mi-am luat solenza scala, ce imbunatatiri sa-i aduc?
![]() ![]() |
mi-am luat solenza scala, ce imbunatatiri sa-i aduc?
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sau invers??
oricum e cusuta cu ata alba, partea din spate e mai matuita, si fata e de showroom, faruri noi, semnale noi.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Se vede ca a fost lovita frontal ,dar a fost facuta decent ....tare sunt curios cu distributia ...trebuia sa fi mai atent cand ai cumparat-o in sensul ca sa nu fie lovita sau ceva , ca tehnicul il faci si motoarele sunt destul de rezistente.
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Cred ca doar a apucat sa se bucure un pic
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu stie el unde sa caute ......ca nu sunt chiar asa .....proastia e ca mi se pare ca la modelul lui e o singura curea care antreneaza toate alea, ca si la logan ,s-a rupt cureaua adios curent de la alternator
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Curea de accesorii rupta dupa "doar" 50.000 km, nu prea am auzit. Ceva ceva tot s-a intamplat, iar faptul ca toata partea din fata (aripi, capota, faruri, semnale, spoiler) a fost schimbata/reparata, este evident.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vallyyy |
![]()
|
Nu cred sa aiba decat atata .....varami-o are solenza de noua printre ultimele scoase de uzina si are 90 000 reali si crede-ma ca nu merge in fiecare zi cu ea ,si concediul decat vara il face la mare ,restul drumurilor sunt scurte ......are mai multi km sigur ,sunt dati inapoi si la benzinare verifici mai greu kilometrajul decat la diesel ....d-aia e recomandat sa schimbe si distributia si chiar pompa de apa
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
dc verifici mai greu la benzinare, si dc nu poate sa aibe km aia......eu fac 10k pe an 12k cu tot cu concediu, si merg zilnic, o masina care circula numai in oras poate sa faca mai putin de 10k pe an
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eh, unii fac, altii nu. Aia care fac putini kilometri le cam tin multi ani, asa am observat. De exemplu Cielo-ul alor mei are vreo 130.000km din 1995 incoace. Iti dai seama ca nu crede nimeni daca-l duc maine la vanzare.
Dar cand vezi fata muult mai noua decat destul masinii, ar trebui sa te puna pe ganduri. Parerea mea. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
Gata, s-a dezumflat entuziasmul din primul post
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu tot nu inteleg cum de la o curea ajunge omu' sa cumpere "kit". Kit care nu stiu exact ce contine, rolele alea? Pai ce, alea se uzeaza?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
eu nu inteleg de ce nu cauta kit in alta parte, mai ieftin si acelasi lucru, la logan am schimbat distribuita cu 6 mil, tot, inclusiv montaj, la passat lafel
|
--------------------
.
.
.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
"Kit" distributie = rola intinzatoare + curea. Originala este 150-200, sau klaxcar la 90-120.
Ca vrei tu sa schimbi pompa de apa, curea accesorii, curea alternator, aia e alta mancare de peste. La 60.000 km nu are rost sa schimbe pompa de apa. Asta "duce" si 120.000 km. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Are km aia. A mea din 2004 si are in jur de 39.000 km
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Maskatu |
![]()
|
Assta cu km este discutabila. Stiu super nova cu 25.000 km reali. Masina a fost folosita doar prin oras si cateva drumuri in afara lui. Mai exista si astfel de raritati.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
pai distributia a fost schimbata am factura de la meridian cu tot ce s-a schimbat la 50000km:kit distributie,semering distributie,placute de frana,ulei,filtre,bieleta cutie vit,test clip, test frane si nu cred ca meridian dacia emite facturi false.oricum o sa ma duc la un mecanic sa verific toate masina,inclusiv daca a fost schimbata distributia si de piesa nu a zis mecanicul ci vanzatorul de la magazin.o sa vad cand o iau inapoi ce zic cei de la service.
<span class='edit'>15 Oct 2010, 19:40:</span> da chiar ma uit acum pe factura cum naiba kit distributie costa270lei si kitul accesorii 450 lei? <span class='edit'>15 Oct 2010, 19:41:</span> ce contine kitul accesorii ? <span class='edit'>15 Oct 2010, 19:46:</span> am vazut acum intru-n topic mai vechi din luna mai kitul accesorii contine curea alternator,curea accesorii si rola intinzatoare si dupa cum scrie acolo un forumist i s-a cerut la dacia tulcea 480lei pa kit accesorii deci nu m-am pacalit,este adevarat ca este enorm pt 2 curele si un rulment dar n-am avut ce sa fac nu mai puteam merge in alta parte cu juma de curea . 15 Oct 2010, 20:34: parerea mea este cureaua accesorii s-a taiat din cauza ca a sarit un canal de pe rola si cu un sfert de curea a mers pe muchia rolei cine stie de cand merge asa si mi se pare normal sa se taie,fiindca in rest cureaua nu era crapata decat in lungul ei . This post has been edited by cristianrobert: 15 Oct 2010, 20:34 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
radiatoarele cum arata?
daca par a fi cele cu care a venit masina din fabrica inseamna ca n-a fost lovita rau. This post has been edited by tkx: 16 Oct 2010, 11:30 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
radiatorul pare nou ,dar daca masina merge bine ,nu ma deranjeaza ca a fost lovita,a fost reparata impecabil ,oricum foarte rara gasesti o masina in bucuresti sa fie neatinsa,mai ales ca la asta a mea nu are airbagul sarit,cred ca daca era pocnita zdravan sarea.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
argon |
![]()
|
Crezi ca e greu sa pui alt volan, cu alt airbag sau de forma? Doar nu o repara in rest si-ti lasa tie volanul rupt montat sa-ti dai seama daca a sarit sau nu airbagul.
This post has been edited by argon: 16 Oct 2010, 14:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
io m-as uita sa vad daca mai e airbagul in volan
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cristianrobert |
![]()
|
am si eu o intrebare masina are 2 cauciucuri de iarna matador si as mai vrea sa mai cumpar 2 ce imi recomandati la un pret rezonabil,sa iau tot matador sau sunt slabe?ma gandeam la debica frigo dar ala de la vulcanizare mi-a zis ca sunt cele mai proaste.
This post has been edited by cristianrobert: 16 Oct 2010, 19:25 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Ia de care iti permiti, important e sa fie de iarna
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
ala de la vulcanizare nu degeaba a ajuns sa lucreze acolo..eu am debica frigo si n-am decat cuvinte de lauda despre ele..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cristianrobert |
![]()
|
pai este vreo diferenta intre debica matador etc adica de astea cam la 170-200lei,care ar fimai bun,eu nu stiu ca nu am condus niciodata pe zapada,este mare diferenta intre astea si alea de firma gen pirelli sau bridgestone?
cine a condus si cu alea scumpe si cu alea ieftine imi poate spune din experienta daca merita sa dau 500 lei sa iau bridgestone sau sa dau 360lei si iau matador sau debica? This post has been edited by cristianrobert: 16 Oct 2010, 20:06 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
argon |
![]()
|
cauciurile de iarna nu sunt de mers pe zapada neaparat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cristianrobert |
![]()
|
am inteles dar sa zicem ca nu as vrea sa raman blocat in zapada si vroiam sa stiu daca alea scumpe te scot din belea sau ramai si cu alea inzapezit?
This post has been edited by cristianrobert: 16 Oct 2010, 20:08 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In general daca te referi la ramasul intepenit in zapada - la anvelope mai scumpe dai multi bani in lus si iei ceva doar cu putin mai bun. Parerea mea este sa iei mai ieftine sau medii, nu foarte scumpe. Asta daca doresti ceva raport calitate/pret. Avand in vedere ca tocmai ti-ai cumparat o Solenza SH banuiesc ca asta tintesti.
Ai de ales intre Debica Frigo, Sava Eskimo, Barum Polaris, insa sunt si cateva modele si mai ieftine gen Tigar, America, Marix (astea cica ar fi resapate), etc. Mai ai si varianta SH daca gasesti ceva la un pret bun si in stare buna (50-70 ron bucata). Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 16 Oct 2010, 20:17 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cristianrobert |
![]()
|
multumesc pt raspunsuri o sa aleg debica sau matador .
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:59 |