pic de lei.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
turbodxman |
![]()
|
Pretu-i bun pt Victor.
Io mergu cu Rombat de ani buni si n-am ce-i reprosa. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
Inca nu am schimbat uleiurile. Cred ca luna urmatoare le voi schimba.
Am implinit 94300 si ceva de kmp. O poza de azi: Attached thumbnail(s) IMG_0218.JPG ( Size: 2.88mb ) Number of downloads: 602 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
Poza e facuta langa biserica ?
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
2003 / 2007 . -----------------
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
Iulikk |
![]()
|
Nup . E facuta "in cartier". Cei din Mangalia stiu zona.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
A deci aia e casa ?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
georg3_x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 August 12 ![]() |
Interesanta masina sa iti mearga bine!
|
--------------------
Dacia
1310
1989
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
jaaL |
![]()
|
5 ani? Da' ce face acolo , conac?
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
|
Iulikk |
![]()
|
Nu stiu. Nu prea imi pasa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Traiasca gropile din Romania si lucrarile la sosea nesemnalizate. Azi am dat cu roata din dreapta intr-o "taietura" in asfalt - taieturi care se fac inainte de a se plomba soseaua. Pagube: anvelopa dreapta taiata pe flanc. Asa ca mi-am bagat frumos picioarele si am trecut la gumele de iarna. Stiu ca este devreme, dar pana in decembrie voi face maxim 1000 de km.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Se poate inchide. Voi mai conduce masina ocazional, adica la intalnirile daciaclub.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:41 |