Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(betamax @ 22 Jan 2013, 08:50) Uite lista actualizata aici: http://www.dspb.ro/diverse/info-unitaut.php This post has been edited by Tamango: 22 Jan 2013, 15:46 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu jantele mele nimic?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 22 Jan 2013, 14:55) Auto-Soft? This post has been edited by BioHazarD: 22 Jan 2013, 15:54 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Poate iti sunt astea de ajutor:
http://www.olx.ro/q/jante/c-198 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc baieti.
voiam o recomandare a cuiva care a facut asa ceva. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 22 Jan 2013, 12:47) Inainte sa caute avocat mai bine sa caute un mediator. Degeaba ajunge la judecata, mai nou, pentru degrevarea instantelor, judecatorul va trimite tot la mediator. Nu cunosc detalii ca nu am trecut prin asa ceva dar stiam ca de la 8 ian. s-a schimbat legea. Mercic!... pana la urma tot o sa.i trebuiasca avocat, pentru ca nu cred ca se mai inteleg... cel putin ea asa sustine ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
ms intreb acolo.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un aparat de fotografiat Nikon Coolpix L22 folosit vreun an de zile absolut ocazional la care s-au rupt "urechile" de prindere al capacului de la baterii (l-a avut fiica-mea in tabara si l-a "abuzat"
![]() Intreb de rezonabil pentru ca un aparat de fotografiat nou nout, sigilat, e pe la 250 lei ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
vezi la service cat costa.
un nikon ceva asemanator a avut mama si i-a crapat lcd-ul. carcasa intaxcta, nelovit nenimic, dar apasand pe butoane sa vede ca flexeaza ecranul. in fine. reparatia oficial, neacceptata de garantie a fost de 45lei. banuiesc ca o usita nu sare de suma asta, avand in vedere ca e un plastic, si nu ecran lcd ca la mine |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
@b76bgaarh: Depinde cat ai de sudat ... iti pot recomanda pe cineva, daca e mai delicata lucrarea ... sau un loc unde mi-am refacut eu o ciobitura din buza jantei ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
2 crapaturi de 5 mm pe buza jantei, radu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Scuze de intarziere ... Eu am rezolvat pe soseaua Giurgiului o bucata lipsa de buza cu vreo 60 lei ... baietii mi-au dat si cu spray argintiu peste sudura sa arate bine ... coordonatele sunt pe maps.gogu 44.398632,26.096575 ... sunt pe partea cu City Mall, daca vrei si un nr. de telefon ti-l dau pe pm ...
LE: Cand te referi pe buza jantei, banuiesc ca te referi la locu de care se agata plumbii This post has been edited by Alt_radu: 24 Jan 2013, 12:42 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
da.
merci |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
am sudat si pe fundeni,la premio si pe colentina ,putin mai sus de intersectia cu fundeni.
amandoua rezista si dupa 2-3 ani. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
unde gasesc bucati de lemn mai exotic (si nu numai). ma intereseaza bucati mici, forma cubica sau tubulara, cu latura (diametrul) de 3-4-5 cm.
is pentru un maner de cutit. stiu ca se gasesc in comert (pe siteuri cu cutite) astfel de chestii, dar mi se pare mult 50-60-70 lei ptr o bucatica de lemn. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
ai incercat cu coarne de cerb???
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
CGB |
![]()
|
mdeah. am facut ceva combinat cu lemn. da' am cam prapadit bucata de corn. nu mi-a placut cum a iesit, plus c-am fwtat si lama c-am decalit-o cand am polizat-o. era dintr-o pila veche si s-a incins rau la polizat si s-a inmuiat. bla bla. concluzia, am fwtat materialele inutil.
am mai incercat c-o lama cumparata si lemn (tot cumparat, da' scump) ptr maner si mi-a placut cum a iesit. da' nu mai am lemn. acu' am o lama lauri skinner de 90 mm, luata zilele astea, am bolsteru', am adezivu epoxidic, da' n-am lemn. deci, ceva idei. p.s mai e vreunu care a incercat chestii d-astea? sa facem un schimb de pareri. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
1. Un magazin de piese ieftinache? Daca se poate fizic, in Bucuresti (ma intereseaza bielete directie, capete de bara, rulment roata).
2. Aaa, si ce parere aveti de oferta asta la Serus? http://www.renault-serus.ro/intretinere-si...pachet-baterie/ 3. Inca o intrebare: un pret normal pentru o geometrie? Multumesc anticipat! |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(CGB @ 13 Feb 2013, 11:33) Lemn de tec pt pavaje/placari exterioare,trotuare pt piscine. Gasesti asa ceva si prin magazinele gen Dedeman,Hornbach,etc. Iti cumperi o lamela d-aia si ai lemn pentru o panoplie intreaga de lame. Cautat repede Ai acolo dimensiuni,aspect,etc. Spor! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
CGB |
![]()
|
buna idee. chiar merg in weekend la targoviste si vad ca ecolemn aia au magazin si acolo. sa vad daca vand doar una doo lamele.
azi am gasit o alta sursa de lemn si anume un facalet. nu e cine stie ce lemn (e doar fag) da' are forma si dimensiunea super. si pretu' derizoriu de 3 lei. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Am si io o informatie si nu stiu unde s-o postez,asa ca m-am hotarat s-o "inghesui" aici,poate intereseaza pe cineva:incepand de azi,in Lidl se gasesc truse medicale omologate CE(varianta aceea mai practica,in etui impermeabil) valabile pana in februrarie 2018,la pretul de 24,99 ron.
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
hai sa nu exageram cu 2018
![]() http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-4637CD...index_16514.htm ei zic 2 ani - deci 2015 sau poate confund eu garantia producator cu garantia de conformitate ![]() This post has been edited by aleksanders: 14 Feb 2013, 12:20 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Merci de info cu trusa, chiar cautam una, ... se apropie ITP-ul !
Numai bine ! |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
marian-j |
![]()
|
Pai nu exagerez deloc!
![]() Ia uite aici: DSC02824.JPG ( Size: 2.26mb ) Number of downloads: 207 DSC02822.JPG ( Size: 547.8k ) Number of downloads: 226 DSC02825.JPG ( Size: 726.9k ) Number of downloads: 218 Celelate componente sunt fara termen de valabilitate,ca doara n-o sa expire foarfeca. ![]() LE Celelalte componente nesterile am vrut sa zic. This post has been edited by marian-j: 14 Feb 2013, 14:28 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mersi nea' Marian de pont, o sa ma duc sa-mi iau si eu, trusa mea e expirata de 2 ani ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
bun pont , mă duc să cumpăr si eu, nu am avut niciodată
![]() This post has been edited by M i h a i: 14 Feb 2013, 16:09 |
--------------------
------
------
------
|
|
marian-j |
![]()
|
Pai la cat e de ieftina,ar fi cazul!
![]() In plus,scapi si de ifosele celor de la itp,daca-si amintesc sa te intrebe de ea. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:05 |