Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
punctul 2 e facut independent de punctul 1. cel putin in bucuresti.
bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Site : http://www.anre.ro/informatii.php?id=632
" IV. VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE - Raspuns cadru Conform Normelor tehnice privind proiectarea, executia si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, aprobate prin Ordinul ministrului economiei si comertului nr. 58/2004, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea i, nr. 173 din 27 februarie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, verificarea si revizia tehnica instalatiilor de utilizare a gazelor naturale la consumatorii casnici captivi sunt obligatorii si se efectueaza periodic de catre reprezentantii operatorului sistemului de distributie. Astfel, operatiunile de verificare se efectueaza la maximum 2 ani iar cele de revizie la maximum 10 ani. Verificarea instalatiei de utilizare consta in efectuarea urmatoarelor operatiuni: - verificarea arzatoarelor si a starii imbinarilor si garniturilor de etansare aferente; - verificarea stabilitatii conductelor montate aparent, pe suporturi; - verificarea etanseitatii imbinarii conductelor si a armaturilor, la presiunea de lucru a gazului din instalatie, cu spuma formata din apa si sapun; - verificarea functionarii echipamentelor si a dispozitivelor auxiliare din componenta instalatiei de utilizare, precum si a instalatiei de alimentare cu energie electrica a acestora, dupa caz; - verificarea functionarii aparatelor de masurare, control, reglare si de siguranta; - demontarea/debransarea punctelor de consum care functioneaza fara aprobare legala si a conductelor de alimentare aferente; - verificarea functionarii echipamentului de reglare din instalatiile de utilizare ale beneficiarului; - verificarea starii rasuflatorilor si a caminelor existente; - verificarea tirajului cosurilor si a canalelor de evacuare a gazelor arse si prezentarea de catre consumator a dovezii de curatire a acestora efectuata de catre un agent economic autorizat conform reglementarilor in vigoare. Revizia instalatiei de utilizare consta in efectuarea urmatoarelor operatiuni: - efectuarea tuturor operatiunilor prevazute pentru activitatea de verificare, revizia din anul respectiv inlocuind verificarea; - efectuarea probei de rezistenta numai pentru partea de instalatie la care s-au facut inlocuiri si/sau modificari; - efectuarea probei de etanseitate a intregii instalatii. Efectuarea verificarii si a reviziei trebuie consemnata intr-un document numit: Fisa de evidenta a lucrarilor de verificare sau revizie tehnica periodica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale la consumatorii casnici, care se semneaza de catre consumator. Operatiunile aferente celor doua activitati sunt detaliate in acest document (pe verso) si pot fi consultate de catre consumator inainte de semnare. Efectuarea verificarii sau a reviziei tehnice periodice se face in prealabil cu anuntarea consumatorilor. Pentru siguranta integritatii personale, precum si pentru siguranta bunurilor dumneavoastra, va recomandam sa va preocupati de respectarea termenelor de realizare a verificarilor si reviziilor periodice si sa permiteti, la solicitarea reprezentantului operatorului, efectuarea acestora. De asemenea, va recomandam ca, in timpul verificarii si a reviziei instalatiei dumneavoastra, sa urmariti efectuarea tuturor operatiunilor la care reprezentantul operatorului este obligat si, in cazul in care nu efectueaza sau refuza sa efectueze una ori mai multe dintre operatiunile mentionate, consemnati acest fapt in fisa de evidenta si sa ne sesizati." Cel putin in zona E-on, verificarile le fac cei de la E-on gaz distributie. This post has been edited by pcs: 11 Apr 2013, 12:31 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
concluzia fiind?
tot ce scrie acolo trebuie facut de cel agreat de distribuitor, nu de cel care se ocupa de centrala. din ce ai scris tu mai sus, punctul 2. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nu s-a inteles ce am scris pe aici. Asadar fac un review:
1. In somatia primita de la GDF Suez scrie clar negru pe alb sa intru pe site-ul anre sa gasesc o firma autorizata pentru verificarea instalatiei de gaze naturale si nu sa-i contactez pe ei pentru asta. 2. Astazi am vorbit deja cu reprezentantul unei astfel de firme si maine vine sa faca respectiva verificare Deci nu o face distribuitorul ci o firma autorizata de anre. Asta desi in urma cu doi ani semnasem intr-adevar un astfel de contract cu GDF prin care ziceau ca vin ei la fiecare doi ani pentru verificare. Dar uite ca s-a schimbat schimbarea. Banuiesc ca si GDF Suez are dreptul s-o faca, dar desi aveam contract ferm cu ei n-au zis ca vor sa vina, ci au zis sa contactez o firma autorizata. Iar eu stateam bine merci pentru ca stiam ca trebuie sa apara ei. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai pcs vorbeste de eon de la suceva, si de revizia la centrala, plus alte balari.
sa ai la indemana: - copie buletin titular contract. - proiectul de instalatie interioara - o factura - contractul de gaze si bani. dupa ce iti face revizia, trebuie sa depuna, la distrigaz, fisa de inregistrare a reviziei, si ies actele in 2 zile lucratoare. bafta. a mea a fost depusa astazi. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
un UP cu intrebarea mea?
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Caut (iar) o folie pentru stopuri, de culoare rosu deschis, care aplicata pe stopuri sa le coloreze in rosu, dar semnalul si marsalierul sa nu isi modifice culoarea. Am inteles ca exista, dar nu stiu exact ce sa caut. Pe Okazii am gasit ceva oferte, dar poate ma ajutati voi cu ceva mai exact. De care si unde? ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Unde găsesc șmirghel extrafin, ceva gen 6000-8000?
Prin magazinele de bricolaj am găsit doar pînă pe la 400-600. Mulțumesc. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
In dedeman nu ai gasit?
|
--------------------
------
------
------
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
În Dedeman n-am încercat. O să încerc și acolo cînd am drum prin zonă.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La Lizeanu langa Mega Image, cand te duci spre intersectia cu Fainari, e un magazin cu vopseluri auto.
Acolo au multe feluri de smirghel extrafin. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Stie cineva cand se va aparea in Romania Galaxy S II duos (i929)? El a fost lansat pe piata chineza in decembrie 2011. Se pare ca este cel mai performant dual sim. La ora actuala cel mai bun dual sim de pe piata romaneasca este Galaxy S duos, dar parca l-as astepta pe S II duos. Multumesc
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
caut in bucuresti un service pt schimb de ulei, care sa utilizeze pompa. sa "suga" uleiul din baie, nu sa lase doar la scurs.
aveti idee unde gasesc? poate si un cost? Ms. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
saishnoo |
![]()
|
![]() nou da' vechi Group: Members Posts: 33 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare:)
Caut si eu niste bomboane cu lapte de la Kent. Sunt niste bomboane albe in ambalaj albastru. In Turcia se gasesc, dar e destul de departe... Si sa tot rog pe cate cineva cand pleaca iar nu imi place Aveti idee daca gasesc asa ceva prin Bucuresti? multam! |
--------------------
Renault
Megane II.1 1.6 16v
2003
- B xx VXY http://www.povesticuoameni.net
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Am vazut acest tip de bomboane la macelaria Zino, pe Soseaua Colentina nr. 411!!!
QUOTE(saishnoo @ 27 Apr 2013, 00:22) Salutare:) Caut si eu niste bomboane cu lapte de la Kent. Sunt niste bomboane albe in ambalaj albastru. In Turcia se gasesc, dar e destul de departe... Si sa tot rog pe cate cineva cand pleaca iar nu imi place Aveti idee daca gasesc asa ceva prin Bucuresti? multam! |
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
saishnoo |
![]()
|
![]() nou da' vechi Group: Members Posts: 33 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
oki. merci frumos. o sa caut acolo:)
|
--------------------
Renault
Megane II.1 1.6 16v
2003
- B xx VXY http://www.povesticuoameni.net
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cre'ca tre' sa completez cu freon AC-ul din apartament.
stie careva un mester bun care sa-mi rezolve problema. cineva la care ati apelat si ati fost multumiti de calitate-pret. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Vezi ca e un tip la Anunturi care se ocupa si de AC-ul din casa. Are review-uri bune.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
sa inchiriez o duba, cu/fara sofer, pe ruta bucuresti londra?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Supermarketurile gen carrefour au contracte cu firme care au puncte mobile de lucru. ar fi un punct bun de plecare sa vorbesti cu cineva sau prin cineva si sa dai de echipa de interventie. Cred ca iesi si mai ieftin.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 8 May 2013, 09:57) cre'ca tre' sa completez cu freon AC-ul din apartament. stie careva un mester bun care sa-mi rezolve problema. cineva la care ati apelat si ati fost multumiti de calitate-pret. CaGheBeule, tot io tre' sa te ajut si aici ![]() mesaj #59 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=239532&st=30 This post has been edited by Kojak: 8 May 2013, 23:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Yep, mersi colegu' Kojak, saptamana viitoare fac si eu o programare la nenea Cristi.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Kojak @ 8 May 2013, 23:02) CaGheBeule, tot io tre' sa te ajut si aici ![]() mesaj #59 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=239532&st=30 si zici c-a facut treaba buna omu'? ca la 100 lei per aparat, e buna oferta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Lumea pare multumita pe topic de el. Cel putin in cazul AC-ului pt conserve.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 9 May 2013, 08:58) Mah, io mi-am incarcat AC de la lighean la el si sunt super multumit de treaba facuta. Am vazut ca si restu' care au apelat la el. La reincarcarile casnice vad ca inca n-au aparut pareri. Intr-o sapt. - doua il chem si ptr AC-urile de acasa, vine omu' cu tot ce trebuie, buteleie, pompa de vacum etc. Cica, la fel, scoate tot ce mai e si reincarca pana la valoarea care e scrisa pe fiecare aparat in parte. Pana acum astia care au mai fost m-au ars grav...au bagat la misto freon, pompa de vacum poola, racire mai slaba ca inainte si bani mai multi. Tamango, ptr. putin! ![]() This post has been edited by Kojak: 9 May 2013, 09:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Caut o oglinda retrovizoare panoramica, stiti cumva de unde as putea lua in Bucuresti? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Te referi la mizeriile alea cum au toti taximetristii, prinse peste retrovizoarea normala? Daca da in targ la Vitan sau in majoritatea hypermarketurilor
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:46 |