mi-am luat solenza scala, ce imbunatatiri sa-i aduc?
![]() ![]() |
mi-am luat solenza scala, ce imbunatatiri sa-i aduc?
anecula_08 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|||
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
ok multumesc anecula_08
![]() |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Si DA,cauciucurile de iarna sunt mai zgomotoase...au ridurile alea mai pronuntate..
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
- GR-83-YSA
2014/2010
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
depinde de ce cauciucuri comparam, de exemplu la mine cele de vara sunt mai zgomotoase, mult mai zgomotoase, pt iarna am dunlop winter sport iar de vara am vredestein sportrac3... deci nu neaparat sunt mai zgomotoase
|
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cristianrobert @ 19 Oct 2010, 20:49) ...cine imi poate recomanda o companie de asigurari serioasa sa fac casco daca puteti din experienta proprie(adica cine a avut masina reparata pe casco si nu a avut probleme cu ei) si ce prima platiti pe an. Man, iti dau urmatorul sfat: du-te la un service (unul mai marisor) si intreaba-l pe nenea maistru de pe acolo cu ce societati de asigurari lucreaza ei cel mai bine. La modul ca daca te duci cu masina sa ti-o repare pe CASCO, dupa ce au terminat treaba ti-au eliberat masina! Nu te pun sa platesti si apoi sa-ti iei tu banii de la societatea de asigurari! Ca experienta personala pot sa-ti recomand GENERALI sau GROUPAMA. Si TIRIAC e OK, da' io n-am avut la ei niciodata! This post has been edited by kum: 20 Oct 2010, 08:52 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
n-are treba materialul, profilul conteaza la zgomot, nu ridurile alea mici, profilul mare, la mine cele de vara sunt "V" si sunt zgomotoase rau
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
azi o facui de oaie,am bagat ulei in oale la amortizoare,cam 1 litru si ma miram ca nu se mai umple si cand am terminat litrul ,am vazut sub masina 2 balti mari de ulei,de unde sa stiu eu ca probabil la oale la partea de jos au o scurgere, nu ma intrebati cat am frecat asfaltul sa curat de ulei
![]() 20 Oct 2010, 18:01: si am mai uns toate chederele cu ulei siliconic sa le protezej sa nu crape. This post has been edited by cristianrobert: 20 Oct 2010, 18:01 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
"mi-am luat solenza scala,ce imbunatatiri sa-i aduc ? " poti incepe cu alt sofer... ![]() |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
- B-99-SYS
2005
|
|
cristianrobert |
![]()
|
poate ar trebui sa ma cauti in alta parte
![]() |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
Cristi25 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 6 April 06 ![]() |
Lasa modificarile si uleiul bagat prin oale sau unde vrei tu....orice i ai face tot rugineste.Bucura te de ea asa cum e si kilometrii cat mai multi.
|
--------------------
Nissan
Murano 3.5
2009
|
|
cristianrobert |
![]()
|
multumesc
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
cristian robert, sa o stapanesti sanatos! xxx.xxx km!
Apropo de bagat ulei, eu in praguri, in zona din spate, unde am vazut rugina la destule supernove si solenze, am turnat prin cuiele de la usi, dupa ce le-am dat jos. Bagi cu un furtunas, nu foarte mult, pentru ca oricum o sa curga. Attached thumbnail(s) arcuri_inalte_fata.JPG ( Size: 191.57k ) Number of downloads: 751 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu este obligatoriu sa scoti cuiele. Cu un furtunas mai lung bagi prin portbagaj pe la gaurile centurilor de suguranta, si nu va faceti griji ca nu va ajunge in portbagaj
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
cristianrobert |
![]()
|
va multumesc pt sfaturi,imi sunt foarte utile ,azi i-am facut casco la asirom, valoarea asigurata 14650lei fransiza 200 lei,in caz de furt primesc 13900lei si in caz de dauna totala vreo 11500lei,achitata integral 1195 lei.am cautat covorase de cauciuc dar nu am gasit decat de logan si care nu cred ca se potrivesc,o sa caut aici pe forum parca era un user care vindea covorase de solenza.vreau sa-i mai iau niste becuri osram night breaker h4 ,sa-i schimb bujiile cu toate ca motorul merge bine si rotund, sa mai iau 2 cauciucuri de iarna,sa-i verific geometria fata.
21 Oct 2010, 19:47: in rest merge foarte bine ,sambata ii fac plinul sa vad si consumul ca ma duc pana la tara pe a2 sa vad ce poate. This post has been edited by cristianrobert: 21 Oct 2010, 19:47 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
fa pe dracu-n patru si ia-ti 4 de iarna. gasesti cauciucuri ok la preturi mici. tigar sau kelly imi vin acum in minte
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
cristianrobert |
![]()
|
am deja 2 cauciucuri de iarna si mai trebuie sa iau 2,azi i-am bagat ulei in praguri si pe unde mai trebuia si am descoperit cu bucurie ca in praguri are si ceara.singurul lucru care nu prea functioneaza cum trebuie este reglajul farurilor,dar peste ceva timp ii dau de cap si la asta.
22 Oct 2010, 22:07: si am mai vazut ca in stalpii de la mijloc are niste bare patrate de otel ![]() 22 Oct 2010, 22:11: filtrul de benzina la cati km se schimba? solenza are filtru de polen? ca am vazut pe o factura de la meridian ca a fost schimbat. This post has been edited by cristianrobert: 22 Oct 2010, 22:11 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
dogy_10 |
![]()
|
miroase a teapa, nu cred ca are filtru de polen
|
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, solenza scala si clima au avut filtru de polen. Vreo 30 lei costa parca.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
anecula_08 |
![]()
|
filtrul de benzina este in pompa de benzina si nu se schimba
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
cristianrobert |
![]()
|
ok ultumesc pt raspunsuri.
Azi am fost cu ea pe a2 la tara si am mers constant cu 120km/h la aceasta viteza avea 3250 ture,este bine? i-am dat pe portiuni scurte 150km si mergea destul de bine adica nu tremura ca vechea mea dacie,dar am observat ca dupa 100km/h devine mai zgomotoasa cred ca de la rulare,si pe la 120-130 parca se auzea un zgomot intermitent la frecventa cam 1 pe secunda si suna vrum-vrum-vrum dar infundat nu strident. acum ce sa zic trebuie sa vad daca nu o fi de la roti de cand am luat-o nu am verificat echilibrarea rotilor , o sa le verific maine cand vreau sa-i iau inca 2 cauciucuri de iarna si dupa aceea vreau sa-i verific geometria fata. si peste ceva timp o sa ma duc la o verificare minutioasa,cu toate ca la dacia de obicei cand iti repara ceva o verifica complet si iti spune daca mai a constatat vreo problema,mie mi-au zis ca nu mai are nimic. 23 Oct 2010, 19:18: azi i-am facut plinul si maine bag benzina din nou si vad ce consum a avut. 23 Oct 2010, 21:38: apropo care este distanta corecta la bujii la solnita? This post has been edited by cristianrobert: 23 Oct 2010, 21:38 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
anecula_08 |
![]()
|
0.9
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
cristianrobert |
![]()
|
multumesc pt raspuns.
azi i-am bagat benzina si la 182 km parcursi mi -a intrat 10.80l adica 6% din care 25km facuti in bucuresti si restul pe A2 si vreo 50 prin sate, viteza constanta 120km/h si pe alocuri 140-150km/h,eu zic ca este un consum superbun,acum ca am plinul o sa-i fac si consumul in oras. 24 Oct 2010, 11:25: am cautat si nu gasesc cauciucuri de iarna dimensiunea mea 165/65/14 cred ca marimea asta sunt mai rare,dar saptamana viitoare o sa caut si o sa gasesc. This post has been edited by cristianrobert: 24 Oct 2010, 11:25 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu de aici le-am luat pe ale mele. Mi s-a parut pretul cel mai ok la vremea aia... la 4 bucati cumparate ai curierul gratis. Eu le-am luat pe ale mele prin februarie si anvelopele aveau DOT 0510.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristianrobert |
![]()
|
multumesc pt indicatie,dar nu au decat de astea lowcost as vrea macar ceva de o firma mai buna la un pret mediu.
This post has been edited by cristianrobert: 24 Oct 2010, 18:03 |
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
cristianrobert |
![]()
|
am si eu o intrebare:daca schimb bateria de la cheie isi pierde frecventa ?
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 24 Oct 2010, 13:41) Eu de aici le-am luat pe ale mele. Mi s-a parut pretul cel mai ok la vremea aia... la 4 bucati cumparate ai curierul gratis. Eu le-am luat pe ale mele prin februarie si anvelopele aveau DOT 0510. nexen-urile ale si fulda... ![]() de aici mi-am luat eu... http://www.anvelopeweb.ro/anvelope-d/1656514#iarna=1&vara=0 This post has been edited by george_scala_2004: 29 Oct 2010, 19:19 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
cristianrobert |
![]()
|
va multumesc mult ,am comandat deja 2 firestone winterhawk2 de la userul andudtm din timisoara si imi vin marti .
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
cristianrobert |
![]()
|
azi i-am facut consumul in oras este de 10%, am mers numai drumuri scurte aprox. 7-8 km, cu incalzirea motorului la relanti de 3-4 minute,100km facuti in 7 zile.astept marti cauciucurile de iarna sa vina si ii fac si geometria fata.
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b
2004
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cum adica incalzirea motorului 3-4 minute? Ce, esti cu berlina pe carburatie si sunt -20 de grade la tine acolo? Ca si cu vechea rabla, pe vremea asta in cinci secunde plecam din parcare.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:02 |