Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu e mai simplu cu taxiul...sau sa rogi pe cineva sa te duca si sa te ia de la aeroport? Macar nu risti sa iti ridice astia masina
This post has been edited by Synyster: 18 Mar 2013, 12:41 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@Avani: nu-i mai simplu sa mergi cu 780 sau 783? Io mi-am lasat masina acasa, am luat metroul pana in Unirii iar de acolo am luat 783-ul. Nu m-a durut capul de parcare, busul pleaca/vine punctual, nu-i nici prea inghesuit, si pentru 7 lei cat costa 2 calatorii, zau daca merita stresu'.
Nu stiu, zic si io ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cat timp face 783 de la unirii pana la aeroport ?
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Bwwlan, am vazut linia 783 si circula la un interval de 20-40 min. Metroul nu circula la ora cand plec/ma intorc. O varianta ar fi sa ma duc cu masina/taxiul pana la linia expres si de acolo sau iau autobuzul.
Synyster, taxiul dus-intors e minim 80 ron, adica cat e parcarea pe langa aeroport, asta daca nu se mai aplica diferite metode de extra-tarifare. Daca o pot rezolva eu mai elegant, de ce sa apelez la prieteni la vreo 3 dimineata ?! |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Daca e vorba de ore de-astea...da e mai complicat. Dar si sumele pe care le cer astia ca sa iti recuperezi masina ridicata sunt cam mari. Ar mai fi varianta cu trenul pana la aeroport, nu stiu ce orar are, dar poti sa mergi cu masina pana la gara si sa iei apoi trenul.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Parcheaza in zona primariei sau la piata.(Otopeni) E si paza si pt. 2-3 zile nu sunt probleme.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
daca omu a zis gratis, de ce sa ii mai recomandam parcarea cu taxa.
interesanta ideea cu otopeniul, chiar foarte interesanta. ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Intrebare-intrebatoare:
Am trecut de la ghetele de iarna M+S la sandalute de vara, dar baietii de la vulcanizare mi-au scis pe ele cu o creta galbena ce nu reusesc s-o curat. Am incercat apa, cola ![]() Voi cum o rezolvati? Cum sterg creta de pe cauciucuri? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
timpul le sterge pe toate
la anu` roaga mesterii vulcanici sa scrie pe interior |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da de ce le notati??
Eu de fiecare data, inainte de a le monta pe masina, le "sortez": cele mai putin uzate merg pe fata, "restul" pe spate ![]() Asa faceam si cand gumele iarna/vara imparteau acelasi rand de jante. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
are cineva idee unde gasesc rama adaptoare pentru integrare player after-market la masina din semnatura?
am gasit ceva pe net de la 40 lei in sus dar mi se par scumpe. |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Oare cat ai vrea tu sa coste ca ti se para decent pretul?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
face tâmplarul una la 20 din lemn
![]() This post has been edited by M i h a i: 21 Mar 2013, 10:05 |
--------------------
------
------
------
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
da....multumesc pentru ajutor, va raman vesnic indatorat
ma asteptam sa nu ajunga totusi o bucata de plastic la 25% din valoarea unui player(un player mai ieftinut, ma rog ![]() parca vazusem la un moment dat pe forum ceva de genul 15-20 ron(cu link) dar nu gasesc oricum as cauta. This post has been edited by dadoshel: 21 Mar 2013, 10:16 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
nene Marian , cu scuzele de rigoare , cam asta mi-ar trebui ,discul e cam de 30mm si partea striata cam de 8mm.
This post has been edited by cread: 24 Mar 2013, 10:00 Attached thumbnail(s) DDD_001.jpg ( Size: 2.59mb ) Number of downloads: 490 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Parca la Norauto am vazut asa ceva, plus multe alte prinderi specifice Renault.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
@cread: Incearca la o reprezentanta Reno, au tot felul de plastice d'astea pe stoc, eu am luat pentru mocheta aia de pe capacul portbagajului si au fost vreo 7 lei bucata.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cread..... VITAN.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Da ? In VITAN o mizerie d'aia costa intre 2 lei si ajung pana la 6 lei acelea mari. Mi se pare enorm! Adunasem si eu cateva dintr-o cutie si cand l-am intrebat cat face mi-a zis 39 lei. DAFUQ ? Erau cateva rahatisuri de plastic.
Le-am aruncat la loc si am plecat .... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane cread,preturile ti le-a comunicat deja colegul melcu.
Reperul cel mai apropiat de dimensiunile dorite costa doi lei/buc. Din pacate,"palaria" are doar 20 mm diametru."Bradutul" are lungimea de cca 20 mm si diametrul exterior de 8 mm. DSC02948.JPG ( Size: 2.01mb ) Number of downloads: 338 Urmatorul reper gasit (in ordinea dimensiunilor) are palaria de cca 50 mm si diametrul bradutului de 10,avand aproximativ aceiasi lungime,poate un pic mai lung.Presupun ca-i prea mare. Daca ti-e de folos reperul din poza atasata,astept instructiuni pe PM vizavi de nr. de bucati dorite si adresa unde tre' sa ajunga. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Unde as gasi si eu o tastatura azerty? frantuzeasca adica.
This post has been edited by Diac: 28 Mar 2013, 16:40 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Zipy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce mare drac sa iei una normala, sa schimbi tastele intre ele si sa faci maparea soft ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Diac |
![]()
|
Si tastele cu accente de unde le iau ç é è à ë ? Nu e neaparat pentru mine, ca eu sunt obisnuit cu layout-ul francez pe tastatura normala. Insa am varsat ceva pe tastatura unui coleg si s-a busit iremediabil.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu nevoie de o cheie de scos cd-playerul (kenwood), are cineva sau stie de unde pot sa fac rost?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
S-ar putea sa te ajute astea
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andreis @ 19 Mar 2013, 17:07) Intrebare-intrebatoare: Am trecut de la ghetele de iarna M+S la sandalute de vara, dar baietii de la vulcanizare mi-au scis pe ele cu o creta galbena ce nu reusesc s-o curat. Am incercat apa, cola ![]() Voi cum o rezolvati? Cum sterg creta de pe cauciucuri? Daca tot vrei sa le notezi de fiecare data, poti sa le notezi pe calea de rulare... asa nu te mai chinui sa le stergi scrisul de fiecare data. Se va sterge de la sine... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:15 |