mi-am luat solenza scala, ce imbunatatiri sa-i aduc?
![]() ![]() |
mi-am luat solenza scala, ce imbunatatiri sa-i aduc?
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.299 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar domnu' doctor nu sunt rautacios. Te cred ca observi elementele revopsite, si eu am inceput sa capat simtul asta, ma uit la lufturi, linii, etc.
Dar pana nu vad pe viu nu ma mai pronunt. Cu numarul am zis. Daca ar fi fost ceva banal eu n-as fi ascuns, ca vanzator onest cu facturi oprite pentru orice rahat. Altfel, daca am mancat rahat intr-o privinta, de unde o sa stie clientul ca n-am mancat rahat si in alte privinte. In afara de asta eu n-am vazut nimic ciudat la masina, recunosc ca-mi place cum arata. In lei nu pare chiar mare pretul, dar dupa transformarea in euro mi se pare cam piperat. Eu, dupa experienta placuta pe care am avut-o, as fi cautat un Cielo SOHC in banii astia. In fine fiecare cu placerea lui. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu nu ma uit la luft-uri la o SOLENZA, oricum nu sunt uniforme si nu-i la linie din fabrica. Te uiti la vopsea si la anumite elemente de sub capota / masina.
Cielo are din pacate o caroserie foarte slaba la impact, dezastruoasa chiar, lucru arhicunoscut, iar dpv tehnic nu prezinta nici un avantaj. Tinuta de drum inferioara cu mult, spatiul interior la fel, consumul mult mai mare pentru aceleasi performante. Din poza tind sa spun ca-i posibil sa fie revopsite capota, bara si aripile fata, dar poate este doar reflexia luminii. Oricum, chiar daca ar fi asa, un accident in oras la viteza mica iti poate sifona elementele respective foarte usor, restul fiind insa neafectat. Doar Frijiderul meu a avut 2 jante lovite in gropi, ambele parasocuri lovite si capota revopsita. Elemtentele de rezistenta insa nu prezinta nici o urma de reparatie ori deformare. In pretul de 2300 euro nu putea sa isi cumpere nimic in stare neruginita, fara 150-200.000 km la bord. Eu raman la ideea ca si-a cumparat o masina fiabila, cu intretinere ieftina si tinuta de drum buna. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Sa o stapanesti sanatos un milion de km
![]() Cu apa care iti intra in masina, vezi ca are 4 guri de scurgere, baga o sarma pe ele si se desfunda. Sunt infundate cu noroi si frunze. Si zici ca iti baga apa prin coltul din stanga(dreapta cand te uiti la motor)? Desfa grila aia si vezi ca in colt( in spatele vasului de lichid) este o gaura si teoretic are un dop...poate la tine nu-l mai are si normal ca iti baga apa pe acolo pt ca sunt infundate scurgerile. Vezi, o astupi cu silicon daca nu are dop. bafta! |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
- GR-xx-WAL
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mie din poze imi pare noua toata partea frontala... spoiler, faruri, semnale, grila si capota, aripi. Daca te uiti atent la prima si a doua poza din postul 42 se vede foarte clar diferenta de luciu dintre aripa fata stanga si restul caroseriei, respectiv, aripa fata dreapta si restul caroseriei. A fost lovita probabil destul de rau frontal, insa a fost reparata intr-un service cu simt de raspundere. Lufturile sunt ca din fabrica.
Singurele ce par a nu fi fost schimbate sunt proiectoarele. Multi km fara incidente de acum inainte. |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Masky, o tamponare in curu' altei masini in oras, la 30 la ora, se lasa cu capota, faruri, spoiler fata, aripi si nu afecteaza grav alte componente. Nu vad care-i problema.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 12 Oct 2010, 22:56) Mie din poze imi pare noua toata partea frontala... spoiler, faruri, semnale, grila si capota, aripi. Daca te uiti atent la prima si a doua poza din postul 42 se vede foarte clar diferenta de luciu dintre aripa fata stanga si restul caroseriei, respectiv, aripa fata dreapta si restul caroseriei. Asta vroiam sa zic si eu, insa m-am abtinut ca sa nu imi sara lumea in cap ca-s nebun. QUOTE(Maskatu @ 12 Oct 2010, 22:56) A fost lovita probabil destul de rau frontal, insa a fost reparata intr-un service cu simt de raspundere. Lufturile sunt ca din fabrica. Daca e sa ne luam dupa doctor, ar trebui sa fie nasoale lufturile. ![]() ![]() Doctore, problema e ca n-a spus cand a vandut-o. This post has been edited by Merced: 12 Oct 2010, 22:29 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Merced @ 12 Oct 2010, 21:49) Numarul nu ajunge asa de capul lui. Asta o spun din proprie experienta. Dar nu zic ca a fost vreo lovitura grava care sa se lase cu urmari grave, poate s-a proptit cu bara intr-un stalp, sau alta masina. Asta am zis si eu despre un opel astra gtc. Avusese dauna de 45000 RON dar arata ca nou dupa reparatie ![]() This post has been edited by Fratzica: 12 Oct 2010, 22:35 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Merced |
![]()
|
Ramane de vazut. Eu totusi sper ca proprietarul a studiat foarte bine masina inainte s-o cumpere.
Ca daca nu esti atent, poti "musca" tot felu' de gogosi. Am un vecin samsar care tocmai a pus "bot" de Symbol cu totul transplantat de pe alta masina, si nu se vede nimic decat daca te uiti foarte foarte atent la niste detalii. E pacat de siguranta ta, in caz ca structura de rezistenta a fost carpita... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Crede-ma, astfel de manopere se depisteaza relativ usor daca esti metodic si nu te "uzi" tot ca-ti iei masina
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De acord... daca esti atent catusi de putin, iti dai seama imediat ce repere au fost inlocuite/reparate/chituite. In orice caz, mai mult ca sigur masina a avut casco si a fost reparata pe casco, astfel nu imi explic cum de au "scos-o la linie" atat de bine. Important este sa nu se fi atins cadrul motor si doar sa il fi tras pentru a il readuce pe pozitie.
Oricum masina arata foarte bine din punct de vedere estetic. Solenzele sunt masini foarte reusite, care au scapat de multe din bunele modelelor predecesoare, in special cele ale super novei, pe a carei platforma se si bazeaza. Este dovada ca atunci cand se doreste, se poate face totusi si un lucru cu cap. |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
- B-xx-xxx
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Masky, "cadrul motor" nu se exista ! Subcadrul suspensiei se schimba usor ca-i prins in suruburi
![]() Iti zic eu ca am vazut SN unui prieten lovita la 60 kmh intr-o stanca, doar piesele de caroserie au costat peste 30 mil, masina a iesit perfect insa a fost reparata profesional. Presupun ca masina lui a fost tamponata la viteza mica in oras, |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
acum ce sa zic cred ca numarul de pe spate a fost pe fata , chiar daca a fost lovita a fost reparata bine si sincer in bucuresti nu cred ca exista masini nelovite sau atinse nitel,dacia mea care am avut-o a fost lovita si in fata si in spate si nu am avut probleme grave cu ea mergea drept daca luai mana de pa volan iar la accidentul care l-am avut s-a comportat onorabil am scapat fara nici o zgarietura,deci ce sa mai zic am luat-o si gata nu mai am ce sa fac,dar dupa cum merge nu cred ca mi-am luat teapa mai mare decit la prima care am dat atunci 1900e si am mai bagat 1200e in 2 ani ,deci la 2350 e cat am avut nu gaseam ceva mai stralucit.
apropo ce bujii sa-i iau se mearga bine,nici nu stiu daca le-a schimbat vreodata,vad ca in facturi nu apare schimbul lor,iar cureaua de accesorii cand se schimba?,vad ca in cartea ei scrie la 60000km. <span class='edit'>13 Oct 2010, 19:48:</span> am facut-o de oaie azi dupa ce am fost la rar am pierdut buletinul si maine trebuia sa ma duc pa politie sa o inmatriculez,acum nu mai merge trebuie sa-mi scot buletin nou ![]() -pot sa fac rovinieta pana inmatriculez masina sau pot sa circul rovinieta fostei propietare? This post has been edited by cristianrobert: 13 Oct 2010, 19:58 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
Merced |
![]()
|
Pana o treci pe numele tau merge rovinieta fostei proprietare.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pentru bujii ia din alea originale sunt Equiem parca.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
NGK BKR5EZ
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
multumesc pt raspunsuri,presupun ca pana cand nu scot buletin nu pot sa o inmatriculez?
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
Bujii NGK BKR6EZ, mai scumpe si mai calitative.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Voi sunteti invidiosi ? Lovita sau nu , arata impecabil. Felicitari pentru achizitie!
|
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
Merced |
![]()
|
Am vazut pe la un vecin care se ocupa cu asta, destule masini impecabile in care n-as vrea sa ma aflu daca Doamne fereste se mai intampla inca un accident ca cel initial.
Mai putin ma intereseaza cum arata acum, ma intereseaza cum va arata dupa inca un impact nasol, asta daca a suferit unul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Mai rau decat prima oara...ti-o spun din experienta.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Pai stiu ca mai rau, d-aia eu as evita masini de genu' asta. Si hai, la Solenza pana la urma nu-i capat de tara, dar sunt multi care si-o fura cu masini "facute", ale caror airbag-uri lipsesc cu desavarsire.
Am vazut un 206 sedan, masina aproape noua si facuta "dauna totala" de fostul proprietar pana sa implineasca 10.000km, adusa la viata foarte foarte bine. La prima vedere. Ma rog, cu lonjeroane schimbate foarte discret, cu volan si bord imbracate intr-un material care doar la o privire foarte atenta se deosebea de ala original, chestii la care un cumparator oarecare nici nu se uita, sau nu le observa. Pai ala daca se infige iar intr-un stalp are sanse mari sa dea coltu'. Mai conteaza ca masina arata impecabil? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristianrobert |
![]()
|
azi am rezolvat problema cu apa dupa ce am curatat scurgerile de frunze si noroi am gasit si gaura prin care mi-a intrat apa inauntru,este o gaura din fabrica sub stergatorul de la sofer pe unde ies niste fire,probabil de la proiectoare
si cared am astupat-o cu silicon. am uns toate balamalele cu vaselina si am constatat ca sub mocheta are pasla groasa,nu credeam ca are vroiam sa-i pun eu. beleaua esteca uitandu-ma atent la motor am vazut o crapatura in cureaua de accesorii,m-am dus la mecanicul meu sa o schimbe si m-a trimis la magazin sa cumpar curea si rola intinzatoare.la magazinul de unde cumpar eu de obicei vanzatorul m-a intrebat de care curea ca sunt 2 dimensiuni:una mai scurta si una mai lunga putin am presupus ca este aia mai lunga ca am in plus servo,dar la rola dupa ce a cautatin calculator mi-a dat una de plastic cu rulment,m-am dus la mecanic si mi-a zis ca nu eate aia rola ca este mai mica putin si a mea este de fier toata,m-am dus inapoi la magazin si dupa lungi cautari nu exista alt fel de rola,nenea de la mag a mers cu mine la masina sa o vada si cand a vazut-o mi-a zis sa rola aia nu are ce cauta acolo ca motorul este modificat. atunci m-am enervat si am dus-o pachet asa cu jumatate de cureala meridian dacia ca am zis ca ei ii da de cap,daca nu ei atunci cine? acolo mi-a preluat-o s-a uitat la ce are si mia zis ca trebuie sa schimbe chitul accesorii. ce sa mai zic eipun piese originale chiar daca maine o sa fac infarct cand o sa vad factura macar nu mai aud de modificari si balbaieli. 14 Oct 2010, 19:24: pe drum s-a rupt o fasie din curea si batea in capota iar cueaua sarise in canal de pe rola ,totusi a ajuns cu bine saraca la dacia.am lasat-o acolo si maine lA 18.00 o iau acasa,sper facuta si sa nu gaseasca si alte probleme. 14 Oct 2010, 20:21: tocmai am fost sunat de la dacia sa-mi zica ca piesele nu le au pe stoc vin pana luni si costa kitul accesorii 450lei +150 lei manopera,am intrebat daca vin eu cu kitul de origine se poate? si mia zis ca da dar manopera se dubleaza,deci n-am ce sa fac tre sa o fac la ei si sa stau pana marti fara ea. This post has been edited by cristianrobert: 14 Oct 2010, 20:21 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
Merced |
![]()
|
Eu nu inteleg cum ai ajuns sa dai atatia bani din cauza unei curele tocite pe care o puteai schimba singur.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Dacia masina ieftina de intretinut
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
trece de 1000 ron atunci
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si cand te gandesti ca e 20 lei o placuta cu numar noua... Si in general toata lumea le muta pe alea lovite de pe fata pe spate... Geeez... Oricum masina a fost lovita frontal dupa parerea mea. Prea luceste fata(aripi, capota) fata de rest.
Sa o stapanesti sanatos oricum. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o fi fost afectat si motorul atunci, de zise mecanicul ca sunt piese ce/unde nu trebuie.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:30 |