Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
la un fost job de-al meu te pot trimite.
pe iuliu maniu la intrarea in bucuresti dinspre pitesti, prima cladire pe dreapta. showroom mare albastru-galben. gresii-faiante de calitate |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Sarumana, azi nu cred ca pot ajunge, dar incerc luni.
Multam de pont. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
melcule la delta design ai incercat? da la marazzi? decor floor?
This post has been edited by b76bgaarh: 4 Jan 2013, 13:48 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
melcu |
![]()
|
Nu ii stiu dupa nume .. dar am fost la unii undeva in zona Razoare si la inca o firma undeva in spate la OTP Bank de pe Splai (pe la Piata Alba-Iulia).
Oricum am facut niste "simulari" photoshopate si arata cam dubios in suprafata mare (2.8mp). ... Ma mai gandesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
TCosmin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 10 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc sa cumpar cablu panglica pentru airbag?
La pret decent. DSCF6272.JPG ( Size: 939.71k ) Number of downloads: 633 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 2.0 / 16V / 136 CP, GPL BRC (o ard eco!)
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
cat esti dispus sa dai pe faianta? gen lei /mp
si iti trebuie de pe stoc? sau comanda? |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
ma intereseaza sa inchiriez o masina din gama lui Ford B-Max / Opel Zafira, etc [diesel de preferinta, dar nu obligatoriu] pt 2 sapt in august [15-30august]
intrebari: 1. stiti firme de rent a car mai ieftine? [locatia: Bucuresti] 2. aveti prieteni / amici care au asemenea firme si pot oferi un pret/zi? 5 Jan 2013, 10:37: @CGB: 1. te rog io mult, schimba avataru ca-mi sperii copilul !!! 2. daca nu e prea departe, vezi aici mobilier fier forjat www.metalicabt.ro This post has been edited by RadulescuRomulus: 5 Jan 2013, 10:37 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@TCosmin : incearca sa vorbesti cu Marius
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=196973 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
TCosmin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 10 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Merci.
Am rezolvat cu mike12. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 2.0 / 16V / 136 CP, GPL BRC (o ard eco!)
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
si mai am o chestie: pe langa treaba cu rent a car, as vrea sa imi inchid cu termopan un balcon mai mare [6m Lungime]. Stiti ceva firma serioasa, care lucreaza la un pret decent?
[in bucuresti; exclud Qfort [dezamagire totala] si FarEst]. Multumesc. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
ieftin si bun e exceptional de rar si greu de gasit., deci regula de baza e ca nu se gaseste.
ca sa fie seriosi trebuie sa stai cu ochii pe ei cand muncesc si sa faca treaba de calitate. indivizii casnd vor inchide balconul trebuie sa il inchida perfect nu sa se joace si sa ai zone imbinate prost. de asemenea exista si termopane de calitate inferioara care transpira aiurea si iti mucegaiesc zona. deci, daca alegi pret jos fii pregatit psihic sa stai cu mitraliera in ceafa muncitorilor si sa stie de la inceput ca platesti un avans si la final daca munca este de calitate, altfel nici sa nu se gandeasca. daca ii descurajeaza asta inseamna ca fac treaba de mantuiala si e cazul sa iti vezi de treaba. de asemenea geamurile trebuie sa se inchida cum trebuie fara a fi fortate, fara sa fi vreun superman care sa impunga in ele. stiu caz concret de la bunica mea unde au facut-o de zbarceala grava, se vede afara, printre imbinarile lateralelor cu fatada (cica silicon transparent dar de unde). am rechituit eu dupa ei cu un alt mester. au fost chemati sa repare dar ciu-ciu. binenteles ca si vreo 3000 de lei care mai aveam sa ii achit au ramas la noi si le-am urat numai mui3. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
@ Romulus
Ai PM! This post has been edited by vallixx: 6 Jan 2013, 23:22 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Vreau sa scot actipildul pe de luneta fara sa stric si acele firicele de incalzire de pe geam, ce as putea sa folisesc? Este o solutie ceva cu care sa dau sa inmoaie lipiciul? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-l acolo ca daca strici dezaburirea te umpli de Doamne Ajuta!
Are rost? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Daca nu vrei sa patesti ca si colegul de aici, mai bine il lasi acolo.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
vreau sa cumpar pentru iubita mea un toc de ochelari mai deosebit. adica vreau sa fiu ceva cu model, flori, brodat, colantat, etc. ideea este ca nu prea stiu de unde, aveti vreo idee?
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
mersi cgb, modelele respective le-am vazut deja dar nu pot spune ca m-au dat pe spate. sunt ok, dar as vrea sa am mai multe optiuni din care sa aleg. am fatait goagalu' vreo ora tot cautand magazine care au in oferta asa ceva. am cautat atat sub denumirea de toc ochelari, cat si etui si portochelari. din pacate oferta este limitata
This post has been edited by slider2: 11 Jan 2013, 12:04 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
revin cu termopanu la balcon: stiti persoane care folosesc tamplarie TERAPLAST? Sau firme care oferteaza pe acest profil?
[sariti peste faza cu google ca am rasfoit primele 8 pagini deja]. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Situatie:
Am de taiat un cerc cu diametrul de 15,9 cm. Ce vreau sa tai este un autocolant subtire. Am desenat cu compasul, e ok, dar cum il tai perfect? Am cautat obieste exact pe dimensiune, rotunde, dar nu am gasit. Oare la cei care se ocupa de personalizari, gen cei din Carrefour gasesc o solutie? Multumesc. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
vallixx |
![]()
|
Te ajut eu, ai PM.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
sau un catter-plotter.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
andreis |
![]()
|
Salut,
Multumesc vallixx, o sa te anunt cu o zi doua inainte. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Stie cineva in sectorul 4 o policlinica unde se poate face fisa medicala pentru permis ? Ca mi-a expirat de un an jumate. Va multumesc.
PS. Nu ma intereseaza spitalele din zona, pierd prea mult timp (sau, daca vreau mai repede, tre' sa dau spaga si n-am de gand sa fac asa ceva). |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
N-am vazut pentru sectorul 4, dar poate te ajuta:
https://www.medlife.ro/despre-noi/noutati/o...-intr-o-zi/1613 Si la cat sunt de prosti medicii de la Medlife, nu-i nevoie sa dai spaga, nu iei analizele decat daca esti orb. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2013, 20:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
La banii astia ar fi culmea sa mai dau si spaga. Dar eu vrea sa fac fisa pe bune, sa vad cum stau si aia sa-si castige banii prin munca. Poate totusi stie cineva vreo policlinica in sectorul lui Piedone.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva un avocat bun pentru divort? Este pentru o ruda de.a mea. Ideea este ca ii trebuie unul rodat pe divorturi si care sa fie bun, pentru ca sotul nu vrea sa divorteze iar ea vrea si partaj pentru bunuri... care sunt de bun simt: casa, masini, etc...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa caute avocat mai bine sa caute un mediator. Degeaba ajunge la judecata, mai nou, pentru degrevarea instantelor, judecatorul va trimite tot la mediator. Nu cunosc detalii ca nu am trecut prin asa ceva dar stiam ca de la 8 ian. s-a schimbat legea.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in bucuresti, sa sudez o janta de aliaj?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:55 |