Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
Lampard |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Attached thumbnail(s) 20240819_202813.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 176 |
||
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cu 2 sapt. mai repede daca scriai ti le trimiteam eu .. am aruncat 2 sezlonguri modelul ala ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Sambata am avut musafiri si dupa ce s au imbatat s-au aruncat pe ele si mi-au rupt doua sezlonguri.
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Colegii din B, daca aveti experienta cu un meserias/firma care repara TV-uri la domiciliul clentului si stie meserie. Vad ca multi nu isi asuma responsabilitatea daca se sparge displayul la un TV cu diagonala mai mare de 110cm, cand umbla la el.
M-a mancat in ruc sa schimb eu baretele la un TV LG led si am spart displayul cu ocazia asta. Are 139 cm diagonala. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
pai mai renteaza sa l repari?
ce barete? alea cu leduri, sau despre ce e vorba, ca nu stiu |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Inca nu stiu daca mai renteaza reparat, depinde cat ma costa...
Unul similar pleaca de la 3k Baretele sunt ledurile si e un fail cunoscut la LG, din cate am vazut pe YT, ca de acolo mi-a venit si proasta inspiratie sa le schimb eu. Culmea e ca reparatia a reusit, dar m-am grabit sa montez totul la loc si am apasat prea tare pe rama ca nu intrau clipsurile. 130 de lei au fost baretele, ca idee, deci daca m-as incadra intr-o mie cu reparatia eu zic ca inca merita... Nici nu vreau sa dau prea mult pe un TV nou ca nu ma prea ma uit... A fost saptamana neagra oricum, ca s-a stricat si aspiratorul si chiar in perioada asta cand ai altele pe cap... Nu mai zic de laptopul juniorului pe care a varsat apa si e de 2 luni in service si nu ii da de cap, dupa ce acceptasem deja devizul de 2500... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(dandobre @ 29 Dec 2024, 19:37) Colegii din B, daca aveti experienta cu un meserias/firma care repara TV-uri la domiciliul clentului si stie meserie. Vad ca multi nu isi asuma responsabilitatea daca se sparge displayul la un TV cu diagonala mai mare de 110cm, cand umbla la el. M-a mancat in ruc sa schimb eu baretele la un TV LG led si am spart displayul cu ocazia asta. Are 139 cm diagonala. https://maps.app.goo.gl/V4YqyhfL6QmPkRPW8 https://www.servicetv-otopeni.ro/ Am dus 2 televizoare si un monitor ultrawide la el pana acum, omul este meserias adevarat, il recomand din toata inima. L.E. Acum vad ca vrei reparatie la domiciliu.. Nu stiu daca ofera, tind sa cred ca nu. Dar poti sa suni, nu te costa nimic. This post has been edited by Fratzica: 29 Dec 2024, 22:25 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dandobre |
![]()
|
Multam de raspuns
Da, caut cu reparatie la domiciliu, stau foarte prost cu timpul... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
salutare! aveti sau puteti recomanda un aparat de curatat cu aburi? ma intereseaza sa aiba un volum bun de abur, sa nu stau la fiecare 10 secunde sa incalzeasca apa, etc.am nevoie sa-l folosesc la curatat diverse obiecte prin casa. nu calcat perdele pe pozitie sau spalat podele. multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:26 |