Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 4 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Alternative achizitie Laguna 3

digioptic
post 11 Jun 2010, 12:35
Post #151

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(alexdan @ 11 Jun 2010, 12:39)
Felicitari! Abia asteptam si noi sa-l primesti si speram sa revii si cu poze cat mai multe cu noua bijuterie! Cat mai multi km fara probleme!
*

Multumesc frumos. Vin cu poze multe. Trebuie sa recunosc ca nu am avut curaj sa o iau rosie, mi-ar fi placut, am zis ca e prea de fite. Si coupe si rosu... blush.gif

Cred ca-i sta bine in culoarea de lansare, bleu perle. Mi-ar fi placut un bleu crepuscule, dar nu a fost la oferta. De negru nu vreau sa stiu si oricum culoarea acum nu mai este o problema pentru nimeni. O colantare in 60 de culori, ai de unde alege... biggrin.gif

--------------------
-------- ------------ ------------------
---------------------------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spy_oh_joy1389
post 11 Jun 2010, 17:47
Post #152

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

felicitari pentru alegere! este 4RD? te asteptam cu un jurnal de bord.

daca era si bleu crepuscule 38.gif

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 11 Jun 2010, 17:48

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
digioptic
post 11 Jun 2010, 18:59
Post #153

Membru autentic

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 11 Jun 2010, 18:47)
felicitari pentru alegere! este 4RD? te asteptam cu un jurnal de bord.

daca era si bleu crepuscule 38.gif
*

Merci, da, asa zice la descriere, ca e 4RD. De culoare nu prea am avut de ales, oferta a fost foarte restransa. Am vazut doua albe in Bucuresti (pana acum... smile.gif ) si-i sta foarte bine si cu alb. In rest, de gri sunt satul, megane-ul e tot gri.

Cum ziceam, culoarea nu mai e o problema acum, se poate colanta. Zic ei ca protejeaza si vopseaua masinii, se stie ca in maxim 2 ani de bucuresti sau romania in general, capeti o multime de zgarieturi in vopsea. Ei asta e, doar nu am luat-o pentru toata viata, dar de parbriz mi-ar pare tare rau sa-l ciobesc si nu e deloc imposibil pe drumurile noastre. Aici, daca ar fi posibil, m-as gandii la o protectie, un policarbonat ceva pe care sa-l arunci dupa ce se zgarie... blush.gif

Ei, nu ma luati in nume de rau, nu sunt la extrema "pupatului pe tobe", dar sti cum e cu masina noua... biggrin.gif

This post has been edited by digioptic: 11 Jun 2010, 19:00

--------------------
+
alexdan
post 11 Jun 2010, 19:16
Post #154

juventus

From: Bucuresti / Constanta

Stai linistit. Cu totii am trecut prin asta. Mie cand mi-a sosit Laguna, i-am mangaiat mai intai capota ca intr-un spot tv, apoi m-am urcat la volan, la fel si cu volanu. Ma uitam la bordu ei si aveam o figura asemenea cu emoticonul folosit de tine blush.gif
Abia astept sa o vedem mai bine cum arata din toate unghiurile si sa ne spui cum este sa conduci asemenea bijuterie.

--------------------
Opel Insignia Sports Tourer - B 1.5T AT6 165CP Innovation (2019)
15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018)
121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016)
47k km Clio 1.4 8v (2005-2008)
+
aphophis
post 11 Jun 2010, 19:34
Post #155

Membru autentic

QUOTE(digioptic @ 11 Jun 2010, 11:28)
Pe "renault romania" gasesti oferta, inca, la Laguna coupe de 180 de cai diesel si 400 de Nm. Cu pachetul legislativ de 42 de euro si vopseaua metalizata, se duce la 26542 parca... Dar cel mai bine sa mergi la dealer, vei avea o surpriza placuta, crede-ma.

http://www.renault.ro/gama-renault/autotur...erPriceType=TTC
  Uf, nu pot sa mai tin in mine dragilor, al meu coupe deja s-a incarcat ieri pe transport !!!  victorie.gif  coolspeak.gif  124.gif ..................Greu cu asteptatul... lurk0000.gif
*

te urasc icon_mrgreen.gif ditamai mandretea o sa ai in curte. Daca nu ii faci jurnal de bord o sa te urasc si mai tare blush.gif

Serios acuma, multi km inainte si sa o conduci cu o placere .

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
digioptic
post 12 Jun 2010, 07:27
Post #156

Membru autentic

Merci ! Am promis doar, vor fi multe poze. Nu stiu cat imi va permite spatiu aici sa va pun poze mari, vom vedea. De jurnal, nu prea am talent de prozator blush.gif , voi raspunde cu placere intrebarilor.
Masina are o tinta precisa: vacante, concedii, drumuri lungi in general. Sper sa se achite bine de asta.

--------------------
+
PINCH
post 13 Jun 2010, 17:46
Post #157

Membru autentic

Cine isi cumpara laguna 3 sa nu-i para rau nici o clipa...calitate-pret e super ok, se comporta super bine..., in serpentine la 100km la ora e fara emotii...

alternative poate sunt multe dar te mai uiti si la design care este destul de fain...intotdeauna cei de la Renault au reusit design-uri faine

--------------------
Honda Civic - B-777-ENB 2009
+
alexdan
post 18 Jun 2010, 22:50
Post #158

juventus

Tot Laguna as alege fara sa clipesc. Singura marca care mai ma intereseaza in afara de Renault este Toyota. Avensis are performante bune la motoare, dar din pacate nu arata prea grozav, oricum sunt sigur ca este o masina buna.

Abia astept sa vad pozele cu bijuteria lui digioptic. Laguna Coupe este deosebita.

--------------------
+
digioptic
post 19 Jun 2010, 07:13
Post #159

Membru autentic

QUOTE(alexdan @ 18 Jun 2010, 23:50)
Tot Laguna as alege fara sa clipesc. Singura marca care mai ma intereseaza in afara de Renault este Toyota. Avensis are performante bune la motoare, dar din pacate nu arata prea grozav, oricum sunt sigur ca este o masina buna.

Abia astept sa vad pozele cu bijuteria lui digioptic. Laguna Coupe este deosebita.
*

Vine, Vine... Ieri m-a anuntat dealerul ca e in germania acum si lucrul foarte intereant, sunt primul in romania care a comandat masina asta ! O fi de bine...?!?!?! blush.gif Deci primul cu 4RD si 180 de cai.

Nu stiu, chestia e ca am cochetat si eu cu Avensis, lasand la o parte cum arata. Tot asa, pai e japoneza deci in mintea romanului trebuie sa fie "tare" buna. Nu vreua sa va spun ce mi-au facut mie dealerii de la toyota, sa te duci cu banu' in buzunar, si sa te refuze elegant, ca "soreimarea" cu trei vouchere e in fapt, doar o destocare agresiva cu pretul scazut unitar, adica trei vouchere...Ma rog, nu doresc sa va plictisesc, o sa va spun toata poveste, daca e cineva ineresat. Ideia e ca in romania daca te duci sa cumperi o masina cu banii jos, ca de banci nu poate fi vorba acum, nu inseamna ca gasesti ce vrei. Dupa ce am trecut "pe langa" Laguna 3, berlina, asteptam euro 5 si nu mai venea, experienta cu unii dealeri...Eu sunt un client foarte sensibil, daca nu-mi dau ce vreau, nu dau banu'...M-am dus la Toyota, am primit "pareri de rau" si sa fim seriosi, multi zic ca Laguna 3 nu s-a vandut, pai sa vedeti cum bate vantul pe la toyota, e "plin" bucurestiul de avensisuri, ce sa zic...Si cum ziceam, eu, fire cu "naturelu' simtitor tare... blush.gif " gasesc baiatul sincer, care da, stie sa vanda ! Si am ales ! O masina numai pentru nime wub.gif Cam asa poti caracteriza un coupe, parerea mea... biggrin.gif

Vine, vine...si parca prea incet yupy.gif

--------------------
+
PINCH
post 23 Jun 2010, 14:56
Post #160

Membru autentic

QUOTE(alexdan @ 18 Jun 2010, 23:50)

*

sunt de acord total cu tine, dar crede-ma ca nici Honda nu e de aruncat

23 Jun 2010, 15:58:
QUOTE(digioptic @ 19 Jun 2010, 08:13)
Vine, Vine... Ieri m-a anuntat dealerul ca e in germania acum si lucrul foarte intereant, sunt primul in romania care a comandat masina asta ! O fi de bine...?!?!?! blush.gif  Deci primul cu 4RD si 180 de cai.

Nu stiu, chestia e ca am cochetat si eu cu Avensis, lasand la o parte cum arata. Tot asa, pai e japoneza deci in mintea romanului trebuie sa fie "tare" buna. Nu vreua sa va spun ce mi-au facut mie dealerii de la toyota, sa te duci cu banu' in buzunar, si sa te refuze elegant, ca "soreimarea" cu trei vouchere e in fapt, doar o destocare agresiva cu pretul scazut unitar, adica trei vouchere...Ma rog, nu doresc sa va plictisesc, o sa va spun toata poveste, daca e cineva ineresat. Ideia e ca in romania daca te duci sa cumperi o masina cu banii jos, ca de banci nu poate fi vorba acum, nu inseamna ca gasesti ce vrei. Dupa ce am trecut "pe langa" Laguna 3, berlina, asteptam euro 5 si nu mai venea, experienta cu unii dealeri...Eu sunt un client foarte sensibil, daca nu-mi dau ce vreau, nu dau banu'...M-am dus la Toyota, am primit "pareri de rau" si sa fim seriosi, multi zic ca Laguna 3 nu s-a vandut, pai sa vedeti cum bate vantul pe la toyota, e "plin" bucurestiul de avensisuri, ce sa zic...Si cum ziceam, eu, fire cu "naturelu' simtitor tare... blush.gif " gasesc baiatul sincer, care da, stie sa vanda ! Si am ales ! O masina numai pentru nime wub.gif  Cam asa poti caracteriza un coupe, parerea mea... biggrin.gif

Vine, vine...si parca prea incet yupy.gif
*

felicitari pentru achizitie si asteptam poze

This post has been edited by PINCH: 23 Jun 2010, 14:58

--------------------
Honda Civic - B-777-ENB 2009
+
alexdan
post 23 Jun 2010, 19:10
Post #161

juventus

Tocmai m-am uitat azi la Honda Accord. Pare interesanta, dar nu cunosc pe nimeni cu Honda ca sa stiu cum e service-ul sau cum se comporta motoarele Honda. Banuiesc ca sunt masini bune si ele.

Apropo, Honda Civic e masinuta mea preferata. Mi se pare cea mai draguta masina din clasa ei. Din pacate, are si un cost pe masura.

--------------------
+
naighba
post 24 Jun 2010, 09:45
Post #162

Benzinar din mosi stramosi

From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr)

@digioptic .... pareri ceva ... a ajuns ??? tongue.gif
Nu o sa te dezamageasca 4RD ... trebuie doar sa te inveti cu sistemul. La manevre mai bruste vei avea senzatia sa pleaca spatele ... dar nu ... masinuta asta se lipeste de asfalt tongue.gif
Sfat: ... grija mare la jantele pe 18" (asta daca le vei avea) si la suspensii care sunt ceva mai tari fata de versiunea de serie ... (asta tot daca cei de la Renault au preluat suspensia de pe GT)

--------------------
Renault Laguna 3 GT 2.0T 4Control 2008
Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege
Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial
Solenza 1.4 MPI - Clima
+
digioptic
post 24 Jun 2010, 11:18
Post #163

Membru autentic

Uf, nu a ajuns inca... 183.gif

Cum mai ziceam pe aici, nu este exact GT-ul de afara, de asta imi faceam griji de o eventuala "lucratura" mai pentru noi, sper sa fie in standardele lor. Deci, oferta de acum la 2.0 dCI, 180 de cai si 4RD, e un pachet dinamique special pentru noi. Cu roti pe 17 si nu pe 18 ca afara, cu scaunele in piele gri inchis, fara posibilitate de alegere din cele 5 combinatii cromatice ca la ei. Dar de, pretul nu e ca la ei. Pe undeva, ma bucur ca sunt pe 17, la drumurile de la noi, nu prea e de 18. Unii zic ca-i sta mai bine cu 18, nu vad ce m-ar impiedica sa o incalt cu 18, dar la suspensiile ei si cum ziceam, drumurile mioritice, e mai bine cu "ceva cauciuc in plus"... biggrin.gif

Cat despre cei 180 de cai, nu zic ca nu-mi place sa merg cu viteza, dar eu sunt un tip cumpatat, nu-mi propun sa "dau in ea", blana mereu, ca nu-mi permit alta prea curand. Deja studiez serios sa-mi schimb cele patru becuri din far, care sunt cu filament. Pozitiile si luminile de zi, cu leduri. De la 21 de wati la un grup de leduri de maxim 5 wati consumati, cu flux de lumina mai mare ca becul, adio soclu ars si alte probleme. La fel si pentru pozitie. Semnalizarea nu merita si fie pe leduri, eu nici acum, dupa aproape 7 ani, nu am schimbat un bec de semnalizare la megane.

This post has been edited by digioptic: 24 Jun 2010, 11:24

--------------------
+
neptune
post 25 Jun 2010, 15:18
Post #164

Zaraki Kenpachi

From: Bucuresti

ce de laguna 3 prin oras... in fiecare zi vad 2-3 pe strada. Mai toate sunt dinamique, nu GT line. Ieftin si bun: oferta e de -4300 de eurooooo...

--------------------
renault laguna 3 GT Line 2.0 dci, 2009
+
didiland11
post 25 Jun 2010, 17:11
Post #165

Membru autentic

From: Iasi

A fost o perioada si cu -5800. biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna III 1.5dci 2009
+
digioptic
post 4 Jul 2010, 11:08
Post #166

Membru autentic

Ei, dragilor, a SOSIT !!! wub.gif

Vineri, sub o prelata rosie, dezvelita cu delicatete, apare in sfarsit, silueta celei mai frumoase masini pe care am avut-o pana acum. Ce sa va spun mai mult, sunt coplesit.
Interiorul, cam in genul unui privilege, dar in culoare gri-carbon, cu usile capitonate in aceiasi piele gri si ornamente de aluminiu veritabil. Locurile in spate, doar doua profilate, spatiu pentru picioare decent, dar mult mai mic ca la berlina. Tunelul median, sau cum sa-i zic, acel capac pe care e plasata scrumiera, maneta schimbarorului, frana de parcare asistata si butonul de limitare viteza, e in culoarea interiorului, un gri petrol inchis. Scaunele sint comode, in buna traditie reno, te "imbraca", dar sunt "full" manuale biggrin.gif . Asta e, costa ceva sa optez pentru scaune electrice, daca era un pachet simplificat, cu scaun electric doar pentru sofer, poate luam...Stiti foarte bine cat de greu e la inceput sa platesti tot...si masina si asigurari si toate cele. Calitatea executiei este peste asteptari, singurul inconveniet pentru mine, doar mirosul puternic de nou al pielii ecologice sau ce este , prezenta peste tot.
Trebuie putina obisnuinta, comenzile sunt mult mai "moi" fata de megane-le pe care-l detin, pedala de ambreiaj e ca un fulg, cursa de cuplare si decuplare e foarte jos. Dupa ce am rasfoit in graba manualul si mai ales randurile referitoare la rodaj, nu prea mi-a dat sufletul ghes, sa-i dau talpa. 1500 de Km, se recomanda sa nu se treaca de 2500rpm. Ma asteptam la 400 de Nm sa simt coloana vertebrala lipita in scaun. Nu ! Puterea este livrata intr-un mod foarte placut, liniar, dar cu vana. Nu e o masina de liniute si fite de pusti. E o masina de om cumpatat, dar totusi cu un spirit dinamic. Zgomote de rulare ? Incredibil, poate si pentru ca e o caroserie mai "legata", doar cu doua usi, chiar si la trecerile peste linii de tramvai sau alte obstacole mioritice, in habitaclu e liniste. Deoacamdata ? tongue.gif Dupa o zi si o noapte in fata blocului, am dus-o la un garaj. Uf, parca stau mai linistit acum... blush.gif Nu am apucat sa fac poze, vedeti cum e vremea afara, doar cateva in fata blocului si evident cu o calitate departe de cum arata in realitate. Sedinta foto era programata sambata si evident m-am grabit catre garaj, urma sa ploua. Drumul pana la garaj, trece pe o straduta greu de descris si conceput in secol 21 si pe care am "reusit" sa-i fac botezul romanesc, inamolind cele patru micheline din dotare... wacko.gif
Dupa ce primesc cartea masinii, fac tot posibilul sa o inscriu repede si atunci va impartasesc impresii de la un drum mai lung. Consum si alte cele...Asta in limita celor 2500rpm biggrin.gif Stupid, fiind prima masina din ro cu 4 control, culmea e ca trebuie omologata de rarul nostru... dry.gif

Cam atat, parti negative, ce pot spune acum. smile.gif Dupa ce se face vremea frumoasa, vin cu pozele mari si detaliate, probabil intr-o locatie mai frumoasa.

Pentru cei interesati, pe PM pot sa va dau date despre dealerul caruia ii aduc multumiri pe acesta cale. Il recamand cu caldura !!!

This post has been edited by digioptic: 4 Jul 2010, 11:20

Attached thumbnail(s)
PICT0007.JPG ( Size: 74.56k ) Number of downloads: 684
PICT0008.JPG ( Size: 67.16k ) Number of downloads: 725
PICT0009.JPG ( Size: 64.05k ) Number of downloads: 692
PICT0011.JPG ( Size: 77.6k ) Number of downloads: 691
PICT0012.JPG ( Size: 77.71k ) Number of downloads: 701
PICT0001.JPG ( Size: 61.48k ) Number of downloads: 295
PICT0003.JPG ( Size: 67.15k ) Number of downloads: 290

--------------------
+
aphophis
post 4 Jul 2010, 11:15
Post #167

Membru autentic

superba la interior, la exterior frumoasa culoare si masina se intrevede, Si in iasi a aparut o laguna coupe neagra, nu cred ca e a reprezentantei ca nu are nimic inscriptionat. Oricum multi km fara probleme, poate faci si un jurnal de bord si.. pozeeeeeeeele abia le asteptam tongue.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
digioptic
post 4 Jul 2010, 11:23
Post #168

Membru autentic

Multumesc, vin si cu poze, doar am promis... smile.gif

--------------------
+
naighba
post 4 Jul 2010, 11:56
Post #169

Benzinar din mosi stramosi

From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr)

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Pareri despre 4Control ??? ... ca pana acum eram singurul care dispunea de aceasta optiune ... si nu prea aveam cu cine discuta pe aceasta tema tongue.gif

--------------------
Renault Laguna 3 GT 2.0T 4Control 2008
Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege
Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial
Solenza 1.4 MPI - Clima
+
sserban22
post 4 Jul 2010, 12:30
Post #170

Membru autentic

Frumoasa masina , portiera cu geamul simplu, fara cadru, mi se pare f misto.!Felicitari de achizitie!

--------------------
Megane sedan 1.6 sce 2016
+
alexdan
post 4 Jul 2010, 14:05
Post #171

juventus

Superba masina! Cat mai multi km fara probleme!

--------------------
+
digioptic
post 4 Jul 2010, 16:59
Post #172

Membru autentic

Colegi lagunisti, multumesc de urari smile.gif

Impresii de 4Control ? Drumul scurt de la dealer-acasa si drumul de ieri pe cateva stradute sinuoase, ce pot sa zic. Nu am avun sentimentul ca sunt intr-o barca. Parca o usoara translatie a spatelui, dar nimic spectaculos. Bine, la cum am mers cu ea... blush.gif Ai fi zis, ca-mi lipseste o mare bulina galbena pe luneta biggrin.gif

This post has been edited by digioptic: 4 Jul 2010, 17:04

--------------------
+
quasararoma
post 13 Jul 2010, 21:36
Post #173

Membru autentic

FOOOOOOOOOARTE FRUMOASA!
Sa o stapanesti sanatos!

Intrebare - Cum se numeste modelul de jante, sunt cumva pe 17 si merg oare si la Lagunele noastre ale muritorilor de rand tongue.gif ? Sunt tare frumoase si ma cam bate gandul sa le schimb pe ale mele.
Multumesc.

This post has been edited by quasararoma: 13 Jul 2010, 21:37

--------------------
Renault Laguna 3 2.0 dCI - CT GT Line
+
mircea_aq
post 13 Jul 2010, 22:57
Post #174

Membru autentic

wub.gif superba masina, superba culoare

pacat ca nu poti alege mai multe nuante la interior si nicio motorizare pe benzina huh.gif

@quasararoma jantele sunt tenerife 17"

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
+
digioptic
post 14 Jul 2010, 05:04
Post #175

Membru autentic

QUOTE(quasararoma @ 13 Jul 2010, 22:36)
FOOOOOOOOOARTE  FRUMOASA!
Sa o stapanesti sanatos!

...................................
*

Multumesc de urare. Sigur ca se potrivesc si la berlina, doar Laguna 3 e baza de la care au derivat breack-ul si coupe-ul.

Jentile, mie sincer, mi-ar fi placut sa fie mai inchise la culoare, un gri-carbon ca la varianta sport de la clio, sti nuanta. Nu stiu daca se pot vopsii la noi undeva, firmele de detailing te usuca cand vi cu "fite" de astea... biggrin.gif . Iar acum mi-e imposibil sa ma gandesc la vreo schimbare cat de mica, dupa achizitie esti cam "uscat"... blush.gif Daca imi vine sa le schimb, dau zvon pe aici, ma bucur ca exista interes pentru ele. wink.gif

QUOTE(mircea_aq @ 13 Jul 2010, 23:57)
wub.gif superba masina, superba culoare

pacat ca nu poti alege mai multe nuante la interior si nicio motorizare pe benzina  huh.gif

@quasararoma jantele sunt tenerife 17"
*

Multumesc, asa e, chiar si culorile au fost putine. Dar acum nu-mi pare rau, e foarte interesanta culoarea. Interiorul se potriveste cu stilul masinii, unul mai deschis, bej sau gri foarte deschis, merge mai bine cu berlina, unde suprafetele vitrate sunt mult mai generoase. Mi-ar fi placut teribil varianta in doua culori, rosu cu gri inchis, sau cea ciocolatie. Probabil, pe viitor, vor fi mai generoase. La numarul de Km pe care am sa-i fac, nu se justifica dieselul, era mai potrivit unul pe benzina si poate mai in acord cu ideia de coupe. Dar cum in romania e plin de coupe-uri diesel, adevarat, teutone, de ce nu ar fi si una frantuzeasca... biggrin.gif

This post has been edited by digioptic: 14 Jul 2010, 06:02

--------------------
+
sserban22
post 11 Sep 2010, 16:43
Post #176

Membru autentic

Ca o alternativa la L3, m-am uitat dupa Ford Mondeo 4, pe autovit ma surprins faptul ca pretul era sub cel al unei L3 , chiar si la km mai putini.
Uitandu-ma la review-uri am vazut ca presa o da ca fiind f stabila, motorizari decente, suspensie super, etc, iar unii spun ca ar fi clar peste L3. Dar intrind pe forumul lor (a trebuit sa-mi fac cont).......am vazut ca mondeo are o gramada de pb de fiabilitate, le pica volanta, ambreiaju, sitemul electric, li se aude cum baltacaie motorina in rezervor, etc, m-a fac sa cred ca intradevar L3 are o fiabilitate mult mai buna si chiar isi merita banii.....

--------------------
Megane sedan 1.6 sce 2016
+
didiland11
post 12 Sep 2010, 08:54
Post #177

Membru autentic

From: Iasi

Nu stiu cat de fiabile sunt, dar opel are pt insignia destule reduceri. Din preturile de catalog, le gasiti pe site, ei scad 3670eur, la ce ramane inca -9%, minus contravaloarea a 3 rable (daca nu ai, dealerul iti intermediaza cumpararea, la valoare tichet de 1000lei). Au garantie 5 ani, motorizari euro5, diesel 2.0 de 130 si 160cp, 6 trepte. Nivelul de echipare cosmo (cu dotari care mi se par suficiente) vine cu 245/45/r18, piele...bla bla. Plus ca arata intr-un mare fel. Si asta la mai putin de 20.000eur....

--------------------
Renault Laguna III 1.5dci 2009
+
Modus
post 12 Sep 2010, 10:06
Post #178

Membru autentic

Tot oferta de la L3 e mai buna.

This post has been edited by Modus: 12 Sep 2010, 10:06

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
digioptic
post 12 Sep 2010, 14:40
Post #179

Membru autentic

QUOTE(didiland11 @ 12 Sep 2010, 09:54)
Nu stiu cat de fiabile sunt, dar opel ................................................................ Si asta la mai putin de 20.000eur....
*

Cu asta, cred ca ai spus tot... wink.gif Cat despre pret, acum, adevarat ca este euro 4, un GT line cu trei rable e cam 16 mi. Motorizare diesel de 2 litri. Si ca o curiozitate, am ascultat motoarele la doua masini alaturate, o insignia de 130 de cai diesel si dCI-ul Lagunei 3 de 2 litri. Nu vreau sa fiu rautacios, insignia arata bine dar ai senzatia de "tractoras" cu dieselul pe ea... happy.gif .

Pentru ca nu v-am mai zis nimic de coupe-ul meu, care de ceva timp, are in romania un fratior alb. Masina mea a fost adusa cu inca una alba, cumparata de dealer. Acum a mai facut pe cineva fericit...

Nu vreau sa par "entuziastul lu' peste, fanatic de marca proprie", sa va zic o poveste de luna trecuta. Drum de concediu pana in Croatia. Am parcat pe alee, langa hotetul unde eram cazat. In jur, marci "suparate", germane, englezesti, italiene si...romanesti. Daca romaneasca mai poate fi numaita o dacia. wink.gif Fie ea si cu numar de italia biggrin.gif . Si credeti-ma, erau masini la care doar visez, totusi, ducandu-ma cu bagajele catre receptie, am intors cateva secunde capul catre coupe-ul meu wub.gif Am avut un sentiment poate prostesc veti zice, de mandrie sa vad in masa de oameni care veneau de la plaja, cum intorc capul, ba unii, pe limba lor, minunandu-se, cum asta e un renault ?

Sunt multe alternative, adevarat, altele mai fiabile si cu performante mai bune, decat reno. Dar atat timp cat te vei urca la volan si chestia asta nu-ti trezeste nici o emotie... Simplul fapt ca ai facut un deal bun, aia nu e masina care o doresti. Si nu am sa inteleg niciodata, de ce trebuie sa fi considerat serios in alegere, sa-ti iei neaparat una germana de care au toti ?!?!?!?! ... Grea intrebare, nu ? tongue.gif

This post has been edited by digioptic: 13 Sep 2010, 13:54

--------------------
+
ciobanucos
post 13 Sep 2010, 05:59
Post #180

shodan

From: Bucuresti

Amin to that, brother! Atata timp cat pentru noi masinile noastre sunt tot ce ne dorim, nu vad de ce trebuie sa existe rubrici de genul: alternative achzitie L3 etc.

--------------------
RENAULT Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm - OT10ACC 2008 hatch
Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box.

J'aime ma voiture
+
8 Pages « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 03:32
Dacia