Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai trebuie sa le adormi amintirile ... eu cand ma duc la ITP intotdeauna las pe scaunul din fata o sticla cu ceva bun ... nu ca as avea probleme dar nah, oameni suntem.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
pai, eu ma gandesc ca nu trebuie sa adormi pe nimeni; doar ca trebuie sa confirmi mereu la ITP faptul ca romanu'-i ospitalier si generos. Are inima larga si buzunaru' la ca inima.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva un service Renault in imediata apropiere a Bucur Obor? Reprezentanta sau autorizat RAR, numai sa fie bun sa fac o evaluare a masinii...
Si sa lucreze sambata dimineata... ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Mach1 Foisor...dar nu stiu daca au program si sambata
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
In timp chederele de la usi devin imbacsite si arata "vechi", asa ca vreau sa le curat. Am inteles ca este un spray/solutie pentru chedere, dar nu gasesc in magazine. In Cora si Carrefour nu cred ca am vazut, iar silicon nu vreau. Unde sa caut, in benzinarii, in supermarket? Oare e bun si pentru plasticul de la scaune si fetele de usi? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
glicerina ... de la farmacie. O sa faca tanti ochii mari cand ceri, da' nu e problema.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
melcu:
![]() Highwayman: multumesc, dar prefer fara silicon, le face lucioase si pana se curata... |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
E la sticlute mici, eu am dat pe 25ml vreo 3 lei iarna trecuta (2011-2012). Iti ajunge pt ca o dai cu un disc de bumbac (sau orice altceva).
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Siliconul este un foarte bun element care regenereaza si revitalizeaza cauciucul
Ia cu incredere silicon spray, din cel folosit pentru bordul auto. Dai din belsug pe chedere, le lasi un pic sa "traga", sa se imbibe cu silicon, dupa care cu o carpa le stergi bine pana se ia tot surplusul. Faci un pic de risipa de silicon, dar e pentru un scop nobil ![]() Ar mai fi varianta sa dai cu sprayul pe carpa dupa care cu carpa siliconata ungi chederele, insa nu e la fel de eficienta. La final, cu o carpa curata si uscata iei surplusul. Eu recomand totusi varianta 1. Nu va ramane nici gras, nici patat, nici excesiv de lucios , nici nu se ia pe haine, iar ce e intrat in porii cauciucului ramane intrat, nu se ia numai la o stergere cu carpa. This post has been edited by vallixx: 5 Mar 2013, 18:31 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Ca tot vorbim de solutii de curatat, vreau sa stiu si eu voi cu ce curatati musamaua de pe scaune, in spate, unde isi lasa copiii mici amprentele incaltamintei?
Am incercat cu tot felul de solutii casnice dar, dupa ce se usuca zona respectiva, tot raman urme. This post has been edited by andurs: 6 Mar 2013, 10:32 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
vlad12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 22 August 12 ![]() |
QUOTE(andurs @ 6 Mar 2013, 10:31) Ca tot vorbim de solutii de curatat, vreau sa stiu si eu voi cu ce curatati musamaua de pe scaune, in spate, unde isi lasa copiii mici amprentele incaltamintei? Am incercat cu tot felul de solutii casnice dar, dupa ce se usuca zona respectiva, tot raman urme. Eu am curatat majoritatea petelor cu o solutie de la mafra numita pulimax (da, numele e mai ciudat si nu miroare prea bine, dar isi face treaba) |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1.5 dci 60 kw 82 cp Privilege/2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si dupa aceea sa pui un organizer sau o protectie scaun pt copii... gasesti in hypermarket si nu costa mai mult de 50 Ron...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
mai ieftin este de la sano. produsul este sano x cream . e aproape in toate hipermarketurile...
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Multam de idei.
O sa le iau pe rand sa vad care-si face treaba mai bine. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu cu pulimax ca schimbi toata musamaua.
eu am folosit produse de curata pielea, luate din carrefour |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Unde gasesc suruburi cu imbus cu filet imperial?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Merci, Radu
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Ajutor : unde gasesc clipsuri, sau cum se numesc discurile alea de plastic cu care se fixeaza aparatorile de plastic de sub aripi si cele care fixeaza bara fata ? Multumesc.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
In preamaritul targ Vitan, dar am impresia ca se dau la pungi ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Norauto.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane cread, se poate o poza cu clipsurile alea si niscaiva dimensiuni?
Maine ma duc sa vad de niste piese de schimb pt leguma.La magazinul unde ma duc,au un mic raion specializat in maruntisuri d-astea din plastic.Daca gasesc ce-ti trebuie,te asigur ca nu mi-ar fi greu sa le pun la posta. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine ma poate ajuta cu o informatie:
unde gasesc in perioada asta sa cumpar Smochin si Soc (Negru sau al soi). La magazinele gen Brico, Carrefour, Horbach, Praktiker nu am gasit . Nu se cumpaa asa des si nu aduc ![]() Pls help! |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
Salutare! Ma intereseaza si pe mine daca se gaseste de vanzare inelul acela argintiu care vine pe volan. Din pacate, al meu s-a crapat in 2 locuri si nu mai da bine. Inca nu am reusit sa ajung la magazinele de piese auto de pe Poporului, apropos sunt din Constanta. Si-a mai cumparat cineva si daca da, care a fost pretul? Mersi!
This post has been edited by mrc82: 16 Mar 2013, 19:41 |
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Unde gasesc un loc de parcare free in zona aeroportului Otopeni? Vreau sa las masina 2 zile si nu prea am chef sa dau 80-100 ron.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
sub pod, in sensul giratoriu.
http://goo.gl/maps/6JYXQ mi se pare suspect de gol acuma in poza de google, eu stiind locatia foarte aglomerata. da o raita pe acolo intr-o zi doua sa vezi ce se petrerce cu zona respectiva, sau daca s-a hotarat vreun smecher sa o puna sub "proprietatea firmei lui de inchirieri" |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Sub pod ma gandisem si eu. Ma duc zilele astea in inspectie sa vad cum stau lucrurile.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 04:10 |