Anvelopele de iarna - obligatorii ?, s-a adoptat lege in acest sens...
![]() ![]() ![]() |
Anvelopele de iarna - obligatorii ?, s-a adoptat lege in acest sens...
segcm |
![]()
|
||
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|||
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
O sa ajunga si la noi sa fie ca si in Anglia unde pentru 2 cm de zapada de inchid scoli, fabrici ca nimeni nu umbla cu masina pentru ca prezinta un risc neasigurat de altfel de companiile de asigurari:blink: .
Binenteles ca nimeni nu foloseste cauciucuri de iarna asa ca la cea mai mica zapada totu se blocheaza. Sa nu mai zicem ca numai la noi in tara se intampla lucruri aberante. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Daca se repara
1. la tir-uri (obligatie mai mult de axa motrice) 2. la data publicarii si termen intrare in vigoare 3. la vina de a ramane inzapezit penalizata excesiv 4. cu toate ca inca impune consum urias de energie cu pusul/ scosul de pe jante 5. cu toate ca nu suntem in nordul extrem al Europei aceasta lege este utila circulatiei auto, ca masura preventiva, indiferent de ceea ce natura dispune si oamenii se manifesta... |
--------------------
---
---
- ---
--- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
anvelope de vara vs anvelope all-season
anvelope de vara vs anvelope de iarna This post has been edited by rtBK: 7 Dec 2010, 11:19 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Ma3x |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 488 Joined: 25 April 10 From: B ![]() |
@argon Multam fain man pentru informatiile vis-a0vis de gradul de uzura pe care le-ai zis doar dupa ce te-au strans cu usa colegii de forum
![]() Off : Am luat 4 gume nemtesti GY Ultra Grip 7+ 175/65/r14 pana la martorii mari mai e cam 1mm dar pana la semnele celelate mici mai sunt 3-4 mm , deci cel putin iarna asta sunt in limite ; fiind prima iarna ca sofer , o sa am maxim 2 drumuri afara , restul in oras, cred ca nu sunt un pericol pentru ceilalti soferi cu gumele astea de iarna tocite aproape de limita si mai ales ca incetinirea m-am invatat sa o fac din timp si folosind frana de motor ( poate nu e f bine pt motor insa e mai sigur pentru mine si ceilalti- cel putin iarna. ) On : Daca soferi fiind asteptam o lege sa ne scape viata noua si celorlati colegi din trafic inseamna ca degeaba ne-a mai dat Dumnezeu minte ca nu stim sa o folosim. Deci sa fie legea pentru TOATE autoturismele . Off : Tot din cauza unei legi am dat banii de curand ( economisiti pentru gume de iarna noi ) la o firma de ridicari masini ![]() Pe scurt , daca vrem sa ajungem si noi ceva in lumea asta ca tara, macar sa invatam sa fim responsabili . ![]() |
--------------------
-
-
- -
- ex. Renault Symbol 1.5DCI 60kw 2007
ex. Megane sedan 2.2 1.5DCI 63kw 2007 ex. Renault Symbol 1.5DCI 47kw 2008 |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Frana de motor e foarte sanatoasa ptr. masina si ptr. buzunarul tau, daca stii sa o folosesti corect. Chiar se recomanda a fi folosita indiferent de anotimp
![]() Fenomen interesant: nu se mai gasesc anvelope all-season. Cred ca vor fi vedetele anului viitor ![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pentru ce dimensiune nu se mai gasesc?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
luck33ro |
![]()
|
Eu am cautat 155/80 r13 fiat panda
![]() |
--------------------
**
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
r19 el vroia all-season... eu ce am gasit a fost numai debica navigator.
la comanda nu iti aduce nimeni? This post has been edited by rtBK: 8 Dec 2010, 10:40 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.641 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 8 Dec 2010, 10:36) si aia e promotie cumva??? e cat una pe 16 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
All-season:
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...139&sowigan=GAN http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...139&sowigan=GAN http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...139&sowigan=GAN http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...139&sowigan=GAN Ce relevanta are pretul? Ai zis ca nu gasesti, nu ca sunt prea scumpe. This post has been edited by R19/16v: 8 Dec 2010, 11:19 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Als site nu ai? ca ala de-l tot postezi multe au preturi cu 50-100% mai mari decat la concurenta.
Na http://www.vanzarianvelope.ro/anvelope-155_80-R13 This post has been edited by argon: 8 Dec 2010, 11:24 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pai da' nu ma intereseaza pe mine asta
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai normal mai Argoane ca sunt mai scumpe, ca nu sunt second si tu numai cu preturi de second esti obisnuit
![]() This post has been edited by cj98czh: 8 Dec 2010, 11:27 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
AM eu o rugaminte, acum ca moderator sa nu mai dai cu mucii in fasole de cate ori ai ocazia, si sa incerci macar sa-ti controlezi obsesiile obositoare. Faci offtopic peste tot, nu esti la cafenea.
Am pus link mai sus cu acelasi riken la 170 ron. This post has been edited by argon: 8 Dec 2010, 11:27 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
rtBK |
![]()
|
argon pe vanzarianvelope au doar navigator de la debica... pe cel pus de r19 mai apare un vredestein mai rasarit... ca in rest..
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
argon |
![]()
|
La Metro am vazut ceva marimea aia, noi, iar la Real resapate Marix cu 99 ron sau asa ceva, tot 155/80/13.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
asa este ma ... tu esti obsesia mea
![]() ![]() suferi tare de treaba cu moderatorul .... arde rau?? bea apa ... ![]() Cu mucii in fasole dai tu ... daca nu ti stergi ![]() This post has been edited by cj98czh: 8 Dec 2010, 11:31 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
Ca site-ul ala are niste preturi f mari e o idee aiurea?! esti actionar acolo?
This post has been edited by argon: 8 Dec 2010, 11:33 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
rtBK |
![]()
|
am mai gasit acum hankook optimo 4s la un pret super bun... ma mir totusi pentru ca e prima oara cand vad modelul asta in tara
http://www.anvelopepitesti.ro/product_info...mo-4s-h730-p-53 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(argon @ 8 Dec 2010, 11:30) Da sunt .... partea proasta ca asa este construit forumul sa iti vad aberatiile pe reno.ro .... altfel ai sta tu in lumea ta ... si nu mi-ai deranja privirea ... ![]() Eu de aici cumpar .. http://www.anvelopeautocluj.ro/anvelope-autoturisme This post has been edited by cj98czh: 8 Dec 2010, 11:35 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
Semnalez 2 incalcari ale regulamentului din partea unui moderator, sanctionate teoretic.. instigare la offtopic si folosirea emoticoanelor in exces.
Te rog frumos lasa oamenii mari sa vorbeasca si canta la alta masa. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mercic mult, am incurcat eu : voiam si ptr. 185/60 r15 all season - pe alea nu le-am mai gasit
![]() |
--------------------
**
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Cauciucurile de iarna, aproape de a deveni lege - vezi cat spera statul sa castige
http://www.ziare.com/preturi/preturi-cauci...castige-1069017 Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a lansat in dezbatere publica un nou proiect de ordonanta care prevede obligativitatea echiparii autovehiculelor cu anvelope de iarna in sezonul rece si estimeaza ca statul va incasa TVA de 445 milioane euro din vanzarile de cauciucuri http://www.hotnews.ro/stiri-esential-82129...sporturilor.htm ce bine ar fi daca banii astia s-ar intoarce in drumuri: asfaltari, modernizari, extinderi, dotari, intretinere...toate facuta ca la carte si cu preturi REALE, nu umflate... This post has been edited by george_scala_2004: 17 Jan 2011, 09:23 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Interesant este că Ministerul Transporturilor Portocaliu și-a făcut repejor socotelile și a aflat câte sute de milioane de Euro va câștiga statul (tot portocaliu) de pe urma vânzării anvelopelor de iarnă.
Nu se spune nimic despre creșterea siguranței rutiere, reducerea numărului de accidente, etc. Mintea doamnei ministrese stă la sutele de milioane de euro și la felul cum îi va împărți, nu la siguranța traficului… |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu astept ziua in care va fi fost aplicata aceasta reglementare. S-a mai fasait o data, recent, nu cred ca e cazul sa o luam de la cap.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
Guvernul a luat azi decizia folosirii obligatorii a anvelopelor de iarna incepand cu 01.11.2011
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
- B50ANY
2005 LOGAN/BMW-E-46/
|
|
rtBK |
![]()
|
atata timp cat au fulgul si muntele pe ele.. inseamna ca respecta standardul pentru utilizarea lor pe timp de iarna. Deci sunt legale.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:02 |