Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

aphophis
post 9 Oct 2009, 23:42
Post #511

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Dan73 @ 9 Oct 2009, 23:35)
Singura subiectivitate pe care mi-o asum in legatura cu optiunea pentru Antonescu e faptul ca s-a declarat regalist.
pai spune asa, ca il votezi ca e regalist si gata nu o mai da dupa colt, ca vezi doamne antonescu e diferit de altii, ca el nu fura, nu-si pune pitipoancele in pe , nu e demagog etc. Iti respect parerea in cazul asta.

Asta, desi nu garanteaza in nici un fel calitatatea unei persoane, mi-a placut ...si e dreptul meu sa tin cont de asta.

pai tocmai ca antonescu in afara de asta nu are nici o chestie pt care sa merite votat. Ba dimpotriva..

Eu am spus ce model de presedinte as prefera dar daca nu e...asta e, raman la ce consider eu ca ar fi mai bun decat actualul. Optiunea de a nu vota nu se pune.

de ce nu se pune?  icon_mrgreen.gif Nu iese crin? tongue.gif

Principial ai dreptate, cazul EBA si Valean sunt la fel. Totusi e o mare diferenta intre ele ca persoane si aici a intervenit bunul simt sau lipsa lui din partea celui care a pus propteaua.

pai tocmai ca principial cel ce are mai putin bun simt e antonescu, ca a pus in fruntea listelor unui partid pe una cu care se culca laugh.gif sa nu zici ca ala vinde posturi in pe pe favoruri sexuale?
*

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 10 Oct 2009, 00:05
Post #512

Membru autentic

Am spus ca o singura chestie subiectiva imi asum. In rest cred ca am judecat obiectiv in alegerea mea tinand cont de mai multe aspecte. In sfarsit, nu ma poti convinge in nici un fel ca marineru e o optiune mai buna. E prea scurt timpul ramas biggrin.gif ...

Am o nedumerire..a disparut un anume paragraf in care spuneam ca cineva nu e vaca. Am editat fara sa imi dau seama sau ce naiba? blink.gif Cred ca ar fi mai bine sa fiu mai rezervat biggrin.gif ...cine stie ce "useri" avem p'aci.

This post has been edited by Dan73: 10 Oct 2009, 00:14

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 10 Oct 2009, 07:06
Post #513

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(aphophis @ 10 Oct 2009, 00:01)
radmasa.gif eu asta o stiu. Dar unii tot o tin pe a lor: antonescu, batman, batman tongue.gif
*

Corect ! Asta este alt post cu care trebuia sa se inchida topicul... radmasa.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Master01
post 10 Oct 2009, 08:27
Post #514

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(aphophis @ 9 Oct 2009, 22:54)

*

Pusca si cureaua lata! Cum naiba decenta ca a candidat independent? Cand s-a demonstrat cu tabla aia de la PD-L cu directiva ca primele 10 voturi de dimineata trebuie sa fie pentru EBA! Numai in dictatura se poate asa ceva! Si sa-mi spuna ea ca a avut bani ca independent, cu toate subventiile pe care le-a primit, sa puna afise de 7 metri in toata tara pe panourile in care a inlocuit mesajele publicitare a companiilor mari de pe marginea drumurilor? Rusine, manipulare cu directiva de la centru nici ca se putea mai bine. S-au cheltuit milioane de euro pentru a ajunge ea parlamentar PE.

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
Flamingo
post 10 Oct 2009, 09:03
Post #515

Membru "SPARKY Team"

Pana la urma pe ce data mergem (sau nu) la vot ? smile.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
aphophis
post 10 Oct 2009, 09:22
Post #516

Membru autentic

QUOTE(Master01 @ 10 Oct 2009, 08:27)
Pusca si cureaua lata! Cum naiba decenta ca a candidat independent? Cand s-a demonstrat cu tabla aia de la PD-L cu directiva ca primele 10 voturi de dimineata trebuie sa fie pentru EBA! Numai in dictatura se poate asa ceva! Si sa-mi spuna ea ca a avut bani ca independent, cu toate subventiile pe care le-a primit, sa puna afise de 7 metri in toata tara pe panourile in care a inlocuit mesajele publicitare a companiilor mari de pe marginea drumurilor? Rusine, manipulare cu directiva de la centru nici ca se putea mai bine. S-au cheltuit milioane de euro pentru a ajunge ea parlamentar PE.
*

da, dar a candidat ca independenta, nu a ajuns in capul listei ca valean pentru ca a stiut in patul cui sa aterizeze.. rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
s_j_teo
post 10 Oct 2009, 10:02
Post #517

Membru autentic

Nu ea nu trebuia sa stea in patul nimanui ea este fata lui tata !

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
Dan73
post 10 Oct 2009, 11:41
Post #518

Membru autentic

@aphophis ...Exagerezi. Ei sunt impreuna de mult. Tu pui problema ca si cum ar fi prestat ceva contra postului de europarlamentar. Ea a mai avut un mandat inainte oricum. In orice caz, eu am vazut-o intr-o emisiune odata si nu e proasta deloc, dimpotriva.
Te rog sa nu ne iei de prosti cu chetia aia...cu independenta biggrin.gif . Isi da demisia din partid, partidul munceste din greu pentru campania ei, voteaza pentru ea...ea se intoarce apoi in partid si e independenta. Da-o-n pisici...e evident ca nu are ce cauta in postul ala.

This post has been edited by Dan73: 10 Oct 2009, 11:42

--------------------
+
Flamingo
post 10 Oct 2009, 14:18
Post #519

Membru "SPARKY Team"

Emil Boc in direct acum la Realitatea TV !!!

Spune printre altele ca pana in 2015 varsta de pensionare a femeilor va fi de 60 ani iar la barbati de 65 si cica in curand se va incerca o "egalizare" a varstei de pensionare. Eu nu mai cred nimic... mai ales ca am de dat atatea rate forumistilor la prima pensie. biggrin.gif

Sper sa ies la pensie la 80 de ani, dar in Canada, nu aici. radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 10 Oct 2009, 16:44
Post #520

Membru autentic

QUOTE(s_j_teo @ 10 Oct 2009, 10:02)
Nu ea nu trebuia sa stea in patul nimanui ea este fata lui tata !
*

tocmai smile.gif nu zic ca nu e condamnabil, dar sa fim seriosi.. sa vinzi un post de parlamentar pt ca una se descurca bine in pat..

QUOTE(Dan73 @ 10 Oct 2009, 11:41)
@aphophis ...Exagerezi.

de ce exagerez? Nu crezi ca e adevarat, ca tanti asta valean a ajuns pe lista pt parlamentul european (pe un loc fruntas, eligibil) doar pentru ca era iubita lui antonescu?

Ei sunt impreuna de mult. Tu pui problema ca si cum ar fi prestat ceva contra postului de europarlamentar. Ea a mai avut un mandat inainte oricum.

pai primul mandat cum crezi ca l-a obtinut? nu cu ajutorul lui antonescu? smile.gif caci a ajuns acolo, printr-o lista de partid, care a fost facuta si cu ajutorul lui antonescu si a jocurilor de culise

In orice caz, eu am vazut-o intr-o emisiune odata si nu e proasta deloc, dimpotriva.
irelevant, tot prin cearceaf a ajuns unde a ajuns.

Te rog sa nu ne iei de prosti cu chetia aia...cu independenta biggrin.gif . Isi da demisia din partid, partidul munceste din greu pentru campania ei, voteaza pentru ea...ea se intoarce apoi in partid si e independenta. Da-o-n pisici...e evident ca nu are ce cauta in postul ala.

la fel cum nu are ce cauta nici o persoana ce ajunge in parlament, via cearceafuri extra sau conjugale. De acord?
*

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 11 Oct 2009, 08:20
Post #521

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 9 Oct 2009, 23:35)
Nu am spus ca liberalii sunt imaculati ci doar ca au furat cu un pic de perdea.
*

Vezi cazul Remes cu caltabosii, si apoi cenzura impusa de PSD privind difuzarea cazului la emisiunile de stiri TVR. Ca de obicei, alianta PNL-PSD.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 08:33
Post #522

Membru "SPARKY Team"

Mda, cazul Remes cred ca a facut inconjurul Universului... asa de rahat a fost.

--------------------
+
Modus
post 11 Oct 2009, 09:24
Post #523

Membru autentic

Vorba lui Dan73, a fost cu perdea! radmasa.gif

--------------------
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 09:42
Post #524

Membru "SPARKY Team"

Aha, deci daca furam cu un pic de perdea, avem mari sanse sa trecem de turul I. biggrin.gif

Bun asa. Dane, hai sa fim seriosi. Tot furt se considera. wink.gif

Edit:
I-auziti aici alta manevra electorala... Ghiciti ce-a facut ieri Crin Antonescu sa intre in inimile credinciosilor ? S-a cununat (si) religios. Cu alte cuvinte, indecisii vor spune de acum incolo... "Ia uite la Crin, e om cu frica lui Dumnezeu. Pe el il votam, nu pe Scaraotchi de Base."

Interesanta manvera.

De ce nu s-a cununat pana acum religios si a asteptat alegerile si mai ales de ce a chemat presa la biserica ? Huh ? Sa fie vazut ? Pai nu faci nene fala din asta, daca te vrei credincios si adept al vechiului si noului testament... ph34r.gif

This post has been edited by Flamingo: 11 Oct 2009, 10:22

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 10:46
Post #525

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 11 Oct 2009, 09:20)
Vezi cazul Remes cu caltabosii, si apoi cenzura impusa de PSD privind difuzarea cazului la emisiunile de stiri TVR. Ca de obicei, alianta PNL-PSD.
*

Modus, pana acum te-am inteles. Dragostea e mare.
Totusi, tu cand vorbesti, te bazezi pe ceva sau iti vin mai mult din putul gandirii asa? De unde dracu ai scos mai asta cu cenzura? Cine era la conducerea TVR in perioada aia? In afara de asta exista numai postul public in tara asta? Eu mi-aduc aminte ca o saptamana numai pe cazul asta s-a vorbit la tv si in presa.
Cred ca dau prea multa atentie inventiei asteia, caci iarta-ma dar nascocesti niste chestii de-ti sta mintea-n loc...auzi la el...cenzura impusa de PSD care nu era la putere ca sa nu se difuzeze un caz despre un liberal al carui partid era la putere.

Daca mi-aduc eu aminte omul si-a dat demisia imediat si macar a avut bunul simt sa taca. Altii dau in judecata parlamentul desi sunt prinsi in flagrant si tot cu gura mare ca sunt nevinovati. Era clar ca e ceva necurat la mijloc mai ales ca era vorba si de Muresan, insa cazul ala era facut sa fie dat in presa, la comanda cuiva nu s-a vrut o ancheta serioasa si condamnarea cuiva. Parchetul nu trebuie sa se ocupe cu materiale pt presa ci cu anchete. Ce dovada mai buna vreti decat ca nu s-a mai auzit nimic? Nici nu stiu macar daca e un proces in desfasurare....nu ca nu ar trebui dar...Oricum, in cazul acela Remes a luat spaga dar nu a apucat sa praduiasca bugetul de sta prin favorizarea aluia la licitatii. Deci Modus, documenteaza-te inainte si apoi sa vorbesti ca exemplu nu e tocmai potrivit.

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 10:57

--------------------
+
Modus
post 11 Oct 2009, 10:54
Post #526

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 10:46)
Modus, pana acum te-am inteles. Dragostea e mare.
Daca mi-aduc eu aminte omul si-a dat demisia imediat si macar a avut bunul simt sa taca.
*

Vad ca la tine idolatria e mare tongue.gif
Ca sa-ti aduc aminte, atunci cand a izbucnit acest scandal, presedintele Consiliului de Administratie al TVR era Alexandru Sassu (P$D), care am impresia ca si acum ocupa aceasta functie.
Dupa ce TVR a difuzat la jurnalul de seara de la orele 19:00 P.M. prima inregistrare cu atitudinea liberala in ceea ce priveste achizitiile publice a domnului Remes (corupatorul se numea Ciorba, care i-a dat caltabosi radmasa.gif ), democraticul in gandire pesedist Alexandru Sassu a interzis ca in a doua seara sa apara la TVR a doua inregistrare, asa cum ar fi trebuit.
Alianta PNL-P$D functiona perfect, iar in locul lui Remes putea fi oricand un pesedist, iar pesedeii, precum se stie, au tinut intotdeauna la o imagine nepatata in mass-media.

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 11:14
Post #527

Membru autentic

Despre care idolatrie vorbesti? Si tocmai tu vorbesti care ai tupeul sa ii iei apararea aleia mici siliconata-n botic si celeilalte Elene? Deci tu nu esti in stare sa admiti altceva decat ca ai tai sunt imaculati si gasesti nimerit sa acuzi pe altii de idolatrie? Uita-te la avatarul lui Manuel imagineaza-te in locul lui Boc.
Tvr e postul unde Basescu apare cel mai des si tu vorbesti de cenzura? Bun, nu a aparut partea a doua a materialui dar nu a aparut destul in restul presei? Unde e efectul cenzurii? Sa mai aduc in discutie ca intr-un sistem de justitie normal intai se dezvaluie probele in tribunal nu la tv ca la noi? Nu stiu daca poti intelege de ce e normal sa fie asa dar sigur nu iti pute deloc faptul ca s-a intamplat asa.
Revenind...unde e infractiunea de furt in cazul lui Remes? Ca ai contrazis afirmatia mea despre faptul ca liberalii furau mai cu perdea cu cazul Remes. Retine, eu nu am spus ca ei nu fura. Spune si tu despre Base si ai lui ca fura si ei! Poti? Fa trei cruci la tabloul lui si spune-o. Hai macar recunoaste ca Ritzi a furat!

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 11:18

--------------------
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 11:17
Post #528

Membru "SPARKY Team"

Pana la urma cand vor fi alegerile ? Pe 22 noiembrie ?

--------------------
+
Modus
post 11 Oct 2009, 11:22
Post #529

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 11:14)
Despre care idolatrie vorbesti? Si tocmai tu vorbesti care ai tupeul sa ii iei apararea aleia mici siliconata-n botic? Deci tu nu esti in stare sa admiti altceva decat ca ai tai sunt imaculati si gasesti nimerit sa acuzi pe altii de idolatrie? Uita-te la avatarul lui Manuel imagineaza-te in locul lui Boc.
Tvr e postul unde Basescu apare cel mai des si tu vorbesti de cenzura? Bun, nu a aparut partea a doua a materialui dar nu a aparut destul in restul presei? Unde e efectul cenzurii? Sa mai aduc in discutie ca intr-un sistem de justitie normal intai se dezvaluie probele in tribunal nu la tv ca la noi? Nu stiu daca poti intelege de ce e normal sa fie asa dar sigur nu iti pute deloc faptul ca s-a intamplat asa.
Revenind...unde e infractiunea de furt in cazul lui Remes? Ca ai contrazis afirmatia mea despre faptul ca liberalii furau mai cu perdea cu cazul Remes. Retine, eu nu am spus ca ei nu fura. Spune si tu despre Base si ai lui ca fura si ei! Poti? Fa trei cruci la tabloul lui si spune-o.
*

Nu am spus niciodata ca Basescu si PDL sunt imaculati, si nici nu sunt! Te sfatuiesc sa te pui tu in locul lui Crin si sa pui boticutul pe dosul sefului cel mare.
Efectul cenzurii e ca la ordinul lui Sassu nu a fost difuzata si a doua inregistrare. Daca pentru tine asta este libertate de exprimare, nu ma mira, ca doar asta e mentalitatea patriciana si nastasiana pe care tu o adori.
Unde e infractiunea de furt in cazul lui Remes

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 11:27
Post #530

Membru autentic

radmasa.gif ...e pierdere de vreme cu tine.

--------------------
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 11:36
Post #531

Membru "SPARKY Team"

Incercau unii de pe aici sa puna in carca guvernului Boc cei 800.000 de someri. Bashca, iRealitatea TV o tot dadea intr-una mai devreme cu "palmaresului" actualei guvenari. Ce a preluat Boc (400.000 someri) si ce va "preda" la finele mandatului, dupa numai 10 luni... Ok, pe tema asta s-a mai discutat si paradiscuat, daca nu era Boc, era altul, si tot asa..

Atentie mare acum !!!!

Legat de numarul de someri, tocmai am vazut ceva interesant pe TVR... la Viata Satului, emisiune destul de interesanta dar alcatuita tot pe scheletul vechilor emisiuni comuniste unde se raportau recorduri la hectar, etc... stiti voi.

La un moment dat nenii de acolo laudau nush ce combina de la Jidvei care bate, curata, culege strugurii, deci totul mecanizat si toate astea sub comanda unui singur om. Intrebarea urmatare a reporterului a fost cat se poate de normala: cat ar costa mana de lucru pe zi a 250 de oameni, cat are Jidvei in subordine ? Raspunsul directorului general a fost cam 3500 euro brut, in schimb ce combina "annuleaza" practic cel putin 10-15 persoane... si cum au fost achizitionate de catre Jidevi numai putin de 5 astfel de combine, automat 60-75 de persoane vor ramane pe drumuri... si asta STRICT din cauza mecanizarii si nu din cauza guvernarii sau crizei financiare.

Deci ce vina are Boc in toata treaba asta, ca tot nu am inteles ?

Oameni buni, voi nu vedeti ca sunteti manipulati ?

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 11:55
Post #532

Membru autentic

Nu cred ca 5 combine care trimit in somaj 75 de persoane are un impact prea mare. Dealtfel nu traim o perioada cu crestere dramatica a mecanizarii. Exemplul tau l-as considera irelevant smile.gif

--------------------
+
aphophis
post 11 Oct 2009, 12:21
Post #533

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 10:46)

Cred ca dau prea multa atentie inventiei asteia, caci iarta-ma dar nascocesti niste chestii de-ti sta mintea-n loc...auzi la el...cenzura impusa de PSD care nu era la putere ca sa nu se difuzeze un caz despre un liberal al carui partid era la putere.

Daca mi-aduc eu aminte omul si-a dat demisia imediat si macar a avut bunul simt sa taca.
*

laugh.gif omul si-a dat demisia dupa vreo 4 zile de la inceputul scandalului, fortat de tariceanu. icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 12:24
Post #534

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 12:55)
Nu cred ca 5 combine care trimit in somaj 75 de persoane are un impact prea mare. Dealtfel nu traim o perioada cu crestere dramatica a mecanizarii. Exemplul tau l-as considera irelevant smile.gif
*

Pai cu 5 combine la podgoria aia, cu 5 la alta, cu alte utilaje in alte domeniu de activitate, etc... ca doar tara e mare... care masinarii reusesc cu brio sa suplineasca munca unora care si-asa nu munceau... uite asa se fac 2-3 mii de someri cat ai zice peste.

Este irelevant ? Nu nene... Este relevant pentru ca eu nu m-am referit strict la Jidvei ci in general. Ala a fost doar un exemplu. De ce te impiedici (intentionat) de astfel de amanunte minore ? Cred ca ai inteles foarte bine ideea.. dar daca nu-l vezi prea bine pe Base si ai lui, n-ai sa vezi nici substratul afirmatiei mele de mai sus.

Si tot legat de someri...

S va spun o scurta poveste... Dupa cum bine siti (sau nu), de curnad firma Cargus a fost preluata de catre DHL. Cei din urma, cu state vechi in coletarie, dupa ce au preluat majoritatea actiunilor, i-au lasat pe cei vechi o luna sa vada cum se descurca. Apoi au fost bagati toti directorii si directorasii in sedinta. Aveti mai jos un dialog intre cei "mari" si cei "mici", redat cu cuvintele mele si povestit" de unul din directorii de acolo, care acum stau cu cenzuratul la fund ca va fi dat afara.

- De ce avem nevoie de 6000 de angajati ?
- Din cauza ca avem multe puncte de lucru.
- Corect, dar de ce este nevoie de un mic punct de lucru langa orasul mare X cand comenzile pot fi preluate si impartite din sediul central al orasului X ?
- Pai astfel dam de mancare la inca vreo 3 angajatati.
- Poftim ? Si de ce e asa greu pentru cei din orasul X sa preia si comenzile din oraselul apropiat si sa le imparta ?
- Pai siti, cei din capitala de judet nu prea faceau fata comenzilor.
- Ba uite c-o sa faca fata. Va dam 3 luni sa reduceti numarul de angajati platiti degeaba. Deci peste 3 luni vrem sa vedem nu 6000 de angajati ci doar 3000 !
- Nu credem ca este posibil.
- Ba o sa fie posibil pentru ca ce faceau 2 persoane poate sa fac si una singura... si daca nu poate, angajam alta care o sa poata, si daca nu poate si aia, angajam alta, panalcand o sa gasim persoana potrivita care sa suplineasca munca a 2 persoane.

Revenind la exemplul de mai sus, cel cu combinele de la Jidvei... Ce vrei sa facem ? Sa procedam precum Ceausescu ? Adica toata lumea sa aibe de lucru ca sa nu figuram cu someri in lume ? Numai atunci aveai-n-aveai ce face, te duceai la munca si erai platit din nimic..

Cum este posibil ca o mina care exploateaza carbunele sa iasA ban pe ban daca nu cumva in pierdere luna de luna ? Cum este posibil sa tinem oameni in functii oarecare si sa-i platim din nimic ? Pardon, sa-i platim din imprumutUri ca poate-poate o sa ne redresam LA UN MOMENT DAT. Pana cand nene ?

Si ne mai miram ca suntem datori vanduti. Din cauza cui ? Din cauza guvernarii sau din cauza "noastra" a romanilor care avem niste mentalitati de cacao ? Eu cred ca indiferent cine o sa ajunga la guvernare n-o sa faca mare lucru. Trebuirile astea se schimba in ani de zile, nu asa peste noapte... Cand vad ca din cauza mecanizarii (exemplul de mai sus) sau a frecarii mentei rezulta somaj si apoi ne permitem sa acuzam guvernarea de somaj, pe motiv ca ala e chelios si tare-n gura iar celalalt e mic si pupincurist, imi vine sa ma mut in Congo.

Deci diferentierele de ordin sentimental le facem doar intre cei apropiati noua... Familie vs vecini vs prieteni, etc... La scara mare, si aici ma refer la politica... trebuie sa gandim cu capul, nu cu inima.

Deci treziti-va oameni buni !
Lasati manipulare!

Sper ca fii-meu sa nu mai apuce astfel de dezbateri. dry.gif

This post has been edited by Flamingo: 11 Oct 2009, 12:29

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 12:40
Post #535

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 11 Oct 2009, 13:21)
laugh.gif omul si-a dat demisia dupa vreo 4 zile de la inceputul scandalului, fortat de tariceanu.  icon_mrgreen.gif
*

Si Ritzi dupa cate zile? Si cei care mai au dosare, penale sau nu, de ce nu isi dau demisia? In frunte cu stiti voi cine.

@Flamingo...eu nu am la indemana date statistice care sa imi spuna cate mii, zeci de mii, milioane de oameni au fost dati afara din cauza masinilor agricole, industriale sau de orice alt fel. Bunul simt imi spune insa ca inainte de criza se investea mai mult decat acum. Asadar cred ca inainte de criza nr oamenilor dati afara din cauza mecanizarii era mai mare decat acum. Nu pot crede ca, spre deosebire de periada de crestere economica, se investeste asa masiv acum in utilaje, masiunarii, automatizari samd.
Cei 400000 de someri nu-i putem imputa numai lui Boc. Sunt foarte multe firme private care au pierdul comenzile externe din cauza crizei si oricat le-ar reduce guvernul impozitele nu mai au ce face. Insa, in opinia mea, nu e mai putin adevarat ca guvernarea este proasta. Eu ma bazez in afirmatia asta pe clasamentul ala in care 12 economisti de la noi au considerat ca masurile anticriza de la noi sunt proaste si ineficiente. Sau si aia 12 fac parte din manipulare iar institutul ala german e vandut lui patriciu? Tu ai avea pe ce sa te bazezi, in afara de mecanizare, daca ai afirma ca guvernul asta e competent si ca numai criza externa e de vina pentru situatia asta in care ne aflam?
Eu cred ca daca aveam parte de un guvern mai competent poate nr de someri era mai mic decat acum.

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 12:49

--------------------
+
aphophis
post 11 Oct 2009, 12:41
Post #536

Membru autentic

tu ai sustinut ca singur si-a dat demisia laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 12:46
Post #537

Membru autentic

Am spus ca omul si-a dat demisia ceea ce e adevarat. Dintre ai tai, din aia cu dosare penale, in frunte cu stii tu cine...cati si-au dat demisia? fortati sau nefortati, la gramada. Iar Boc, in calitate de sef de partid, a fortat pe cineva sa-si dea demisia sau i-a luat apararea?
Iti reamintesc ca intr-o tara normala un ministru isi da demisia de la primul articol de presa. Ala cu caltabosii si-a dat demisia la 4 zile dupa ce a aparut ceva in presa. Ritzi si-a dat demisia la vreo 2 luni, daca nu ma insel, dupa raportul comisiei care o trimitea in ancheta penala, si numai dupa ce a fost inregistrata cum le ordona subordonatilor sa stearga probe incriminatoare de prin calculatoare.

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 12:56

--------------------
+
Modus
post 11 Oct 2009, 13:02
Post #538

Membru autentic

Tin sa-ti aduc aminte ca Basescu a fost suspendat din functie (putem interpreta "demis") de prietenii tai din PNL si P$D, si apoi, spre durerea voastra, a fost reconfirmat in functie de cei care au votat la referendum.
Iar Curtea Constitutionala a emis un comunicat prin care au delcarat ca Basescu nu se face in niciun fel vinovat de incalcarea Constitutiei asa cum era acuzat de P$D + P.C., de PNL, de UDMR (de toata lumea).

--------------------
+
aphophis
post 11 Oct 2009, 13:07
Post #539

Membru autentic

intr-o tara normala remes si-ar fi dat demisia singur, fara presiuni. Intr-o tara normala paul pacuraru, fostul ministru pnl al muncii si-ar fi dat demisia in loc sa fie suspendat , datorita dna-ului. Intr-o tara normala chiuariu, fostul ministru pnl al justitiei si-ar fi dat si el demisia, datorita problemelor cu justitia pe care le avea (dna & shit) , nu ar fi fost sustinut de pnl pana in panzele albe (noroc cu ue, care i-a fortat pe penelei sa-i dea lui chiariu un sut in fund). la fel si teodor atanasiu (ministru pnl).. care a fost suspendat datorita unor plangeri ale consilierului lui antonescu (si da ma refer la adriana saftoiu). Sa mai vorbim de tradatorul de la ministerul economiei, tanara speranta a lui voiculescu numita Seres?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 13:11
Post #540

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Modus @ 11 Oct 2009, 14:02)
Tin sa-ti aduc aminte ca Basescu a fost suspendat din functie (putem interpreta "demis") de prietenii tai din PNL si P$D, si apoi, spre durerea voastra, a fost reconfirmat in functie de cei care au votat la referendum.

Mda, ce mare circ a fost si atunci... si cate unghii in gat si-or fi gatat penelii si pesedeii, numai ei stiu. radmasa.gif

--------------------
+
122 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 14:25
Dacia